CAPS

Gebruikers over webshop CAPS

Prima verlopen, alles digitaal en snel geleverd, bestellen was goed en levering ook prima verlopen.

Bestelling en verzending was prima, op tijd geleverd en producten voldoen aan verwachting!

Moest 2 weken wachten op hele bestelling omdat ze niet alles in het magazijn op voorraad hadden, zeer frustrerend.

2 weken te laat dus heel heel heel erg slecht.

Beste Reinout zandt,

Heeft u wel de correcte review bij correct bedrijf geplaatst?. Op basis van uw naam heb ik de order erbij gepakt en volgende situatie heeft zich afgespeeld:

10mei 14:53: bestelling geplaatst
11mei 12:13: bestelling ingepakt en afgescand
12mei 13:13: afgeleverd op locatie

Dit alles wordt op ook track en trace getoond

SiComputers
De directie

Ik bestel meestal bij SiComputers. Ik heb eigenlijk alleen nog maar goede ervaringen met hen. Of het nou hun aanbod, de snelle levering van artikelen of de klantenservice betreft, dit is een webshop waar je van op aan kunt!

Er is één keer wat fout gegaan bij een bestelling. Hierover heb ik met SiComputers contact opgenomen, binnen een dag was het euvel verholpen. Je hoopt er nooit mee in contact te komen maar als het moet dan is het prettig te weten dat de klantenservice ook top is!

Purchased an SSD I am overall satisfied with my order from this company. Delivery was on time, but information regarding what hour I will receive the package was not clear. I still recommend this store, great customer support!

Shipping Tracking wouldn't tell me exactly at what hour my package will arrive.

I emailed about my order. I did not receive a dispatch email. They replied quick.

Alhoewel de producten niet op voorraad waren, werd online aangegeven dat die snel besteld en gereserveerd waren. Binnen een week ontvangen, niks op aan te merken. Prima webshop.

Het is eenvoudig te bestellen op hun website en ze hebben veel goede producten met lage prijzen.

De levering was op zich goed, alleen werd het later geleverd volgens bestelling. Advies: mocht een product niet snel voorradig zijn geef dan de klant de mogelijkheid om te wachten of bestelling aan te passen.

Een product voldeed niet. Deze kon ik netjes met rma omruilen.

Item werd snel geleverd en was heel goed verpakt. De prijs was de beste op tweakers. Ik koop tevreden terug.

Op de site stond dat de 950 Pro niet in voorraad was maar wel bij de leverancier. Ik heb vanuit België 4 dagen moeten wachten waarvan 1 een feestdag was. Dat noem ik vrij behoorlijk. Het item werd zaterdag geleverd. Het was zeer goed verpakt. Ik ben tevreden. Dit valt moeilijk te verbeteren denk ik.

Op de website stond dat het product op voorraad was en voor 16:00 uur besteld is de volgende dag in huis. Op een vrijdag voor 16:00 uur besteld, op maandag nog niet verzonden. Een mail gestuurd waarop snel werd gereageerd. Echter bleek dat ze het niet op voorraad hadden en het pas of de volgende dag of de dag erna werd verstuurd. De volgende dag was de voorraad indicatie op steeds niet aangepast op de website maar kreeg in de middag wel een mailtje dat het ingepakt was. Echter werd het woensdag pas door de vervoerder verwerkt en geleverd.

Pluspunt: ze waren we de goedkoopste toen ik het bestelde.

Slechte levertijd klante service minimaal niet zoals vermeld staat op de site zoals het wel hoort

Had op een vrijdag middag bestelt want hun levertijd is 2-3 dagen . Helaas kwam het de volgende week vrijdag pas binnen 7 dagen verder , bij andere winkels staat er als niet op voorrraad is of niet geleverd kan worden , dan staat dat aangegeven met (8 dagen levertijd) maar hier niet , misleidend en slecht

Informele berichten terug alsof ik een "mattie" van je ben. Slecht bereikbare klantenservice (openingstijden waardeloos) en krijg je er een aan de lijn word je weggedrukt.

Mijn bestelling bij SiComputers is vlot en soepel verlopen. Ik werd netjes op de hoogte gehouden van de status en de levering was op tijd. Levering was met DPD.

Ik heb een aantal green schijven besteld. Bestellen was makkelijk. De schijven bleken alleen verkeerd benoemd op de website waardoor ze niet in mijn nas gebruikt konden worden. Dit alles was natuurlijk niet prettig maar kan gebeuren. Een mail gestuurd en er is direct een RMA aangemaakt voor me. De creditnota was twee dagen later een feit. Soepele afhandeling dus. Het is juist op de momenten dat de bestelling niet is wat je zoekt, gebreken vertoont, etc, dat een bedrijf laat zien welke kwaliteit service ze levert. Mijn ervaring met SiComputers is in dit geval dus uitstekend.

Bezorging door Dpd (er zijn meerdere opties als je besteld). Bestelde product is geleverd volgens afspraak. De verpakking en daarmee bescherming was goed genoeg. De bescherming van de ingepakte schijven had misschien nog net iets netter/beter gekund. Ondanks het bubbeltjes plastic en papier had er een kans bestaan dat de harde schijven tijdens vervoer beschadigd konden worden denk ik, als de vervoerder lomp met de doos was omgegaan (en dat gebeurd soms merk ik).

Uitstekende klantenservice (voornamelijk via e-mail). In het geval van doa via de website een RMA aangevraagd. Snel, in een paar uur, reactie. Ook snel antwoord op vragen. Kon bestelling bijplaatsen, zodat producten gezamelijk verstuurd werden. Dat scheelde verzendkosten.

Mijn bestelling was op tijd geleverd en ook netjes verpakt. Goed op de hoogte gehouden via meerdere e-mails. Geen problemen ondervonden met betalingen. Deze staat nu ook in mijn favorieten.

avatar van Haay
Haay Karma 69,4K

Een interne SATA DVD-writer en twee 64 GB USB-sticks besteld. Goede prijs, vlot verzonden, netjes verpakt. Prima webshop ervaring.

Goed verpakt, en verzonden via DPD wat goedkoper is dan PostNL.

Derde keer dat ik iets bestel bij deze webwinkel. Regelmatig staat er dat er een dag extra levertijd is en dit klopt tot nu toe ook steeds netjes. Prima dus! Ze hebben ook wat andere producten wat voor mij handig is.

Steeds netjes verpakt en op tijd geleverd. Ze maken wel gebruik van DPD die niet bezorgt op zaterdag. Althans, niet bij mij.

Na orderbevestiging (indicatie levertijd 2 werkdagen) kreeg ik eerst de melding dat de levertijd 5 werkdagen zou zijn. Vervolgens een dag later melding dat product gereed stond voor verzending en een paar uur later de melding dat het niet meer leverbaar was want end of life.

Uiteindelijk is de bestelling niet geleverd. Kreeg wel restitutie (uiteraard) van betaling.

Heb 4 ventilatoren bij SI besteld Enermax T.B. Silence Manual UCTB12A voor een zeer goede prijs 38,33 binnen 3 dagen daar opgehaald goede swerice en naar mijn mening vaak de goedkoopste internetshop met afhaalpunt
Bas

Ik zou ze ophalen dit kon door omstandigheden niet geen probleem zij hebben de ventilatoren bewaard tot ik ze kon ophalen

Het product heb ik gevonden op tweakers, bestelling was snel geplaatst, simpel om te doen. afhandeling prima

de verpakking was goed, levering vrij snel, maar niet zo snel als ik verwacht had. het duurde drie dagen

de betaling liep vlekkeloos en was zo gebeurd dus dat had niet beter gekund super!

had 2 dingen besteld video kaart en voeding de vodeing was prima maar de video kaart was 1gb in plaats van de bestelde 2gb maar dat kan gebeuren

snel geantwoord uitstekende hulp

Prima tent, alleen de opgegeven levertijd wil in de praktijk nog wel eens wat langer zijn...

2x een SODIMM bestel voor mijn laptop. Was niet direct bij hun op voorraad maar is wel snel geleverd binnen de levertijd die op de website was aangegeven.

Redelijk uniek is deze winkel wel. Want hier kan je met bitcoins betalen. Dit heeft altijd mijn voorkeur en werkt heel snel!

Prima verpakt. Netjes via DPD. Daar heb ik over het algemeen een beter gevoel bij dan post.nl Levering was ook snel en binnen het aangegeven tijdsvak.

Scorekaart voor CAPS

Qshops