CAPS

Gebruikers over webshop CAPS

De producten zijn goed betaalbaar. De bezorging echter zeer matig (HDD's los in de doos, geen bescherming) en geen echt positieve uitschieter verder.

De onderdelen waren los in de doos gegooid. Er zaten drie HDD's tussen en hoewel die redelijk verpakt zijn door de fabrikant ben ik er toch niet blij mee dat die volledig los (zonder enig beschermingsmateriaal) in de doos waren gegooid.

Edit: ik realiseer me dat het hier onduidelijk staat. De HDD's zaten wel in de verpakking van de leverancier, maar díe doosjes zaten los in de grote doos met alle andere onderdelen. Uiteraard zaten er geen losse HDD's zonder enige bescherming in, dat was wel heel extreem geweest :).

Geen bijzonderheden eigenlijk.

Beste cobis taba,

Wat hier wordt vermeld klopt niet, wij doen ieder hardeschijf in bubbel envelopjes (voor maximale bescherming) en ook wordt de doos verder opgevuld met luchtkussens of (speciale) papier, zodat de hardeschijven vast op hun plek zitten. Het betreft een uniforme werkwijze van ons en zal ook in uw geval niet andere zijn ingepakt.

Beste directie,

Deze reactie verbaasd me, om twee redenen:
1) U lijkt te zeggen dat ik bewust lieg en hier een reactie plaatst die totaal uit de duim is gezogen. Dat is totale onzin, waarom zou ik dat doen? Ik kreeg een grote doos met ruim tien producten binnen die los in deze grote doos waren opgenomen.

2) Uw klantenservice reageerde wel begripvol en vroeg me de HDD's te testen en te laten weten of ze goed werken.

Maar misschien begrijpen we elkaar verkeerd? Ik kreeg geen losse HDD's in een doos, zó erg was het nu ook weer niet. De HDD's zaten netjes in de verpakking van de leverancier (geen bubbelzakje, wel plastic bescherming). Het probleem was dat die losse doosjes weer in 1 grote doos zaten met de rest van mijn bestelling en dat in die doos geen opvulmateriaal was gebruikt.

Ik zou niet weten hoe ik dat kan bewijzen, maar ik heb hier toch echt geen bubbelzakjes of extra verpakkingsmateriaal in huis liggen uit uw doos. Het was er gewoon niet.

Beste cobis taba,

Dat beweer ik niet, waar ik op doel is hoe wij in algemeen verpakken is zeker zeer boven gemiddeld. In velen gevallen gebruiken we zelfs meer materiaal dan dat nodig is om zo de producten van A naar B zo veilig mogelijk te transporteren.

Wij bestaan langer dan vandaag, wij gaan echt niet 10 product los in doos zonder opvul materiaal opsturen, dat is namelijk vragen om problemen en al helemaal bij fragiel producten. Alles wordt met zorg ingepakt en als wij zo opsturen, zoals u aangeeft, dan zouden wij niet 5 jaar bestaan. Wellicht is uw interpretatie van los in doos wat anders dan de mijne, maar zonder opvul materiaal gaat geen "enkel" order hier de deur uit. Ik weet wel dat we een lange doos hebben waar we de kleinere kasten in stoppen met de losse componenten in dergelijk geval zorgen we alsnog dat de producten niet kunnen bewegen.

Kunt u anders mij de bestelnummer mailen op info@sicomputers.nl dan kan ik exact uitzoeken hoe de verloop is, helaas mogen wij van tweakers.net niet de door u ingevulde bestelnummer inzien (ivm privacy van u wat ook weer beetje krom is, het is namelijk onze eigen interne bestelnummer).

De directie

Natuurlijk zegt u dat wel...

"Wat hier wordt vermeld klopt niet,"

Hoe anders moet ik dat lezen dan "U liegt" in wat nettere woorden?

Ik heb trouwens mijn bestelnummer al gestuurd aan info@ - daar kreeg ik een prettigere reactie. Zal er nu weer een mailtje heensturen. Edit: done

Had trouwens bij vorige reactie de review al aangepast want het stond er onduidelijk. Het leek nog heel wat erger dan het echt was, dus gecorrigeerd. Het zat niet als losse HDD in de grote doos (dat zou wel heel bezopen geweest zijn :)).

Besteld omdat SiComputers erg scherpe prijzen heeft en ze bij mij in de buurt zitten. Op 14 december 2015 een Western Digital WDBABK0000NBK (cover voor HDD) besteld en op 21 december 2015 een Cooler Master CM Storm Octane.

Gekozen voor afhalen en netjes een update per e-mail ontvangen dat beide bestellingen opgehaald konden worden. De 'afhaalbalie' is niets anders dan een bureau in een verder lege ruimte met voldoende parkeerruimte voor de deur. Snel geholpen, enkel één puntje van 'verbetering' aangezien het ging om twee verschillende ordernummers diende ik ook twee keer te pinnen (zou mogelijk moeten zijn om één keer te pinnen voor de betaling van één of meerdere orders).

Goed aanbod, goeie aanbiedingen en goed geprijsd. Heb hier mijn CPU, Moederbord, RAM sticks en behuizing gekocht. Uiteindelijk de order voor de behuizing geannuleerd, zie hieronder waarom.

De meeste onderdelen stond bij een levertijd van 1 to 4 dagen, bij de behuizing stond echter 4 tot 10 dagen. Vanwege de prijs koos ik er toch voor om dat dan maar af te wachten.

Toen het echter even duurde belde ik of ik de order kon splitsen zodat ik alvast de onderdelen kon testen buiten de behuizing. Kreeg toen te horen dat het iets over 14 dagen ging duren sinds de order werd geplaatst.

Heb vandaag weer gebeld om de order voor de behuizing te annuleren omdat ik hem goedkoper en met een snellere levertijd (morgen al) heb gevonden op een andere shop. Kreeg deze keer te horen dat het meer dan een maand kon duren, dus enige twijfel die ik al had om het order niet te annuleren was compleet weg.

De andere onderdelen zullen vandaag worden verstuurd en als alles heel aankomt morgen komt er wel een sterretje bij.

Ze boden wel aan om een vervangende behuizing te leveren maar ik had specifiek de behuizing uitgezocht dus was hier niet op in gegaan.
Verder namen ze altijd snel op, beantwoorde alle vragen snel en goed. Heb hier helemaal niks op aan te merken.

Enigste opmerking is misschien dat ze compleet niet te bereiken zijn in het weekend maar dat neem ik ze niet per se kwalijk.

Geheugen gekocht voor m'n oude Macbook Pro hier: Alles prima verlopen. Levertijd was wat lang (>3 weken) en het pakket een beetje groot voor wat er in zat. Verder een prima ervaring.

Ik werd van tevoren netjes gewaarschuwd dat de levertijd lang zou zijn.

De website is wat rommelig en ik kom soms produkten tegen waarvan de specificaties niet ingevuld zijn. Voorraad status 'groen' wekt de indruk dat het produkt voorradig is maar het wordt gebruikt om aan te geven dat het bij de leverancier op voorraad is wat ik wat misleidend vind. Website voldoet verder wel maar voor een pure webwinkel zou een moderne update van de site geen overbodige luxe zijn.

De produkten zijn op zich netjes verstuurd en verpakt. Echter door de onduidelijkheid van de product voorraad heeft het onnodig lang geduurd. Ik moest contact opnemen waardoor er ruim een week vertraging op is getreden.

De klantenservice is beleefd en was behulpzaam tijdens momenten dat ik contact heb gezocht tijdens het bestelproces, echter verwacht ik van een webshop dat ze contact met mij opnemen als iets niet leverbaar is (zeker als de status groen is, 2 a 3 dagen) en het langer dan een week gaat duren.

Een van de bestelde produkten is in december stuk gegaan. Dit heb ik tussen kerst en oud/nieuw afgegeven op de vestiging. De hulp was ondermaats door iemand die geen idee leek te hebben wat hij moest doen en waarbij ik moest vragen om een bevestiging dat ik een produkt had afgegeven. Dit heeft ruim een maand geduurd waarbij ik zelf meerdere keren contact heb moeten opnemen voor een status update, waarbij men niet meer kon vertellen dan 'het ligt bij de leverancier'. En als ik dan vorige week weer eens een mail stuur na een anderhalve week niets gehoord te hebben is het ineens "goed nieuws", er wordt een nieuw product gestuurd.

Garantie afhandeling kan ik niet anders beoordelen dan 'belabberd'.

Prima prijzen. Duidelijke website. Levertijd was aanzienlijk langer dan vermeld. Slechte klantenservice, deze gaven mij onjuiste informatie en een van de medewerkers loog zelfs over de verzending.

Verzending zou 1 tot 3 dagen duren, dat werden er 6.

Duur voor een klantenservice. Personeel geeft onjuiste informatie en liegt zelfs over de verzending.

SiComputers is een prima webwinkel, lekker goedkoop. Je wordt voor de prijs redelijk te woord gestaan

Beste Lucasftw,

Alle mails worden keurig beantwoord, zoals pre als aftersales staat hoog in het vaandel, graag mails richten voor klantenservice op info@sicomputers.nl en mbt support/RMA vragen kunt u terecht op support@sicomputers.nl

De directie

Perfect en snel geen problemen en goed door gesluist
Tevens perfecte invulling van je adres

De zelfde dag al mail dat ik het kon ophalen

Top 🔝 heel snel en vriendelijk zeer de moeite waard om weer te bestellen
Ook de goedkoopste

Goed advies van klantenservice gekregen, order was snel geplaatst en ssd-kit was voordeliger dan de concurrent.

Na bestelling snel geleverd

Snel gereageerd op vraag/advies over product. Erg tevreden.

ben zelf erg tevreden over hoe het is gelopen met afspraken en bestellen.
voor mij doen was het een grote bestelling voor een componenten pc.

ze komen goed hun afspraken na, wat wordt besproken via e-mail.

de klant die iets gaat bestellen bij dit bedrijf zal wellicht snel reactie krijgen vanuit het bedrijf.

- ze geven je ook reactie als het wordt verzonden na je toe.

Product gevonden via de Pricewatch van Tweakers. Gezien de prijs en mindere ervaringen met andere shops in dit geval gekozen voor SiComputers.

SiComputers maakt gebruik van DPD voor het bezorgen van pakketten. Echter blijkt dat pakketten niet op zaterdag worden geleverd. Dit is jammer aangezien ik ervan uitging dat indien het product op voorraad is dit de volgende dag bezorgd zou worden. Dus een tip, bestel niet op vrijdag als je het weekend van plan bent iets te gaan doen.

SiComputers, wellicht zaterdag bezorgen toevoegen bij DPD? Of melding maken bij bestelling dat er in het weekend niet geleverd wordt. Wel zo fijn om te weten als klant.

nette website, goede prijs, alleen slechte info m.b.t. het verzenden van je bestelling, je kiest bijv. voor verzenden middels ups en het wordt met dpd verzonden.. die levert niet op zaterdag, en ik heb daar ook niet zo een goede ervaring met dpd wat betreft vervoer waardevolle spullen.

ik had dringend een nieuwe monitor nodig, dus snel op vrijdagochtend besteld (24 uurs levering) aangegeven via ups te willen verzenden (levert op zaterdag) de hele zaterdag thuis gebleven, maar het pakket was met dpd verstuurd, en die bezorgd alleen ma-vr. als ik het had geweten zou ik kunnen kiezen, maar dat kon ik niet weten.. jammer, anders had ik zeker vaker besteld bij SiComputers.

Geen probleem gehad, alles gaan afhalen. Alles stond netjes klaar. Het betalen verloopt net hetzelfde zoals in elke andere winkel. We waren op minder dan 10 minuten de winkel weer uit.

Zoals aangegeven op Tweakers zijn dit geen PCI-e kabels maar EPS kabels! Ik ben via Tweakers terecht gekomen bij Sicomputers en daar heb ik ze besteld, tot mijn verbazing paste deze echter niet in mijn video kaarten. Ik heb het nader onderzocht en kwam er achter dat dit EPS kabels waren, jammer.

Goede service, maar levering was vele dagen later dan ze aangeven. Was wel goed verpakt.

Vele dagen later had ik het pas binnen. Wel goed verpakt

Goed geholpen

Vaker al zaken gedaan hier. Prijzen zijn echt laag al duurt het soms iets langer voordat alles binnen is maar dat is een compromis die ik graag maak. Het aanbod is verder uitstekend.

Zie toelichting

Al heb ik nooit iets hoeven terug sturen de informatie vragen werden altijd netjes beantwoord en ben altijd vriendelijk tewoord gestaan.

Altijd happy om hier te bestellen. Tenminste; sinds ik hen heb gevonden, een klein jaar geleden (dus zoveel ervaring heb ik nu ook weer niet).

Toen ik aankwam met het probleem dat Frankrijk en Nederland incompatible bankkaarten hebben, hebben we daar ter plekke zelfs een oplossing voor gevonden!
Chapeau...

Geen problemen gezien en goede service gekregen (bijvoorbeeld bij inruil van een totaal foute Blu-Ray player). Nadat bleek dat de kwaliteit serieus te wensen over liet, werd het item direct terug genomen, waarbij ik kon kiezen voor inruil of nieuwe aankoop of geld terug (als ik mij goed herinner).

Pas de problème en snelle reactietijd; altijd leuk om te ervaren!

Ik was op zoek naar een goedkope, maar goede, WiFi-router. Deze heb ik gevonden bij SiComputers. De router was scherp geprijsd en ik hoefde geen verzendkosten te betalen. Ik kon de router namelijk afhalen bij SiComputers, dan zie je ook nog eens de gepassioneerde gezichten achter de webshop.

Ik kon het product onder kantoortijd afhalen, direct nadat ik een mailtje had gekregen dat de router binnen was. Super handig.

Ik had een vraag over het afhalen van de router, dus ik had even de klantenservice gebeld. Daar werd ik snel en goed geholpen. Bij SiComputers luisteren ze naar je vraag.

Zeer scherpe prijzen. Makkelijk bestellen. Grote sortering. Ik haal mijn bestellingen altijd op dus over de levering kan ik niets vertellen.

Heb een NAS en een videokaart bij SiComputers gekocht. De videokaart was niet op voorraad en dat zou een paar dagen duren, zo werd op de productpagina aangegeven. Bestelling gedaan, en inderdaad, na een paar dagen was de bestelling verzonden. Ook fijn om te kunnen zien of de producten al binnengekomen waren.

Producten zijn goed verpakt en zonder schade geleverd. Verzending had naar mijn mening wel een dagje sneller gekund (kreeg 's morgens een bericht dat de volgende dag de bestelling verstuurd zou gaan worden), maar werd gelukkig wel op de hoogte gehouden van het proces.

Scorekaart voor CAPS

Qshops