Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenHeb een nieuw moederbord+cpu+ram gekocht. Inclusief bios update voor ryzen compatibiliteit. Dinsdagavond besteld vrijdagochtend bezorgd, en dat tijdens de corona crisis. Na installatie werkt alles perfect!
KlantenserviceVan tevoren een vraag via de mail gesteld over koelpasta, dezelfde dag netjes en duidelijk beantwoord waarna ik besteld heb.
AlgemeenOndanks alle vertragingen op dit moment heb ik van SiComputers mijn bestelling in goede orde en op goede termijn mogen ontvangen. De bestelling was simpelweg een 20 meter lange netwerkkabel, maar ik kreeg die kabel uiterst verzocht in een pakket geleverd.
VerzendingMijn bestelling kwam in goede orde binnen. De 20m kabel was opgerold en in afgesloten plastic zak verpakt. Vervolgens heeft SiComputers alles in een doos verzonden die met papieren gevuld was zodat de kabel stabiel en beschermd in het pakket zat.
AlgemeenOmdat het geleverd is sowieso 3 sterren, maar verder was het minimaal. Klantenservice was niet echt super en de verzending was te laat.
VerzendingDe zending was laat, het had tot 6 werkdagen moeten duren, het waren er acht. Dat ook zonder goede reden of verdere info te krijgen zonder zelf contact op te nemen.
KlantenserviceIk heb een aantal keer contact gehad, eerst (de dinsdag er na) werd er gezegd dat het al op voorraad was bij de leverancier en dat het er snel zou zijn. De donderdag was het nog steeds niet bij hun binnen, de medewerker zou het uitzoeken en een mail sturen maar ik heb nooit een mail gekregen. Uit eindelijk werd er gezegd dat het pas de woensdag er op geleverd zou worden. Te laat, jammer.
AlgemeenPrima winkel met goede producten tegen een aantrekkelijke prijs! Ze hebben veel artikelen en snelle service.
VerzendingVerzending duurde twee dagen. Was ook aangekondigd vanaf het begin, dus verwacht. Bij 1 dag nog een ster erbij.
AlgemeenGPU besteld - volgens verwachting probleemloos geleverd. Snelle reactie op vraag over levertijd. Prima ervaring.
VerzendingLevering op tijd - vlotte reactie op mail met vraag over levertijd ook.
AlgemeenLevering moederbord was vertraagd, even contact opgenomen via "whatsapp" wordt snel en vriendelijk gereageerd hoewel het erg druk was, levering enkele dagen later binnen gekregen!
AlgemeenVideokaart besteld, levering was een dag vertraagd door toedoen van PostNL.
Na een vriendelijk telefoontje kon ik 'm toch ophalen in de winkel (ik was toevallig in de buurt).
Snel en prettig geregeld.
AlgemeenProducten lagen op de beloofde tijd klaar om afgehaald te worden en ik kreeg hier direct bericht van. Prijzen waren ook goed.
KlantenserviceContact opgenomen over verwachte datum van aankomst en kreeg binnen een uur antwoord met daarin meer duidelijkheid
Algemeen2080 besteld, was veruit de goedkoopste online. Omdat een opkuisactie was de dag na datum even geïnformeerd en binnen de 10 minuten antwoord dat alles in orde was.
AlgemeenIk heb een Aerocool case retour artikel gekocht bij SiComputers. Het was een positieve ervaring want de item is beter zoals afgebeeld. Alles ging soepel en levering ging ook snel.
AlgemeenDegelijke onderzoekers aanwezig in het service centrum van SI.
Leuke lui, prettige communicatie, kennis en kunde ruim aanwezig. Aanrader.
Netjes, correct .
KlantenserviceProblemen met PC. Spontane freez. Na overleg opgestuurd, en de heren van SI hebben de oorzaak gevonden.
Leuke lui, prettige communicatie, kennis en kunde. Aanrader.
AlgemeenSIComputers biedt een heldere site,heeft goede prijzen. Daarnaast zijn ze via diverse kanalen te benaderen en krijg je snel antwoord op vragen.
VerzendingGoed verpakt, niks op aan te merken. Verzending met PostNL, dus Track & Trace. Alles conform verwachting
KlantenserviceHad een NVME harde schijf waarvan ik dacht dat deze defect was. RMA gestuurd, diverse keren contact gehad over de voortgang van het testen. Testrapport ontvangen, ondersteuning ontvangen over het uitsluiten van andere hardware. Al met al een zeer plezierige ervaring op aftersales.
AlgemeenZe sturen geen junkmail, volgens mij kan je gewoon opt in of out tijdens bestelling, wel zo handig want de meeste web stores vinden het nodig ongevraagd vervolg emails te sturen met allerlei "aanbiedingen". De enige nadeel is dat er altijd een wachttijd van minimaal twee werkdagen is tot je bestelling is afgeleverd.
VerzendingZoals eerder beschreven, dit webshop levert ongeveer twee of drie werkdagen na plaatsen van bestelling, iets wat niet meer van deze tijd is, nu Amazon.nl er is misschien moeten ze dit gaan veranderen, maar ze zijn wel vaak de goedkoopste, dus voordeel bij nadeel zou je kunnen zeggen!
Algemeen3x sharkoon sata kabels gekocht, waren niet direct in voorraad maar dat was geen probleem, netjes binnen 3 dagen verzonden.
De mafketel die ik ben heb ik natuurlijk de afmetingen verkeerd ingeschat, 0.3m was iets korter dan ik had verwacht maar gelukkig past het net allemaal!
Ophaal punt gebruikt, goed verlopen, Postnl bezorgd de pakjes op het afhaal punt hier altijd 5 uur te vroeg, mag ik niet over klagen.
AlgemeenPrima gelopen bestelling. Concurrerende prijzen. Goed contact met klantenservice toen ik nog een product wou toevoegen na mijn bestelling.
Verzendingstevig verpakt.
KlantenserviceGoed contact met klantenservice toen ik nog een product wou toevoegen na mijn bestelling. Er werd snel geschakeld zodat ik toch mijn producten tijdig ontving.
AlgemeenPrima prijzen, redelijk groot aanbod ook nog eens. En de prijzen zijn ook vrij goed.
VerzendingAlles op tijd verzonden en het werkt nog ook allemaal.
KlantenserviceEen vraag over de levertijd werd snel beantwoord.
AlgemeenHeldere website, snelle en bovenal prettige communicatie met de klantenservice en ik vind dat de prijzen ook competitief zijn.
AlgemeenPrima service en bestelde artikel was uitstekend verpakt. De omschrijving zoals vermeld lijkt mij voldoende en zijn minimaal 15 woorden niet nodig!
VerzendingIn mijn geval zat er een weekend tussen dat een kleine vetraging veroorzaakte.
KlantenserviceHad een email vraag gesteld mbt de verwachte levering en dat werd snel beantwoord.
AlgemeenGoede prijs kwaliteit verhoudingen. Overzichtelijke webshop.
Voorraad klopt soms niet. Product omschrijving klopt soms ook niet.
De afhandeling gaat snel en je word goed op de hoogte gehouden.
Levering bijna altijd de volgende dag en netjes met TT.
KlantenserviceNette afhandeling, ook wanneer er eens iets niet goed gaat.
AlgemeenEen scherm besteld. kreeg na een week een email over leververtraging.
Paar dagen later gebeld: er was een verkeerd scherm vanuit de groothandel geleverd, originele kon niet meer geleverd worden.
Het scherm is gewoon te bestellen via andere webshops en heb ik inmiddels.
Er werd beloofd het bedrag terug te storten en credit te maken (26 Feb besteld).
Nu 11 Maart, geen geld terug, geen updates.
Ik kreeg wel snel antwoord op emails en telefoon, dus 3 sterren nog wel.
Ik ben één van de weinigen met een niet zo goede ervaring tot dusver en de reden dat ik hier besteld had was eigenlijk voornamelijk na het lezen van de revieuws hier. Dus misschien heb ik pech gehad bij deze bestelling.
Heb antwoord gekregen dat het bedrag 14 dagen ná credit wordt teruggestort (en dat was al ruim een week na bestelling). Het gaat om meer dan 1000 euro en dit is naar mijn mening niet heel redelijk. Er wordt vooruitbetaald voor een product dat niet geleverd wordt, dus waarom zou dit geld nog 14 dagen vastgehouden moeten worden? Ondertussen moet je het een tweede keer uitgeven om het alsnog te kopen.
Je krijgt (snel) antwoord op emails en per telefoon.