CAPS

Gebruikers over webshop CAPS

Ik schrijf deze review omdat ik een kans maak op een prijs, maar ook zonder die kans had ik de review waarschijnlijk alsnog geschreven uit tevredenheid met het bestelproces en bovenal de klantenservice.

De bestelling was makkelijk te plaatsen en als je via de pricewatch van tweakers naar de producten doorklikt dan is alles makkelijk te vinden. Op de website van caps zelf is navigeren wat lastiger door het gebrek aan filter opties.
Verder staan er ook duidelijke levertijden bij die in mijn geval allemaal up to date waren. Daardoor kon ik ook inschatten of het op voorraad was en wanneer ik het zou kunnen afhalen.
Het bestel proces met meerdere producten was een beetje glitchy waardoor, ondanks dat ik op 'afhalen' had geklikt, ik in mijn bevestigingsmail zag dat het verzonden zou worden. Een mailtje naar de klantenservice zette dit echter binnen 5 minuten recht.

Bij de verzending heb ik gekozen voor afhalen omdat ik slechte ervaringen heb met hoe er bij mij in de straat met pakketjes wordt omgegaan. Afhalen was geen probleem en ze zijn flexibel in wanneer je komt. Het hoefde niet persé zo snel mogelijk, wat voor mij fijn was met de planning. Was even zoeken omdat er op de gevel niet duidelijk CAPS stond aangegeven, maar nog de oude naam 'SiComputers' waardoor ik twijfelde of ik op het juiste adres was. Verder ben ik echter erg vriendelijk geholpen en is er nog even geholpen om alles in de auto te krijgen. Helemaal top!

Niks dan lof vanuit mij over de klantenservice. Ik heb over meerdere dingen gemaild, zoals bijvoorbeeld eerder aangegeven over de verzending. De reacties waren altijd zo snel dat het meer op chatten dan op mailen leek en er werd goed meegedacht. Er werd niet moeilijk gedaan over het retourneren van een product (koelpasta) wat overbodig was, en het afstemmen met afhalen van de bestelling was ook erg snel en vriendelijk gedaan.
Ik zou zo weer wat bij deze winkel bestellen!

Volledig systeem besteld om zelf in elkaar te steken. Alles werkt prima, de bestellen duurde wel even om verstuurd te worden. Deels omdat sommige item niet vooradig waren. CAPS heeft mij dan gecontacteerd om een alternatief te zoeken.

Alles was goed verpakt, niets was beschadigd, behalve de kartonnen doos van het moederbord maar zonder gevolg voor het moederbord zelf. Vermoedelijk had de case best in een apparte doos verzonden geweest omdat de verzenders niet kijken in welke richting het pakket best word afgehandeld. Maar dat is dan weer kostelijker en kan ook verloren gaan.

De aangegeven stock in de webwinkel leek mij niet te kloppen want ik heb langer moeten wachten. En één onderdeel was uiteindelijk niet meer te bestellen. Maar dat hebben ze opgelost (zie hieronder).

CAPS heeft met mij contact opgenomen omdat een onderdeel niet meer leverbaar was, en het alternatief was snel beschikbaar. Het kleine verschil in prijs gingen ze terugstorten, maar dat moet ik nog even opvolgen.

Heel gemakkelijk om de producten te bestellen en goede communicatie via de e-mail over de status van je bestelling. Soms doet de website een beetje raar, klikt hij niet door oid maar in het algemeen heel erg tevreden.

Moet ook zeggen dat de producten degelijk verpakt waren in een overdoos, dus alles is heel en netjes geleverd, ik zou zeggen op naar de volgende bestelling, thx Caps.

Producten heel degelijk verpakt en een hele duidelijke status update over wat je geleverd krijgt, helemaal top.

Het laagst geprijsd en in mijn geval gratis geleverd! Website kan een upgrade gebruiken maar ondanks dat makkelijk een bestelling kunnen plaatsen.

Volgende dag geleverd zoals vermeld stond bij het product. Via Post Nl geleverd.

Ik had een aantal vragen die vrijwel direct via WhatsApp werden beantwoord. Hierna meteen de bestelling geplaatst.

Beste prijs en snelle levering. Product werkt geweldig- ik wil nooit meer terug nu ik OLED heb geproefd

Binnen 24 uur bezorgd! Meer verwacht ik niet echt van iets dergelijks

De goedkoopste prijs voor de fans die ik wou, dus das prima. Site werkt prima, beetje onoverzichtelijk, er zijn bijvoorbeeld geen filters voor bepaalde videokaarten maar dat is te begrijpen aangezien het een kleiner assortiment heeft volgensmij

Niet heel duidelijk wanneer het nou verzonden zou worden, er stond op voorraad maar toen kreeg ik ze na 6 dagen(wel een weekend er tussen), wat prima is alleen wel onduidelijk aangegeven

Voor mij was CAPS een vrij onbekende nieuwe winkel, toch een bestelling geplaatst na een aantrekkelijke prijsverlaging op een videokaart. Ook de positieve reviews hielpen hierbij.

Meteen een betalingsbevestiging in de mail, en 2 uur later een bevestiging dat het product verstuurd is met track en trace code.

Volgende dag in ontvangst mogen nemen.

Paar producten besteld en snel ontvangen. RMA proces loopt soepel en klantenservice helpt je verder.

Alles goed verpakt. Zoals het hoort. De behuizing was dubbel verpakt wat je niet vaak ziet.

Ik had een vraag via email gesteld en dezelfde dag had ik antwoord.

Ik heb recent een RX 9070 xt aangeschaft die op voorraad stond, maar kreeg hierna geen updates over. Dus stuurde ik een email en kreeg meteen to horen dat ik toevallig net te laat was en maar een duurdere kaart moest kopen.

Onprofessionele berichtgeving met emojies en waarbij meerdere emails heen en weer nodig zijn voor een heel verhaal. De emails waren wel snel gelezen en verzonden.

Bestelde grafische kaart had helaas onbekende levertijd terwijl op de website bij plaatsen bestelling stond dat deze wel leverbaar was. Uiteindelijk heeft de klantenservice 1.5 week later een vergelijkbare en goedkopere kaart kunnen aanbieden, dus netjes opgelost. Levering van andere producten die ik had besteld gingen wel goed.

Producten waren in goede staat aangekomen, de alternatieve RX 9070 XT was helaas 1.5 week later aangekomen doordat de originele GPU een onbekende levertijd had.

Klantenservice heeft uiteindelijk goed geholpen bij het verkrijgen van een ander RX 9070 XT model. Helaas wel minder high-end dan de eerder bestelde GPU.

Unifi gateway light makkelijk en snel kunnen bestellen via caps, de koppeling met tweakers werkte prima waardoor ik meteen bij het juiste product uit kwam. Top!

Netjes verpakt en netjes binnen het aangegeven tijd slot afgeleverd. Zoals het tegenwoordig eigenlijk wel te verwachten is.

Prima bedrijf die het aanschaffen van producten soepel laat verlopen. Via Pricewatch een keuze gemaakt voor Caps waar ik kon kiezen voor levermoment, wat ik altijd erg prettig vind. De betaling verliep zonder problemen maar dat is niet echt bijzonder. Werd goed op de hoogte gehouden voor de levering en ontving mijn producten in een verpakking die niet veel te groot was maar wel bescherming gaf. Zo...kom nu maar op met het cadeau!

Dat kun je allemaal lezen in het verhaal hierboven, toch?

Ik had een nieuwe SPF voeding nodig voor mijn mini pc.

Geen op of aanmerkingen, ik heb geen contact hoeven zoeken met de klantenservice dus daar kan ik verder niks over zeggen.

Erg snelle levering en de psu kwam keurig verpakt aan.

Bestellen was simpel; ik wist wat ik wilde hebben. Proces daarna is vlekkeloos verlopen. Door een eerdere bestelling in het verleden, had ik al goede ervaringen met CAPS en ook deze keer ben ik niet teleurgesteld.

Zending was goed verpakt en ik vond het fijn dat ik kon kiezen voor levering op alléén mijn adres met handtekening. De bezorger van PostNL was hier ook alert op!

Ik kende de webshop nog niet, maar prima prijzen en alles werd binnen de verwachte tijd thuisbezorgd. Ook het mailcontact liep goed.

Alles goed ingepakt in een goede verzenddoos met opvulmateriaal. Zoals het hoort dus.

Ik had nog even gemaild met een vraag over een levertijd, ik kreeg snel een duidelijk antwoord terug.

competetieve prijzen, snelle levering en geen gedoe. aldus een prima webshop om je hardware te bestellen

---

geen contact gehad met de klantenservice wat uiteraard een positief iets is

ik kreeg het pakket de volgende werkdag in huis zoals beloofd door de webshop

SSD besteld, omdat het voor dat model de scherpste prijs in de pricewatch had. Bestelling plaatsen ging vlot, kennisgeving per email was prima.

Goed verpakt en via PostNL verzonden. SSD kwam dan ook netjes onbeschadigd aan.

Prima, besteld, gpu netjes verpakt en heel aangekomen. De doos had een lichte beschadiging in de hoek, maar ik ga hem daarvoor niet terugsturen.

Jammer dat het via UPS gaat, daar heb ik in het verleden problemen mee gehad. (Pakket achtergelaten bij de voordeur met een cpu en kreeg een foto als bewijs)

Na wat miscommunicatie is alles toch goed gekomen. Hun support is supersnel en behulpzaam. Ga hier zeker in de toekomst nog bestellen!

Geen tnt ontvagen, maar was wel zoals belooft op tijd.

Ze waren heel snel met reageren en kwamen snel met een oplossing.

Nieuwe Arctic Freezer 36 (Black) besteld bij CAPS en door een fout op de website toen ik naar de betaling werd doorverwezen, kwam het niet goed door of er thuisbezorg moest worden of afhalen.
Daar ik wel had betaald voor thuisbezorgen, hebben ze uit beweging gebeld om te vragen hoe en wat.
Na een net gesprek wederom voor thuisbezorgen gekozen en werd netjes direct verpakt en verzonden. De volgende dag direct in huis.

Super service!

Na het gesprek werd het direct aan de bezorgen meegegeven en de volgende dag netjes thuisbezorgd!

Super service! Op eigen initiatief gebeld om te vragen hoe en wat. Direct afgetikt en goed geregeld.

Scorekaart voor CAPS

Qshops