Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenEnkele webshops proberen extra hoge prijzen te rekenen voor USB-C spul. SiComputers niet, goede prijs voor deze USB-C harddrive. Snelle verzending.
Website kan absoluut beter, zeker op het gebied van producten zoeken. Maar het betalingsprocess was prima te doen.
VerzendingHet pakket was één dag later dan beloofd geleverd. Dat is jammer.
KlantenserviceIk was snel geholpen. Ik kon de service balie niet heel goed verstaan vanwege een accent, maar dat viel te overzien. Ik vind het alleen belachelijk dat je moet betalen voor klantenservice, ik dacht dat die tijd voorbij was.
Ik had problemen met mijn PC en dacht dat de voeding aan vervanging toe was. Na een nieuwe voeding geïnstalleerd te hebben, bleken de problemen echter in het moederbord te zitten. Na overleg, kreeg ik supersnel toestemming de voeding weer terug te sturen. Keurige ontvangstbevestiging, creditnota en geld terug gingen al even snel en soepel. Grote klasse. Een échte aanrader deze club!!
Bestellen gaat zoals je mag verwachten. Gek is wel dat ze (in ieder geval voor mijn artikel) een duitse omschrijving gebruiken en dat is onhandig als je zoekt op Phanteks brackets (geen resultaat) en niet op montage rahmen.
De website kan wat mij betreft wel een update gebruiken en ook niet alle producten worden getoond met een foto.
Het is mijn eerste bestelling bij Si Computers en ik had al gelezen dat ze niet de snelsten zijn dus ging ik er bij voorbaat al vanuit dat mijn 2 a 3 dagen levertijd niet gehaald zouden worden en ik had ook geen haast.
Voordeel was dat het product (en ik wilde 4 stuks) 3.80 en 7 euro per stuk goedkoper was dan bij de twee andere webshops en dat is gemakkelijk bespaard als je een beetje meer geduld hebt.
Als ik een defect product zou moeten vervangen dan zou ik ergens anders gaan kijken om het toch de volgende dag in huis te hebben.
Levering ging zoals ik het verwachte en dus later dan de op de website aangegeven 1 tot 3 dagen.
De bestelde producten waren goed en netjes verpakt dus daarover absoluut geen klagen.
Als ze leveren binnen de gestelde tijd van de website hadden ze er een ster bijgekregen.
Beste JohnHoog,
We zijn direct bezig met het verbeteren van de site op zowel interne als externe vlak (redesign), we hopen onze nieuwe systeem en design loop van 2017 live te zetten. Gezien ons omvang kunnen wij helaas niet 123 om, alle elementen en onderdelen van onze nieuwe systeem moet goed door getest worden, we doen dit alleen maar om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en daarbij is feedback een belangrijke element van.
In ieder geval bedankt voor uw feedback en wellicht tot een volgende keer bij Si!
De directie
Alle onderdelen voor mijn zelf te bouwen Game PC kon ik in 1 keer vinden en bestellen. Goede prijzen vergeleken andere shops.
VerzendingAlle onderdelen stonden op de site als groen (2-3 werkdagen levertijd) de bestelling stond na 3 werkdagen echter nog op wachten op onderdelen.
Gelukkig was een mailtje genoeg om erachter te komen dat de levering vanaf de leverancier later kwam.
Uiteindelijk was het binnen 5 werkdagen geleverd wat opzich prima is. Ik had het echter helemaal top gevonden als de shop zelf even een berichtje had gestuurd dat de bestelling iets later kwam.
Snelle reactie op bericht via het contact formulier en later een email.
Goede website, goede service, netjes verzonden, op tijd. Kortom wat je verwacht van een goede winkel
VerzendingPrima en netjes verpakt
mooie website waar alle producten netjes gesorteerd staan. betalen ging makkelijk via ideal, maar het is ook mogelijk om met bitcoins, creditcard of zelf over te boeken.
KlantenserviceMiste mijn factuur voor het registeren van mijn moederbord, 30 minuten nadat ik een email naar ze had gestuurd kreeg ik direct antwoord met de factuur.
De interessante prijzen haalden mij over om te bestellen. Site e.d. zag er verzorgd uit en over het algemeen geen slechte recensies.
Verzending1 artikel was niet op voorraad, alsnog snel geleverd binnen 3 dagen. Verder netjes verpakt.
Direct link vanuit tweakers, werkte goed! Site lay-out was duidelijk, kleurstelling van de website mag wel wat duidelijker. het "geel" is niet slecht, maar de letter keuze moet wit of zwart zijn voor een duidelijk contrast en leesbaarheid.
VerzendingDe verzend mogelijkheden die geboden worden vind ik uitstekend, kon gewoon kiezen of ik kon laten afhalen op een afhaal locatie of bij mij thuis (veel webshops bieden dit nog niet aan helaas). Verzending is soepel verlopen pluspunt!
Het design van de website lijkt uit 1990 te komen en niet alles werkt even goed. Je kan de producten wel vinden, dus dat scheelt.
Orderstatus(sen) zijn wel erg onduidelijk. Product gaat naar afgehandeld, maar is vervolgens nog niet verzonden (of wel, afhankelijk van waar je kijkt).
Product stond op 2-3 dagen levertijd, product werd op dag 3 bij mij geleverd
KlantenserviceKlantenservice is duur, 90c per gesprek meende ik, maar werd direct geholpen. (over de onduidelijkheid van de orderstatus)
In je winkelwagen zie je duidelijke prijs overzicht, je kan op diverse manieren te betalen. Prijzen zijn incl.btw.
VerzendingSnel geleverd, goed verpakt, Met track en tracé te volgen.
Half jaar geleden van een mede tweaker een bijna nieuwe gtx 1080 zotac amp extreme overgenomen welke hij had gekocht bij Si computers. Helaas raakte de kaart defect, echter mijn kaart als rma gemeld bij Si computer en hun hebben dit heel netjes opgepakt. Heb uiteindelijk een nieuwe gekregen en ben weer helemaal happy !
VerzendingWord netjes aangetekend verstuurd en krijg ook netjes de mail met de track en trace code
KlantenserviceWordt netjes op de hoogte gehouden enkel mijn persoonlijke mening is dat dit iets sneller mag ( maar ik ben dan ook wel een zenuwe pees )
Al om al tevreden klant bedankt !
In het weekend besteld, op dinsdag geleverd, 3 harde schijven van 3TB elk, prima afhandeling
Bestelling voor een nieuwe build op tijd binnen in twee dagen goed verpakt in huis.
Hier al vaker besteld de afgelopen 4 jaar en altijd goede ervaringen.
Pakket was duidelijk te volgen via track & trace
KlantenserviceHet bestelde moederbord bleek defect. Retour gezonden en binnen drie dagen een nieuwe ontvangen.
Product snel gevonden en betaald met Ideal. Ik had mijn zinnen gezet op een Zyxel NAS 4-bay.
VerzendingIk heb er 2 mail tegen aan moeten sturen, voordat ik eindelijk te horen kreeg dat het artikel niet leverbaar was. Op de site staat: Op voorraad.
KlantenserviceNa mijn annulering was het bedrag wel snel teruggestort.
Altijd een nette prijs en perfecte service. Twee keer een defect artikel gehad na enkele maanden gebruik. Beide zijn netjes via RMA ingenomen en in no time vervangen zodat mijn systemen weer snel up and running waren. Top!
Bij het bestellen stond 4-10 dagen levertijd. Na 10 dagen geen nieuws. Vervolgens zelf contact opgenomen en toen kreeg ik te horen dat de levertijd niet meer bekend was ivm productie problemen van LG. Na een aantal dagen heb ik contact opgenomen met LG, die helemaal geen productie problemen hadden (zo zeiden ze). Ik heb andere winkel gebeld en die hadden het product wel op voorraad.
Ik had de order kunnen cancelen maar de prijs van het product was inmiddels behoorlijk gestegen. Bij de andere winkels was het inmiddels dus ook duurder, dus heb ik gewoon afgewacht... en na een dag of 27 was het er.
Verder wel tevreden. Ik wilde geen review schrijven, maar na een reminder van hun zelf ... tja dan vragen ze erom.
4-10 dagen werd 27 dagen. Do I need to say more?
Voordelig en boven €100,- geen verzendkosten. Correcte afhandeling.
Website vind ik niet handig als je wilt vergelijken.
Levertijd op de website was onjuist (er stond 2 tot 3 dagen maar het het werden uiteindelijk 5 dagen). Heb geen antwoord gekregen op een email die ik hierover had gestuurd.
VerzendingLevertijd was onjuist, niet 2 tot 3 dagen maar uiteindelijk 5 dagen.
KlantenserviceGeen reactie meer ontvangen op mijn email, dus slechte klantenservice in dit geval.
snelle en correcte service. Verzending naar België verloopt ook zeer snel.
goede prijzen voor de aangeboden producten
supersnel geleverd (ook naar België)