V-Nix.nl

Gebruikers over webshop V-Nix.nl

Zeer goede shop! Vooral de service is uitstekend! Vragen worden snel beantwoord via de WhatsApp vooral!

Een van de weinigen die nog de Mcvic 2 Pro op voorraad had, is al een grote plus.
Ook de website werkt overzichtelijk en goed en alles is helder.

Verzending was snel en secuur, volledig naar verwachting.

Klantenservice ook via oa Whatsapp, wat erg goed werkte met snelle professionele antwoorden.

Super geholpen. Eerlijke en meedenkende klantenservice. Ik had de Ronin-S besteld op een andere webshop die plotseling een de Ronin een maand later pas kon leveren (na al een maand gewacht te hebben en ik hem nodig had voor een opdracht). De klantenservice van dat bedrijf kon mij echter niet vertellen hoe dat kon gebeuren. De klantenservice van V-Nix kon mij wel al direct een hele hoop informatie geven over hoe het zat met de levertijden van DJI, waarom het lang duurde en zo onzeker was. En zij hadden hem dus ook niet hadden zij hem ook niet. Een paar dagen later werd ik eigen initiatief van de V-Nix klantenservice geappt dat ze hem binnen gingen krijgen. eigenlijk een dag te laat, maar door het goed meedenken van de klantenservice hebben we toch nog een manier van verzenden gevonden waardoor ik hem alsnog heb kunnen gebruiken voor mijn opdracht. Dus echt super meegedacht en heel transparant, en dankzij hun kan ik een mooier filmpje maken voor m'n klant.

Alles is makkelijk te vinden, prijzen zijn duidelijk en helder. Betalen via Paypal zou handig zijn.

Levering moest aangepast worden en dat ging supersnel en makkelijk.

Telefonisch niet bereikbaar, maar wel via de whats app. Even wennen aan het begin, maar uiteindelijk snelle, heldere - en leuke - reacties terug via de app.

Vlotte en nette reactie op een vraag vanuit de klantenservice!

Prima verpakt!

Vlotte reactie

Scherpe prijzen dus enthousiast besteld en betaald met iDeal. Had de volgende dag een vraag en ging op zoek naar contactmogelijkheden: mailen kan, maar echt dé manier is whatsapp! Geweldige communicatie en service! Omdat 1 artikel vertraagd was werd het op verzoek direct opgedeeld en leveradres aangepast naar mijn wensen. Beter, sneller en meer helderheid is onmogelijk; toppers daar!

Uitstekende feedback en voldaan aan extra wensen

Whatsapp werd super snel beantwoord en de service overtrof mijn verwachtingen!

Duidelijke website betalen met iDeal zoals gewoonlijk.

Snelle levering volgende dag zelf nadat ik om half 12 in de avond had besteld. Daarnaast goed verpakt met genoeg bescherming om schade te voorkomen bij levering.

Handige klantenservice via whatsapp. Snel antwoord tussen de openingstijden.

Perfecte service. Zelf de fout gemaakt van een verkeerd afleveradres, zonder probleem gelijk dezelfde dag nog bezorgt op het juiste adres. Daarnaast goede prijzen en zeer vriendelijk in het helpen naar de juiste accessoires. Zeker een aanrader!

Fijne klantene service goed bereikbaar via whatsapp en reageren ook snel!

Pakket was verzonden met postnl ipv sandd pakket is in goede orde ontvangen

lage prijs, snelle communicatie via whatsapp, producten geleverd op afspraak ( en tijdig dus) , een tevreden klant erbij!

klantgericht, meedenkend, inzicht en heel erg vriendelijk.

Super snel en leveren sneller dan in eerste instantie was opgegeven.
Ook zeer netjes verpakt.

Erg vriendelijk en houden je ten alle tijden op de hoogte via email en whatsapp.

Had mijn bestelling op bedrijfsadres laten leveren waardoor het niet mogelijk was om same day levering te doen. Doormiddel van een whatsappje was dit vlug opgelost en heb ik mijn adres nog kunnen wijzigen en krijg ik het pakket dezelfde dag nog binnen. top service!

Fantastische service. Niets op aan te merken!

De Klantenservice is zeer vriendelijk en snel met het beantwoorden van de vragen.

Ik vind het een super website!
En erg klant vriendelijk.
Uitstekende service.
Ik zal zeker hier nog weer wat vaker kopen.

Ansich een heel overzichtelijke webshop helaas toch een nare ervaring gehad.

Ik wou een batterij voor een drone kopen die enkele weken uit was, als vrijwel enige shop in de pricewatch konden ze dit. Op hun website stond direct leverbaar. Enige argwaan is daar soms bij gepast maar de stockindicatie gaf aan "direct leverbaar". Na een paar dagen veranderde deze naar een maand in de toekomst... Of dit nu een bug was, een foutje of opzettelijk laat ik in het midden. De klantenservice ontkende gewoon dat er ooit "direct leverbaar" stond.

Klantenservice was heel vlot, ik kreeg reacties binnen enkele uren of minuten zelfs na sluitingstijd. Maar ze ontkenden straalhard het probleem, ik vond ze bovendien wat kort, ze geloofden niet dat de leverindicatie anders was.

Er staat een nummer op de site vermeld maar als je belt speelt een bandje gewoon verwijzend naar hun whats-app nummer. Vind ik toch wel een minpunt.

Hoi Lars,

Spijtig om te horen dat je een nare ervaring hebt gehad met onze webshop. Gelukkig ben je een van de weinigen, maar het is er voor ons nog steed een teveel. De DJI Mavic 2 accu die je bestelde (die nergens verkrijgbaar is) staat al sinds de invoer op onze website vermeld met de levertijdsindicatie "wordt verwacht op 23-9". Wat zo nu en dan wel verwarring geeft is ons slogan "voor 23:59 besteld = morgen in huis", wat uiteraard voor voorradige producten geldt.

Nadat je ons gisteren hebt benaderd hebben we direct de mogelijkheid aangeboden om je aankoopbedrag terug te boeken waar je in eerste instantie aan voorbij ging. Vandaag is het gelukkig alsnog opgelost nadat we deze mogelijkheid opnieuw hebben aangeboden.

We hopen natuurlijk dat je ervaring niet zodanig slecht is geweest dat we je nooit meer bij ons terugzien. Zoals je ziet helpen we je met alle plezier verder, zijn we bijzonder snel met reageren en maken we er geen enkel probleem van om je aankoopbedrag terug te boeken. We zien je daarom graag nog eens bij ons terug! :)

Vriendelijke groet,

Mike de Jong

Heb powerbank met solarpanel besteld, om ca. 23:00 op donderdag. De bestelling werd de volgende dag om 16:00 (kosteloos) bezorgd.
Helaas was er een foutje gemaakt, verkeerde model opgestuurd.. Via WhatsApp contact met de klantenservice gehad, voorstel voor restitutie verschilbedrag of omruilen. Voor het laatste gekozen en ik kreeg per ommegaande een retourlabel. Nadat ik het pakket bij PostNL ingeleverd heb en de bevestiging hiervan door heb gegeven aan de klantenservice is het juiste model ook meteen weer opgestuurd.
Dus foutje gemaakt, maar binnen 2 werkdagen weer volledig rechtgezet! Fantastische service!!

Verzending is super snel!

Klantenservice reageert via WhatsApp, dit is zeer snel en effectief. Bovendien wordt er heel vriendelijk gecommuniceerd.

Heb gisteren een DJI mavic air besteld. Was al langere tijd niet actief bij V-nix maar toen ik de bestelling uitpakte zag ik op bijgaande factuur een leuke opmerking dat ze het leuk vonden mij weer terug te zien. Ik heb altijd goed contact gehad met medewerkers en zijn nooit te beroerd om je te helpen. Blijft een goede webshop. Nog bedankt voor jullie goede service.

Zending keurig op tijd geleverd. Kon via track en trace alles volgen. Keurig.

Een fijne service!

Snelle levering. Bij defect aan product hebben ze meteen een nieuwe gestuurd. Erg fijn om een pragmatische oplossing te bedenken met de klant, top!

Erg fijn om een pragmatische oplossing te bedenken met de klant, top!

Geweldige service! Ik had n bestelling geplaatst dat écht vandaag moest aankomen. Er was iets niet helemaal goed gegaan wardoor ik geen bevestiging had gekregen dat de order zou worden geleverd (hetgeen wel echt moest ivm verjaardagscadeau). Via de whatsApp-optie direct antwoord gekregen, en dit buiten hun kantoortijden. En ook nog eens maakte diegene er een spoedlevering van waardoor ik t cadeau alsnog vandaag kan geven. DIT IS PAS SERVICE OP MAAT!

Zie bovenstaande!

Zie bovenstaande: in een tijd waarin alles geautomatiseerd is, is het een verademing als je goed en op maat wordt geholpen. Dit is echt topservice.

Na veel willen en wegen op het laatste moment voor VNIX gekozen. Omdat ze mijn drone hadden tegen een nette prijs en binnen 24 uur zouden leveren.

De beloofde leversnelheid is gehaald. Perfect!

Scorekaart voor V-Nix.nl

Qshops