Gebruikers over webshop V-Nix.nl
Review toevoegenGeweldige drone en netjes de volgende dag binnen incl. een leuke welkom brief met handige tips.
Nadat ik mijn Phantom 3 Professional tegen een kasteelmuur op Ibiza aanvloog toch besloten de Advanced versie te kopen gezien ik toch nooit in 4K filmde en de Advanced heeft toch de mogelijkheid dankzij de nieuwe firmware update om in 2.7K te filmen. wel raad ik aan de 100w lader erbij te kopen, daardoor is je accu in een klein uurtje weer vol.
Ik bestelde de drone net na de middag en de volgende morgen vroeg was hij al binnen, alweer top service van V-Nix !
Heb al meerder keren bij v-nix besteld en tot nu toe helemaal tevreden. Snelle verzending en goede prijzen. Dikke duim omhoog!
VerzendingAltijd netjes verpakt in een passende doos en met voldoende beschermmateriaal. Beloofde levertijd is nagekomen.
5 minuten na betaling zat de camera al in de doos en kreeg ik een bevestiging dat de order was afgehandeld. Hele vlotte afhandeling.
VerzendingTussen 17.00 & 18.00 uur besteld, en ik had het via DHL al om 09.00 uur in huis. Top snel.
KlantenserviceDe klantenservice is makkelijk te bereiken, zowel via mail als telefonisch. Dit maakt de lijnen kort en de service goed. Het contact is vlot, kundig en correct. Ze maken goede deals en gooien er nog wel eens iets gratis bij, anti fog inserts bijvoorbeeld, handig..
Prima site, netjes telefonisch te woord gestaan, eenvoudig melding wanneer op voorraad en een snelle levering.
Deze bestelling ging telefonisch en zoals ik van hen gewend ben, uiterst correct en vriendelijk.
KlantenserviceBen ik op vakantie in Lauwersoog, gaat er een onderdeel kapot van mijn oplader voor mijn drone.
Een belletje en het onderdeel werd verstuurd naar de locatie waar ik zat.
Dag later kon ik weer vliegen.
Wat een topservice.
V-Nix is een overzichtelijke website met hoogwaardige artikelen. Verzending is ook prima verzorgd. Ook over de service niets te klagen.
VerzendingVerzending prima. Artikelen zitten goed verpakt en de verzending gebeurt via een erkent bedrijf.
KlantenserviceHad onlangs een artikel met een beschadiging (waarschijnlijk produktiefout). Komt blijkbaar zelden voor bij dit artikel. Kreeg direkt een nieuw artikel toe gezonden. Heel netjes opgelost.
Een duidelijke en gebruiksvriendelijke website. Duidelijkheid over het verloop van het proces, van bestelling tot en met aflevering. Zorgvuldig verpakte bestelling.
VerzendingDe bestelling is snel afgehandeld en verzonden. Alles keurig en veilig verpakt.
KlantenserviceV-nix heeft klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Alles gaat even netjes en zorgvuldig. Ik zal V-nix zeker aanbevelen!
Probleem met een product - bijna een jaar geleden - door V-Nix geleverd bleek geen probleem. Zeer snelle respons op mijn telefoontje: er wordt gratis een nieuwere, betere uitvoering verstuurd. Plus een extra attribuut.
Vaker besteld bij V-Nix. Duidelijke website met groot aanbod, vind altijd wat ik nodig heb.
VerzendingAltijd alles op voorraad en dag erna al in huis.
Klantenservice5 bestellingen gedaan, klantenservice niet nodig gehad
Zeer vriendelijk en behulpzaam, top! Eindelijk een bedrijf die begrijpt hoe je echt helpt door alle zorgen uit handen te nemen en de verwachtingen te overtreffen.
1. Makkelijke website, goede voorraad, makkelijk bestellen, en makkelijk de zending vorigen.
2. Snel geleverd (binnen 24 uur), goed verpakt,
3. Goede service als je iets niet weer of iets wil vragen, je word bij de klantenservice persoonlijk behandeld door 1 persoon binnen 5 min.
Conclusie... Een uitstekende website
Bestelling en betaling makkelijk. Site overzichtelijk, beschrijving van het product met de eigenschappen is duidelijk
VerzendingSnelle levering. Stevig verpakt
Klantenservice2 powerbanks besteld, inclusief gratis accessoires. Helaas bleek 1 powerbank niet goed te werken. Na mail contact wordt zonder problemen een vervangend exemplaar opgestuurd.
Goed overzichtelijke webpagina, voor mij persoonlijk ruim voldoende keuze. De prijzen zijn volgens mij marktconform.
VerzendingLevering conform afspraak: Was de volgende dag in huis.
KlantenserviceEén onderdeel van mijn bestelling ging direct bij gebruik kapot. De klantenservice heeft aangegeven dat -na het toezenden van fotos van het kapotte onderdeel- een vervangend product meteen toegezonden werd.
Perfecte service!
Ik heb een aantal producten afgehaald in de winkel, en dat ging prima, vlotte service, goede kennis.
KlantenserviceJa er is de nodige deskundigheid om je goed verder te helpen tot een oplossing.
Zeer vlotte en uitgebreide communicatie, zeer snelle levering en prachtig materiaal ontvangen. Kortom een site die vertrouwen schept en waar ik zeker nog op ga bestellen.
VerzendingSnel, correct en goed verpakt. Ik bestelde meerdere artikelen waarvan er 1 pas een dag later kon verzonden worden wegens niet in voorraad. Keurig 2 dagen na mekaar een pakje ontvangen! Bij sommige andere sites kan je gewoon een dag langer wachten tot je bestelling compleet is. Knap en super tevreden!
Bestelling was makkelijk geplaatst. Goed overzicht van alle producten voor mijn gopro en scherp geprijsd!
VerzendingPrima verzending. Lekker snel geleverd!
KlantenserviceDe selfie stick was helaas kapot bij aankomst, maar na een e-mail met foto en uitleg wordt er gelijk een nieuwe gestuurd. Helemaal super!
Mooie en overzichtelijke store,bestellen gaat heel makkelijk,soms zijn er heel mooie promoties.Kortom je krijgt wat je vraagt Een aanrader.Top! Een aarader
VerzendingZoals altijd zeer snel verzonden en bovendien gratis geleverd
KlantenserviceDoor een fabricage fout was mijn brofish motolap kapot toegekomen.(Geen USB poort) Na een telefoontje en een mail kreeg ik een nieuw toestel moest zelfs het oude niet opsturen en dit alles in maar 3 dagen.Prachtig toch! HEEL mooie service!
Producten (vooral accessoires) zijn soms lastig te vinden. Verder gaat bestellen heel makkelijk, overzichtelijk en snel.
VerzendingLevering ging super snel zoals beloofd.
KlantenserviceKlantenservice is helemaal top!!! Ik had een zuignap besteld voor gopro samen met nog iets anders. Zuignap brak gelijk. Ik had een mail gestuurd. Ze vroegen om een foto en zodra ze die hadden hebben ze gelijk een nieuwe opgestuurd. Helemaal kosteloos. Geen verzendkosten en geen retour nodig. Nette en snelle reacties op de mail. Zo hoort klantenservice te zijn
Goede produkten met een nette prijs. Eenvoudig en snel te vinden op de duidelijke site.
VerzendingAltijd keurig op tijd worden de goederen geleverd.
KlantenserviceTot nu toe geen klachten gehad. De telefonisch service is uitstekend, correct en snel te noemen.