CAPS

Gebruikers over webshop CAPS

Het betreft hier een Zotac GPU de Geforce GTX 1080 AMP Xtreme 8GB. Deze kaart was er na anderhalf jaar spontaan mee gestopt en dit viel binnen de garantie termijn. Na onderzoek bleek dat de kaart niet te repareren was en is deze in zijn geheel vergoed door een zelfde (nieuwe) kaart aan mij te retourneren.
Prima geregeld! 👍🏼

Na afgesproken te hebben dat mij een nieuwe kaart zou toekomen nam ik deze na twee dagen in ontvangst aan de deur!
Ook goed geregeld!

Het contact verliep in eerste instantie via whatsapp, mailverkeer en ook een paar keer telefonisch. Netjes te woord gestaan. Duidelijke uitleg.
Niets op aan te merken.

Vorig jaar daar een Samsung 960 SSD gekocht ,2 weken geleden problemen ondervonden met de pc , ik dacht dat er iets mis was met de SSD ,dus naar SiComputets gestuurd om te kijken of er iets mis was ,is 5 jaar garantie op ,vervolgens constateren ze geen gebreke ,dus ik betaal begin deze week de RMA kosten netjes vervolgens heb ik eind van de week de SSD nog niet terugbezorgd😡 Dat vind ik niet netjes ! Als het geld binnen is kunnen ze het toch 24 uur later netjes terugbezorgen

Veel te traag,ik wacht veel te lang voor het retour komt

3 halve, in onderdelen pc besteld, een bestelling van ruim 3 duizend euro. Alles op voorraad behalve geheugen.
Krijg ik een mail, geheugen eol... Ok, ander geheugen? Ja, krijg ik een setje aangeboden van 300 euro meer... No thnx.
2 andere alternatieven geboden, ook eol...
Geheugen maar bij n andere winkel besteld.

Goed verpakt!

De goedkoopste op de pricewatch met een levertijd van 2 a 3 werkdagen. Deze zijn zonder bericht niet gehaald. Het pakket is pas verzonden na 5 werkdagen.
Het inloggen op de website op zowel de pc als op de mobiele telefoon via de balken boven in het scherm werken direct. De website zet mij de gehele tijd door naar een 2e inlog pagina.

Omdat de onderdelen later als de 3 dagen verzonden zijn stond DPD voor de gesloten deur. Van plaats dat ze het pakket direct afgeven bij de winkel (op de fiets voor mij 5 minuten) gaat het pakket terug naar het sorteercentrum en weer een dag vertraging.

Webshop komt misschien wat begin jaren 00' over.
Maar alles is duidelijk vermeld op de website, en er word snel gereageerd op contact verzoeken.

Via de whatsapp contact gezocht of een bepaald nieuw product daadwerkelijk te leveren was door Sicomputers.

Dit werd netjes beaamt, en de verzending heeft ook netjes plaats gevonden!

Via de whatsapp ben ik snel en vriendelijk geholpen.
Beloftes over levering zijn meer dan waar gemaakt!

Heb hier een highend monitor (Acer XF270HUA) voor een mooie lage prijs besteld. Levertijden zijn duidelijk gecommuniceerd op de website.

Verzending met DPD was wat onduidelijk, maar dat lag aan DPD zelf (PostNL is simpelweg duidelijker in communicatie op de website).

Ik heb ook via email contact gehad en had snel een helder en duidelijk antwoord. Prima winkel, ik zou er zo nog wat kopen.

Kan met bitcoin betalen dus voor alle losse niet ge HODL de satoshi's top plaats om ze uitegeven

Op tijd goed verpakt

Alles liep volgens verwachting. Ik kwam binnen via de pricewatch, dus het product hoefde ik niet te zoeken. De site/shop komt niet heel overzichtelijk over, maar doet verder wat het moet doen. Voorraad indicatie is aanwezig en de betaalmogelijkheden zijn ruim.

Ik kreeg een tubetje koelpasta binnen in een doos van 30x20x15cm oid met een hoop vulling. Artikel onbeschadigd aangekomen dus, maar dit is duidelijk de definitie van 'overkill'.

Ik kon de producten snel vinden (mede dankzij de tweakers-pricewatch). Duidelijk overzicht van de levertermijnen per product en overzichtelijk bestelproces.

Via de site kon je duidelijk je order in de gaten houden. En per mail wordt je ook keurig op de hoogte gehouden. Bezorging via DPD, die ook nog eens een sms sturen met het tijdvak waarin ze aan de deurstaan.

Prima webshop, reageren snel op WhatsApp en hadden de laagste prijs.

Wel vond ik ze wat ouderwets qua bestelproces en communicatie. Ik heb donderdag een bestelling gedaan die ik vrijdagmiddag wou afhalen. De levertijd stond op 1-2 dagen, anno 2018 is dat gewoon niet zo snel. Het is gewoon goed gekomen maar toch had ik liever direct een medling gehad tijdens het bestellen met bijvoorbeeld de garantie dat het de volgende dag na 15:00 afgehaald kan worden, dan is contact via WhatsApp hierover ook niet nodig.

Een bestelling voor 2 producten geplaatst. Beide producten hadden een levertijd van 2-3 werkdagen wat mij precies goed uitkwam en waardoor ik overstag ben gegaan. Na 2 werkdagen is de status van 1 product niet veranderd dus zelf contact opgenomen. blijkt dat de levertijd van dit product langer dan een week was.

Contact opgenomen via whatsapp. Direct te woord gestaan. Helaas werd 1 product niet los verstuurd, daarop de gehele bestelling geannuleerd wat direct in behandeling is genomen.

Tip: een langere levertijd is vervelend maar kan gebeuren, neem zelf contact op met de klant en laat de actie niet van de klant afhangen.

Ik heb via internet een MSI GeForce GTX 1050 AERO ITX 2G videokaart besteld. Prijs was het goedkoopst en hoewel ze het niet op voorraad hadden, kon het 3 dagen duren voor levering. Tip: Kijk wel even na voordat je besteld. Na 3 dagen heb ik de videokaart netjes gekregen. Ik heb het wel bij een afhaalpunt opgehaald. Tijdens deze 3 dagen zag ik de eerste 2 dagen geen statusverandering van mijn bestelling op de website en werd een beetje ongerust. Contact opgenomen met SIComputers, via de app en telefonisch en ze hebben me netjes te woord gestaan wat betreft de levering binnen 3 werkdagen. Via mail ook een bevestiging gekregen. Videokaart opgehaald bij een afhaalpunt en deze werkt top. Mijn ervaring met SIComputers is uitmuntend.

Netjes verpakt in een grote doos met bescherming. Opgehaald bij een afhaalpunt.

Geen wachttijd. Netjes te woord gestaan, via app en telefoon.

Dik tevreden over de aanpak en organisatie van SIComputers. Ik werd uitstekend op de hoogte gehouden van wijzigingen en kon redelijk snel mijn pakketje ophalen.

Niets op aan te merken, bij betreffende artikel stond 2-3 dagen levertijd en op dag 3 werd het keurig netjes verpakt afgeleverd (corsair Hx850i).
Ik was een beetje terughoudend om hier te bestellen vanwege een aantal negatieve reviews maar dit bewijst toch dat je reviews met een korreltje zout moet nemen, dankje sicomputer voor de snelle service en goede verpakking.
Klantenservice kan ik geen beoordeling geven omdat ik daar geen contact mee heb gehad.

De Lightning kabel van de iPhone van mn dochter was kapot, via tweakers gezocht en kwam uit op de website van SiComputers, bestelprocedure is makkelijk en snel. Netjes op de hoogte gehouden va de voortgang van de bestelling en erg snel met pakketdienst ontvangen.

Superverzending, had eerlijk gezegd wel een veel kleinere doos verwacht voor een kabeltje, maar goed, het product zat in een grote doos gevuld met papier en ingewikkeld in bubbleplastic.

Info op de site is correct. Levering klopt en is stipt. Je krijgt duidelijke meldingen bij iedere stap van het verzendingsproces.

Zelfs toen het al ingepakt was, kon ik na een telefoontje naar Si mijn naam er op laten aanpassen ivm ophalen bij de parcelstore door iemand anders. Snelle en adequate service

de site is overzichtelijk en ze hanteren scherpe prijzen.
Het assortiment is erg groot. Ze hebben altijd alles wat ik zoek.

De levertijd is niet lang mits op vooraad en aan de vepakking te zien is er voorzichtig mee omgegaan.

2x Fan noctura besteld en snel ontvangen, alleen via een afhaalpost ipv op het adres zelf.

Had lieverd op huisadres geleverd gekregen

Bij de bestelling op het eerste gezicht geen bijzonderheden, op de site werd netjes vermeld dat de videokaart niet uit voorraad leverbaar was. Daarna begon de ellende.

De videokaart die ik bestelde werd nooit geleverd, zie klantenservice

December 2017 een videokaart besteld. Levering steeds uitgesteld. Kan gebeuren, er is schaarste. Af en toe kreeg ik netjes een mailtje, waarop ik steeds reageerde te willen wachten tot hij weer leverbaar was.

Maart 2018 een mailtje dat de bestelling werd geannuleerd wegens niet leverbaar. Twee dagen later stond hij voor €200 meer te koop op hun website.

De bestelling is netjes en vlot bezorgd, er waren geen beschadigingen en het contact met de webwinkel was prima.

Scorekaart voor CAPS

Qshops