CAPS

Gebruikers over webshop CAPS

Prima geholpen ondanks dat de shop voor mij onbekend was. Ruim aanbod en goede prijzen!

Verzending is met dpd prima afgeleverd en netjes verpakt!

Product hier gekocht omdat hij hier erg goedkoop was (5 euro goedkoper op 90 euro dan bij de op een na laagste winkel), waarschijnlijk omdat verzendkosten niet meegerekend worden. Omdat de winkel op minder dan een uur reizen van me vandaan zit heb ik dus gekozen om het product op te halen. Van de klantenservice (nog) geen gebruik van gemaakt, hoop dat dit niet nodig wordt.

Goede overzichtelijke site.
Bestellingen kwamen te laat binnen, 3 werkdagen werden er uiteindelijk 5.
Opvolging RMA had beter gekund.

Verzending zou binnen 3 werkdagen plaatsvinden.
Op de vijfde werkdag krijg ik een e-mail dat ze overgestapt zijn van transporteur en of ik wil aangeven waar ik de bestelling naar verzonden wil hebben.

Klantenservice komt competent over, alleen wanneer ik vraag op welke termijn ik een vervangend product kan verwachten zijn ze heel vaag

Bij SIcomputers een RMA aangemaakt ivm een Silverstone Grandia GD09. Behuizing had kortsluiting gemaakt in de usb poorten in het frontpaneel.

Gewoon netjes, alleen kreeg om half 3 een mail dat de bezorger onderweg was terwijl deze al om 11uur was langsgeweest.

Bij SIcomputers een RMA aangemaakt ivm een Silverstone Grandia GD09. Hij werd defect bevonden.

Na aantal weken kreeg ik de volgende mail:

Wij hebben goed nieuws voor u. Wij hebben de RMA klaar voor verzending, als standaard procedure controleren wij altijd de locatie waar de RMA naar toe moet. Graag zou ik van u willen weten naar waar we de RMA kunnen retourneren? Gedurende het proces hebben wij u zo goed mogelijk proberen in te lichten over de RMA en de voortgang hiervan. Graag zie ik u reactie tegemoet, zodat wij dit snel kunnen afhandelen. Mocht u nog vragen hebben verneem ik dit graag.

Hier heb ik dus antwoord op gegeven waar hij naartoe gestuurd moest worden en of het mogelijk was als ik een nieuwe zou krijgen deze om te ruilen voor een ander type behuizing. Dus of de behuizing is gerepareerd of een nieuwe verzonden word.

Hier kreeg ik geen antwoord op.

Een paar uur later al een mail dat het product ingepakt was en klaar voor verzenden. (nog steeds geen reactie vanuit SIcomputers) Toen de volgende dag stond de bezorger van dpd aan de deur met de doos. Dat was rond 11uur smorgens en toen kreeg ik smiddags om half 3 een mail van sicomputers dat de bezorger onderweg was. (het product was toen dus allang binnen)

Toen ik de doos open deed zag het er netjes uit (zoals ik het had ingeleverd), met een factuurbon erin van de behuizing), geen blaadje wat er aan de behuizing is gerepareerd enof omgeruild.

Nu een paar dagen later nog steeds niks vanuit sicomputers gehoord hoe of wat er is gedaan aan de behuizing. Want natuurlijk willen mensen graag weten hoe of wat er met de rma's gedaan is.

Heel apart dat dit zo geregeld is, wel zeggen 'mocht u nog vragen hebben verneem ik dit graag'. Maar uiteindelijk dus geen reactie geven.

NA DEZE REVIEW GESCHREVEN TE HEBBEN DIRECT EEN MAIL GEHAD VANUIT SICOMPUTERS. DUS UITEINDELIJK GEWOON NETJES OPGEPAKT DUS HEB DE REVIEW SCORES IETS AANGEPAST

Ik heb bij Sicomputers een Apple TV besteld. Hij was daar op voorraad en voor een goede prijs.

Ik kreeg zéér netjes een email toen mijn bestelling was ingepakt en klaar gemaakt was voor verzending. In de avond, rond een uur of 19:00 krijg ik de track en trace code gemaild. Prima service en allemaal heel overzichtelijk. Niet te veel mails en updates. Volgende dag (op zaterdag) netjes in huis

Verder geen vervelende status mails of nieuwsbrief mailingen! prima ervaring.

Artikel was snel besteld en de site was overzichtelijk. Betaling via ideal werkt ook prima.

Er is blijkbaar 1 afleverpoging gedaan door de DPD en het lijkt er nu op dat ik het pakket zelf in Berkel en Roderijs mag gaan ophalen terwijl ik in Rotterdam woon. Zolang DPD als verzendbedrijf wordt aangehouden bestel ik hier nooit meer iets.

Het was eenvoudig om de bestelling te plaatsen, het contact via email verliep goed en snel.

De levering is uitstekend, ik heb de bestelling binnen de aangegeven duur ontvangen.

De klantenservice is uitstekend, toen ik mijn monitor ontving bleek er één pixel kapot te zijn. Na contact opgenomen te hebben kon ik de monitor opsturen en werd mijn paneel vervangen. De communicatie verliep goed en snel.

Twee orders gedaan bij SiComputers. Mijn eerste order was ongeveer twee jaar geleden. Een product wat op voorraad was werd spontaan end-of-life en de order moest dus geannuleerd worden. Heb daarna lang op me geld moeten wachten met elke keer weer excuses.. Laatst na twee jaar ze toch maar weer het voordeel van de twijfel gegeven. Order was op 31ste van vorig jaar geplaatst. Geen communicatie verder geweest. Op 8 januari een melding hiervan gemaakt waarop op 11 januari een reactie binnen kwam dat de order vandaag verzonden zou worden. Op 13 januari weer een reactie gedaan, nog steeds geen code of bevestiging.. Product zou met spoed besteld worden. In totaal twee weken verder, en nog steeds in afwachting terwijl het product op de site op 2/3 dagen blijft staan. Onprofessioneel en oneerlijk tegenover jullie klanten SiComputers..

Levertijden op de site kloppen niet. 2-3 werkdagen is nu al bijna 2/3 weken.. Klant wordt niet geïnformeerd over de vertraging en reden word niet gegeven. Ergste is nog dat de levertijd van het product ook na dit euvel op de site nog rustig op 2-3 werkdagen staat.

Klantenservice komt vaak met een kort antwoord en is niet duidelijk waarom de order vertraging opliep.

Vorige week een grafische kaart besteld (GTX950-OC-2GD5). SiComputers had op dat moment de scherpste prijs (+- 40,- goedkoper dan de rest). De kaart zou ongeveer 10 dagen levertijd hebben. Na een dag of twee kwam de kaart terug in voorraad met een andere prijs (lang niet meer het goedkoopst) met een levertijd van 2 werkdagen. Dus ik blij dat die kaart nu misschien nog sneller kon verwachten.

Een dag later kreeg ik echter een mailtje dat de kaart end of life zou zijn bij de leverancier en dat er niks anders op zat dan bestelling aanpassen of annuleren.
Nu gaat het om de jongste Asus GTX950 kaart dus het is niet dat het product end of life is. Of de kaart nou wel of niet leverbaar is via een bepaalde leverancier is voor mij niet van belang.

Ik heb er best begrip voor dat een winkel winst wil maken en daardoor prijsfouten niet altijd kan opvangen (m.n. in het geval van extreme prijsverschillen). Dat ik nu echter als klant een maand op m'n retourgeld moet wachten (sinds verkoopdatum), met geen enkele vorm van tegemoetkoming vind ik ongepast. De winkel dupeert zo haar klanten door eigen gemaakte fouten/slechte handelspartners, voor mij geen SIComputers meer.

site is zeer gemakkelijk te gebruiken. soms moet je alleen wel goed zoeken voor een onderdeel die je wilt aangezien er weinig filter mogelijkheden zijn.

een product was enkele dagen niet in het magazijn. wat er toe liet lijden dat de bezorging een week duurde.

klantenservice reageert snel genoeg en informatief.

Nadat ik mijn bestelling geplaatst had (forum: Mini-ITX VR Machine voor ca 2000 Euro) toch besloten nog wat dingen te wijzigen. Dit ging zonder problemen en bijzonder vlot.

Goed verpakt en binnen de te verwachten termijn.

Snelle reacties op meerdere mails van mijn kant en erg vriendelijk en meedenkend.

Na aanleiding van een pricewatch search via deze site kreeg ik een hit op een voordelig aanbod. Na 9 dagen ! kreeg ik bericht dat het product toch niet leverbaar is. Zeer slechte ervaring en ontevreden klant bij dit bedrijf. inmiddels het zelfde product bij een ander bedrijf uit het zelfde tweakers lijstje besteld en ook betaald, overmorgen in huis. Kijk zo verdien je een hogere ranking en niet met valse belofte een lokkertjes zoals SiComputers dat doet. Mijn ervaring hierbij is dus, ook al staat er levering tussen 4 en 10 dagen, ga er zeker niet vanuit n bestel bij een bedrijf dat zaken op orde heeft.

3x gemaild, 2x gebeld. Geen antwoord vanuit gesprek, zou worden gemaild over deze order diezelfde waarna het twee dagen duurde voor ik zelf heb gemaild hoe het er voor stond. Weer twee dagen later email met een afmelding van deze bestelling.

Vanwege de prijzen gekozen voor Sicomputers. Was wat huiverig vanwege verhalen over levertijden, maar die klopte met de site (paar producten stond een levertijd van 2-3 dagen. Ik bestelde op zondag en donderdag was alles binnen).

Doosje van het geheugen was beschadigd. De doos van het moederbord zag er aan de onderkant uit of die een paar keer over de vloer geschoven was (wat krassen).
Doos was opgevuld met grote stukken zwaar papier. Ik heb toch meer vertrouwen in luchtkussen-achtige opvullingen.

Na de bestelling tot de conclusie gekomen dat een tweede dvdbrander toch handig zou zijn (voor een ander project). Maandag een mailtje gestuurd, snel antwoord: was geen probleem. Kwam een aparte factuur voor, maar dat is logisch aangezien de eerste factuur al betaald was.
Op donderdag aan het eind van de dag, toen de bestelling binnen kwam, nog even een vraag gemaild over de geleverde koeler. Vrijdagochtend (vroeg!) lag er al antwoord. Dus top!

De klantenservice was erg goed. ik had per ongeluk een verkeerde processor gekozen en via een mailtje pasten ze de bestelling meteen aan. Echt een geweldige winkel!

De webshop is duidelijk genoeg om alles te kunnen vinden. Afrekenen en dergelijke ging ook naar behoren. Account maken niet nodig (pluspunt).

Producten werden snel geleverd. Grafische kaart was defect. Zie toelichting bij klantenservice.

Grafische kaart retour gebracht op locatie. Dit in verband met dat ik niet zeker was of het aan mijn pc lag of aan de kaart. Op locatie bleek hier geen tijd voor, dat vond ik wel jammer. Na een aantal dagen mail gehad dat de kaart inderdaad defect bleek, gelijk een nieuwe kaart opgestuurd gekregen die het wel doet. Dat is dan wel een pluspunt, dat de fabrikant hier niet ten koste van de klant eerst bij betrokken wordt.

Prima site, duidelijke stappen om de bestelling te voltooien en de betaling af te ronden.

Zelfs een snellere verzendingsmethode gekozen en betaald door SiComputers zodat de feestdagen geen roet in het eten zouden gooien, prima service.

De webshop functioneert goed. Het proces t/m betaling wordt correct doorlopen, een verbetering zou zijn om de mogelijk te bieden dat het product direct bij een pick-up-point van de vervoerder wordt afgeleverd.

In overige reviews las ik, dat SiComputers niet de snelste leverancier was. Dat werd tijdens mijn bestelling bevestigd (3 mails met de belofte dat m'n product toch echt binnenkort verzonden zou worden), maar kwam dus niet als een verrassing. Ik neem dit voor lief, aangezien de harde schijf die ik wilde hebben hier het goedkoopste werd aangeboden. Dus als je geen haast hebt en een goedkoop product thuisgeleverd wil krijgen, dan kan je deze webshop prima gebruiken.
Leverduur op de website 1 werkdag, in werkelijkheid op de 6e werkdag in huis.

Geheugen hier bested tegen een goede prijs. En snelle levering.
Geen klachten te melden over de bestelling

---

Geen problemen gehad, dus eigenlijk niet nodig gehad.

Snelle levering

Ik heb in december 2015 een Intel Compute Stick besteld die keurig conform aangegeven levertijd werd geleverd.

Levering ging via DPD en was conform de op de site vermelde levertijd. Ook goede communicatie vanuit DPD en SiComputers over levering. Wel is het zo als je niet thuis bent dit pakje niet bij de buren maar bij een afgiftepunt wordt afgegeven. Je moet dan vervolgens toch zelf op pad. De kosten van verzending zijn echter wel lager dan via TNT.

De Stick bleek bij aankomst kapot te zijn. Je krijgt vervolgens keurig een retourlabel per mail toegestuurd en je kunt het product kosteloos retour zenden. Na testen van het product kreeg ik weer keurig een nieuw exemplaar toegezonden. Communicatie hierover was prima.

Ik heb een erg prettige ervaring met SiComputers! Eerst had ik 2 EVGA GTX 980 TI FTW besteld en kreeg een bericht dat deze klaar waren voor verzending en dat ze wegens de jaarwisseling niet met hun gebruikelijke transporteur maar met postnl zouden werken omdat deze niet vrijaf namen met de feestdagen. Vond ik al top service!
Later heb ik de beslissing genomen om mijn systeem water te koelen en de FTW heeft geen waterblock beschikbaar jammer genoeg. Na een e-mail hebben ze de FTW teruggenomen en heb ik de classified versie besteld. Dit allemaal met steeds zeer aangename email-communicatie. Eén van de prettigste winkelervaringen ooit!

Kijk voorgaande review

Zeer prettige communicatie, ook zeer snelle reactie.

Scorekaart voor CAPS

Qshops