Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenBestelling was scherp geprijsd, snel geleverd en werkt perfect! Super blij met mijn aankoop! De GPU is ontzettend goed, scherp beeld en een goede FPS
VerzendingNetjes en stevig verpakt en snel verstuurd. Het product paste niet in mijn pakkettenbak, maar dat was geen probleem verder.
KlantenserviceIk had een vraag over de levering van mijn bestelling, welke snel en netjes beantwoord werd.
AlgemeenMakkelijke website, snelle verwerking en sneller dan verwacht in huis. Was wederom een uitstekende ervaring met Si/caps.
VerzendingStevig verpakt met voldoende dempend materiaal om te voorkomen dan kleine doosjes alle kanten op rammelen.
AlgemeenIk ken ze nog van de tijd dat het SiComputers heette. Wou een flinke bestelling plaatsen, dus had even gemaild over de voorraad. Kreeg binnen enkele minuten direct antwoord. Toen besloten te bestellen.
Heb vandaag alles keurig en goed ingepakt ontvangen.
Voor mij een betrouwbare leverancier waar ik zeker zaken mee zal doen in de toekomst!
Precies zoals afgesproken. Ze verzenden met UPS, levering is de volgende werkdag.
KlantenserviceZe reageren snel. Was ook nog even langsgereden, omdat het in de buurt is. Enorme magazijn met veel voorraad en een vriendelijk team!
AlgemeenProducten worden goed en netjes geleverd en de mailtjes zijn over het algemeen duidelijk en makkelijk te begrijpen.
VerzendingPruducten zijn allemaal netjes geleverd. De website geeft geen vast aantal levertijdsdagen, maar je ontvangt vrij vlot een mailtje met een track and trace code waarmee je je producten kunt volgen.
AlgemeenGoede prijzen, overzichtelijke website. Ik heb hier een G.Skill Flare X5 48GB geheugen set gekocht vanwege goede prijs, reviews en bezorgtijd en het proces ging zoals verwacht.
VerzendingIk had mijn bestelling op donderdag rond 14:00 uur geplaatst, wat zou betekenen dat ik het de volgende dag in huis zou hebben. Echter was de status van mijn bestelling de volgende ochtend niet veranderd.
Hier heb ik toen een mail over gestuurd rond 10:00 uur omdat ik dat weekend mijn nieuwe pc wilde bouwen. Ik kreeg hier al na 2 minuten antwoord op dat ernaar gekeken zou worden en 5 minuten later kreeg ik alsnog een mail met de Track & Trace link van UPS. Mijn pakket was toen al onderweg naar mij toe en een paar uur later kreeg ik deze dus mooi op tijd bezorgd.
-1 ster vanwege het niet zelf laten weten dat mijn bestelling al verzonden was.
Mail gestuurd over de status van mijn bestelling waar ik na 2 minuten al antwoord op kreeg, en na 7 minuten was het opgelost.
Algemeende bestelling verliep vlot. De website reageerde snel, goeie prijs (gevonden via de pricewatch. Intussen staat de monitor duurder geprijsd). tot hier toe het goeie nieuws...
VerzendingDe monitor kwam zeer tijdig aan. echter wel volledig onverwacht zonder tracking.
KlantenserviceTwee weken geleden bestelde ik een nieuwe Philips 32:9 monitor bij CAPS (voorheen SiComputers, een naam die ik uitspreek als "sigh" , "zucht"– precies wat je doet wanneer je met hen in contact probeert te komen).
Het bestelproces? Ging verrassend soepel. De levering? Sneller dan verwacht. Maar toen begon de ware nachtmerrie: de afterservice.
De monitor was bij aankomst dood. Een Dead-on-Arrival, of kortweg DOA. Dat kan gebeuren, niemand te verwijten. Dus, netjes zoals het hoort, stuurde ik een gedetailleerde troubleshooting naar CAPS en vroeg om een retourlabel – zoals de normale procedure voorschrijft bij een DOA.
De volgende dag kreeg ik een verhelderend mailtje terug: “Uw monitor is nog niet geleverd! Even geduld nog.” Ja hoor, dat moest ik zeker hebben: geduld.
Ik stuurde onmiddellijk een foto van de doos en de pakbon om te bewijzen dat de monitor wél was afgeleverd. Blijkbaar was mijn uitgebreide troubleshooting niet genoeg bewijs dat het ding daadwerkelijk in mijn huis stond... CAPS, de koningen van het systeemfoutje.
Vervolgens kreeg ik een briljant advies: meld de DOA maar rechtstreeks bij Philips. Natuurlijk wees Philips dit meteen af – terecht. DOA’s afhandelen is de verantwoordelijkheid van de leverancier, CAPS dus. Dat weten ze blijkbaar wel als het hen uitkomt (zie hun algemene voorwaarden), maar in hun mails geldt dat schijnbaar niet.
Dus ik meld dit opnieuw aan CAPS, dit keer met een schriftelijke verklaring van Philips erbij, plus screenshots van hun eigen website waar de DOA-procedure duidelijk staat omschreven. Geen ruimte voor misverstanden, zou je denken.
Maar nee, opnieuw kreeg ik een mail: of ik toch nog maar eens bij Philips wilde aankloppen. Tuurlijk, ik heb toch niets beters te doen? Dus ik probeerde het nog een keer bij Philips, wetende dat het kansloos was. Philips stuurde me, zoals verwacht, terug naar CAPS. Terug bij af.
Ik stuurde nóg een mail naar CAPS, dit keer met een smeekbede om een retourlabel. (Hoewel ik de neiging had om de mail toepasselijk in CAPS LOCK te typen.) Na wat gezucht en gesteun ontving ik uiteindelijk een retourlabel, gericht aan hun distributeur – natuurlijk, waarom zouden ze het defecte product zelf willen zien? Ook vroegen ze me om hen op de hoogte te houden van de verzending en beloofden ze dat de nieuwe monitor zou worden opgestuurd zodra ik bewijs van verzending kon leveren.
Dus, diezelfde dag bracht ik de monitor naar het dichtstbijzijnde PostNL-punt en stuurde hen het verzendbewijs met de trackingcode erbij. En toen? Anderhalve dag radiostilte…
Na een herinneringsmail kwam de belofte dat de monitor dezelfde dag nog verzonden zou worden en dat ik een trackingcode zou krijgen.
Vier dagen later (waarvan twee werkdagen, een weekend, en een paar internethamsters bij CAPS die blijkbaar ook pauze hadden) hoorde ik… helemaal niets. Geen trackingcode. Niks.
En toen stond er ineens een koerier aan mijn deur met een grote doos. Verrassing! De nieuwe monitor was er. Binnen vijf minuten aangesloten, en ik kon eindelijk aan de slag.
Vijftien minuten daarna ontving ik een mail van CAPS: “Uw bestelling zit in picking en wordt zo snel mogelijk verzonden.” Ja, ik heb ook even gelachen…
Conclusie: Philips maakt mooie monitors. CAPS biedt een service die zo waardeloos is dat het bijna bewondering afdwingt.
Koop je iets bij CAPS en werkt het meteen? Dan ben je een geluksvogel!
Gaat er iets mis? Zet je dan maar schrap voor een tragikomedie vol misverstanden, vermijdbare fouten en een gebrek aan gezond verstand.
En breng vooral héél veel geduld mee... Je zult het nodig hebben.
Oh ja, CAPS: haal dat telefoonnummer gewoon van je website en uit je mails. Als je 24/7 hetzelfde bandje laat horen dat jullie niet telefonisch bereikbaar zijn, hoef je niet te doen alsof je wel bereikbaar bent.
AlgemeenEindelijk de overstap gemaakt naar de 5950X, eenvoudig besteld en snel geleverd. Sinds naamswijziging van SiComputers naar CAPS nog steeds dezelfde ervaring.
VerzendingProduct was volgende dag in huis dus volledig naar verwachting.
AlgemeenVia tweakers een aantal onderdelen bij CAPS besteld. Bestellen en betalen ging soepel. Mijn bestelling werd tijdig verzonden en kwam netjes aan. Prima service.
VerzendingEen aantal producten in mijn order waren niet direct op voorraad, maar dit werd duidelijk gecommuniceerd via de website. Mijn bestelling werd, met in acht neming van de vermelde vertraging, tijdig verzonden en was netjes verpakt.
AlgemeenMoederbord Asrock N100M besteld, bleek niet te werken. Vervolgens Teruggezonden met het geheugen dat ik erbij had gekocht (Team Group T-FORCE VULCAN Z TLZGD416G3200HC16F01 geheugenmodule 16 GB DDR4 3200 MHz). Caps heeft toen het nieuwe bord getest met dit geheugen (stond namelijk niet) bij het door Asrock gealideerde geheugen) voordat het aan mij verzonden werd. Prima service dus.
VerzendingAangeven dat ik op vakantie ging, er werd toen rekening gehouden met het verzenden van het 2e nieuwe moederbord zodat dit niet in de vakantie zou binnenkomen.
KlantenserviceVriendelijk en goed meedenkend met de klant, uit henzelf besloten het vervangende bord te testen met het geheugen.
AlgemeenVia de pricewatch een voeding gevonden en deze via CAPS besteld. Website is wat commercieel opgezet maar alle productgegevens zijn goed vindbaar. Account aanmaken en betalen ging snel en soepel.
VerzendingMijn product was op voorraad en de verzending verliep daardoor snel. De volgende dag had ik het in huis. De verpakking was prima in orde.
AlgemeenIk heb hier een wat lastiger te krijgen enterprise SSD besteld, die bij CAPS toch aanzienlijk goedkoper is dan bij andere webshops die hem hebben. De SSD was bij hun eigen leverancier op voorraad, waardoor normaliter de levertijd een aantal dagen is. Maar in feite werd de bestelling gelijk dezelfde dag verzonden, dus ik heb er niet onnodig lang op hoeven wachten.
Ik was ook al klant bij CAPS toen ze nog SiComputers heetten. Wat betreft de naamsverandering heb ik niet echt een sterke mening, maar de nieuwe naam is wel een stuk minder uniek als je erop zoekt via Google e.d.
In het verleden heb ik wel eens een RMA bij ze geplaatst, en dat werd zonder problemen afgehandeld (geruild voor een nieuw, werkend exemplaar).
De levering werd met UPS verzonden, wat begrijpelijk is voor een product met een vrij hoge waarde. Het nadeel van UPS is echter dat ze alleen maandag tot en met vrijdag bezorgen, dus als je een bestelling op vrijdag plaatst krijg je het pas na het weekend, zelfs als alles op voorraad is.
In dit specifieke geval kwam de bestelling direct uit Duitsland, waar CAPS' eigen leverancier weer zit. Dus eigenlijk was dit een soort van "drop-shipping". Het maakt me verder niet uit, als ik bij CAPS maar garantie kan claimen als het nodig is.
Voor de rest geen aanmerkingen op de verzending, de verpakking was goed en niet overdreven groot.
AlgemeenPrima webshop, ook na de naamsverandering. Een webshop die wel Unifi apparaten uit voorraad kan leveren, in tegenstelling tot sommige andere shops.
Wel verwarrend dat in mails en op pakbonnen de nieuwe CAPS naam en de oude SI computers nog steeds door elkaar heen vermeld worden.
Wel een van die webshops die zonder opt-out mail verstuurd met verzoeken je ervaringen te delen, terwijl je aangegeven hebt geen nieuwsbrieven te willen ontvangen. Vervelend.
Prima verpakt, snel verstuurd, heel aangekomen.
Eigenlijk dus precies wat je mag verwachten.
AlgemeenGoede prijzen, overzichtelijke website. Bestelling kwam wel vanuit Duitsland dat verbaasde me wat. Het zal efficiënter zijn. Doos was wel wat beschadigd rondom maar monitor zelf gelukkig niet.
VerzendingWat beschadigingen rondom op de doos. Duurde even voordat track and trace werkt en ook een duidelijk aflevermoment wordt niet gegeven door UPS.
AlgemeenAl diverse keren bij deze winkel besteld; Ook sinds de naamsverandering naar CAPS.
Goede prijzen, accurate levertijden en goed verpakt.
Ervaring met terugsturen heb ik niet.
Goed verpakt.
Doos niet te groot en geen overbodige opvulmateriaal gebruikt.
AlgemeenGoed verpakt, tijdig verstuurd en verzonden, goede communicatie - enige nadeel was dat het account aanmaken een hokje had waardoor ik m'n bestelling maar zonder account heb gedaan.
VerzendingZie hierboven. Het was goed, stevig verpakt dus kan er weinig meer over zeggen .
KlantenserviceReactie binnen 30 minuten na een vraag over het account issue.
AlgemeenStuk voordeliger dan concurrentie, verzending snel en correct. Alles in goede orde ontvangen. Zijn goed bereikbaar.
VerzendingProduct goed verpakt ontvangen, alles ging soepel en snel. Ik ben goed op de hoogte gehouden.
AlgemeenBij deze doe ik afstand van de winactie die 30 aug is rondgestuurd! Ik ben al ruim 3 jaar klant bij SiComputers, nu omgedoopt naar CAPS. Altijd het juiste product gehad en altijd de levertijd zoals geadverteerd. Ook altijd scherp geprijsd. Ik heb een short list van webwinkels (3 stuks) waar ik bestel en CAPS is daar 1 van. Over de klantenservice heb ik geen mening... en dat is een goed teken en wil ik graag zo houden.
VerzendingGoed verpakt om "problemen" tussen het warenhuis en mij te voorkomen. Prijs die onder het gemiddelde zit en een goede verzending zijn voor mij de twee belangrijkste kenmerken van een webwinkel. Uitstekend.
AlgemeenSnel betalen via iDeal. Helemaal goed, eenvoudig betalen en snel een bevestiging ontvangen. Afrekenen kan ook zonder een account aan te maken, wat ik toch we als een plus ervaar!
VerzendingSnelle levering, binnen 24 uur en met zeer accurate track en trace. Top!
AlgemeenIk wilde een grotere SSD als bootdrive. Op tweakers kwam de Lexar NM790 goed uit de test. Bij CAPS was deze tegen een scherpe prijs op voorraad.
Daarom daar besteld en een uurtje later kon ik de SSD ophalen.
Werkt perfect en is niet alleen groter, maar ook sneller dan de oude bootdrive.
Aangezien ik de SSD heb opgehaald, heb ik geen mening over de verzending.
Ook met de klantenservice heb ik geen ervaring, maar dat hoop ik eigenlijk zo te houden.
AlgemeenTook a while to get to house but it did arrive, I'm happy with the price and the product itself.