Gebruikers over webshop V-Nix.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenZeer goed geholpen via whatsapp. Bestelling zelfs nog kunnen wijzigen. Top service. Ook in het verleden al zeer positieve ervaring met v- nix
VerzendingZoals eerdere bestellingen altijd goed verzorgd.
KlantenserviceAltijd correct en proberende te denken voor een goede oplossing
AlgemeenIk had wat bested maar ik had niet goed op de leverdatum gelet. Toen ik de factuur kreeg heb ik gevraagd om de bestelling te annuleren. Dit is zonder problemen gedaan
KlantenserviceMail met annulering vn de order onvangen en de mededeling dat het geld morgen weer op mijn rekening staat. Supper snel dus
AlgemeenElders vond ik een betere prijs. Ik vroeg of hun dat dan ook deden. Was geen enkel probleem. Echt top service!!!
AlgemeenHeb hier een aantal producten besteld, alles keurig geleverd. Nette prijzen maar vooral goede klantenservice.
KlantenserviceEen van de gekochte producten bevatte een defect. Dit werd een stuk beter opgelost dan bij de gemiddelde webshop.
AlgemeenGing super snel allemaal duidelijk en overzichtelijk super ga zo door
Met ideal is het makkelijk betalen
Had niet anders verwacht van v nix haha nee serieus snelle levering
KlantenserviceWas eerste bestelling tot nu toe goed tevreden
AlgemeenMy first experience of V-Nix.nl was just great. The best price I could found from Europe and very friendly & quick customer cervice. Shipping to Finland was not a problem. What else can you ask for? Awesome!
AlgemeenIk heb al eens een Phantom 4 gekocht en nu laatst een DJI spark, ervaring met klantendienst is heel erg goed en Mike was altijd heel vriendelijk en professioneel.Mijn spark had een fabrieksfout, heel snel een nieuwe gekregen, goeie service kortom, ik koop hier graag.
AlgemeenNa lang wikken en wegen een DJI drone besteld. Via een vriend bij v-nix.nl uitgekomen. Na een paar telefoontjes met wat vragen supergoed geholpen. Fijn gevoel bij het bedrijf.
AlgemeenDe website zou meer informatie bij de producten mogen geven. Ik heb nu andere sites gebruikt om dit te achterhalen en obv prijs hier gekocht.
VerzendingDirect geleverd cf afspraak
KlantenserviceProduct had minimale beschadiging. Werd hiervoor vooraf over gebeld en extra accu aangeboden. Zeer snelle en correcte reacties op vragen.
AlgemeenBestelling plaatsen hartstikke makkelijk...duidelijke voorlichting , plaatjes en duidelijke begeleiding voor het betalen. Kontakt heel vriendelijk en to the point
VerzendingDoor de feestdagen langer dan bedoeld geduurd, maar zeker niet te lang
KlantenserviceHeel deskundig begripvol en coulant... top service!!
AlgemeenGoede vertrouwde webshop waar de service verder gaat (uit ervaring) dan het "schuiven van dozen"
AlgemeenDe shop is duidelijk en overzichtelijk. Vanwege de lage prijzen vertrouwde ik het niet direct. Toch maar besteld en ik kreeg direct een orderbevestiging.
De volgende ochtend helaas nog geen verzendbevestiging, terwijl dat wél was beloofd. Telefonisch kreeg ik geen contact (9:00 tot 9:15). Tegelijk een mail gestuurd voor opheldering en binnen het uur een keurige reactie met het bericht dat het product onderweg was incl verzendbevestiging.
Nog een paar keer op en neer gemaild over de gemiste mails, zeer nette afhandeling, vandaar alsnog een recensie.
Snel verstuurd, maar dus een gemiste mail met de traceer code. Deze is na een mailtje richting klantenservice wel direct toegestuurd.
Hoi Bart,
Onwijs fijn om te horen dat je zo tevreden over onze service bent! De issue die sommige klanten ervaren met de trackingcode is aan onze programmeurs voorgelegd, zodat het spoedig wordt verholpen. Graag tot de volgende aankoop! 😀
Vriendelijke groet,
Mike de Jong
AlgemeenHeel snel en goed contact met klantenservice en er wordt met de klant meegedacht zonder standaard antwoorden te geven zoals je bij veel andere webshops wel ziet.
VerzendingNa bestelling wordt deze zeer snel afgehandeld!
KlantenserviceSnelle en correcte reactie op mails en keurige afhandeling door Mike.
AlgemeenSnelle en correcte service. Goede (lage) prijsstelling. Prettig contact met prima voorlichting.
Bij het produkt werden vanuit het bedrijf enkele opbergzakjes meegegeven; handig
Nazending ging aanvankelijk mis, maar na een email direct opgelost!
KlantenserviceSnel en accuraat
AlgemeenOnline betaald via visa. Correcte afhandeling zoals voorzien. Zeer betrouwbaar. Na betaling wordt de bestelling onmiddelijk verwerkt.
VerzendingSuper. Na 1 dag geleverd
KlantenserviceSnel geholpen bij activeren care refresg voor mavic. Na 20 min in orde gebracht. Supur service.
AlgemeenKLant vriendelijk geholpen en goede voorlichting geen gedoe zeer professioneel geholpen is zeker een aanrader dit bedrijf
VerzendingZeer snel
KlantenserviceZeer vriendelijk geholpen
AlgemeenVia V-Nix een stabilisator besteld voor de Gopro. Een erg scherpe prijs, wat voor enige argwaan zorgde. Gelukkig onterecht, aangezien het pakket al is overgedragen aan PostNL en kan het vanmiddag in huis verwachten. Er ging in het begin iets mis met de Track & Trace code, maar ben vriendelijk en professioneel geholpen door de klantenservice. Prettige ervaring met V-Nix.
VerzendingOvergedragen aan Post NL binnen de van te voren aangegeven tijd.
KlantenserviceVriendelijke klantenservice! Zowel via de telefoon als via de mail ben ik goed te woord gestaan.
AlgemeenEerst twijfelde ik aan de betrouwbaarheid vd webshop, omdat ze een paar serieus lage prijzen hadden die ik bij geen enkele andere winkel tegen kwam. (bijv. die van de Zhiyun Crane 2) Maar na ze een paar keer aan de telefoon te hebben gehad en verschillende mailwisselingen over een bestelling twijfel ik daar absoluut niet meer aan. Telefoon wordt snel opgenomen, ik kreeg ook elke keer dezelfde persoon aan de lijn die wist waar ik het over had. Heel prettig, en zeer prettige prijzen
AlgemeenWe hadden een product zeer urgent nodig. Mike heeft ons geweldig geholpen en zelfs voor een spotprijs een koerier weten te regelen vanuit Groningen naar België! Waar vind je nog zo´n service? Uitstekend bedrijf met topproducten voor zeer goede prijzen! Zeker aan te bevelen!
VerzendingWe hadden een product zeer urgent nodig. Mike heeft ons geweldig geholpen en zelfs voor een spotprijs een koerier weten te regelen vanuit Groningen naar België!
KlantenserviceWe hadden een product zeer urgent nodig. Mike heeft ons geweldig geholpen en zelfs voor een spotprijs een koerier weten te regelen vanuit Groningen naar België! Waar vind je nog zo´n service? Uitstekend bedrijf met topproducten voor zeer goede prijzen! Zeker aan te bevelen!