Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenGoede ervaring met Caps. Producten zijn netjes verpakt, beschikbaarheid is prima en ik ben tevreden met mijn bestelling.
VerzendingVerzending ging vlot en als vanouds ... prima club en vertrouwen in tijdige levering. Producten waren zeer zorgvuldig verpakt en kwamen in perfecte staat aan ... alles functioneerde naar behoren en complimenten voor het veilig inpakken van de HDD -> prima geregeld.
KlantenserviceDe klantenservice verdient van mij een dikke duim. Het contact met Ismail was snel, open en duidelijk. Hij dacht goed mee en maakte het proces van levering duidelijk wat mij betreft een verdiende uitstekend beoordeling!
AlgemeenIn de afgelopen paar jaar diverse keren onderdelen gekocht bij SiComputers / CAPS. Het bestel proces verliep altijd zonder problemen.
VerzendingGeleverde producten worden goed ingepakt. Met name de harddisks welke ik besteld heb, waren altijd goed ingepakt.
KlantenserviceDe garantie afhandeling is uitstekend. Een harddisk gekocht in 2022 was defect geraakt in 2024. Ik had toen ook behoefte aan een schijf uitbreiding. De aanschaf prijs van de geretourneerde defecte harddisk werd verrekend met mijn nieuwe bestelling. Erg netjes.
AlgemeenBestelling geplaatst op 10/07 voor +/- 1000€ aan materiaal (4 items). Voor de verzending 9,95€ moeten betalen.
Pakje werd opgestuurd, maar is echter nooit aangekomen. Ik begrijp dat Caps.nl hier niet kan aan doen, maar de verder afhandeling met de klantendienst liet te wensen over.
Ik begrijp dat er eerst een onderzoek moet gebeuren naar het pakje of deze misschien alsnog ergens opduikt. Pakje was na 2 weken definitief 'vermist' verklaard door postNL. Toen werd mij door caps.nl gevraagd om naar de politie te gaan om aangifte te doen van diefstal, vreemd maar toch gedaan. Politie keek ook raar op. Er was toen al meegedeeld door CAPS dat ik ofwel mocht kiezen om dezelfde goederen nogmaals te laten opsturen of een volledige terugbetaling van mijn pakket kon eisen. Na doorsturen van de aangifte naar caps.nl kwam de leidinggevende van de persoon van de klantendienst ineens in beeld en konden de goederen ineens niet meer opgestuurd worden aan dezelfde prijs van de originele bestelling en duwden ze me in de richting van een volledige terugbetaling. Ik ben daar mee akkoord gegaan, want ik had genoeg van deze winkel, veel beloven maar weinig doen. Op 5/08 kreeg ik dan de bevestiging dat het bedrag zou teruggestort worden, bewijs hiervan was de creditfactuur die ik mocht ontvangen. Na nog eens 2 weken die gepasseerd waren heb ik alsnog eens moeten contact opnemen met de klantendienst omdat de terugbetaling nog steeds niet uitgevoerd was. Dag nadien stond het geld eindelijk op mijn rekening, na bijna 2 maand.
Nooit bestel ik nog iets bij caps.nl ook al zou het artikel daar het goedkoopst staan.
Eerst één iets beloven, en dan weer iets anders... en nog op de koop toe nog tot 2 x toe moeten vragen naar een terugbetaling..
Eén keer, nooit meer.
AlgemeenIk heb al meerdere keren bij CAPS besteld vaak een goede prijs hier en tot nu toe altijd prima geleverd.
KlantenserviceEen keer had ik een set speakers zelf samengesteld 5.1 en besteld waarvan ze een speaker niet op voorraad hadden. bij de concurrent kon ik het voor x prijs bestellen maar wou het liever van een partij als geheel bestellen. Dat was geen probleem bij CAPS, kreeg een offerte met een mooie prijs en ze hadden alles apart gehouden totdat het hele pakket compleet was. Moest wel wat langer wachten hierdoor
AlgemeenIk heb 2 computer componenten bij CAPS besteld voor mijn nieuwe PC.
Deze zijn netjes en volledig verstuurd binnen 1 dag.
Heel blij mee.
Pakket is snel en goed verpakt verzonden en was de volgende dag al weer binnen
AlgemeenIk heb een bequiet cpu koeler bij caps bestelt. Eerst ging er iets mis met de betaling, en vervolgens is er geen enkele manier om de betaling nog eens te starten. Je moet dus wachten op annulering, en dan een nieuwe bestelling plaatsen. De 2e keer ging het wel goed. Op de website stond 2 a 3 dagen levertijd. Het heeft echter een 6 dagen geduurd voor ik de koeler had. Kennelijk is caps een dozenschuiver die eerst de bestelling doorzet naar hun leverancier.
VerzendingHet product was prima verpakt. Het moment van daadwerkelijk verzenden vanuit caps was een raadsel, omdat er kennelijk eerst geleverd moest worden vanuit de toeleverancier. Ik ben geneigd om volgende keer bij een winkel te bestellen waarbij de levertijd wel klopt.
KlantenserviceOp mijn vraag hoe ik de betaling nog een keer kon starten werd pas na 3 dagen beantwoord, nadat ik al een tweede keer had besteld. De inhoud was ongeveer iets als: oh, ik zie dat je een andere bestelling gedaan hebt, dus dan zal het wel goed zijn. Ik was niet echt onder de indruk...
AlgemeenFijne winkel in het algemeen,
Ik heb hier alle componenten van de 1440 best buy guide besteld. Dit kon hier voor deels voor de laagste prijs en voor totaal een zeer scherpe prijs.
Na een bestelling geplaatst te hebben wilde ik nog van prosessor wisselen en dat was geen enkel probleem.
Ik werd keurig netjes geholpen, heel correct bij afhalen van de spullen. Ook toen bleek dat ik een component dubbel besteld had werd deze direct retour genomen.
KlantenserviceIk kreeg een hele snelle en correcte reactie op mijn emails, persoonlijk zou ik het fijn vinden als er een telefoonnummer op de website zou komen te staan.
AlgemeenZe hadden alle producten, allemaal voor heel goede prijzen (bij Tweakers stond hij bij veel producten als goedkoopste ertussen), bezorging ook goedkoop. Ook goede klantenservice, je kon achteraf (als verzending nog niet begonnen was) nog dingen meesturen met je vorige bestelling. Alles was netjes ingepakt en was bezorgd zonder beschadigingen. Het enige kleine minpuntje zou zijn dat de website soms wat traag reageerde, maar dat is het absoluut waard!
VerzendingDe verzending was binnnen de aangegeven tijd aangekomen. Alles was goed verpakt, geen beschadigingen ergens. Ze gebruiken ook niet te veel verpakmateriaal, je krijgt vooral pakketje met wat foam/karton, niet andersom, je hoefde niet te graven door piepschuim om je bestelling te vinden. Gewoon goed dus.
KlantenserviceIk had eerst per ongeluk een heel matige behuizing uitgekozen, dit kon ik een paar dagen later gewoon nog schrappen. Doordat je dingen kan meeversturen met andere bestellingen, hoefde ik voor mijn vervangende behuizing geen extra verzending te betalen, ik had namelijk ook andere dingen besteld. Ik werd snel, goed en vriendelijk geholpen.
AlgemeenIk heb bij CAPS de basis desktop pc setup gekocht. Na het bestellen bleek de voeding niet op voorraad. Dit werd snel aan mij teruggekoppeld. Ik kreeg het voorstel om een alternatief uit te zoeken. Nadat ik een alternatief gevonden had, is de bestelling snel aangepast en kon ik vlot de kleine meerprijs overmaken. Hierna is de bestelling verstuurd.
VerzendingDe bestelling is snel en netjes verstuurd, in twee zendingen. Wat ik wel enigszins opmerkelijk vond is dat ondanks dat ik wat extra betaald had om de verzending via PostNL te laten uitvoeren, dat een van de twee verzendingen via GLS verzonden is. Dit heeft gelukkig niet tot problemen geleid.
KlantenserviceDe klantenservice heeft actief contact opgenomen over de beschikbaarheid van een onderdeel. Hierdoor kon ik snel een alternatief uitzoeken en kon deze vlot verstuurd worden.
AlgemeenVoor een nieuwe build RAM geheugen en twee Fans besteld. CAPS is vaak zeer gunstig geprijsd vergeleken met andere retailers.
De website is wel iets minder intiutief dan die van de grotere retailers. Zo kun je retoursturen niet direct als link vinden in je besteloverzicht, en onderaan de pagina spreekt men van 'Garantie en Defecten'. Als je eenmaal doorklik staat er een helder overzicht van plichten en rechten met betrekken van Koop op Afstand. Ik heb een product retour verzonden en helaas zijn de kosten voor eigen rekening (8+ Euro), maar dan had ik ook maar beter moeten opletten.
Beide verzendingen waren goed verpakt. Indien men meerdere producten besteld, verstuurt pas de verzending als alle producten binnen zijn. Houdt hier ajb rekening mee.
KlantenserviceAangezien dit de laatste onderdelen waren die ik nodig had, heb ik bewust gekozen voor producten die op voorraad waren en dus de volgende dag geleverd konden worden. Helaas bleef het toen stil en had ik voorgenomen om telefonisch contact op te nemen om te informeren waar de bestelling bleef... wat niet mogelijk was. Ik ben geen fan van online formulieren waar je niet weet of je de volgende dag of de volgende week een reactie krijgt.
CAPS reageerde gelukkig snel en had al de volgende dag een reactie. Waar men aangaf dat Bij wijze van uitzondering de RAM modules en één Fan direct zou verzenden. De tweede Fan ontving ik een een week later.
AlgemeenFractal Design kastje tegen scherpe prijs kunnen kopen bij CAPS, Bestelproces verliep vlekkeloos... (weliswaar na aanmaak account).
Al een tijdje klant bij CAPS en bevalt me best wel... website is beter/duidelijker dan de vorige (SI computers).
Al bij al tevreden klant.
Verzending was snel, op tijd, met de nodige tracking info.
Nog een klapje gedaan met de PostNl man die ook een nieuwe kast zocht om zijn nieuwe PC in elkaar te zetten... :-)
AlgemeenLaagste prijs in de Pricewatch voor de Fractal Design Scape (op dat moment) and bestellen ging makkelijk.
Moest helaas wel een account aanmaken, dat vind ik persoonlijk jammer.
Levertijd was zoals verwacht. Verzending was uitstekend, in een doos met extra opvulling.
AlgemeenIk heb alle losse onderdelen voor het bouwen van een PC besteld behalve een videokaart, die had ik zelf nog liggen. Ze hadden alles wat ik wou, en volgens pricewatch alles tegen de laagste prijs.
VerzendingHet pakket werd buiten onbeheerd achter gelaten door de bezorger. We waren gewoon thuis maar de bezorger heeft niet de moeite genomen om aan te bellen. Gemeld bij Caps, maar geen reactie op gehad.
Pakket was overigens heel en compleet, en gelukkig was het droog.
AlgemeenAssortiment is prima, ik vond hier o.a. de steeds moeilijker leverbare AMD Ryzen 7700 Tray.
Alle onderdelen voldoen aan verwachting en prijs is netjes.
Levering was redelijk op tijd: 3 werkdagen. Alles was goed verpakt in een grote doos met voldoende bescherming.
AlgemeenHet product (bequiet! Light Wings XL) werd snel verzonden en goed verpakt. Ik ben tevreden.
VerzendingEr werd aangegeven dat het product binnen 3 werkdagen geleverd zou worden en het werd inderdaad op tijd op de derde werkdag geleverd.
AlgemeenCAPS bood de Fractal Design Scape aan voor een heel scherpe prijs.
De website op zich heb ik niet gebruikt om het product op te zoeken. Ik linkte direct door van de Tweakers pricewatch naar CAPS.
Klein dingetje: de productfoto werd niet weergegeven. Het was een CAPS logo dat als plaatshouder gebruikt werd. Maar goed, de productomschrijving vermelde duidelijk dat ik op de pagina van de 'dark' variant van de headset zat, dus ging door naar de bestelling.
Die bestelling en communicatie nadien is helemaal vlot verlopen.
Zo'n €10 verzendkosten naar BE is zeker niet de goedkoopste. Er zijn er die het voor minder of zelfs gratis dus.
Maar... mijn headset was wel heel stevig verpakt. De doos was van heel stevig karton, en binnenin nog eens opgevuld zodat de doos van de headset heel goed beschermd was.
Al bij al trek ik wel een puntje af omwille van PostNL. Ik ben niet zo te vinden voor die courier... Elke keer opnieuw wordt het pakket gewoon aan de voordeur achtergelaten, of er nu iemand thuis is of niet. De courier belt aan, zet het pakket neer en gaat direct weer door. Als ik snel de voordeur open, zie ik 'm nog net instappen voor ie wegrijdt. Bij andere couriers is dat toch anders...
AlgemeenPhanteks Eclipse G400A Zwart gekocht.
Scherpe prijs.
Goede en duidelijke communicatie.
Product zoals omschreven.
Snelle levering
Duidelijke communicatie over de verzending. Snel geleverd. Niks op aan te merken.
AlgemeenPrima site.
Bestelprocedure verloopt soepel.
Geen overmatige extra mail betreft verloop bestelling.
prijs altijd scherp.
Enigste min puntje. Verpakking mag iets kleiner.
goed verpakt. Verpakking had iets kleiner mogen zijn.
Product was ongeopend.
geen ervaring. gelukkig nog geen gebruik van hoeven te maken.
AlgemeenIk heb recent computeronderdelen besteld bij CAPS en ben zeer tevreden. De bestelling werd snel geleverd, alles was netjes en stevig verpakt en de prijzen zijn scherp. Kortom: betrouwbare webshop met een goede service.
VerzendingDe producten waren op tijd en ook goed verpakt. prima
AlgemeenCompleet systeem samengesteld en hier besteld. Alhoewel het mogelijk was alle componenten bij verschillende shops te bestellen tegen een paar euro voordeel, kwam het mij gezien de beschikbaarheid van alle gewenste componenten, de beperkte evertijd en de nette totaalprijs voor mij het beste uit alles hier in 1x te bestellen. De website oogt wellicht wat spartaans, maar is duidelijk. Het verdere bestel en status proces werkt zoals je mag verwachten.
VerzendingHele bestelling werd (logisch) in 1x verzonden,was netjes verpakt en werd binnnen de vooraf genoemde levertijden (x werkdagen) van de aantal van de producten geleverd.