CAPS

Gebruikers over webshop CAPS

Harde schijf Seagate Ironwolf gekocht. Prima services en met de track&trace ook de bestelling goed kunnen volgen

Harde schijven apart verpakt in eigen doosje. En deze doosjes weer in een grote doos met beschermingsmateriaal

prima communicatie en snelle afhandeling

Op Woensdag 19:38 besteld.
Op Zaterdag 20:45 geleverd.

Dit ging om een product met als levertijd 2 a 3 dagen dus dat klopte wel aardig.

Box in a Box Inception : Helemaal goed! ;)

Vooraf met de winkel gebeld om de levertijd te bevestigen en werd heel aardig en correct te woord gestaan! :)

Videokaart besteld en op tijd geleverd. Voorraadinformatie was up-to-date. Ik werd op de hoogte gehouden van de levering en status bestelling. Kaart getest in benchmark en werkt zoals het hoort.

Goed verpakt in extra doos. Verpakking vertoonde geen scheuren. Snelle levering met postnl.

Had niet zo snel overzicht op alle videokaarten via het menu maar gelukkig kan je dit snel met de zoek functie. Betalen met verschillende mogelijkheden heel fijn, betalen ging snel vlekkeloos

RTX 6800 XT besteld, binnen een uur verzonden, volgende ochtend kei hard Game

SUPER fijn dat ze op Whatsapp bereikbaar zijn!!

Mooie overzichtelijke site waar je de producten goed kunt vinden voor een goede prijs. Betalingsproces erg makkelijk en super snelle levering! Helemaal top!

Super snel geleverd door postnl, binnen 1 dag!

Prettige website om te bestellen, de producten hebben duidelijke omschrijvingen. De levering ging zoals beloofd.

Zocht een aantal harde schijven en SI bleek de beste prijs te hebben + snel te kunnen leveren. uiteindelijk in 1 dag geleverd.

Super snel geleverd. 1 dag.

Bij het bestellen van een videokaart ging er het een en ander mis. Een kaart op voorraad bij de leverancier betekend niet per definitie dat de klant hem ook gaat ontvangen. Na contact met de klanten service die erg behulpzaam is! Een andere kaart besteld. Deze was echter wat duurder, de klanten service bood aan om alleen het extra bedrag te betalen. Maar doordat er verwarring ontstond door het geautmoatiseerde systeem, leek het alsof ik het gehele bedrag moest overmaken. Dit netjes gedaan maar daarmee het proces in de war geschopt. Binnen 7 dagen heb ik mijn geld terug gekregen van de eerste bestelling en de nieuwe kaart ontvangen. Allemaal na tevredenheid! SiComputers hielt mij ook continue up to date van de status.

Goed verpakt, snel geleverd.

Zie de korte toelichting.

Fijne, soepele & overzichtelijke website. Product was via Tweakers gevonden en daarna makkelijk & snel besteld op de website van SiComputers. Geen extra poespas of rare dingen, gewoon een clean en vlot proces.

Product was niet op voorraad, maar wel bij de leveranciers. Levering en verzending gebeurde naar verwachting met de vooraf genoemde vertraging. Product was netjes verpakt in een stevige doos met voldoende vulling ter absorptie van eventueel stoten.

Le site web de SiComputers n'est pas terrible en soi mais il reste efficace après avoir sélectionné ce que je voulais sur Tweakers.net. En revanche, leur choix en stock est extraordinaire et pour un prix très compétitif, les délais de livraison sont courts et ils font le maximum pour ce qui manque.

Je n'ai pas de problème avec l'expédition mais j'ai un souci avec PostNL. Le tracking de PostNL est imprécis, le site est insuffisant, buggé et mal traduit et l'application mobile est inutile.
Heureusement que le livreur de PostNL est sympathique et très professionnel.

Du côté de SiComputers, le délai était plus long que prévu pour assembler la commande (j'ai commandé beaucoup de câbles SATA) mais elle a été expédiée immédiatement une fois complète. Les pièces sont correctement emblallées (bulles) et le colis est en papiers et cartons recyclables. (je suis aussi client chez Raja :) )

Excellente communication : SiComputers est proactif concernant les retards, fait de son mieux pour résoudre les problèmes et communique même en français par email ! Quelle agréable surprise !

Ik heb hier vaker onderdelen besteld en eigenlijk altijd prima.
Het is niet de snelste shop qua verzending maar met 1 tot 3 dagen wachten kan ik wel mee leven. Maar.... (lees verder bij verzending )

Mijn laatste bestelling duurde echter veel langer dan de max 3 beloofde dagen. Via whatsapp contact gezocht met de klantenservice en die gaf aan dat ze zaten te wachten op een SSD. Daardoor werd wel mijn hele bestelling opgehouden, Ik heb toen verzocht om de rest dan alvast te versturen. Dat kon wel maar dat koste me weer extra verzendkosten. Ik heb dat maar gedaan ondanks dat ik dat een slechte service vindt op een bestelling van meer dan 800 euro.

Maar afijn ik wacht nu nog steeds op mijn SSD dus had ik dat niet gedaan dan had ik nog steeds de rest van de onderdelen ook niet gehad. Daarbij hoor je dus ook niet hoe lang het nog gaat duren. En het frustrerende is dat de bewuste SSD nog steeds op 1 tot 3 dagen levertijd staat. SiComputer, doe hier iets aan.

Nog even als laatste:
Ik zal nog steeds bij SiComputer blijven bestellen maar alleen de onderdelen die ze zelf op voorraad hebben.

Prima en snel contact gehad met de klanten service. Dat ik twee maal verzendkosten moet betalen vind ik een slechte service maar dat kon de klantenservice op dat moment niet voor me oplossen. hopelijk in de toekomst wel.

Prima ervaring en ik zal zeker terugkomen hier. Moet minimaal 15 woorden zijn dus nog iets extra's geschreven.

Prima verpakt maar door de vervoerder niet zorgvuldig mee omgegaan en was er een harddisk losgeschoten. Dit was eenvoudig te verhelpen en lag niet aan de manier van installatie of verpakken.

Snel, behulpzaam en vriendelijk.
Soms wel even een paar minuten wachten voordat er iemand bechikbaar was aan de telefoon.

Gemakkelijk bestel proces en een snelle levering, daarnaast een mooie scherpe prijs betaald voor de bestelde muismat.

Uitstekend, maar toch iets om over te "klagen". Ik had een muismat besteld, waarbij de doos ca 20x zo groot als de verpakking van de mat is. Uiteraard is het product netjes aangekomen maar de hoeveelheid verpakkingsmateriaal had iets zuiniger gekund wat mij betreft.

heeft een duidelijke website met goede prijzen
check ook de aanbiedingen of uitverkoop in de grabbelbox

artikel besteld dat niet op voorraad is bij SIComputers maar bij leverancier, woensdag besteld vrijdag geleverd

Snelle service, goede prijzen en een leuk en actueel assortiment. Deze winkel hoort absoluut bij de top!

Super snel geleverd, de dag na bestelling.

Super vriendelijk tijdens het e-mail verkeer. Een snelle afhandeling omdat ik het graag direct op wilde halen en zelfs dat was op dat moment mogelijk. Al had ik het natuurlijk begrepen als dat niet had gekunt. Een leuk praatje gemaakt bij het afhalen en Timo (daar werd ik door geholpen), heeft nog iets opgezocht over een bepaalde headset waar ik een vraag over had. Prima!

Prima, zelf opgehaald.

Duidelijke webshop, afgegaan van voorraadindicatie en dat klopte voor bijna alle producten. Daarna heeft klantenservice me geïnformeerd over incompatibele onderdelen en voorraad van een component.

Whatsapp contact gehad, het geheugen bleek niet leverbaar dus hiervoor alternatief besproken. Tevens was het door mij gekozen moederbord niet compatibel met de processor, wat door klantenservice tijdig werd aangegeven. Ben hier heel tevreden over, want dit scheelt achteraf terugsturen van onderdelen. De bereikbaarheid (bijna een uur na officiële sluitingstijd) van de klantenservice is meer dan prima.

De webshop is heel mooi gemaakt en is goed te begrijpen, alles staat ook duidelijk aangegeven.

Het pakket was snel verzonden en het pakket was heel erg goed verpakt. Veel karton voor extra veiligheid.

Ik had gebeld voor een vraag over de voorraad van het product wat ik gekocht hebt. Ik kreeg een hele aardige meneer aan de telefoon die mij snel en vriendelijk geholpen heeft.

Site was verder goed overzichtelijk, je kunt zien of ze zelf voorraad hebben of dat hun leverancier dat heeft. Betaling ging verder erg soepel.

Verzending was snel verstuurd nadat de order was omgedraaid en zat verder goed verpakt.

Klantenservice heeft het top gedaan, had eigenlijk twee moederborden op het oog voor een server project en een was nog niet beschikbaar maar de andere wel, klantenservice heeft de order verder goed omgedraaid naar het andere moederbord.

Goede prijs kwaliteit verhouding, groot assortiment waardoor ik alles wat ik nodig had kon bestellen

Er voor gekozen om spullen op te halen, wat simpel en goed ging.

Goede klantenservice die actief meedenken met je bestelling

Scorekaart voor CAPS

Qshops