Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk heb meerdere keren besteld bij Cap en ben elke keer weer tevreden over de service en het aanbod. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor je snel vindt wat je zoekt. Het assortiment is ruim en de producten worden duidelijk gepresenteerd.
Ook voor zakelijke bestellingen is Caps een aanrader. De bestelprocedure verloopt soepel, en het is eenvoudig om grotere aantallen te bestellen. Leveringen zijn snel en netjes verpakt.
Kortom, een betrouwbare webshop met een goede service en een efficiënt bestelproces. Ik zal hier zeker blijven bestellen!
Ik ben erg tevreden over de verzending bij Caps. Mijn bestelling werd snel verwerkt en verzonden, en de levering was binnen de verwachte tijd. Alles was goed verpakt, zodat de producten in perfecte staat aankwamen.
KlantenserviceIk had per ongeluk een deel van mijn bestelling verkeerd geplaatst en nam contact op met de klantenservice van Caps via e-mail. Binnen 15 minuten hadden ze mijn bestelling aangepast en het teveel betaalde bedrag teruggestort.
AlgemeenBestel hier met name omdat de prijzen over het algemeen het scherpst zijn. Doe erg veel bestellingen, en eigenlijk bij CAPS (en voorganger Si) nooit tegen verassingen aangelopen.
VerzendingPerfect verpakt. Prompte verzending. Zou nog fijner zijn dat het nog dezelfde dag verzonden zou worden, indien voor 23:00 besteld bijv. Ik bestel vaak in de avond namelijk.
AlgemeenSite is wel wat simpel en ik mis de filters om eenvoudig te zoeken.
Ik heb een nieuwe monitor gekocht die hier wel echt een heel stuk goedkoper was dan bij andere winkels.
De monitor is snel geleverd dus daar is niks op aan te merken.
De monitor werd snel ontvangen en precies zoals was aangegeven.
AlgemeenGoede prijs, GPU en case gehaald, geen problemen met de producten zodra ze binnen waren.
VerzendingVerzending was niet al te snel, maar zodra hij eenmaal opgestuurd was was het snel binnen.
AlgemeenUbiquity 2.5gb switch en 2.5gb nic gekocht. CAPS was 1 van de goedkopere. Duidelijk per mail op de hoogte gebracht. Was snel bezorgd. Ik ga hier vaker bestellen.
VerzendingProduct was 1 a 2 dagen eerder geleverd dan verwacht.
AlgemeenAlle standaarden van een webshop werden gehaald. Informatie over producten, prijs en leveringskost was eenvoudig te vinden.
VerzendingBeschikbaarheid of levertermijn was niet helemaal up-to-date, waardoor de levering een dag langer op zich liet wachten. Dit werd correct en tijdig gecommuniceerd.
KlantenserviceEén product uit mijn bestelling was niet meer beschikbaar. Dit werd snel naar mij gecommuniceerd en ik kreeg de keuze om te annuleren of vervangen. Mijn vraag over het tijdstip van verzending werd erg snel beantwoord.
AlgemeenHeb vaker bij Caps(voorheen Sicomputers) besteld gezien de gunstige prijzen en duidelijke informatie over voorraden. Enige is dat er soms foto's of informatie ontbreekt op de website. Ondanks dit minpunt vind ik het een fijne zaak om iets te bestellen.
Met de klantenservice heb ik geen contact gehad.
Verzending duurt soms iets langer, zeker als ze het zelf niet op voorraad hebben en bij de leverancier moeten bestellen. Het wordt wel zo snel mogelijk bezorgd (binnen enkele dagen) en wordt goed verpakt.
AlgemeenDe betaling verliep snel en gemakkelijk en het formaat was vergelijkbaar met wat je zou verwachten.
VerzendingDe verzendregelingen waren eenvoudig en het artikel arriveerde iets sneller dan verwacht.
AlgemeenEen Synology Nas gekocht en 3 Harde schijven, perfecte levering zoals er staat op de website binnen 3 werkdagen. toen ik mijn order niet zag op mijn account werdt ik gelijk geholpen! ik zou hier zeker weer bestellen!!
Verzendinggoede verzending zoals er op de website staat! binnen 3 werkdagen binnen!
KlantenserviceIk kon mijn bestelling eerst niet zien op mijn account, ze hebben heel goed uitgelegt waarom!
AlgemeenEen week geleden op een donderdag nieuwe pc-onderdelen besteld (cpu, mobo, koeler, gfx kaart, geheugen, SSD, psu). Na een bevestigingsmail tot maandag niks gehoord (had gehoopt het vóór het weekend binnen te hebben). Mailtje gestuurd, en binnen een uur antwoord, alles op dinsdag netjes ontvangen, zeer goed verpakt en in goede staat. Inmiddels is zoon aan het genieten van zijn nieuwe game pc. Het is een betrouwbare webshop, met goede klantenservice en snelle verzending
VerzendingDe levering duurde iets langer dan ik gehoopt had, zonder communicatie waarom.(was het niet op voorraad, waren ze gesloten?). Maar nog steeds binnen de gestelde 3 werkdagen ontvangen, zeer goed verpakt.
KlantenserviceGoede klantenservice. Na een mailtje gestuurd te hebben over de levering kreeg ik binnen een uur antwoord.
AlgemeenOp vrijdag een behuizing voor een PC/Nas (Silverstone CS380 V2) besteld. Ik heb de behuizing hier gekocht omdat ze het goedkoopst waren en over het algemeen prima reviews hebben.
VerzendingEr stond bij de productpagina levering 2-5 werkdagen en het werd dinsdag netjes geleverd. Het pakket was goed verpakt en is heel en compleet aangekomen.
Tot zover geen klachten
AlgemeenInmiddels meerdere keren een bestelling geplaatst bij CAPS. Tot nu elke keer netjes binnen de vermelde termijn geleverd. De producten worden ook goed verpakt.
KlantenserviceHeb recent iets besteld en me naderhand bedacht dat ik het product toch niet nodig heb. Via de webshop kon ik geen manier vinden om de order te annuleren, dus heb ik een e-mail naar de klantenservice gestuurd.
De bestelling werd geannuleerd, voordat deze werd verzonden, en na een weekje heb ik het geld terug ontvangen. Hulde voor de snelle correcte afhandeling.
AlgemeenProduct was eerder dan verwacht. Prima ingepakt. Verder geen problemen ondervonden. Alle berichten duidelijk over de verzending en de bestelling. Tijden die genoemd werden op de site klopte met de werkelijkheid
VerzendingNetjes verpakt geen problemen ondervonden. Doos netjes aan de deur en netjes op de hoogte gehouden via tracking.
AlgemeenTwee monitoren op donderdagmiddag besteld, levertijd zou 1 werkdag zijn. Op vrijdag nog niks vernomen, "gaat als het goed is vandaag de deur uit". Die vrijdag niks meer gehoord, zaterdag ook niet .. zondag ook niet. Maandag maar eens gemaild, "vreemd, we gaan er achteraan" en even later "wordt vandaag verstuurd".
Balen van de vertraging maar ik besef, dat kan gebeuren.
Inmiddels waren de monitoren ook nog eens goedkoper geworden. Gevraagd of daar iets meer kon worden gedaan: "nee, we werken met dagprijzen". Vertraging was niet tof, met een heel teleurgesteld jongetje in huis, maar overkomelijk. Dan ook niet meegaan in de prijsverlaging viel me uiteindelijk nog meer tegen.
De verzendinformatie van UPS kwam zo laat per e-mail binnen, dat het tevens op diezelfde dag bezorgd werd. Niet handig.
KlantenserviceNiet aan de levertijd kunnen voldoen en dan vervolgens ook niet mee willen in de prijsverlaging.
AlgemeenGeretourneerd product verkocht als aanbieding / nieuw zonder duidelijke waarschuwing.
Na een pricealert van de pricetracker heb ik een BenQ RD280U monitor besteld. Op de website stond dat de aanbieding geldig was zolang er "CAPS voorrad" was. Niets gaf mij de indruk dat dit een geretourneerd product zou zijn.
Geen vermelding / extra notitie op de factuur anders dan goede korting.
De doos zelf was netjes verpakt en de BenQ stickers waren met doorzichte stickers weer afgesloten. Alsof het gewoon een nieuwe monitor was. Alleen DE RMA BRIEF van de vorige eigenaar zat nog in de doos!!
Dus niet alleen is het een retourneerd product, het lijkt ook niet gecontroleerd te zijn voordat het opnieuw verkocht is. Erg slordig.
(Gelukkig ervaar ik de klachten van de vorige eigenaar niet en heeft het geen blijvende gebruikssporen. Maar het geeft wel een negatieve ervaring van de winkel)
Doos was goed verpakt in een omdoos. Afdoende verpakkingsmateriaal om de monitor veilig door PostNL te laten afhandelen.
AlgemeenFijne website, rijk aanbod, laagste prijs. Ik was snel geholpen aan het product waarnaar ik op zoek was.
VerzendingVerzending verliep prima. Niet de snelste, maar dat vind ik niet heel belangrijk.
KlantenserviceKort contact opgenoen met de klantenservice. De reactie was vlug en vriendelijk.
AlgemeenDe bestelling van mijn grafische kaart is gemakkelijk en probleemloos verlopen. De website is overzichtelijk en geeft voldoende informatie.
VerzendingHet product is snel en goed beschermd geleverd. De bestelling werd dezelfde dag verzonden en de volgende dag geleverd.
AlgemeenIk maak kans op een Lexar NQ790 internal solid state drive 2 TB M.2 PCI Express 4.0 NVMe 3D TLC NAND.
Dit gezegd zijnde. Het product werd netjes na enkele dagen geleverd en werkt prima.
Het product werd netjes verpakt na enkele dagen geleverd aan huis.
AlgemeenDuidelijke website, opvolging van bestellingen is vlot. Er wordt correct omgegaan met Belgische btw nummers, geen btw te betalen.
VerzendingMoest iets langer wachten dan aan gegeven bij bestelling. Kon wel direct de status van mijn bestelling zien
KlantenserviceKlantenservice is heel goed. Was niet de volgende dag geleverd maar dit werd direct gemeld via de website. (Onderdeel van uit stock)
AlgemeenMakkelijk te bestellen en goede communicatie. Er was wat onduidelijkheid over het afleveren bij een afleverpunt, maar UPS staat dat niet toe. Na wat communicatie is dat netjes opgelost
VerzendingHet product was snel/vlot geleverd en zeer goed verpakt. Netjes geleverd zoals afgesproken
KlantenserviceCommunicatie was vlot en het issue werd vlot opgelost. Dit zodat het pakket met UPS op de juiste manier verstuurd kon worden