CAPS

Gebruikers over webshop CAPS

Gebaseerd op een tweede aankoop bij CAPS. Het apparaat was DOA dus een RMA aangevraagd. Drie dagen later kon ik een gloednieuwe ophalen bij een PostNL-punt en het draait nu lekker in de PC. Kudo's voor de snelheid!

Snel geleverd en in een doos die niet te groot was.

De RMA was in een dag geregeld en een dag later was een vervanger al onderweg.

Voordeligste prijs voor mijn Ipad Mini 7, relatief snelle levering en verder alles volgens verwachting!

Was er in 2 dagen tijd (1 dag later dan miijn bestelling van ipad hoesjes via twee andere sites op hetzelfde moment, maar met 1 dag extra voor een lagere prijs kan ik prima leven)

Snel mijn producten kunnen vinden en CAPS kwam ook als goedkoopste optie uit de bus voor al mijn PC onderdelen. Snelle bestel procedure en binnen paar dagen geleverd. Erg tevreden!

Alles zat in 1 doos met papier ter bescherming. Ik mis soms het bubbeltjesplastic wel, maar so be it.

Het meest negatieve punt aan deze winkel, is ze vinden op google! ;)
CAPS intypen in je zoekmachine, of zelfs CAPS Hardware, is nog niet genoeg op hun webshop te vinden. Ik heb dan ook hun Sale pagina maar in mijn bladwijzers gedaan!

Zonder grapjes, ik heb vaker bij CAPS besteld nu en erg tevreden. Duidelijke site, meestal een van de scherpere prijzen, makkelijk proces.
Verzending altijd snel en eenmaal met de klantenservice contact gehad en erg vriendelijk en snel geholpen.

Altijd snel en wordt ook daadwerkelijk geleverd op de dag van aangeven, wat bij andere webshops nog vaak misgaat.

Vriendelijk en snel. Een keer werden niet al mijn vragen beantwoord, maar twee mailtjes later was alles dik in orde.

Producten zoeken als je weet waar je op zoekt is prima. Zoeken op specificaties is vaak helaas niet te doen. Sommige producten hebben überhaupt geen specificatie, omschrijving of afbeelding.

Dat gezegd hebbende, communicatie is altijd goed en verzending netjes en snel. Voor betaling zijn veel opties, waaronder crypto eenheden.

Alles wordt altijd met zorg verpakt en snel verzonden zodra voorradig.

De paar keer dat ik contact heb gehad is het altijd netjes en professioneel geweest waarbij ik goed werd geholpen.

CAPS heeft een ruim assortiment; ik was op zoek naar een externe SSD behuizing voor een 2.5-inch SSD en een M2 SSD. En vond al snel 2 mooie modellen, die ook nog eens gunstig geprijsd waren. De levering duurde wat langer, maar kreeg al snel een antwoord, via een mailtje van hun klantenservice dat de levering wat langer duurde. Begrijpelijk, zo voor het einde van 2024. Afgelopen week keurig verpakt ontvangen 😊

Beide behuizingen waren goed verpakt en in uitstekende staat afgeleverd.

Had een mailtje gestuurd over de verlate levering en kreeg al snel antwoord, met uitleg.

Een overzichtelijke website waar je je producten goed kunt vinden en filteren en ze zijn ook goedkoper als andere concurrende webwinkels

Snelle verzending via ups, gisteren besteld en vandaag al bezorgd!, je product wordt ook goed en stevig verpakt

Geeft snel antwoord op je email als je een vraag hebt

Bestelling van een unifi switch. Open box exemplaar en daarom lekker goedkoop (:
Verliep allemaal soepel en levering de volgende werkdag.

Royaal verpakt. Prima. Verzending was direct de volgende werkdag. (Besteld in het weekend)

Ik had een ram set gekocht en die is de volgende dag gearriveerd. De doos waar het in kwam vond ik wat aan de grote kant.

Doos was te groot anders had het door de brievenbus gekunt

BeQuiet CPU koeler besteld, prijs van producten op de website kunnen nog wel eens schommelen, eerder gezien bij een GPU die ik op het oog had.

Deze besteld en snel geleverd, geen bijzonderheden prima webshop.

Initieel werd deze door PostNL bij een vreemd pakketpunt gebracht, maar dit op tijd kunnen wijzigen naar eentje die wel bij mij in de buurt zat.

De webshop is duidelijk maar miste bij een product een duidelijke omschrijving, bleek toch het goede product te zijn.
Prijzen zijn goed te noemen.

De verzending was vlot en op de beloofde dag, de verpakking was netjes.
De communicatie over de zending was ook heel duidelijk.

De klantenservice kan ik alleen maar als goed bestempelen, ik had een fout gemaakt tijdens het bestellen en dat werd door Caps heel netjes en snel veranderd. Zelfs de beloofde levertijd bleef intact.

Twee maal besteld, en twee keer achteraf geconfornteerd met een langere levertijd dan verwacht. De webshop zelf mist vaak afbeeldingen van producten, wat niet heel veel uitmaakt, maar wel wat slordig staat.

Blijkbaar wordt er gebruik gemaakt van een extern magazijn, wat ervoor zorgt dat er eerst een zending moet plaats vinden van het magazijn naar CAPS (gebeurt blijkbaar met PostNL, geen eigen vervoer). Dit heeft rond black friday voor aardig wat vertraging gezorgd. Later nog een order geplaatst, en weer werd de levertijd overschreden.

Bij de eerste order contact gehad met de klantenservice, deze reageert snel, en heeft me ook goed geholpen door een product aan mijn order toe te voegen.

Duidelijke website, goede info, levering als aangegeven. Netjes verpakt en het product werkt zoals het moet.

Product als omschreven, duidelijke wegsite, netjes op tijd verstuurd in een prima verpakking, prima snelle verzending

Communicatie was fijn, echter moest ik wel zelf om track & trace code vragen die kreeg ik niet automatisch wat ik wel raar vind.
Ook vind ik het vreemd en misschien ben ik gewoon achterdochtig hier, maar als eertse betaal optie is crypto geselecteerd.

Motivatie is niet geheel uit eigen beweging, shop stuurde een mailtje met de vraag of ik wou reviewen, maar er staat niks tegenover dus voelde oprecht.

Uiteraard heeft dit niks met de webshop te maken :
Duurde wel even, schijnbaar moest het met UPS uit Duitsland komen.
Werd dag later bezorgd terwijl er hele dag stond dat het gelevert zou worden, maar als je dan bij shipping details kijkt zie je dat toen hij werd verstuurd naar nederland er al bij stond dat de tijd aangepast moest worden en hij dag later zou komen, geen idee waarom er dan de hele dag stond dat hij die dag zou komen.
Gelukkig heb ik er geen vrij voor genomen.

Reageerde snel op de email en was vriendelijk en meedenkend.

Op de site word beweerd dat het binnen 1 a 2 word geleverd.
Op de site had ik geen keuze hoe het verstuurt word dus moest hier automatisch express kosten betalen.
Dit gaat via UPS daar begint het probleem.
Na week dat UPS zegt dat ze elke dag langs komen om pakket televeren komen ze niet. Nu meer dan week verder beweert UPS dat ze maandag komen het bestelde product ligt dan van af dat moment al 1 week in Utrecht wat doet ups?

Stop met UPS! UPS geeft verschillende mogelijkheden om je pakket te volgen maar daar zit verschi in.
Nu al paar dagen word geleverd voor 19.00 maar s avond veranderd dit dat ze s ochtend geleverd gaat worden hebben ze tijdmachine?
Als je UPS belt krijg je alleen maar sorry te horen nu zaterdag word verteld dat het maandag geleverd word. Terwijl ze toch ook op zaterdag rijden?

Onder het motto ligt bij UPS maar zij hebben gekozen om dit te doen met UPS!

Al vaker bij Caps besteld, en eigenlijk altijd zeer tevreden.
Deze keer was het een Ryzen 5700x3D en koelpasta. Deze besteld voor een zeer scherpe prijs.

Doos was netjes in orde, track en trace klopte.
Volgende dag in huis, kan niet beter!

Scherpe prijs en vooraf wat informatie ingewonnen via de klantenservice en die was zeer vlot in het antwoorden. De prijs was zeer scherp, dus besteld bij deze firma.

Pakket werd met UPS verstuurd en dat is vaak een drama. Nu ook weer, want de levering zou op zaterdag zijn. Levering werd in de track-and-trace steeds weer uitgesteld, dus uiteindelijk de hele dag voor niks thuis kunnen blijven.

Uiteindelijk op maandag geleverd. Donderdag bestellen en maandag leveren is dikke prima, maar het is vervelend als de T&T niet klopt. Niet iets waar CAPS direct wat aan kan doen, maar ik zie liever PostNL als verzender.

De doos was ook beschadigd bij levering, maar inhoud was gelukkig helemaal in orde.

Klantenservice gaf steeds binnen 30 minuten antwoord op vragen via e-mail. Was dag na kerst, dus ook een dag dat veel bedrijven dicht zijn. Uitstekend dus.

Kende caps niet en hun eigen manier van reviews werven werkt. Als die reviews er niet waren had ik niet besteld. Maar eerlijk ze doen het goed. Nette site en goede updates van de levering.

Product was zeer netjes verpakt en geleverd binnen afgesproken tijd.

Eind december een 43 inch monitor besteld. Bestellen ging soepel en alles rondom de bestelling was duidelijk. Product werd netjes op tijd geleverd ondanks de feestdagen drukte.

De grote verpakking van het scherm werd tijdig en netjes geleverd

4 sticks ECC ram gekocht, DDR4. Stonden op voorraad en leverbaar binnen 2-5 werkdagen. 2 sticks ontvangen, hadden niet genoeg, zouden de andere opsturen. Na duidelijke communicatie zou dit nog weken kunnen duren, dus heb de helft gecrediteerd gekregen. Duidelijke communicatie en netjes afgehandeld, wel jammer dat iets op voorraad stond wat dus niet zo was.

Goed en netjes verpakt, brievenbus om de kosten laag te houden, super fijn.

Hebben duidelijk met mij gecommuniceerd waar ik aan toe was en hebben alles netjes afgehandeld met creditering dezelfde dag nog.

Scorekaart voor CAPS

Qshops