Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenEven moeten bellen omdat ik het thuisgestuurd wilde hebben en dat ergens niet goed had vermeld. Werd snel opgenomen, gelijk afgehandeld, mails verstuurd met de verzendkosten en product kwam op de afgesproken dag aan.
AlgemeenNa de minder goede reviews toch besloten om wat te bestellen. Computer case, CPU en SSD heel snel geleverd en goed verpakt. Raad het zeker aan om hier wat te kopen!👌🏽
VerzendingSnelle levering, alles klopt.
AlgemeenHet is makkelijk te bestellen en het komt snel binnen. Heb hier wel regelmatig iets besteld. Het ging altijd goed.
AlgemeenSite is overzichtelijk, makkelijk te bestellen, snelle levering ondanks drukte post.nl
Overal een goede ervaring.
Wordt nagedacht over verpakking( geen megagrote doos met klein product.
KlantenserviceSnelle reactie op mijn vragen via de mail (<24uur)
AlgemeenDe bestelling was makkelijk gedaan.
Even contact gehad met SiComputers over wanneer het verzonden ging worden.
Dit werd gecontroleerd en direct aangepast naar verzonden, en ook direct verzonden.
De volgende dag was het netjes binnen
AlgemeenGoede prijs/kwaliteit. Snelle uitlevering met goede informatievoorziening. Tevens flexibel betreffende de factuur (die ik gewijzigd wilde).
VerzendingPOST.nl was natuurlijk weer te laat maar dat reken ik SiComputers niet aan.
KlantenserviceDoor mij gewenste aanpassing factuur werd snel en flexibel verwerkt. Van start tot levering werd ik heel goed geïnformeerd.
AlgemeenTen eerste duurt het eeuwen voordat ik mijn geld terug krijg als ik een bestelling annuleer. Ten tweede liegen ze constant erover, zoveel dat ze barsten! Afgrijzelijke manager/eigenaar/interne regeling is de enige verklaring hiervoor. Niet verwachten dat je snel wordt geholpen.
KlantenserviceElke keer dat ik de klantenservice contacteer, wordt er steenhard gelogen.
Algemeen5900x besteld in de preorder, redelijk snel binnen. Wel jammer dat er geen wachtrij indicatie was, verder top. Goed te bereiken verder en via die weg wel duidelijkheid gekregen. Let wel, mocht ik er nu weer een nodig hebben zal ik het niet via sicomp doen gezien de prijsverhogingen.
AlgemeenDe site is niet super overzichtelijk maar de klanten service is zeer goed en er is ook goede bezorging.
VerzendingPrima snel bezorgd zelfs in de kerst drukte.
KlantenserviceKon makkelijk en snel mijn order annuleren/terugsturen zeer vriendelijk en ook makkelijk te bereiken via bijvoorbeeld Whatsapp
AlgemeenMeerdere bestellingen gegaan bij sicomputers, en altijd tevreden geweest, klantenservice is snel bereikbaar en handelt het goed af.
VerzendingVerzending wordt gedaan via postnl, en die hebben te laag bezorgd of onbewaakt achtergelaten. Kan niet helemaal aan sicomputers toegerekend worden, maar een alternatief zou fijn zijn.
KlantenserviceMakkelijk bereikbaar en snelle service.
AlgemeenEen reeks pc onderdelen besteld. Moest even wachten maar er werd ook duidelijk aangegeven dat geen van de producten bij hen direct op voorraad was dus conform verwachting. Uitstekende klantenservice. PostNL heeft wat problemen met bezorgen deze dagen dus een langer bezorgtijd valt hen niet aan te rekenen. Uiteindelijk 1 van de producten geannuleerd omdat het onduidelijk was wanneer bij de leverancier weer voorradig zal zijn. Vrijwel direct een creditnota gekregen, geld nog niet terug maar verwacht niet dat dit lang gaat duren.
VerzendingVoor alle producten stond niet direct leverbaar maar een verwachte termijn van 1-3 dagen. Uiteindelijk 1 product toch niet meer bij de leverancier op voorraad waardoor de 3 dagen niet gehaald werd. Ik kon bij het bekijken van de order wel achterhalen dat er met 1 product de levertijd niet gehaald ging worden. Enige punt van verbetering hier zou zijn als ik hier een automatisch mailtje over gekregen had. Voor de rest niets op aan te merken.
KlantenserviceIn verband met het product wat niet op voorraad was bij de leverancier contact opgenomen via Whatsapp. Gezien de drukte vrij snel geholpen (eerste contact binnen 2-3 uur en daarna vrijwel direct antwoord op alle vragen). Als ik een mail stuur en binnen deze tijd reactie krijg ben ik meer dan tevreden, dit is met Whatsapp niet anders. Zeer vriendelijk, geduldig en behulpzaam te woord gestaan. Dikke pluim voor de mannen/vrouwen bij de servicedesk.
AlgemeenIn de regel erg tevreden met Si, maar nu minder. Dell monitor in de outlet gekocht. Tsja, wat is een outlet. Ik koop bijzonder veel in de outlets van Mediamarkt, Bol (BuyBay) en Amazon en dan krijg je geretourneerde producten met goed omschreven defecten etc.. Hier voor zover ik weet geen extra info. Standaard zit er bij de monitor HDMI, VGA, DP, USB 3.0 en netsnoer( had er reeds meerdere besteld). Maar nu alleen DP en netsnoer. Daarnaast een grote sticker onder de voet waarop 'refurbished'. Die had ik liever niet gezien of het had gemeld moeten zijn.
VerzendingJa, niet OK. De monitor zat op zich goed verpakt in een doos en die zat weer in een omdoos. Maar die omdoos was wel zo veel groter en zat wel zo vol lucht, dat ook bij voorzichtig transporteren de doos binnen de omdoos flinke klappen zou kunnen maken.
Op 0112 besteld, op 0712 bezorgd.
AlgemeenPaar dingetjes gekocht op deze website, een was goed geleverd binnen 2 werkdagen. Prima levering.
AlgemeenIk heb 64GB RAM besteld die vorige week beschikbaar was (2 tot 3 dagen met betrekking tot de levering).
VerzendingVandaag de dag bestaat het product niet eens meer op de website en de enige reden die ze mij hebben gegeven is dat de productinformatie onjuist was en dat er geen voorraad is. Dit heeft een week geduurd om op te merken... Ik weet niet echt wat ik moet doen op dit moment, want het lijkt erop dat ze zoveel tijd nodig hebben om het geld terug te betalen of dat ze dat nooit doen.
KlantenserviceEr was geen oplossing voor, zelfs geen alternatief voor het verzenden van een ander soortgelijk product. Probeer de volgende keer een andere winkel met een betere klantenservice.
Update : geld ontvangen 2 dagen na het vragen van een terugbetaling
AlgemeenProduct leek mogelijk niet in orde. Kreeg bij navraag snel antwoord met een formulier en uitleg van de mogelijkheden.
Gelukkig uiteindelijk geen gebruik van hoeven maken, het lag aan een andere component.
AlgemeenWaardeloze site, gelukkig bestaat Tweakers Pricewatch zodat producten daadwerkelijk te vinden zijn. Prijzen zijn wel goed, en daar draait het uiteindelijk om natuurlijk.
VerzendingCompleet en goed verpakt, alles in 1 keer afgeleverd. Duurde wel een paar dagen langer dan aangegeven op de site, maarja, dat was te verwachten in 2020.
AlgemeenProduct teruggestuurd vanwege onjuiste info op website. Beetje jammer dat die info nog niet gecorrigeerd is, maar verder uitstekend en snel afgehandeld.
KlantenserviceSnelle en keurige reacties op mailtjes en snel geld terug.
AlgemeenIk heb vaker bij SiComputers besteld en het is altijd prima gegaan. Goede prijzen en service.
VerzendingPostNL werkt niet altijd even soepel, maar dat is niet de schuld van SiComputers, dus dat neem ik ze ook niet kwalijk.
AlgemeenDefecte RAM gekocht, maar niet erkend door SiComputers. Identieke set RAM bij een concurrent gekocht, die zonder problemen werkt. Ze proberen je ook nog eens met "onderzoekskosten" op te zadelen. Aan de andere reviews te lezen, ben ik helaas niet de enige.
Bespaar jezelf een hoop ellende, en koop hier niets.
De service is waardeloos. Het testen en rapporteren van defecte RAM duurt nu al ruim 2 maanden. Verder krijg ik herhaaldelijk verkeerde reacties en forwards op emails (inclusief gegevens van een andere klant).
AlgemeenZoals gebruikelijk, goedkoop. Snelle levering, correct en netjes geleverd. Ben (inmiddels) niet anders gewend. Altijd weer fijn om met hen samen te