Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenHeb hier op zwarte vrijdag drie computeronderdelen besteld. De volgende werkdag (maandag) een mailtje ontvangen met de melding dat een van deze onderdelen een onbekende levertijd had. Met opties: kies een alternatief of annuleer de bestelling.
Na navraag het ene onderdeel geschrapt en gelijk elders besteld. De rest door laten gaan.
Snel daarna op dezelfde dag, 1 december, een creditnota ontvangen met de melding dat terugstorting binnen 14 dagen zou plaatsvinden. Laat in de avond op 15 december een mail gestuurd hoe het zat en later 's middags op 18 december het geld weer teruggezien.
De levering had een dag vertraging door het oponthoud met het niet beschikbare onderdeel. Het busje dat het kwam brengen had alle drie de onderdelen, maar verspreid over twee dozen van twee verschillende webshops met twee keer verzendkosten.
KlantenserviceHet alternatief waar de klantenservice mee aankwam was 2,5 keer zo duur en kennelijk was de verwachting dat ik dat verschil in prijs zelf ging bijbetalen. Dit kwam over als een poging tot upselling want er waren meerdere redelijkere alternatieven.
AlgemeenVoor het eerst een bestelling geplaatst. Website is overzichtelijk en ik vond eenvoudig wat ik nodig had. De onderdelen die ik zocht waren prettig geprijsd.
VerzendingCaps voorspelde een levering op maandag. Tot mijn verbazing stond de vervoerder de zaterdag ervoor al op de stoep ;-)
De bestelde goederen zaten netjes in een stevige doos.
AlgemeenHet was erg makkelijk om een bestelling te plaatsen en voor de hand liggend. Ik ben bij CAPS terecht gekomen via Tweakers op de outlet aanbieding van een 5070ti, de eerlijke prijzen en vanwege de betrouwbaarheid van de website.
VerzendingMijn bestelling heb ik geplaatst donderdag rond 10:00 en ik kreeg al snel een bericht dat mijn bestelling verzonden was. Erg fijn en snel! Ook is het pakket vrijdag gelijk al binnengekomen. Geen enkel verbeterpunt in dit opzicht!
KlantenserviceOver de 5070ti had ik nog een paar vragen die ik had gesteld aan de klantenservice, de klantenservice was snel en duidelijk met een reactie. Door de snelle informatie vanuit de klantenservice heb ik snel mijn beslissing kunnen maken en mijn bestelling geplaatst!
AlgemeenOnderdelen voor nieuwe PC incl. retail windows 11 besteld. Levering zou moeten plaatsvinden binnen 2 tot 3 werkdagen, maar werd een volle week.
Bestelde spullen waren wel goed en ook goed verpakt.
donderdag 27 november besteld en donderdag 4 december geleverd. Dat is ruim meer dan de beloofde 2 tot 3 dagen.
AlgemeenIk ben bij CAPS terecht gekomen vanwege de gunstige prijzen en vanwege de betrouwbaarheid van de website.
Verzending was snel en zorgvuldig. De producten waren goed ingepakt.
Nazorg
Ze hebben me enorm goed geholpen en zijn bijzonder goed bereikbaar en adequaat in hun reacties en acties. Ook zonder de incentive had ik zeker een positieve review achtergelaten
Goed verpakt, duidelijke tracking en de omdoe is tamelijk anoniem. Voor mijn voeding niet direct nodig, maar als je een gpu besteld zeker prettig.
KlantenserviceGoed bereikbaar en snel in de reacties. Ze helpen je echt met je vragen.
VerzendingVerzending was snel en zorgvuldig. De producten waren goed ingepakt.
AlgemeenDe prijs is meestal de laagste van alle webshops.
Het bestelproces verloopt makkelijk en overzichtelijk.
Snelle levering met regelmatige updates van de status van je bestelling.
KlantenserviceBen Telefonisch zeeeeer goed te woord gestaan met technisch zeer goede adviezen.
AlgemeenWas op zoek naar een Yubikey die eigenlijk nergens (goed) leverbaar was en kwam bij deze (voor mij) onbekende shop uit.
De webshop zelf komt wat simplistisch over en kan wat mij betreft wel wat werk gebruiken.
Ik had de verwachting dat ik te maken had met een shop die vooral backorders deed. Gelukkig was dat niet het geval en was mijn bestelling snel verzonden en in goede orde ontvangen.
Levertijd (en dan niet alleen het overdragen aan PostNL, maar ook echt het fysiek overhandigen) was spot on en klopte met de belofte op de website. Verfrissend!
AlgemeenHet is precies wat je ervan verwacht:
- een website die werkt
- goed assortiment
- betaling werkt soepel
De producten waren goed verpakt en netjes optijd verstuurd in wat een zeer drukke periode geweest moet zijn.
KlantenserviceZe houden zich niet aan de spelregel, wat betreft de verzendkosten bij een wettelijke garantie geval. Het product was na 2 maaden stuk.
Het starten van het reparatie proces is soepel.
Ik kan echter kiezen tussen:
- (gratis) afleveren bij het warenhuis, aan de andere kant van nederland
- zelf de verzendkosten betalen
Ook een vriendelijke herrinering aan de regels levert in eerste instantie geen oplossing.
AlgemeenSnel een bestelling plaatsen met de mogelijkheid om een ander factuur- en verzendadres te kiezen. Betaling mogelijk met verschillende betaalmethoden. De prijs was de beste op de markt voor het product dat ik bestelde, en er waren geen verzendkosten.
VerzendingDe bestelling werd binnen één dag verzonden en bereikte me de volgende dag in een goede verpakking.
AlgemeenPrijzen zijn altijd uitstekend en verzending loopt soepel. Bovenop is de klantenservice bij CAPS wel op te rekenen en zullen ze je goed helpen mocht het nodig zijn.
VerzendingItems zijn goed verpakt, verzending is snel en loopt gewoon als het hoort.
KlantenserviceWanneer ik ooit met de klantenservice sprak waren ze behulpzaam en redelijk. Ze denken ook heel goed mee.
AlgemeenOverzichtelijke site, ik kon makkelijk bestellen en items selecteren. Verschillende betalingsmogelijkheden, maar ik koos iDeal voor het gemak.
VerzendingEr stond 2-3 werkdagen levertijd. Dat klopte ook en ik kreeg een verzendbevestiging via mail.
En mijn earbuds (kleine verpakking) werd in een ruime doos 20x20x18cm met veel opvulling geplaatst.
AlgemeenZeer tevreden over mijn ervaring bij CAPS. De bestelling werd netjes en snel verzonden en ook de levering verliep perfect binnen de beloofde termijn. Alles was goed verpakt en volledig in orde bij aankomst. Fijn om te zien dat afspraken worden nagekomen. Ik bestel hier zeker opnieuw en kan CAPS absoluut aanraden!
VerzendingMijn bestelling werd mooi op tijd verzonden en correct geleverd.
AlgemeenVia Tweakers Pricewatch is de website (uiteraard) simpel te vinden, de prijzen zijn concurrerend t.o.v. andere websites. Het bestelproces werkt eenvoudig en snel. Een ruim assortiment is op voorraad, tenminste volgens de leveringstermijn die wordt getoond (lees klantenservice).
VerzendingVanwege de zware (>20 kg) be quiet! Dark Base Pro 901 behuizing, is de wijze van verpakken van groot belang om beschadigingen te voorkomen.
De behuizing is geleverd in een zeer stevige neutrale omdoos met handtekening voor ontvangst. De tower is excellent verpakt met op de bodem een laag luchtkussens, veel sterker dan de standaard plastic "zakjes" en verder opgevuld met stevig karton/papier. De inhoud is onbeschadigd aangekomen, dat is wel eens anders met zware/grote producten is mijn ervaring!
De uitstekende communicatie, via e-mail, is snel en accuraat. Ook werd een geannuleerde bestelling snel gecrediteerd.
Ik heb contact opgenomen i.v.m. de levertijden, deze zijn niet altijd accuraat vanwege de drukke tijd (Black Friday, Cyber Monday, Sinterklaas en kerst). Overigens ervaart bijkans iedere website leveringsproblemen, dat is Caps niet aan te rekenen! Wel is het jammer dat dit niet wordt vermeld bij het beoogde artikel en dus ook niet op Pricewatch, zo word je wel op het verkeerde been gezet.
Vanwege de goede ervaringen, heb ik de website toegevoegd aan mijn bladwijzers.
AlgemeenHeb bij Caps een geretourneerde MSI MAG PANO M100R PZ White case besteld. Ben er super tevreden mee! Orginele verpakking was aanwezig en alle componenten zoals de case kabels en boekjes waren compleet.
VerzendingDe verzending was vlot, de volgende dag in huis. Het was netjes verpakt en was in zijn geheel aangekomen.
Algemeen2 usb-sticks besteld als backup voor mijn unraid boot drive. Had geen haast, maar is prima op tijd binnen gekomen. Alles duidelijk en overzichtelijk. En goeie prijs.
VerzendingVia PostNL verstuurd, dat is voor mij altijd prima. Ik moest een handtekening zetten voor ontvangst voor 2 goedkope usb 2.0 sticks. Beetje veel van t goeie, maar beter wel doen als het niet zoveel uitmaakt dan niet doen en problemen hebben!
AlgemeenDe 'website-bestellings-procedure' doet wat het moet doen : producten goed geïnformeerd weergeven, bestelproces makkelijk laten doorlopen. Juiste weergave van de bestelling, betaalproces vlot en eenvoudige laten doorlopen. Meteen per email corresponderen over de (inhoud van de) bestelling/aanschaf en dat deze (al dan niet) goed is doorlopen. Tot en met de verzenden regelmatig een update geven (of de gelegenheid geven om online het bestelproces te volgen).
Gewoon doen wat ze als online-bedrijf moeten doen, en het dan ook doen ...
Heb hierboven eigenlijk alles al omschreven. Hen dus een goede ervaring met 'Caps' ...
AlgemeenEen xxl muis/toetsenbord mat besteld, prima prijs, levering was vlot. Product als omschreven op de site, kortom top!
VerzendingVlot verstuurd via PostNL, voor de levering moest getekend worden. Daar had de bezorger kennelijk geen tijd voor, doos neerzetten, aanbellen en als een haas ervandoor.
AlgemeenEen van de bekendere en grotere webshops waar ik blind iets durf te bestellen. Als ik me niet vergis heette ze voorheen SiComputers.
VerzendingPakketje is netjes via PostNLverzonden met duidelijke tijdslijnen en indicateis.
AlgemeenHet is de eerste keer dat ik bij CAPS besteld heb. Maar wow, wat een aangename verassing is dit bedrijf. Veel betaalopties, prima website. Retesnel bezorgd door ups met express delivery.
Het product is natuurlijk top, maar daar heeft CAPS weinig mee van doen. De prijs daarentegen daar zaten hun het laagst mee. Heldere terugkoppelingen. De dichtstbijzijnde concurrent kon pas na lange tijd leveren in deze drukke tijden. Caps niet, die vlamden het pakket gewoon Nederland door.
Punt van aandacht door de snelle tijd tussen verzenden en levering had ik te weinig tijd om te anticiperen op aanwezigheid thuis. Maar werd prima afgeleverd.