Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenPrima website, misschien een beetje verouderd. Vooraad aangegeven op de website klopt niet, 2-5 dagen was in werkelijkheid 3 weken...
Deze webshop heeft nog veel werk te verichten om de algemene klantenervaring te verbeteren..
Pluspunten:
Prijs is ok
Ruim aanbod
Min punten:
Service.
Levertijden
Feedback
Al met al, ik bestel hier zo snel niet meer.
Met PostNL zit je meestal wel goed
Geen reactie op mails, geen feedback op de bestelling of wanneer onderdelen binnenkomen.
si computers komt redelijk vaak bij de lager geprijsde alternatieven en omdat ze ook nog eens alle door mij gekozen onderdelen hadden (dacht ik) wilde ik ze wel een kans geven. om voor mij 3 samsung hdds te leveren voor mijn nas,
Verzendinger zou een 2 tot 5 werkdagen levertijd zijn, maar omdat daar een weekend tussen zat ging ik uit van een week.. prima mijn nas leeft nog een beetje en die laatste paar dagen houdt hij vast nog wel uit...
op de 7e dag, had ik echter nog niets van ze gehoord geen mail niets...
dus ik hen bellen 0900-betaaljerot gebeld en vrij snel iemand aan de lijn (ok dat viel dus mee), maar goed deze vriendelijk klinkende meneer kon me niets vertellen en zou later terugbellen...
de volgende dag rond 12 had ik nog niets van ze gehoord, grrrr er komen tikkende geluiden uit mijn nas en die worden erger... ik wil nu toch echt mijn schijven hebben. dus ik mail ze maar eens...
een uur later krijg ik een mail terug, schijven zijn in back-order, daar had ik toch even google voor nodig want wat een back order exact inhield was me niet helemaal duidelijk, waar ik me ook en vooral aan stoorde was dat er geen alternatief werdt geboden in de mail, en later ook niet aan de telefoon.. .
ondanks onze levertijd indicatie/belofte/advertentie mag u toch gewoon lekker wachten tot u een ons weegt wij leveren zoals wij dat willen en niet anders lijkt het credo..
ik had toch echt die schijven nodig dus ik bel ze op om te vragen of er dan geen andere schijven zijn... na even zoeken bleek dat zo te zijn, MAAR die waren in totaal zo'n 6euro duurder, en nu komt het...
ik heb ze inmiddels 3 keer gebeld en 1x gemaild, ze hebben me een week voor niets laten wachten, maar ze willen me die schijven nog niet opsturen, nee eerst moet ik die 6 euro bij betalen, het zei via pin of via een handmatige overboeken met 2 dagen administratie tijd (zo werdt mij verteld). ...
HO WACHT, geen ideal???? nope hun brakke it-oplossing kan blijkbaar geen ideal linkjes maken en een accept-giro in de doos bij mijn spullen stoppen zodat ik het later betaal was ook geen optie, zelfs een screenshot van de overboeking via internetbankieren was geen optie, als ik ze morgen wilde hebben moest ik ze maar gewoon komen halen...
nou dat heb ik gedaan, maar enkel omdat ik het geld niet had direct bij azerti ofzo te bestellen en te wachten tot deze toko mijn geld terug zou storten,
mijn data is inmiddels weer veilig, maar tweakers.net zou er goed aan doen om een ban-deze-winkel-uit-mijn-resultaten knop te maken, ik zou er gretig gebruik van maken.
zie het verhaaltje hierboven, men is laks denkt niet mee, en laat klanten zelf maar naar oplossingen zoeken voor problemen die zij zelf hebben veroorzaakt. grote afknapper.
Lage prijs en verzendkosten. Levering zoals beloofd na 2 werkdagen. Goede communicatie over afhandeling en verzending. Goed verpakt.
Vlotte afhandeling en te betalen met Bitcoins (ook snelle verzending op die manier)
Info op de site klopte bij mijn bestelling niet. Gelid Icy Vision Rev2 videokaart koeler bleek niet de universele versie maar AMD versie te zijn.
snelle verzending
KlantenserviceNa contacteren met support desk, ging men de foutieve product specificaties corrigeren.
Ze zijn goedkoop, maar ze leveren (veel) later dan dat ze beloven. Als je snel wil, is dit niet waar je moet zijn. Als je goedkoop wil en de tijd hebt, zeker een aanrader. Mijn oordeel is slecht, omdat ze niet waar maken wat ze beloven.
VerzendingLater geleverd dan dat ze beloven. Verwachtingen managen is niet één van hun sterkste punten
KlantenserviceJa, je krijgt antwoord op je vragen. Klantneservice is per e-mail bereikbaar, en dat is ok, telefonisch ook goed bereikbaar, alleen wel een duur 0900 nummer.
mijn cpu zou binnen 2 tot 5 werkdagen hier zijn wacht nu al bijna 2 weken. heb gebeld en de cpu is niet meer leverbaar. nu duurt het 2 weken voor ik mijn geld terug heb en weer een nieuwe kan bestellen ergens anders.
Verzendinger is gewoon helemaal niks verzonden. Jammer dat ze niet zelf contact met mij hebben gezocht. Ik moest er zelf achteraan bellen.
Klantenservicede persoon aan de telefoon heeft er veel moeite ingestoken om mij te helpen.
Slechter is der naar mijn mening niet bijvoorbeeld met contact en hoelang het versturen duurt.
VerzendingWacht al bijna anderhalf week op iets wat 2 tot 5 werkdagen zou duren .
KlantenserviceLaten niks van zich horen , wacht nu zelf al bijna 2 weken op antwoord op men vraag.
gisteren bestelt vandaag afgehaald super snel en goedkoop
nu nog 2 980ti halen bij sicomputer toppie
ja op tijd mooi verpakt
Klantenserviceja idd snel geholpen
prima webshop, meestal snel en heel goed verpakt.
ook is de bestelling snel verwerkt en krijg je een mailtje dat het klaar staat.
---
nog niet mee te maken gehad
je word ook goed op de hoogte gehouden van je bestelling.
De website is overzichtelijk en werkt goed. De prijzen zijn beneden gemiddeld en worden correct getoond.
VerzendingDe bestelling is geplaats in september en geleverd in april. De verkoper bood betalen bij afhalen of vooruitbetalen aan. Ik had gemotiveerd aangegeven dat dit in strijd was met de wet.
De verkoper gaf aan de algemene voorwaarden waren goed gekeurt door Q-Shops en ICTWaarborg. ICTWaarborg gaf desgevraagd aan dat zij de algemene voorwaarden niet hadden goed gekeurt. Sterker nog: ICTWaarborg stelde als voorwaarde dat hun algemene voorwaarden gehanteerd moest worden. Daarom staan ze al deze tijd als aspirant lid.
Het keurmerk Q-Shops reageerde later en was van mening dat consumenten niet verplicht werden tot vooruitbetalen omdat je de producten ook kon afhalen. De verkoper volgde deze mening.
Daarop ben ik naar de rechter gegaan. De rechter was met mij eens dat betalen bij afhalen geen redelijke optie was gezien de tijd en kosten die dit met zich mee zou brengen. Daarop is de verkoper veroordeeld in levering van de goederen. De producten werden 3 a 4 weken na het vonnis in goede staat bezorgd. De verkoper heeft deze persoonlijk lang gebracht en heeft aangeven in onderhandeling te zijn met DHL voor een rembours mogelijkheid.
Vindplaats: ECLI:NL:RBMNE:2015:2116
De koop van de muis heb ik herroepen omdat deze bij mij niet werkten. Mijn beroep op het herroepingsrecht is snel en correct afhandeld.
De klantenservice reageert snel. De computer wil soms niet opstarten. In goed overleg besloten om de fabrikant aan te schrijven voor een nieuw onderdeel. Maar het probleem is (nog) niet opgelost.