Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenBestelling geplaatst voor een draadloze muis, echter wegens keus voor een andere muis bij een andere winkel wilde ik de bestelling annuleren. De annulering werd snel en netjes opgepakt.
KlantenserviceMijn annulering werd erg snel in behandeling genomen en kreeg netjes een credit factuur. Ik vond het een voordeel dat je gewoon kan replyen op de orderbevestiging.
AlgemeenBestelling geplaatst met levertijd van 3 dagen.
Na twee week nog geen product binnen.
Stuur ze een mail waar mijn betaald product blijft
Krijg mail terug dat product niet leverbaar is.
Terugboeking van het geld duurde daarna nog een week.
Dit is nu al meerdere keren gebeurd bij ditzelfde bedrijf, snap dan ook niet het positieve cijfer dat ze hier op tweakers hebben.
Product is niet verzonden.
Uit zichzelf geven ze niet aan dat ze het product niet verzonden was.
Geeft niet uitzichzelf aan dat er problemen zijn.
Trage reactie tijden, de gemiddelde marktplaats verkoper is zelfs vlotter.
Doen geen extra moeite om je product te leveren die overduidelijk wel geleverd wordt door anderen shops.
AlgemeenIets bestellen dat niet op voorraad is, is geen goed idee. Je wordt gelokt met een aantrekkelijke prijs. Ik heb het idee dat dat bij veel producten het doel is. Een toppositie op tweakers door de lage prijs.
Er wordt een levertijd aangegeven maar die zegt niet veel als er geen voorraad is, leveranciersvoorraad 0 betekend dat je echt lang kan wachten.
Ik heb niet 4-10 dagen gewacht maar 28.
Levertijd was 28 dagen en niet 4-10 zoals aangegeven.
Verder snap ik ook niet helemaal waarom hetgeen ik besteld heb niet door de bus kon. Ik heb aangegeven dat het door de bus mocht, dat kan je aangeven. Het bestelde product had een maat van 17x21x2 cm. In plaats daarvan kreeg ik een enorme doos van 26x35x16 cm waar het product denk ik wel 20 x inpast. Daarnaast moest ik ook tekenen voor ontvangst. PostNL heeft zo de bus natuurlijk wel snel vol en ik moet ervoor thuis blijven. Allemaal onnodig wat mij betreft.
Ik vind het irritant dat ik zelf moet bellen als de aangegeven levertijd niet wordt gehaald. Dit kan beter.
Positief is dat er wel iemand aan te telefoon komt, geen dom getoets op allerlei keuzemenu's maar iemand aan de telefoon binnen 30 seconden. Die redelijk snel een mail stuurt na uitzoeken waar de vertraging zit. DIe mail bevat op zich alles wat je nodig hebt, afbestellen of afwachten maar.
AlgemeenIk heb voor een familielid een barebone, geheugen en ssd besteld ter vervanging van een bijna tien jaar oude laptop. Bij levering bleek dat de mini-pc het niet deed. Na zonder succes zelf te hebben geprobeerd het op te lossen toch maar klantenservice benaderd.
VerzendingPrima, aangegeven datum voor levering was juist.
KlantenserviceTelefonisch contact opgenomen met de support afdeling en met een paar vragen was het hun duidelijk wat de mogelijke oorzaak was, geheugen of moederbord. Ik kon meteen het product terugsturen. Dit de volgende dag (een zaterdag) gedaan, de dinsdag een mail ontvangen met een factuur van 0 euro? blijkbaar was dit de ontvangstbevestiging. Daarna niks meer gehoord tot de vrijdag, met het antwoord dat de barebone vervanging was en de vraag waar ze het nieuwe pakket naar toe konden sturen. De zaterdag het nieuwe pakket binnen en alles werkte perfect. kortom, goede afhandeling van de support afdeling.
AlgemeenDeze toko heeft heel erg veel producten voor een lage prijs te koop staan.
Enige nadeel is dat ze de producten niet hebben en pas na een hele lange tijd kunnen leveren. Ondertussen zijn dan de prijzen van vele andere webshops net zo laag.
Ik vind een een nare vorm van misleiding.
Tweeakters zou alleen producten in de Pricewatch toe moeten staan die binnen afzienbare tijd leverbaar zijn.
Order na 6 weken geannuleerd want ik klaar met wachten.
KlantenserviceMensen aan het lijntje proberen te houden zijn ze goed in.
Algemeengeen snelle levering en waardeloze klantenservice ook nemen ze vaak niet op als je om hulp belt.
Verzendingde bestilling was niet binnen de tijd en had waardeloze acties
Klantenserviceniet betrouwbaar en ze lullen maar wat. hier niet bestellen.
AlgemeenGezien de over het algemeen langere levertijden van te voren een mail gestuurd met de vraag of de levertijd van het artikel op de website daadwerkelijk klopt. Binnen een paar uur reactie gehad en toch de bestelling geplaatst. Levertijd kwam precies overeen met dat wat op de website stond.
In combinatie met de vlotte reactie een prettige ervaring!
AlgemeenIk heb meerdere dingen besteld bij SIComputers en alles ging altijd eigenlijk goed. Ze zijn concurrerend geprijsd en op vragen werd snel gereageerd.
AlgemeenHet eerste dat me opviel is helaas negatief. Ik wilde een processor bestellen en volgens de pricewatch was deze bij SIComputers het gunstigst geprijsd en direct leverbaar. De doorgegeven prijs stond ook op de website van SI, maar het product was niet leverbaar! Voelde voor mij als een lokkertje. Ook bij een ander product klopte de levertijd die aan pricewatch wordt doorgegeven niet (het duurde hier wat langer). Kijk hier dus mee uit als je hier wilt bestellen. Uiteindelijk heb ik hier een moederbord voor een gunstige prijs besteld en deze is ook netjes geleverd.
AlgemeenZij afspraken nagekomen.
Op site stond 2-3 (werk)dagen levertijd en dit is ook nageleefd.
Verder werdt een vraag ook snel en duidelijk beantwoord.
Verzending kon naar een PostNL ophaal punt wat erg handig was.
Klantenservicemet reageerde snel op mijn vraag.
AlgemeenDefect product ontvangen maar super snel en goed opgelost! Verder vriendelijk en snel te woord gestaan.
VerzendingPrima en snel, goed verpakt.
KlantenserviceEn van de geleverde producten was helaas DOA. Na de melding direct een RMA en verzendlabel ontvangen. De dag erna al verricht dat er een nieuwe onderweg is. Top!
AlgemeenBestelling geplaatst voor barebone en aanverwante onderdelen. Levertijd van de barebone zou eerst minimaal 12 dagen zijn, pakket met alle onderdelen binnen een week in huis.
Klantenservice1 van de geheugenmodules was DOA, en na een mailtje werd er snel gehandeld vanuit SI Computers, ik kreeg duidelijke uitleg over het terugsturen en zelfs een retour-label zodat het retourneren mij niks kost. Uitstekende communicatie en service!
AlgemeenIk had geheugen besteld bij SiComputers voor een mooie prijs. Levertijd 2 a 3 dagen. Na drie dagen nog niets gehoord te hebben, maar eens gemaild. Product blijkt niet in voorraad te zijn en levertijd is onbekend. Ok, dat kan gebeuren, maar geef dat gewoon aan en ga (daarna) niet door met het aanbieden van datzelfde product met misleidende levertijden als je beter weet als winkel....
Geld terugvragen blijkt ook een kwestie van een lange adem hebben, heeft ook meer dan de beloofde twee weken geduurd.
Mijn ervaring met SiComputers is hierdoor buitengewoon slecht en ik vind de ene ster die ik ze toeken dan ook nog één te veel.
Er werd meestal pas gereageerd als ik een mail stuurde, i.p.v. zelf initiatief te nemen. Bovendien lieten deze antwoorden nog wel eens op zich wachten.
AlgemeenBestelproces verloopt Prima en je wordt keurig op de hoogte gehouden over de status van je bestelling
VerzendingDe opgegeven levertijden worden prima behaald. De staat van de producten is ook prima. Helemaal niets op aan te merken.
AlgemeenBestelling gedaan, krijg ik de volgende dag bericht dat er een prijsfout was ? Het lag aan de leverancier. (?Sinds wanneer is dat MIJN probleem?) Ik mag kiezen: Geld terug, óf het product alsnog krijgen met een enorme bijbetaling. (Waardoor het product dubbel zo duur werd als bij de concurrent) (???). Uiteraard voor geld terug gekozen. Daarna mocht ik ook nog eens 2 weken op mijn geld terug wachten. Waardeloze tent....
VerzendingEr werd niet eens iets verzonden, dus we kunnen deze "verzending" beoordelen met 1 hele ster voor de moeite...
KlantenserviceIk vond het onbehoorlijk dat mijn bestelling ijskoud werd geannuleerd om een prijsfout van een leverancier ?? Alsof dat mijn probleem zou zijn... De fouten van hun leverancier word mij blijkbaar in de schoenen geschoven en vervolgens mag ik ook nog eens wekenlang op mijn geld terug gaan zitten wachten....
AlgemeenOp zoek naar een basis desktop PC, maar wel met A-Merk componenten, waarbij de leverancier een suggestie kan doen en ik eventueel wijzigingen kan aangeven. Wilde graag weten welke componenten er gebruikt worden, wat vaak niet vermeld staat bij complete systemen van de welbekende leveranciers (Acer, Asus, HP, etc). Even een belletje naar customer service met de vraag. Sicomputers heeft daarna snel en naar verwachting gehandeld en een mooi systeem basis systeem afgeleverd.
VerzendingAangegeven welke dag ik het graag geleverd wil hebben. Sicomputers heeft alles netjes afgehandeld volgens afspraak. Track & Trace nummer netjes op dag van verzending ontvangen. Alles naar verwachting.
KlantenserviceEen foutje in de offerte werd prima opgelost en kreeg het bedrag binnen enkele weken netjes gecrediteerd.
AlgemeenMijn bestelling is geannuleerd omdat de prijs niet juist was, jammer want ik had bij een aantal andere webshops dezelfde prijsdaling gezien.
Na contact te hebben gezocht op Facebook is mij belooft het bedrag terug te storten voor 29 April ook heb ik een creditnota ontvangen.
Een aantal dagen voor het verstrijken van de termijn heb ik nogmaals contact opgenomen en verzocht om het bedrag spoedig over te maken. Tot op heden heb ik niets ontvangen.
Belofte wordt niet nagekomen, ook is er niet meer gereageerd op mijn herinnering.
AlgemeenDe bestelling was snel gedaan. Het overzicht op de site is goed. Levertijd was 2-3 dagen. Ik heb het produkt binnen deze tijd ontvangen. Het produkt werkt naar tevredenheid.
VerzendingVerzendkosten zijn maar € 2.95. Het produkt kwam goed verpakt aan binnen de gegeven levertermijn.
KlantenservicePer E-mail gevraagd naar de levertijd. Kreeg vrij snel antwoord.
AlgemeenEen prima winkel waar ik met goed gevolg al meerdere keren dingen gekocht heb. Met een duidelijk besteltraject op de site.
VerzendingDe verzending was mooi op tijd, maar ik verbaasde me over de grootte van de doos die na opening voor 90% uit opvulling bleek te bestaan.
AlgemeenGeheugen besteld en 2 dagen later opgehaald bij het ophaalpunt.
Geen problemen dus.
Afgezien van het feit dat dit natuurlijk volkomen normaal is (3 dagen had ook gekund) wil ik het toch even opnemen voor deze shop, waarover ik veel negatieve reacties lees.
Ze zijn met veel spullen absoluut de goedkoopste en daar is een reden voor, namelijk dat ze niets op voorraad hebben (behalve dat wat is terug gestuurd).
Dit maakt ze goedkoper, maar ook afhankelijk van derden (hun leveranciers dus) en veel klachten die ik hier lees zijn daar een gevolg van.
Ze beloven misschien een levertijd van 3 dagen, maar als de leverancier niet meewerkt, kunnen ze daar weinig aan doen.
Dat is de prijs voor de goedkoopste zijn en de prijs van bij de goedkoopste kopen.
De jongen bij het ophaalpunt was uitermate vriendelijk
O ja, het geheugen was goed ingepakt.