CAPS

Gebruikers over webshop CAPS

Ik heb hier een CPU gekocht, gezien deze volgens de pricewatch het goedkoopst was bij CAPS. Deze is vervolgens netjes geleverd.

Gratis verzonden, goed verpakt (geen grote uitdaging voor een kleine & lichte CPU, maar toch), en binnen de beloofde 2-3 dagen geleverd.

SSD voor een hele scherpe prijs, dus snel besteld. Inmiddels mijn tweede aankoop bij CAPS en wederom prima info per mail, T&T, snel verzonden, goed verpakt.

Pakketje werd de eerstvolgende werkdag bezorg binnen het beloofde tijdvak.

2 behuizingen al bij deze webshop gekocht. Prima prijzen. Voor mij was het nog een onbekende webshop maar ik ga ze zeker in de gaten houden nu.

Snelle verzending. Producten waren prima verpakt. Levertijd was ook prima

Fijne webshop! Ik moet eerlijk toegeven dat ik nog niet van CAPS gehoord had, en daardoor eerst wat research gedaan heb. De uitstekende reviews en het voor de zekerheid kunnen betalen met m'n creditcard trokken me over de streep.

De Dyson was zeer scherp geprijsd, netjes op voorraad en snel geleverd, CAPS is zeker aan te raden!!

Leuk ook dat er kans is op een prijs bij het achter laten van een review :)

De verzending door CAPS was prima in orde, aangetekend via DHL. De bezorger van DHL was wat minder secuur en heeft de Dyson vol in het zicht voor m'n voordeur gezet en is vertrokken, vreemd!

Bestelling volgens het boekje: Alles is verlopen naar wens en verwachting, geen wanklank gehoord.

De prijzen waren niet altijd de laagste maar wel altijd zeer competatief. Hierdoor werd al snel duidelijk dat bestellen bij één winkel maar weinig duurder zou zijn dan het bij verschillende winkels bestellingen plaatsen. Gemak is zeker ook wat waard.

Een klein puntje van kritiek, vooruit dan toch ééntje, is dat de CAPS website nog wel wat beter kan wat betreft informatievoorziening (beschikbare afbeeldingen, specificaties, categorie sortering, productfilters, etc.) Absoluut geen show-stopper.

CAPS is verantwoordelijk tot aan het moment dat PostNL het overneemt, dus deze beoordeling gaat over alleen over communicatie en verpakken.

De emails waren helder zonder overdaad. Niets op aan te merken.

Het verpakken was goed aangepakt, temeer het om een behoorlijk volumineuze zending ging. De doos van de PC behuizing en voeding waren de grootste volumes, maar alle kleinere doosjes waren efficient toegevoegd en alles was goed opgevuld om schuiven en rammelen te voorkomen.

In de hectiek van de AMD RX 9070 XT lanceringsdag na een tip op het Tweakers forum bij CAPS een Sapphire Pure 9070 XT kunnen scoren voor 799 euro. Prima in lijn met de verwachte (advies)prijs voor zo een luxer model kaart.

Pakket was in orde, kaart was in orde, in alle drukte is niet iedereen zo snel, goed of tegen dezelfde prijs geholpen als wij, het was redelijk chaos toch weer met een nieuw soort videokaart op de markt overal. Dat was ook op het forum duidelijk natuurlijk. Gegeven dat alles is onze ervaring toch erg positief en voor een nette prijs.

Donderdagmiddag om 17u33 gekocht, vrijdag 13u10 verzendbevestiging, zaterdag 12u00 via PostNL ontvangen in Rotterdam, ook veilig dat we moesten tekenen voor ontvangst.

Prijzen zijn zeer scherp, in het verleden toen deze webshop nog een andere naam had wat mindere ervaring.
Echter recent 2 bestellingen in goede staat ontvangen en binnen beloofde levertijd.

Prima verpakt, snel verzonden, A klasse verzendbedrijven gebruikt, geen goedkope.

Prima website, gunstige prijzen, compleet assortiment.

Er zouden wat filteropties op de website bij mogen van mij, dit zou het zoeken van de juiste componenten makkelijker maken.

Op tijd verzonden en netjes verpakt. Alles zoals het zou moeten.

Ik stelde een Home Server samen en CAPS had bijna alle onderdelen op voorraad dus die werden meteen de dag erna geleverd.
De prijzen zijn ook echt dikke prima dus hier zal ik vaker bestellen.
Omdat ik (gelukkig) nog niet weet hoe een retour afgehandeld wordt heb ik als beoordeling goed i.p.v. uitstekend geselecteerd.

Supersnel geleverd en geen overbodige e-mails.
Gewoon een bestelbevestiging en een factuur en een verzendbevestiging, meer niet.
Die laatste twee zouden w.m.b. ook in dezelfde mail kunnen maar je wordt i.i.g niet lastiggevallen met "Hoe deden we het" of " wat vond je van je bestelling" en dat soort berichten.

Het was een leuke aanbieding op nieuwe videokaart die ik via de tweakers notificatie kreeg.Dik tevreden.

Netjes op tijd geleverd en in een "anonieme" doos wat ik een voordeel vind.
Minder kans dat het pakket "kwijt"raakt.

Overzichtelijk site, goede prijzen en een snelle levering.
Mijn product was er binnen 2 dagen.
Via de e-mail ook goed te bereiken

Mijn levering was er binnen 2 dagen en netjes binnen de afgesproken tijd...super

Ik heb een mail gestuurd over mijn bestelling en ik kreeg gelijk duidelijk antwoord.

De website/webshop is simpel maar voldoende als je weet wat je zoekt. De productinformatie is vaak wel erg summier. Merk dat ik hier wat sneller "dat ene ding" nog nabestelde tijdens de build van mijn PC, want de prijzen waren OK en geen poespas verder.

Correct en tijdig, prima verpakte producten en dus ook eigenlijk precies wat je verwacht.

Prima ervaring. Was mijn eerste keer iets online bestellen bij deze winkel, en het ging allemaal erg soepel. De website vind ik iets minder overzichtelijk, maar ik kwam er via de pricewatch van Tweakers en dan heb je daar natuurlijk geen last van.

Levering de volgende dag (zaterdag), zoals gecommuniceerd. Ook hier conform verwachting.

In mijn geval veruit de beste prijs!
Alhoewel hetzelfde product de volgende dag €100 duurder was! Van €199->€299.
Eenvoudig bestelproces.
Goede informatie.
Perfecte levering.

Keurig en degelijk verpakt. En geleverd op de datum zoals beloofd.

Goede webshop, info was goed te vinden, goede aanbieding en snelle levering. Niets op aan te merken!

Levering was goed ingepakt en snel geleverd, helemaal top gedaan.

Goede aanbiedingen van tijd tot tijd en snelle levering met alle spullen zijn goed verpakt.

Goed informatie mbt track en trace en alles is goed verpakt.

Kende het bedrijf nog niet, maar beoordelingen waren goed. Maakt het helemaal waar, want ruim de goedkoopste en een snelle levering. Tevens duidelijke communicatie over de levering welke in twee delen werd verzonden. Bedankt!

Producten werden in twee zendingen geleverd zodat ik het sneller in huis zou hebben. Perfect volgens afspraak

Mailtje van Jarno waren netjes en de reactie was snel bij vragen over de levering

Onderdelen voor nieuwe Game PC besteld. Werd snel geleverd en informatie op de site klopte. Verder was alles netjes verpakt en goed aangekomen. Ik zou hier weer bestellen

De onderdelen zijn in 1 doos geleverd en waren goed verpakt.

Courante producten, goede prijs en snelle levering. Staat bij mij nu in mijn top 5 van PC onderdelen of toebehoren.

Supersnel, echt de volgende dag binnengekregen via PostNL en persoonlijk afgeleverd.

Heb de nieuwe B580 Steel Legend gekocht op deze site en deze werd snel geleverd en de klantenservice antwoord ook snel. Hun enige minpunt is het laat doorgeven van de verwachte bezorgdatum, maar dit word natuurlijk goed gemaakt door de snelle levering

Heel snel geleverd maar de verwachte bezorgdatum mocht iets sneller doorgegeven worden

Stuurde een mail met de vraag wanneer mijn pakketje ging aankomen, hier werd heel snel met een korte maar krachtige mail op geantwoord

Scorekaart voor CAPS

Qshops