CAPS

Gebruikers over webshop CAPS

Scherpe prijzen
Duidelijke beschikbaarheid
Enige minpuntje was dat aantal producten in winkelwagen na edit niet was opgeslagen. De dikke plus was dat de 2e noodzakelijke bestelling automatisch met de eerste mee verzonden kon worden.

Volgende dag in huis
Netjes verpakt
Goede communicatie track&trace klopt

Erg fijne en betrouwbare website. De producten zijn goed en de prijzen laag. Ik zou hier graag nog een keer iets bestellen.

De verzending was erg snel. Toen het product binnenkwam was het in erg goede staat.

De website is snel en overzichtelijk. Er is veel keus en de prijzen zijn scherp.

De verzending was op tijd en het product was netjes verpakt.

Ik had na mijn bestelling nog een vraag per mail en kreeg binnen twee uur al antwoord.

Ik bestelde om 23:00 op woensdag en kreeg netjes 2 dagen later mijn MacBook Pro binnen. toen ik vervolgens aangaf dat deze goedkoper was geworden op de website kreeg ik een creditfactuur voor het verschil. Prettig bedrijf om zaken mee te doen.

De laptop was goed verpakt, had een track en trace code en kwam tijdig binnen.

Ik had een vraag over een prijsdaling en kreeg snel een vriendelijke reactie met creditfactuur.

Prima webshop! Snelle levering tegen scherpe prijzen.
Website ook prima in orde. Gevonden via Tweakers - pricewatch.

Levering was promt. Eea is meestal meer afhankelijk van de post.nl, zeker omdat de onderdelen op voorraard waren.

Ik werk graag met ze samen. Soms weet je niet wanneer je het product dat je hebt besteld ontvangt, en dan krijg je ineens een e-mail met de leverdatum. Dat is geen probleem, het zijn aardige mensen en ik werk graag met ze samen.

Perfect alles. Alles was zeer goed verpakt en op tijd geleverd.

Ik raad aan om met hen samen te werken; hun prijzen zijn goed en ze accepteren meerdere valuta, wat erg belangrijk is.

Bestelling plaatsen ging prima en de bestelde spullen werden keurig binnen een week en netjes geleverd.

Was goed verpakt en in goede staat afgeleverd en binnen een week bezorgd.

Via CAPS een klein server rack besteld en bij bestelling aangegeven dat het bij een pakketpunt geleverd moest worden. Kreeg de dag erna een mailtje van CAPS dat het te groot was voor het pakketpunt. Dus naar mijn thuisadres laten komen, en snel geleverd. Kortom: vlotte en correcte communicatie en snelle levering.
Geen ervaring met aftersales.

Gewoon zoals het hoort. Makkelijk proces dat werkt. Ik ben tevreden over hoe alles werkte.

Pakket was goed verpakt en leveringsinformatie klopte. Zou caps zeker weer gebruiken.

vrijdag een MSI RTX 5080 besteld, maandag kwamen ze op de lijn dat de betreffende kaart helaas moeilijk leverbaar was. Ik kon annuleren, wachten of voor een alternatief gaan. Dat laatste gedaan en voor een INNO3D 5080 gegaan, die ik nu naar volle tevredenheid in gebruik heb. Moest wel een paar tientjes bijleggen maar wat opviel was dat de handmatige betaling wel direct verwerkt werd en de bestelling verder netjes is afgehandeld.

Levering duurde mij wat lang maar op de site stond ook dat het 2 a 3 dagen kon duren en daar hebben ze zich aan gehouden, netjes verpakt verder.

Paar keer contact gehad, ze denken mee en reageren snel.

Bestelling gedaan van de Ubiquiti UniFi Cloud Gateway Fiber. Prima prijs en vooral snelle afhandeling. Erg tevreden over.

Het is een prijzig apparaat, dus ik was blij dat het goed en stevig verpakt was.

Een van de weinige webshops waar de jonsbo case te koop stond. De prijs voor de case was goed. Het product was op voorraad en makkelijk te vinden op de website.

Het product was goed in gepakt en were de volgende dag netjes bezorgd.

Ik werd op de hoogte gehouden via de mail over de status van de bestelling.

Order uit meerdere onderdelen, maar alles werd vertraagd door een onderdeel (langer dan geplande levertijd, en dat onderdeel stond als 'op voorraad, maar dat was niet het geval). Daardoor meerdere dagen onnodig moeten wachten, terwijl aangegeven dat verzending van de rest van de onderdelen belangrijk was.

Product staat op voorraad maar niet verstuurd, duurde enkele dagen met onduidelijke communicatie

Twee keer na elklaar blijkt hun voorraad niet te kloppen, waardoor ik de produkten alsnog ergens anders (waar de voorraad wel gewoon klop) moet bestellen en moet wachten op de credit verwerking. Deze winkel is zonde van mijn tijd.

Ik kreeg beide keren de volgende dag na de bestelling een 'standaard' mail:

"Beste x, Momenteel heeft de xxx een lange levertijd (knip) Ik stel dus voor dat we of naar een alternatief kijken of de bestelling annuleren, want we willen zsm aan onze klanten uitleveren. Indien de wachttijd geen probleem is kunnen we ook gewoon wachten. Ik had je graag blij gemaakt met goed nieuws, maar klanten up to date houden is belangrijker..Excuus voor het ongemak."

Terwijl er beide keren een groene text bij het artikel stond alla "Op voorraad
Levertijd 2-3 werkdagen". Dit blijkt dus natte vinger werk.

Daarnaast had ik bij de laatste bestelling nog een klein item erbij besteld, maar waarschijnlijk omdat het grotere item voor gratis verzenden zorgde, repte ze daar geen woord over. Het werd ongevraagd mee geannuleerd. Er werd niet gecheckt of ik het toch wou bestellen en wat het dan zou kosten. Dit terwijl ik officieel alléén het grote item had geannuleerd.

De tekst in de mail komt vriendelijk en behulpzaam over, maar lijkt niet geheel overeen te komen met hun werkelijke werkwijze.

Een DAS besteld om wat meer Linux ISOs te kunnen opslaan. Deze was bij CAPS erg scherp geprijsd waarbij ik zelfs het modelnummer nog even heb gecontroleerd om zeker te zijn dat het het juiste model was.

Bestel hier zeker nog eens :)

De verzending was snel en het product was erg goed verpakt met een omdoos die om de doos van de DAS heen zat waar ook nog voldoende vulling bij was gestopt.

Prima webshop met lage verzendkosten. Helaas duurde het wel een beetje lang(5 dagen) totdat ik mijn paket binnen had. Product zoals omschreven en makkelijk besteld.

Verzending had wat sneller gekunt. Was op gegeven 2 tot 5 werkdagen en Was er in v
5. Opzich prima maar duurt een beetje lang als je aan de slag wilt om je pc te bouwen!

ze naaien je met 30 euro onderzoekskosten.

het geheugen dat ik besteld had werkte niet in op een intel 800 serie meoderboard. dat wist ik niet, want op de website van caps stond daar niks over, ook niet bij het memmory geheugen of het moederboard merk.

blijkbaar oude geheugen van 2 jaar oude van die serie werkte niet meer met de 800 serie, maar de nieuwe geheugen modules wel.

vervelend. maar dan moet je klant niet op laten draaien voor die 30 euro onderzoekskosten. uiteindelijk zijn we zelf in onderzoek gegaan met de fabrikant en die kon de fout verklaren.

ik ben nu zelf verantwoordelijk voor 2x de kosten van het versturen. terwijl de klant er niks aan kan doen.

als ik mijn klacht aangeef, dan geven ze me van alles de schuld. Maar na meerdere mailtjes kunnen ze niet aangeven wat ik fout heb gedaan. Het geheugen werkte gewoon niet op een intel moederboard omdat het geheugen wat caps mij had verstuurd 2 jaar oud was. de nieuwere modellen met het zelfde type nummer werken wel

Prima Webshop!, wat kleine interface quircks op mobiel maar functioneert verder prima. en is duidelijk te navigeren.

Verzending verliep snel, werd goed op de hoogte gehouden en kwam optijd aan.

Contact met klantenservice verliep heel vlot, ik wilde even de voorraad dubbel checken omdat ik het product wilde ophalen. Snelle reactie gekregen. Het item lag vervolgens netjes klaar in de winkel. Prijs was zeer gunstig, laagste in de Pricewatch. Voor herhaling vatbaar!

Afgehaald, nog geen ervaring met verzending. Dus daar kan ik niets over zeggen.

Zie hiervoor. Goede ervaring met de klantenservice. Vriendelijk en snel.

Ik bestelde een grafische kaart bij CAPS aan een zeer mooie prijs.
Helaas bleek die niet op voorraad te zijn, terwijl de webshop tijdens mijn bestelling aangaf dat er stock was. De klantendienst contacteerde mij meteen met verontschuldigingen en om te bekijken wat ik liefst wilde doen: de bestelling annuleren, ofwel wachten totdat zij de kaart binnenkregen van de leverancier. Ik koos voor de tweede optie, en een paar dagen later kreeg ik al een verzendbevestiging.

Zeer blij met de proactieve service. De klantendienst beantwoordde mails ook binnen de dag.

Uiteindelijke levering was veel sneller dan verwacht na de tegenvaller.

Antwoorden zeer snel, meestal binnen de paar uur. Stellen ook opties voor.

Scorekaart voor CAPS

Qshops