CAPS

Gebruikers over webshop CAPS

Harddisk besteld, de volgende dag netjes verpakt geleverd. En wat echt een uniek voordeel is voor SiComputers is dat ze ook bitcoin als betaalmiddel accepteren! De betaling via bitcoin was snel en gemakkelijk. Aanrader!

Goed verpakt. Verzending via DPD. Daar heb ik doorgaans een beter gevoel bij dan post.nl. Ik kan dit niet helemaal onderbouwen maar ik die levering via DPD als een pre.

Later nog email contact gehad over de levertijd en prijs van een totaal ander product. Snelle en concrete reactie. Geen doen geen toezeggingen die ze niet kunnen waarmaken.

Geen obstakels tegengekomen. Waarom moet ik per se 15 woorden gebruiken hier voor? Geen obstakels tegengekomen.

Ik heb de bestelling op 5 februari geplaatst. Pas op 9 februari kwam het pakket aan in het depot van dpd in Veenendaal. Daar bleef het liggen. Op 11 februari heb ik erover gebeld en toen heeft een medewerker van sicomputers ervoor gezorgd dat het pakket de volgende in de parcelshop zou zijn, en ik zou een bericht krijgen als het daar was aangekomen. Maar de volgende dag om 16 uur had ik nog niks gehoord. Toen zag ik bij Tracking dat het al vanaf 13.22 uur in de parcelshop was. Toen ben ik er maar gewoon naar toe gegaan en heb het afgehaald. Toen ik weer thuis was, bleek dat ik om 15.55 uur een email had gekregen waarin stond dat de bezorger onderweg was met mijn bestelling. De ene fout na de andere! Tevens wil ik nog even mijn ongenoegen uiten dat er zo'n grote doos wordt gebruikt bij zo'n klein artikel (werkgeheugen voor in de comuter). De doos paste niet in mijn tas, maar vooral: voor al dat karton moeten telkens weer bomen omgehakt worden.

Over de medewerker van sicomputers die ervoor heeft gezorgd dat mijn pakket vanaf het depot weer verder zou gaan, ben ik heel tevreden. Maar de bezorging heeft op mij een afstotende werking. En die te grote dozen heb je helaas bij veel bedrijven.

beantwoorden van emails duurt lang, standaard mails waarop het telefoon nummer en e-mail adres niet eens is aangepast etc

niet geleverd binnen de beloofde 3 dagen ondanks een afstand van <20km, nog steeds aan het wachten, betaal voor DPD pakketservice en krijg UPS.

Gewoon netjes in zijn afhandeling, correspondentie via email is prima, website is ok, bezorgt binnen afgesproken tijd.

De laatste tijd 1 van mijn favoriete webshops. Erg scherpe prijzen, helaas geen gratis verzending standaard zoals sommige collega's

Product was snel en goed geleverd. Betaling ging vrij snel en was erg makkelijk zoals het hoort.

Sneller bezorgd dan verwacht, goed up to date gehouden. Verpakking was netjes en geen problemen gehad.

Bij Sicomputers de volgende onderdelen besteld:
Crucial Ballistix Sport 8GB DDR4-2400Mh
Fractal Design Node 202 black case
MB Intel 1151 GBT B150N Phoenix-WiFi

Bij de Fractal design node was de melding op de site dat het 4 tot 10 werkdagen zou duren. Hiermee ging ik akkoord aangezien ik niet direct haast had. Op 2-2 (dus na 1 week) kreeg ik de melding dat de fractal pas in maart geleverd zou worden! Ik schrok mij rot, dat was niet 4 tot 10 werkdagen. Wel netjes dat ze informeerde. Maar ik had per direct deze case van de site gehaald en gemeld voorlopig niet beschikbaar gemaakt. Vandaag 8-2 staat nog steeds op de site dat de levertijd 4 tot 10 werkdagen is. Dit vind ik geen goede status weergave. De andere 2 componenten werden direct geleverd nadat de fractal van de factuur was afgehaald. Ook kreeg ik een mail dat de kosten van de fractal werden terug gestort. Ook dit kan tot 14 dagen duren.

Verzending was keurig verpakt in een goede doos met extra bubbel wrap. Pluspunt DPD pakketdienst, en keuze uit afleverlocatie. Dit heeft een grote voorkeur bij mij aangezien ik wisselende diensten draai.

Snel contact met de klantenservice via de mail nadat bekend was dat de fractal case voorlopig niet beschikbaar was. Mailcontact was goed en vlot.

Website met veel informatie (incl. externe reviews bij veel producten). De website zelf was redelijk gebruikersvriendelijk, maar er is nog wel wat ruimte voor verbetering: een gemiddelde gebruiker zou echter geen problemen moeten ondervinden.

Producten zijn afgeleverd op de aangegeven dag (niet na 24u i.v.m. een product dat niet direct op voorraad was, maar dit stond ook zo op de website). Niet veel op aan te merken, behalve dan dat het jammer is dat er geen tijdvak gekozen kan worden bij de bestelling (waarschijnlijk een logistieke nachtmerrie) en dat het moeten betalen van 7EUR bestelkosten bij een bestelling van meer dan 1000EUR toch echt niet meer van deze tijd is :).

Helaas is het niet mogelijk om nog een (kleine) wijziging aan de bestelling te maken. Zo wilde ik uiteindelijk een stukje software toevoegen, maar dit was niet meer mogelijk. Gezien de hoge verzendkosten voor een tweede bestelling heb ik deze daarom elders besteld.

De onderdelen die ik besteld had hadden een lange levertijd (10 werkdagen). Daar stond tegenover dat ik ze niet per direct nodig had en ze een stuk (ongeveer 200 euro op het totaal bedrag) voordeliger konden leveren dan andere leveranciers.

Het minimale bedrag waarvoor besteld moet worden voordat een bestelling gratis verzonden word is wel extreem hoog 750 euro. Mijn bestelling voldeed daar amper aan met 777 euro. Andere webshops hebben soms ook wel minimale bedragen die besteed moeten worden maar die liggen al gauw 700 euro lager.

Er zijn nog wel wat andere zaken die deze webshop kan verbeteren.
O.a. het zoeken op de site is niet heel eenvoudig. Wanneer je weet wat je hebben wilt krijg je de producten wel gevonden door de volledige naam in te tikken. Maar wil je je oriënteren dan zou ik de site (momenteel) daarvoor niet aanraden.

Toch geef ik de webshop een voldoende omdat ze duidelijk aangeven dat er een lange levertijd voor een product is. De prijs (in mijn geval) een flink stuk onder die van de concurrenten ligt. Levering netjes en op de verwachte tijd geschiede. Daarbij was de klantenservice ook vlot en vriendelijk in haar reactie op mijn vragen.

Het verzenden op zich ging prima. Helaas is dpd niet zo specifiek in hun levertijd. Hoewel eerdere resultaten met PostNL, die wel tot 2 uur specifiek zijn, ook niet altijd rooskleurig zijn. De producten werden wel netjes op de gespecificeerde dag geleverd.

De bestelling was goed verpakt en de onderdelen zijn zonder beschadigingen geleverd.

De reactie van de klantenservice was netjes, vlot en correct.

Bestelling was snel gemaakt, vlot opgepakt ondanks dat het voor het weekend was. Binnen verwachte levertijd binnen.

Vlotte levering. Het enige aparte vond ik dat het product zaterdag gereed stond. Maandag ingepakt was en dinsdag verstuurd. Maar goed ik heb het dan ook in het weekend besteld.

Bij een 10tal shops offerte gevraagd. Geen enkele shop kon aan de prijzen van Sicomputers. Er waren er zelfs enkele bij die gewoon belachelijk hoog waren.
Zeer snelle response via mail, eveneens verder perfect via telefoon verlopen.

Op dit moment nog op een kleine nalevering aan het wachten maar aangezien de bestelling vrij groot was, is dit te begrijpen.

Aanrader voor eventuele shoppers!

Zoals hierboven reeds toegelicht. Zeer tevreden over!

Zeer snelle response, duidelijk en kwalitatief!

Ik ben een tevreden klant!

Misleidend product kwam niet overeen met de omschrijving in de advertentie werd door klantenservice afgewimpeld

Zou 2-3 dagen duren werden er 6 en ook nog eens onvolledig product .. Dwaling eerste klas

Heb een gaijintek Triton waterkoeler besteld stond op het plaatje met ventilator , ook werd in de product omschrijving 8 keer naar de ventilatoren verwezen . Maar product werd zonder ventilatoren opgestuurd , na een klacht bij de klantenservice werd louter verwezen naar dat de advertentie kon afwijken en dat ze ingedekt waren middels de algemen voorwaarden ! Dus zet er net zo goed een i7 6700 k processor te koop op en stuur vervolgens een 3820 en je kunt niks maken , eerste en laatste aankoop bij deze oplichters

Producten (GPU/RAM/M.2/PSU) via link van tweakers makkelijk te vinden :) op tijd bezorgd, pakket met veel lucht verpakt (zoals het hoort). Doos GPU wel "schuurvlekken", maar kaart zelf lijkt in orde.

Bieden opties zoals artikel toevoegen aan lopende order welke ik zelden zie bij andere webshops.

Helaas enkele artikelen besteld welke aanzienlijk langere levertijd hadden dan beoogd, echter SiComputers communiceert hier duidelijk over.

We zijn een bedrijf en sommige shops doen moeilijk over retourzendingen, bij SiComputers is hier gelukkig geen enkele sprake van.

Bestelling plaatsen en afrekenen met ideal ging prima, maar dat is bij alle winkels tegenwoordig zo.

Had snel een nieuwe case nodig, heb de NZXT S340 Wit + 2 losse fans bij ze besteld omdat ze een goede prijs hadden en voor 16.00 uur besteld de volgende dag in huis.
3dagen later nog steeds niks ontvangen, een beetje jammer.
Zet het niet op je site dat je het binnen een dag kunt leveren als je het toch niet waar kunt maken!!!

Update. De losse fans die ik er bij had besteld stond ook bij 24/7 levering, maar dat ging dus om en fan.
Jammer genoeg word dat dan niet aangegeven als je de 2de besteld die dan niet op voorraad is.

Update.
Na mijn review op tweakers kreeg ik netjes een mail dat een onderdeel niet op voorraad was en dat het daarom niet verzonden was, deze heb ik geannuleerd en de rest wordt vandaag nog op de post gedaan.

Huis tuin en keuken computer besteld, waren het goedkoopst met de totaal prijs en ze hadden alle onderdelen die ik nodig had.

1 onderdeel moest nog besteld worden waarbij erop de website 1-3 werkdagen stond. Kreeg hier helaas geen melding van, misschien een verbeter puntje..

Het werkte allemaal precies zoals aangegeven. Dus aangegeven verwachte levertijd was drie werkdagen en werd dat ook. Ze hadden verreweg de laagste prijs voor een standaard product (voeding). DPD kwam op de minuut nauwkeurig op zaterdag bezorgen wat ze hadden aangegeven.

Levering was op zaterdag, binnen twee werkdagen zoals vooraf aangegeven.
DPD kwam op de minuut af van dat ze aangegeven hadden.

Ik heb voor het eerst een computer in elkaar gezet, de hulp hierbij was uitstekend!

De DPD bezorgers hebben hem tijdens de bezorging kapot gemaakt.

Ik heb voor het eerst zelf een computer in elkaar gezet en wist daarom nog niet goed hoe het moest. De hulp die ik van Sicomputers hierbij kreeg was prima. Ik kreeg altijd snel antwoord en goeie hulp. De computer kon binnen een paar dagen geleverd worden. Nadat ik de computer kapot thuis kreeg door een foutieve bezorging, heeft Sicomputers dit goed opgepakt en heb ik hem een week later opgehaald.
Nadat ik de computer had geïnstalleerd stonden ze nog steeds klaar om mij te helpen bij vragen.

Flinke order componenten besteld en op tijd geleverd bij het droppunt. Prima ervaring! De laatste keer dat ik hier besteld had was de service minder.

Prima! Geen commentaar.

Scorekaart voor CAPS