CAPS

Gebruikers over webshop CAPS

Goed telefonisch bereikbaar voor advies. Ook afhalen mogelijk. Order lag snel klaar. Attent en kundig personeel

Levertermijnen op de site stroken niet met de werkelijkheid.
Bij de klantendienst beweren ze dat het wel juist is maar 7 dagen is volgens mij nog altijd meer dan 2.

Levertermijnen zijn niet correct weergegeven.
De onderdelen zouden op stock zijn met levering binnen 2a3 dagen, maar na 4 dagen nog steeds status 'wachten op stukken'

Zelfde als boven.
Met extra opmerking dat op pakbon gewag wordt gemaakt van een verzending zelfde dag als bestelling. 'Foutje'?

Ha Mordal,

Bedankt voor je review, maar ik wil er wel even een nuance bij plaatsten. Je hebt op donderdag tussen 1700 uur en 1800 uur besteld er staat dan een levertijd van 2 tot 3 werkdagen. Dit houdt in dat we op vrijdag je spullen besteld hebben bij onze leverancier, aangezien dit op donderdag niet meer kon, en dat deze maandag binnenkomen bij ons. Deze kun je normaliter dus dinsdag of woensdag, gezien je woonplaats, bij je thuis verwachten. Er was in dit geval 1 dag vertraging en onze klantenservice heeft laten weten wat de reden daarvoor was. We vinden het vervelend dat je een negatieve ervaring hebt gehad, maar hopelijk is het zo iets duidelijker waarom je zo lang op je spullen hebt moeten wachten.

Groetjes,
Team van SiComputers

Computer onderdelen besteld makkelijk via de site besteld. vooral de Duidelijke levertijd was een plus.
Snelle reactie op de bestelling

Nadat de onderdelen binnen waren is de verzending snel geregeld

omdat ik toch een ander moederbord wou is door de klantenservice via whatsapp snel gereageerd om het aan te passen.

Eerste keer bij SiComputers besteld en tevreden. Wilde een Arctic Liquid Freezer voor mijn nieuwe build en SiComputers was de goedkoopste, dus keus snel gemaakt. Site is overzichtelijk, hoewel ik niet echt verder heb gekeken omdat ik maar één artikel nodig had. Wel viel me op dat de filteropties wat karig waren, kan ook dat ik niet goed heb opgelet. Maar ik wist wat ik wilde dus in dat geval geen probleem.

Niets op aan te merken. Op de site stond een levertijd van 1-2 werkdagen en het product werd na 2 dagen keurig afgeleverd. Degelijk verpakt. Achteraf gezien had ik het ook af kunnen halen omdat ik op weg naar kantoor er nagenoeg langs kom.

Ha Dakari,

Wat tof om te horen dat je tevreden bent! Mochten we in de toekomst nog wat voor je kunnen betekenen dan staan we voor je klaar!

Groetjes,
Team van SiComputers

Na een bestelling te hebben geplaatst, heb ik ontzettend snel een bevestiging gekregen dat mijn pakket onderweg was. En ook bij ontvangst bleek dat alles netjes verpakt was. Dus uiteindelijk ontzettend tevreden over het hele proces.

Website niet t allerhandigst. Maar als je via tweakers zoekt. Zowiezo geen last van. Vaak goeie aanbiedingen vergeleken bij andere winkels.

Vrijdag GPU belseld. Zaterdag binnen. Veilig verpakt. Top!

Vlotte bestelling, goede communicatie, mooie prijs, probleemloze levering. Een artikel was even buiten voorraad en dat werd ook gecommuniceerd.

Bestelling van videokaart vrijdag einde van middag geplaatst.
Werd volgende ochtend al bezorgd. Zeer snelle levering.

Super snel.

Contact over retourneren ging ook vlot.

Nu al een paar keer onderdelen besteld bij SiComputers. Zowel afgehaald als laten bezorgen. Prima service, snelle behandeling en goede feedback. Daar ze vaak onder de prijs zitten van mijn andere go-to-winkels is de keus snel gemaakt.
Tip: Zoek/filter niet naar producten op de eigen site, maar via de PriceWatch hier.

Bestelde producten zijn binnen de gestelde levertermijn geleverd. Netjes en goed verpakt. De bezorger was niet erg netjes met de doos omgegaan, maar daar kan SiComputers ook niets aan doen.

Had nog niet lang geleden blijkbaar een defect moederbord. Netjes meegedacht en prima oplossing geboden. Geen vingerwijzigingen is ook wel eens fijn.

Altijd goede ervaring gehad met SiComputers. In het bijzonder toen ik mijn workstation niet aan de praat kreeg en was ook blij dat zij telefonisch goed bereikbaar zijn. En bij deze bestelling was dit niet anders.

Altijd goed contact gehad met SiComputers. Wij zijn altijd de eerste wanneer iets niet goed gaat, maar wanneer het wel goed gaat is dat ook belangrijk om te delen.

Ik wilde een TPM module hebben voor mijn ASUS moederbord. De prijzen waren echter belachelijk hoog. Op Tweakers een prijsalert ingesteld en zowaar een of zo week later bericht dat hij leverbaar was voor zo'n € 14,=. Ik kende het bedrijf niet. Er zouden er 5 op voorraad zijn. Gok gewaagd. Volgende dag was hij binnen en m'n computer is Windows 11 ready. Blij mee.

Verstuurd met track & trace door PostNL. Altijd prima

Normaliter gesproken bestel ik alleen bij enkele vertrouwde winkels maar deze bood apparatuur van D-link die daar niet kon vinden en men kan zonder account aan te maken bestellen. Sicomputers stond voorheen regelmatig bovenaan de prijslijst (voor mijn gevoel) en je kan hier ook met Bitcoin betalen waardoor ik hier nooit eerder heb besteld want het kwam mij altijd een beetje louche over ... Onterecht, schijnbaar. Website is een beetje veel scrollen en schreeuwerig maar functioneel.

Zou ik er nog een keer bestellen? Ja.

Op de 10de (vrijdag) besteld, 13de kreeg ik de factuur en verzendbevestiging, de 14de (dinsdag) bericht van PostNL en diezelfde dag kon ik het pakket ophalen. Niet bijzonder snel maar ook niet te langzaam. Verzendkosten zijn schappelijk.

Reageert snel op mailtjes zelfs in de avond. Bezorgd altijd binnen de aangegeven periode. Al met al een goeie ervaring

Altijd een snelle reactie op vragen aan de klantenservice.
De Webshop hanteert vaak scherpe prijzen t.o.v. concurrenten.

1 dag vertraagd maar snel een update binnen gekregen.
Zeer degelijke verpakking van het product.

De klantenservice geeft snel, helder en adequaat antwoord op vragen

Aantal onderdelen hier besteld hoofdzakelijk op basis van prijs. Op zich een prima website waar alles vindbaar is, maar ik doe natuurlijk alles via pricewatch.

Alles kwam netjes op tijd en goed verpakt aan. Werd ook prima op de hoogte gehouden via email. Qua prijs zijn ze ook competetief dus ik verwacht hier vaker te zullen bestellen.

Die grafische kaarten lijken leuk, maar ze hebben ze passen veel te laat hun website aan als ze door hun voorraad heen zijn en vervolgens krijg je zelfs na boze telefoontjes en mailtjes veel te laat je geld terug. Ik ben geen bank SI, als je krediet nodig hebt ga je maar naar de ING.

Klantenservice zei dat ik te laat was met het terugvragen van mijn geld. Veertien dagen is te kort? En dan vervolgens op de dag erna beweren dat het echt vandaag wordt overgemaakt om het dan vervolgens niet te doen.

Middels de Tweakers prijsvergelijking gezocht naar een videocard waar ik in eerste instantie mijn fotografie hobby mee ga upgraden. Gekozen voor de MSI RTX 3060 TI. Ik hoop er ook met mijn kleinzoon veel plezier van te hebben bij gaming😊Gevonden bij Si Computers tegen een goede prijs. Gelet op eerdere ervaringen met vertrouwen daar besteld. Het is nu eenmaal veel geld zo’n aanschaf.

Besteld en de volgende dag in huis. In een stevige doos.

Site is even wennen, zoekfunctie geeft pop-up, in plaats van filterbare lijst. Gok gewaagd op slecht verkrijgbare set DDR4, misgegrepen - hopelijk een andere Tweaker blij geworden ;-)
Vriendelijke afhandeling via de klantenservice. Zowel via mail als telefoon snel en duidelijk - geen omhalen of onzin.
Nadat de order compleet was is conform planning geleverd.
Eerste ervaring is dus prima. Indien ze goede aanbiedingen hebben, bestel ik hier nog een keer.

Prima verpakt. Levering te laat i.v.m. met 1 moeilijk te leveren product. Was te verwachten op basis van de info op de site.

Besteld product bleek toch lastig leverbaar (wist ik eigenlijk wel). Op basis van transparante verwachtingen besloten een alternatief product te bestellen (ging om RAM). Prima geholpen via mail en telefoon.

Als alles goed gaat valt er natuurlijk niet zo veel te melden! grafische kaart besteld was de volgende dag gewoon op tijd in huis!! prima te volgen met track & trace! prima zo!

Op tijd goed en veilig verpakt

geen contact gehad eigenlijk.... zal vast goed zijn!

Grote bestelling geplaatst om een desktop te bouwen, alles was meteen in orde behalve 1 product was niet meer voorradig. Via whatsapp heel responsief contact gehad en zonder problemen de bestelling kunnen verwerken en een terugbetaling gekregen

snel contact via whatsapp

Scorekaart voor CAPS