Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenDinsdag 20 mei heb ik een PC/Desktop case gekocht en ondanks de grote ING/iDeal storing is het toch gelukt te betalen.
Verder geen contact gehad met de winkel en ben tevreden met het product.
Ik heb mijn case op vrijdag 23 mei ontvangen in een dubbele doos met veel verpakkingsmateriaal, er stond overigs op de website 2-3 werkdagen dus verder niets op aan te merken.
AlgemeenIk heb onlangs een Red Devil 9070 XT gekocht bij CAPS en ik ben ontzettend tevreden over zowel het product als de service. Van tevoren had ik wat twijfels over de voorraadstatus en of het om een nieuw of gebruikt product ging. Daarom heb ik CAPS een mailtje gestuurd met de vraag of het daadwerkelijk om een nieuwe kaart ging.
Binnen een paar uur kreeg ik al een duidelijk en vriendelijk antwoord: het ging inderdaad om een gloednieuwe kaart. Ze legden ook uit dat gebruikte of geopende producten altijd als B-Stock op de website vermeld staan. Dat stelde me gerust, dus ik heb meteen besteld en betaald.
Tot mijn verrassing had ik de GPU de volgende dag al in huis — zelfs nog vóórdat ik de track & trace-code had ontvangen! De videokaart zat stevig verpakt en de doos was in perfecte staat, zonder krassen, deuken of scheuren.
Kortom: een geweldige ervaring. CAPS is betrouwbaar, snel, en levert netjes wat ze beloven. Ik bestel hier in de toekomst zeker weer. Echt toppers!
De buitenverpakking netjes en onbeschadigd aan. De doos was ruim gevuld met luchtkussentjes, waardoor de GPU niet kon verschuiven tijdens transport. het geheel was met zorg ingepakt.
KlantenserviceIk had een vraag gestuurd naar de klantenservice en kreeg binnen enkele uren een vriendelijk en duidelijk antwoord van Jarno van Caps. Echt geweldige service, snel, professioneel en zeer klantgericht. Complimenten!
AlgemeenEen bestelling van een MacBook heeft 2 weken geduurd. Specifiek gevraagd om het via PostNL te laten versturen, gaat het toch Met DHL zakelijk. Dit duurde al lang omdat er een fout zat in het adres label (niet mijn fout) vervolgens heeft DHL het proberen 1 keer af te leveren. maar niemand thuis. (ze zouden het 2 keer afleveren) dus was het na het distributie gegaan in Eindhoven 60KM verder op. CAPS heeft nagenoeg geen moeite gedaan om het toch op een normale wijze hier te krijgen, na 2 weken eindelijk de laptop in huis. Ook geen coulance of iets van een genoeg doening dat ik 2x 60KM (heen en terug) dus bijna 2 uur kwijt was om een pakketje op te halen. waardeloos
Verzendingvia DHL zakelijk en niet zoals aagegeven via PostNL en ook nog een verkeerd label er op
KlantenserviceGeen enkele compensatie of echte oplossingen. gewoon pech gehad dat je 2 uur moet rijden om je laptop te krijgen. andere optie was wachten tot hij terug naar hun was en opnieuw bestellen. dus 1,5 maand je geld kwijt zijn
AlgemeenIk heb laatst wat pc-onderdelen besteld bij Caps.nl omdat ze daar gewoon echt de laagste prijzen hadden. Duurde iets langer voordat het binnen was, maar alles zat netjes in de doos en werkte perfect. Als je niet per se morgen alles nodig hebt, is dit echt een topadresje om te besparen.
AlgemeenIk heb onlangs pc-componenten besteld bij Caps.nl, vooral omdat de prijzen daar echt opvallend laag zijn vergeleken met andere webshops. De levertijd was iets langer dan ik gewend ben, maar alles werd netjes geleverd en goed verpakt. Voor mij was het dat extra beetje wachten zeker waard. Als je op zoek bent naar een goede deal en geen haast hebt, raad ik Caps.nl zeker aan.
AlgemeenDure monitor paar dagen na levering door onduidelijke redenen defect. Ik in de rats, maar perfecte service en vervanging.
VerzendingTwee keer een redelijk vlotte levering, beide keren uit een Duits magazijn, dus het was er niet meteen de volgende dag.
KlantenserviceIk heb een LG Ultragear 49 curved monitor bij ze gekocht. Voorzichtig opgehangen, schroefjes, afstandsringen meerdere malen nagemeten en het werkte prachtig bij een korte test. Twee dagen later voor het eerst weer in die afgesloten kamer, zat er een bobbel verticaal over het scherm en dat was een nachtje later een barst.
Foto's gemaakt van het defect en zowel de vesa bevestiging zoals hij hing en CAPS gemaild en uitgelegd hij ik hem heb opgehangen.
Het leek alsof er spanning op het gebogen scherm stond dat nu vrij komt. Ik vermoed omdat er iets op de doos heeft gestaan wat het scherm wat rechter gebogen heeft dan de bedoelde 800R. LG's staan ook niet bekend op spontaan knappen.
Nu ja, hoe het ook kan ik kreeg vrij spoedig van CAPS het verlossende bericht dat ze het defect vergoeden. Ik kon mijn geld terug krijgen of een nieuwe. Ondanks dat hij inmiddels in prijs was gezakt, om vervanging verzocht.
Super service dus en inmiddels zijn we maanden later en is het een super scherm voor sim racing gebleken.
AlgemeenGoed selectie en meestal scherpe prijs tov concurrentie.Veel merken en componenten in vooorraad alhoewel levertijd soms iets langer duurt dan bij anderen, waarschijnlijk omdat ze minder eigen voorraad hebben en bij groothandel bijbestellen
Verzending helaas niet gratis naar Belgie
Al bij al goede ervaring, scherpe prijs, klein beetje geduld nodig wanneer stukken niet meteen leverbaar zijn
Verzending was heel goed verpakt, alles is goed aangekomen.
Soms is het wel een aantal dagen wachten op onderdelen die als in stock aangeduid staan, terwijl bij sommige concurrenten metteen verzonden wordt. Wel is het zo dat in de shop dit vermeld staat (bijv levertijd 2-5 dagen)
Geen problemen ondervonden, daarom ook geen extra contact met klantenservice
AlgemeenHet bestellen van de spullen was makkelijk en nadat de bestelling was gedaan word je netjes op de hoogte gehouden.
Ook op een opvolg vraag over levertijd kwam er vlot een reactie.
De computer kasten waren voldoende netjes verpakt en optijd verzonden!
KlantenserviceOp een losse vraag via email over de levertijd kreeg ik een vlotte reactie en deze was accuraat.
AlgemeenGoede en scherpe prijzen, de levering was snel echter heeft UPS ervoor gekozen om het pakket bij een pakketpost af te leveren, maar goed daar kan de shop niets aan doen! Al met al prima webshop.
VerzendingDe bezorgdienst (UPS) koos ervoor het pakket niet thuis af te leveren
AlgemeenBestelproces verliep prima en vlotjes. Duidelijke informatie in de e-mails. Tracking via UPS is wel iets minder prettig dan PostNL, maar overall een prettige ervaring met het gehele bestel-bezorg proces.
VerzendingBestelproces verliep prima en vlotjes. Duidelijke informatie in de e-mails. Tracking via UPS is wel iets minder prettig dan PostNL, maar overall een prettige ervaring met het gehele bestel-bezorg proces.
AlgemeenZoekfunctie laat wel wat te wensen over. Kon niet vinden waar ik een BTW-nummer in kon voeren, kostte een paar mailtjes om dat geregeld te krijgen. Bestelling en verzending verliep verder prima.
VerzendingVerzending verliep vlot en zonder problemen. Doos van bestelde product (Fractal Node 804, behuizing) werd zonder extra verpakking gebruikt voor de verzending.
KlantenserviceWerd vriendelijk geholpen, BTW-nummer werd zelfde dag nog ingevuld via medewerker.
AlgemeenUitstekende service en snelle communicatie. De aanpassing in mijn bestelling werd vlot en efficiënt afgehandeld.
VerzendingDe verzending was conform de verwachtingen en werd keurig uitgevoerd
KlantenserviceDe communicatie verliep vlot en het contact met de medewerkers was uitermate vriendelijk
AlgemeenDe bestelling makkelijk kunnen plaatsen en bestelling snel binnen.
Meteen netjes bericht na betaling. Track en trace ontvangen en de levering was conform verwachting
Netjes en op tijd
Goed verpakt zodat er schade aan de HDDs kon ontstaan en goed geïnformeerd over het verzenden.
AlgemeenBestelling verliep prima. Tweede bestelling die dag kon ik toevoegen aan de eerste, scheelde verzendkosten.
VerzendingVerzending was top! De doos was goed verpakt en in de binnenkant was alles goed beschermd. Wat ik helemaal fijn vond was het feit dat ik een bestelling die ik maakte op dezelfde dag kon toevoegen aan een eerdere bestelling, dat heb ik nog niet eerder meegemaakt.
AlgemeenGoede webshop, geen problemen en alles was prima. Ik heb werkelijk waar geen klachten of opmerkingen
AlgemeenScherpe prijs voor monitor.
Goede communicatie over status bestelling
Wel verzendkosten bij retour, tenzij dead on arrival.
Bezorger zette het ding buiten op het terras, omdat niemand thuis was. Niet handig, ivm mogelijk regen of diefstal..
Wel snel bezorgd
AlgemeenVoor het eerst bij CAPS besteld en een monitor voor een top prijs gevonden die je nergens anders kon vinden. Ik ga zeker hier nog eens bestellen! Dankjewel!!
VerzendingLevering was heel snel en kan er niks slechts op zeggen.
AlgemeenNa mijn zoektocht voor een nieuwe grafische kaart kwam ik bij CAPS terecht, mijn ervaring leert me om voortaan hier te zoeken als ik pc benodigdheden nodig heb, gemakkelijk bestellen, betrouwbaar betalen, snelle verzending, goede klanten service. een echte aanrader. Ook zonder giveaway prijs zou ik CAPS aanraden.
Kortom echt heel tevreden met mijn nieuwe aanwinst.
Mijn bestelling kwam goed verpakt en verzorgd aan op het geplande tijdstip
KlantenserviceIk contacteerde de klantendienst voor een eenvoudige vraag en kreeg hierop heel snel antwoord.
AlgemeenIk kende Caps niet maar hier naar aanleiding van de shopreviews toch maar besteld. Uiteindelijk zeer tevreden over. Alles netjes en tijdig geleverd zonder problemen.
VerzendingNetjes verpakt en snel verzonden zoals aangegeven. Niets op aan te merken
AlgemeenOnlangs een ASUS ROG moederbordje gekocht bij CAPS, daar hij volgens Pricewatch bij CAPS de goedkoopste was.
Niks op aan te merken, keurig op tijd geleverd.
Ook hier weinig op aan te merken, pakket werd met postNL verstuurd en veilig afgeleverd.
Pluspunt in dit geval was de juist wat compactere omdoos, zo slingert het bord niet alle kanten op zoals soms meegemaakt bij andere winkels.