Gebruikers over webshop CAPS
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk maak kans op een prijs, maar eigenlijk wou ik sowieso al uit eigen beweging een review achterlaten.
Ik was toe aan een nieuwe pc en had bij Paradigit een kant-en-klare gekocht die bij aankomst klonk als een stofzuiger en een verkeerde kast en onderdelen had.
Teleurgesteld een poging gedaan om er zelf maar weer één samen te stellen.
Via de Priewatch terechtgekomen bij CAPS vanwege de goede rating en prijzen.
Wat bleek? Ik kende de winkel! Het heette vroeger Si Computers!
Zij begonnen ooit in mijn woonplaats en ik had hele goede ervaringen met componenten in persoon ophalen; de eigenaar was altijd warm, vriendelijk en behulpzaam.
Dus nu kiezend tussen CAPS en andere redelijk voordelige winkels ben ik voor CAPS gegaan door de vroegere ervaringen.
De klantenservice was supersnel met het beantwoorden van vragen. Ik heb wat kleine foutjes gemaakt en ze waren erg hulpvaardig.
Ook, toen mijn bestellinging eigenlijk zo goed als rond was en het alleen nog wachten op het assembleren was, had ik op het laatste moment een verzoekje waarvan ik dacht dat het er veel te laat voor was; geen probleem! Correctie aangebracht in no-time.
Door de last minute verandering was wel even wat verwarring ontstaan, maar de eigenaar is above en beyond gegaan om het zo snel mogelijk perfect op te lossen!
Goed aangekomen. Beter, zorgvuldiger, verpakt dan systeemverzendingen van andere webshops.
KlantenserviceZoals aangegeven: een heel snelle responsetijd, goede ondersteuningen en heel servicegerichte probleemoplossingen.
AlgemeenIk kan CAPS aanbevelen als een betrouwbare en snelle e-retailer. Ik bestelde een CPU en SSD bij hen om 13:30 en het werd de volgende dag voor 12:30 geleverd! Geen gedoe, geen problemen, alleen uitstekende service. Hun prijzen zijn ook zeer redelijk.
VerzendingHun website vermeldde een levertijd van één werkdag. Technisch gezien werd het eerder geleverd, aangezien ik mijn bestelling om 13:30 had geplaatst en betaald, en het de volgende dag net voor 12:30 werd geleverd.
AlgemeenBestelling van een B-stock gpu (refurbished, openbox) liep zeer vlot. Goede communicatie tijdens bestel proces. Gpu werkt.
VerzendingGoede communicatie via e mail. Levering was zeer snel en kwalitatief
AlgemeenIk heb lang zitten zoeken naar een OLED monitor voor een eerlijke prijs en ik kwam uit bij CAPS. Ben ontzettend tevreden met dit product en hij was 100 euro goedkoper dan bij andere bedrijven. Verzending ging ook vlot en heb nog via email contact gehad en er werd snel gereageerd. Al met al heb ik een goede indruk gekregen en ik zal zeker nog vaker bestellen.
VerzendingHet product was goed verpakt en snel geleverd, geen problemen gehad met de verzending.
AlgemeenVerzending en ook retour van een product dat niet goed werkte ging allemaal vlot en soepel. Hun klantenservice reageert ook erg snel.
VerzendingIk had een case voor een mini-pc besteld. De levering was snel en toen ik een retour had aangemeld werd het allemaal vrijwel onmiddelijk opgepakt en verwerkt. Het retour was ook gratis wat een voordeel is, zeker omdat het product niet goed functioneerde.
KlantenserviceAandachtspunten voor Caps zijn:
- ik had aangegeven bij het retour dat ik een vervanging van het product wilde, maar ik kreeg een email waarin stond dat het geld teruggestort zou worden. Na een tweede verzoek van mij is dit snel gecorrigeerd.
- in de communicatie van Caps naar hun klanten staan dingen die eigenlijk voor intern gebruik bedoeld zijn, zoals in mijn geval staat in de retouremail: "Hello. A new RMA request is available in Magento. RMA ID :400410152-1". En in mijn account bij de nieuwe 'bestelling' als vervanging van het defecte product staat "Verrekenen met 100394239. Geen creditering of bijbetaling nodig". Dat is slordig.
AlgemeenBestelling geplaatst. Art.nr.: FD-C-MES3X-02.
Geleverd eerder dan verwacht.
Bestelling geplaatst. Art.nr.: FD-C-MES3X-02.
Geleverd eerder dan verwacht.
Caps bied de optie om het leveren iets uit te stellen ivm. versoepeling van het logistieke proces, die optie heb ik gekozen om hier aan bij te dragen. (haast was in deze nvt. in mijn geval).
Tot mijn verbazing werd het 1 a 2 dagen later toch al geleverd, terwijl ik daar niet op gerekend had. Dat noem ik service.
Geen gebruik van hoeven maken. Geen gebruik van hoeven maken.
AlgemeenAlles ging vlot, van producten opzoeken tot registreren en betalen.
CAPS had de beste prijs voor veel producten.
Verzending is iets trager dan verwacht / aangegeven. Nochtans waren alle producten op voorraad. Voor mij was dit zeker geen probleem. Levertijd was nog altijd minder dan 1 week.
Alles was ook samen geleverd en degelijk verpakt.
AlgemeenEerder al een keer een 19" kast besteld zonder problemen, dus een aankoop gedaan van een nieuw model moederbord. CAPS was één van de weinige die deze op voorraad hadden tegen een nette prijs.
VerzendingNa bestellen sprong de order vrijwel direct op 'Onderdelen compleet'. Dat gaf het idee dat het product in eigen voorraad aanwezig was.
Pas 1,5 dag later volgde de trackinginfo. Het onderdeel blijkt uit Duitsland te komen, wat niet erg is, maar de trackinginfo die ik kreeg daarin was te zien dat het pakket al even onderweg was. Het zou fijn zijn dit eerder te delen, zeker i.c.m. de status van de order is dit wat verwarrend.
Het product was verder prima verpakt en is zonder schade aangekomen.
Contact via de mail loopt goed. Mijn vragen werden snel en prima beantwoord.
AlgemeenIk bestelde bij Caps omdat ze nét iets goedkoper waren dan de meer bekende websites. Heel tevreden over, alles verliep soepel. Heldere communicatie.
VerzendingNiks op aan te merken. Binnen de opgegeven levertijd besteld. Natuurlijk zijn we tegenwoordig gewend dat alles de volgende dag al bezorgd wordt, en ik wist al dat ik nu een paar daagjes moest wachten, maar eigenlijk is dat ook gewoon prima. Ik had misschien wel graag de optie gehad om niet te ondertekenen, dan had het bij een buur geleverd kunnen worden, en hoefte ik niet op het pakketje te wachten.
AlgemeenIk had vier artikelen besteld en werd keurig op de hoogte gehouden van de bestelling.
VerzendingMoest even wachten totdat de voorraad volledig was, maar de wachttijd viel reuze mee.
KlantenserviceNa het plaatsen van mijn bestelling wilde ik een artikel veranderen. Heb een mailtje gestuurd naar de klantenservice. Kreeg snel een mailtje terug dat het genoemde artikel aangepast werd. De volgende dag was alles in huis.
AlgemeenAfgelopen zondag mijn nieuwe gpu
(9070xt) besteld via caps.
Deze is binnen de aangegeven datum (dinsdag) geleverd!
Ik kan niet klagen over de communicatie (tot nu toe), deze was perfect!
CAPS heeft op maandag mijn pakketje verstuurd. Dit is prima optijd
Ook was deze goed ingepakt met genoeg papier zodat er niets met het product kan gebeuren!
Tot nu toe heb ik niet veel contact gehad met de klantenservice.
Echter, waren de mails vanaf CAPS duidelijk en optijd!
AlgemeenHier wat computerparts besteld, ze waren namelijk de goedkoopste op pricewatch. Bestelproces ging volgens verwachting, geen bijzonderheden.
VerzendingEr stond 2 - 3 werkdagen levertijd bij, dus ik was benieuwd wanneer ik het zou otvangen. Op woensdag besteld en uiteindelijk op zaterdag ontvangen. Alles was netjes verpakt.
AlgemeenAlles verliep vlot.
Zowel de bestelbevestiging als verzendbevestiging kwamen de volgende werkdag aan. De producten werden 1 werkdag later aan huis geleverd. Goed verpakt, alles aanwezig.
Vlotte verzending & levering zoals vandaag verwacht wordt.
1 dag na bestellen verzonden, 1 dag later aan huis geleverd.
AlgemeenVanaf de Tweakers pricewatch was het bestellen erg recht toe recht aan. Enige is dat je op de site zelf niet heel makkelijk op categorieën kunt zoeken en filteren, dat miste ik wel.
VerzendingVerzending is zoals je het hoopt: goed verpakt, snel en zonder gedoe.
AlgemeenIk heb al een aantal keer wat besteld bij CAPS, en er is altijd sprake van een goede prijs en goede omschrijvingen / voorraadindicatie.
VerzendingVerzending wordt altijd goed over gecommuniceerd en verloopt soepeltjes. Verpakking is goed, met karton en papieren vulling. Goed voor het milieu en makkelijk te recyclen voor mij.
KlantenserviceIk wilde een enkel product uit een bestelling annuleren, hier werd snel en adequaat op gereageerd. Anders dan veel shops is mijn ervaring, die pas na 2-3 dagen reageren met de opmerking "wordt al verzonden, dus te laat".
Algemeenbestelling plaatsen gaat met gemak, artikelen zijn goed te vinden. Prijzen zijn correct, het lijkt alleen alsof ze geen/weinig eigen voorraad hebben
Verzendingduurt soms wat langer dan bij andere webshops maar er is mee te werken.
KlantenserviceAls je ze nodig hebt, enkel via mail te bereiken. Ze reageren wel best snel.
AlgemeenTwee Ubiquiti Poe++ injectoren besteld. Bestellen was makkelijk net als het afrekenen. Webshop is ook overzichtelijk.
VerzendingWas dezelfde dag nog verzonden en alles was netjes en goed veilig verpakt.
AlgemeenBehuizing, geheugen en een moederbord besteld. Deze ware zeer goed en schokbestendig verpakt. Ook de site van CAPS is makkelijk om producten te bestellen.
VerzendingDe producten waren binnen redelijk korte tijd geleverd met een goede communicatie over de datum en tijd van levering.
AlgemeenArtic freezer36 en casefans besteld bij CAPS. Nog niet eerder van gehoord, maar goede prijs en is geleverd conform belofte: 2 a 3 dagen.
AlgemeenCAPS heeft een ruim aanbod en dikwijls interessante prijzen. Spijtig dat er steeds verzendkosten naar België aangerekend worden.
VerzendingDe levering is ok, maar duurt soms wel iets langer dan bij concurrenten. Tof dat je ook direct levering bij een afhaalpunt kunt kiezen. Nadeel is wel dat ze voor verzending naar België helaas telkens verzendkosten aanrekenen terwijl dit bij andere shops meestal gratis kan.