Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenIk ben erg tevreden over hoe de samenwerking tussen mij en Sicomputers is verlopen. Had een bestelling geplaatst vanuit het buitenland en dat werd eerst niet geaccepteerd. Contact met ze gehad en uiteindelijk is alles goed gekomen.
VerzendingProducten waren goed verpakt en werden geleverd met DPD. De componenten ware goed beschermd om beschadigingen tegen te gaan.
KlantenserviceIk heb veel gecommuniceerd met Dennis. Erg vriendelijke kerel, geduldig en klantvriendelijk. Heeft me goed geholpen met de betalingen. top!
Ik ben helaas teruggekomen op mijn beoording. SiComputers is op dit moment geen 5 star waardering waard.
Webshop ziet er goed uit, prijzen en voorraden kloppen, enige probleem is dat er nog extra verzendkosten kwamen bovenop de verzendkosten aangeveven in de pricewatch prijs maar dat kan gewoon een foutje hier zijn. Ook liep de verzending een dagje uit.
VerzendingVerzending zou binnen 2-3 dagen worden geleverd, dit was vervolgens 4 dagen wat opzich geen probleem is maar toch jammer. Voor de rest wel goed verpakt hoewel iets meer verpakkingsmateriaal niet verkeerd zou zijn geweest.
Goede ervaring, producten geleverd op aangegeven tijd. Producten goed verpakt en werd goed op de hoogte gehouden van mijn order status
VerzendingLevering duurde wat langer,dit was goed aangegeven. Product verder goed aangekomen zonder schade
Tevreden en veel info via de email. Als je inloggen kan je ook zien welke artikel gedaan zijn
VerzendingZeer tevreden
Niets toe te voegen. Snelle en professionele afhandeling en goedkopere priijzen, en nu nog wat om de tekstlimiet te halen pfff
VerzendingDoos in een stevige doos
Klantenserviceemail verzonden met de vraag wanneer het product te verwachten was en binnen een dag een eerlijk antwoord
de site is wel al verouderd maar werkt nog goed genoeg. Via tweakers en de prijs en- levertijden tools een order geplaatst ( thank you tweakers.net ! ) en zo m`n winkelwagentje gevuld.
Site was verder met tijd en wijlen erg traag, wat niet handig is, maar verder weinig op en/of aanmerkingen.
Verzending is goed hoor, weinig op en/of aanmerkingen. Enkel een deuk in de doos van de Corsair H115 waar ik me in eerste instantie zorgen over maakte, maar weet niet of dat de fout is van siComputers of gewoon het slechte werk van de post, in elk geval was de verpakking van de corsair voldoende om de klap op te vangen.
KlantenserviceHad een order geplaatst die bijna compleet was, er miste echter nog een LED strip die niet echt cruciaal voor de build was, contact opgenomen en binnen een half uur was de order opgesplist in 2 verzendingen en was het grootste gedeelte ( dat ook al klaar lag ) klaar om verzonden te worden, zodoende toch nog in het weekend de build in elkaar kunnen zetten.
Zoals velen andere ben ik ook op zoek naar een leuke GTX 1080 GPU. Had al wat gelezen over "niet correcte" voorraad bij SiComputers maar dacht bij mezelf. Ik vraag het gewoon eerst na voordat ik blindelings een bestelling doe.
Ik stel de volgende vraag richting SiComputers:
Verzonden: woensdag 22 juni 2016 08:02
Op jullie website staat de volgende videokaart " MSI GeForce GTX 1080 SEA HAWK EK X 8GB " met een levertijd van 2-3 dagen.
Kunnen jullie verifiëren dat de levertijd ook werkelijk zo is. En niet dat als ik hem bestel dat hij dan ineens onder de " pre-order" valt.
Als antwoord krijg ik:
wo 22-6-2016 08:21
Beste Mark,
Leverancier heeft deze op voorraad, dus dit moet gaan lukken. Houd er wel rekening mee dat dit een watergekoelde versie is.
Nou dan moet het toch gekomen of niet ?.
wo 22-6-2016 08:35 bestel ik de GPU (MSI Sea Hawk EK X)
Woensdagavond verspringt de voorraad indicator van 4 op voorraad bij leverancier naar 0 en de levertijd gaat van 2-3 werkdagen naar 4-10.
Donderdagochtend half 9 stuur ik een mail met de vraag of mijn bestelling nog wel binnen de 2-3 zit...
Donderdagmiddag rond 15:00 heb ik nog geen reactie ontvangen en ga ik maar bellen (90 cent per gesprek)
Persoon die ik aan de lijn kreeg kon zich nog net inhouden toen ik vroeg of de kaart deze week nog geleverd gaat worden.
Neeee dat gaat echt nooit lukken.
Nou hoe voel je je dan op dat moment..... Ronduit ****
Toen zei hij.. Ja u kunt uiteraard altijd annuleren en dan storten wij het geld binnen 14 dagen terug.
Ja natuurlijk kan dat.. Maar A) Dan moet ik 2 weken wachten op m'n geld en heb ik nog steeds niks
Toch voor optie A gegaan want dit gaat hem daar echt niet meer worden.
Vrijdagochtend nog een mail gestuurd met het vriendelijke verzoek om het geld direct terug te storten want dit kan zo echt niet. Mijn vraag is
*update* Maandag 27-6 stond het geld weer op m'n rekening.
Als je als klant specifiek vraagt of er voorraad is... En je spreekt vervolgens een dag later een collega die niet kan geloven dat dat beloofd is. Dan ben je in mijn ogen niet goed bezig.
Ervaring heb ik naar mijn mening voldoende besproken binnen de "korte" toelichting
Onlangs aantal onderdelen besteld op de webshop van sicomputers, het werd aangegeven dat de levertijd 2 tot 3 werkdagen zal duren. Echter kon ik de volgende dag de onderdelen al ophalen. Snelle levering en gunstig prijs! Aanrader!
Bij deze order heb ik twee producten besteld waarvan een niet voldoet aan de verwachting. De foto bij het product was van namelijk een veel mooiere versie van de blu-ray speler dan degene die geleverd werd. Het blijkt te gaan om een andere uit dezelfde serie. Dit was een teleurstelling, maar ik kan er uiteindelijk wel mee leven. De score is om die reden niet hoger dan voldoende te zetten.
Verder heb ik geen klachten.
Het inpakken kon wel iets beter, de blu-ray speler (bulk versie) had nog erg veel ruimte om rond te zwerven wat een mechanisch defect had kunnen veroorzaken.
Ik heb voor €464 een GTX 980TI aangeschaft bij deze winkel die op het moment van bestellen ruim op voorraad was bij de leverancier. Ze hebben alleen nu de prijs verhoogd naar €819 en verzenden mijn videokaart niet, terwijl ik al lang heb betaald.
Makkelijk te bestellen (2 casefans). Levertijd was 2-3 dagen, ik kreeg het op de 3e dag binnen.
Via Tweakers Website Lenovo All-in-one geselecteerd "21.5" 1920 x 1080 i5"
Op de Website van SiComputers de specificaties van het systeem geverifieerd.
Deze kwamen overeen met wat er op Tweakers stond vermeld. Daarom 2 systemen besteld.
Krijg nu totaal ander systemen geleverd. i3 miniTower PC zonder scherm.
SiComputers weigert om de systemen terug te nemen. Geen coulance van SiComputers voor de gemaakte fout.
Niet behulpzaam bij herstellen van hun fout. verwijzen strikt naar algemene voorwaarden waarin staat dat de omschrijving niet hoeft te kloppen.
Een setje geheugen en een SSD (Samsung 950 PRO) besteld. Heb de artikelen via de pricewatch opgezocht en daarna doorgelinkt naar SiComputers. De website van SiComputers sorteert namelijk op merk, wat ik niet overzichtelijk vind.
VerzendingBeide artikelen gaven 2-3 dagen levertijd aan als indicatie. Ik had op dinsdag besteld dus ik verwachtte dat ik zaterdag alles in elkaar kon zetten. Helaas was het vrijdag nog niet verzonden. Na een mailtje werd me verteld dat de SSD niet binnengekomen was. Ze hoopte op maandag. Dit was ook het geval. Helaas ging er dus een weekend overheen dus was het uiteindelijk 4 dagen na de bestelling binnen gekomen.
KlantenserviceKlantenservice reageerde zeer snel (<30min) op mijn mails. Dit was een groot pluspunt.
zeer lage prijzen, uitstekende service , zeer snelle levering zeer groot aanbod van produkten en als een produkt niet voorradig is en je besteld het is het terug zeer snel op voorraad
Klantenservicezeer snel beantwoorden van een mail
Ik heb bitfenix kabels gekocht en dit werd prima gedaan netjes ingepakt niks op aan te merken!
Verzendingsnel en veilig zoals het moet zijn
Klantenserviceprima gewoon
Besteld via de website. Bestelproces en website zijn duidelijk. Nadat ik betaald had was mijn bestelling een paar minuten niet te vinden op de website onder "mijn bestellingen" maar dat had er waarschijnlijk mee te maken dat hij klaargemaakt werd. Producten waren op voorraad en waren de volgende dag al bezorgd met TNT.
VerzendingProduct was zoals beloofd de volgende dag aangeboden op mijn adres. De schijven waren okay verpakt. Bubbelwrap en wat papier om schuiven te voorkomen.
Goede service, goedkope hardware. Je krijgt gewoon waarvoor je betaalt en niet meer en niet minder.
Door de goede prijzen wordt je verleid hier te bestellen. Geen communicatie omtrent RMA, pas toen ik zelf ging vragen hoe de stand van zaken er voor stond kreeg ik info. Überhaupt geen communicatie vanuit de kant van Sicomputers, ik heb communicatie zelf opgestart en dan loopt het wel. Creditering moet je ook in de gaten houden.
Verzendinglevering was wel redelijk op tijd. ik wist dat het wat langer kon duren. geheugen geannuleerd en ergens anders besteld, want dat duurde echt te lang. alles was goed verpakt. DPD is trouwens niet mijn eerste keus van verzenden..
KlantenserviceMobo, cpu, grafische kaart en behuizing gekocht en laten assembleren. Systeem bevroor steeds, zelf met troubleshooten mijn eigen onderdelen uitgesloten en troubleshoot doorgegeven aan Sicomputers, werd RMA aangemaakt. CPU was de boosdoener dus werd vervangen. Pc dood bij terugkomst. email over en weer, laatste mail: " Het systeem werkt zoals bestelt dat hebben wij hier ook getest, we hebben dan helaas ook geen inzage in andere hardware die zijn ingebouwd ". Huh? Pc is dood, ik snap dat op afstand iets beoordelen niet makkelijk is maar graag enige vorm van hulp, en je er niet van afmaken met een jantje van leiden, door te concluderen, dat het dan aan mijn psu en geheugen moet liggen (niet bij hun gekocht) omdat systeem werkte op locatie met hun eigen psu en geheugen. Mijn psu en geheugen zijn door en door getest, ook andere psu gebruikt, niks mis mee. Het komt er op neer dat het probleem wordt teruggekaatst naar de klant. Je hoeft hier echt niet op enige vorm van hulp te rekenen en waarschijnlijk ook geen geld terug als je niet op je strepen blijft staan. Gelukkig heb ik zelf als support professional gewerkt bij Dell dus ken het klappen van de zweep. Heb pc zelf weer aan de praat gekregen met de psu en geheugen die, volgens Sicomputers, wel eens de boosdoener konden zijn. Zal nog wel even duren voordat ik pc vertrouw. Ik kom hier in ieder geval niet meer terug als klant!
ze hadden beste prijs, deze keer snel bezorgd. 1 e dat is dan 15 woorden2 3 4
Verzendingsnel bezorgd via DPD, op een afgifte punt vlakbij, erg handig. 1 2 3 4 5
Tweemaal een Scyte fan besteld bij deze winkel via de Pricewatch. In de Pricewatch ging het om een 4 pins RPM model. In de Pricewatch én op de site van de webshop stond dat ze het artikel direct konden leveren.
5 dagen later werd het pakket bezorgd, bleek er twee maal een 3 pins versie in te zitten.
Retourzending op basis WKA, maar verzendkosten (beide) niet vergoed. Pas na wijzen op WKA 1x verzendkosten terug gekregen.
5 dagen later dan beloofd, verzendkosten WKA pas bij navraag terug en verkeerd artikel ontvangen.
KlantenserviceVreselijke communicatie met klantenservice en bedrijf weigert de €3,95 kosten die ik heb gemaakt te vergoeden.
Ik zal nooit meer zaken doen met deze winkel.