V-Nix.nl

Gebruikers over webshop V-Nix.nl

Super snel bediend geweest door V-Nix en ook een super vlotte beantwoording per mail bij vragen!

Levering was later dan voorzien maar nog steeds binnen de vooropgestelde termijn!

Super geholpen geweest.

Snelle en correcte reacties. De prijzen zijn goed en ze hebben ook vaak goede promo's of gratis toevoegingen.

De Gopro is snel geleverd, gratis goodies bijgekregen alsook twee kleine tasjes om de Gopro in te steken en ook een zakje dat makkelijk is om alle accessoires in bij te houden.

Zeer snelle reactie en ook snelle acties als er iets moet veranderd worden of iets dergelijks

Webshop overzichtelijk en een goede prijs voor het product.
Goede service in verband met na bestelling.

Snelle levering

Uitstekende service voor en ook na de levering.

Vaak hier wat besteld voor DJI en GoPro producten, goede ervaringen en ruim assortiment. Klantenservice is erg mee denkend en behulpzaam met kennis van alle producten.

Helaas gehad dat ze het pakket vergeten zijn mee te geven aan PostNL waardoor ik het niet op tijd binnen kreeg. Eerdere bestellingen ook eens gehad maar gelukkig is dit uitzondering op de regel.

Erg behulpzaam en vakbekwaam. Meedenkend waar nodig en

Regelmatig bestel ik wat bij deze winkel, prima service, goede prijzen!
Voorbeeld;
Ik heb een meater besteld (een vlees thermometer) niet helemaal zeker op de juiste werking een vraag gesteld via het contact formulier. Binnen 24 uur een goed onderbouwd antwoord wat ook nog eens helemaal juist was. inclusief een link naar de fabrikant. Waar mijn vraag werd uitgelegd. Speciale dank aan Mike de Jong mijn contact persoon

Met de meater kan ik de vorderingen van mijn pulled pork helemaal volgen. De temperatuur van de bbq en de kern temperatuur. dat kan via een appje op mijn iphone en gaat zelfs via de wifi, dus ik hoef niet thuis te blijven (Y)

Snel en goed antwoord! na een vraag over de buiten temperatuur aanduiding kreeg ik een goed onderbouwd antwoord. (mijn ervaring is dat je een linkje krijgt waar het juiste antwoord misschien staat en succes met zoeken)
In het antwoord van Mike de Jong stond hoe mijn meater werkt en waarom ik nog geen temperatuur kon zien (pas als de buiten temperatuur hoger is dan de kerntemperatuur wordt deze aangegeven) top

Goede website en veel keuze in producten. Prima telefonisch bereikbaar en deskundig personeel. Flexibel in oplossingen.

Al jaren klant en nooit teleurgesteld in de snelle levering.

Klantvriendelijk en uitstekende service.

Bij het bestellen van een stabilizer ging alles mis wat mis kan gaan. Geen levering, melding van verzending, toch niet verzonden, etc. Nooit meer bij deze webwinkel. Helaas want ze opereren wel scherp met de prijzen.

De producten werden niet verzonden, terwijl er wel verzendmeldingen per e-mail werden toegestuurd.

Initieel was de afhandeling ronduit slecht. De reden werd aangevoerd dat het opslaan, inpakken en versturen uitbesteed is bij PostNL, en dat het niet de schuld van V-Nix is. Nu is V-Nix de partij met wie ik een koopovereenkomst sluit en verantwoordelijk.
Uiterlijk is wel netjes het geld per ommegaande geretourneerd.

Logistiek niet op orde en geen verantwoording daarvoor, maar wel een nette afhandeling.

Goedemorgen Emmie,

Zeer spijtig om te horen dat het mis is gelopen met je bestelling en ieder geval goed om te horen dat wij het uiteindelijk wel goed hebben opgelost. We hebben vorig jaar inderdaad gebruik gemaakt van de fulfilment mogelijkheid bij PostNL. Na lange tijd de stap niet te hebben gewaagd moest het er toch maar eens van komen. Helaas viel het resultaat zo enorm tegen dat we sinds drie maanden ons magazijn weer volledig zelf runnen. De positieve beoordelingen spreken boekdelen! :)

Indien je toch besluit weer bij ons terug te komen, neem dan vooraf even contact met ons op zodat we de slordige afhandeling van je vorige order (die ik overigens niet terug kan vinden..) recht kunnen trekken met een leuke deal. Bedankt voor je begrip en graag tot ziens!

Vriendelijke groet,

Mike de Jong

Het door mij bestelde product, een Dobot robotarm, was op voorraad voor een zeer concurrerende prijs.

Laat op de dag besteld, volgende morgen was het product in huis.

Ik had mijn factuur zoekgemaakt, na een mailtje werd er snel een nieuwe factuur pdf opgestuurd.

Prima service mbt tot registratie ook als je in het buitenland zit. Een aanrader !

Levering via email

Prima service en assistentie bij registratie

Bestelling was snel geplaatst, betalen met bancontact liep mis maar
na een mailtje werd ik al snel op mijn wenken bediend

Zoals beloofd snelle levering, had mijn pakje sneller dan verwacht in mijn bezit

Zeer snel antwoord op mijn mail en snel gerustgesteld, dat mijn betaling tijdig binnen was.
Aanrader voor online aankoop en de prijs was al even gunstig

Ik had het bestelde product de dag na de bestelling nodig. Makkelijk om contact op te nemen met het bedrijf en ze hielpen direct.

Vertraging door PostNL, hier kon V Nix niets aan doen.

Persoonlijke klantenservice en reageren erg snel!

Ik heb bij V-Nix eind november een Anova Precision Cooker gekocht om tijdens kerst wat bijzondere gerechten te bereiden. De bestelling was snel binnen. Helaas was binnen een week het apparaat kapot. Hierover had ik contact opgenomen met V-Nix en door hun snelle handelen had ik het apparaat voor kerst weer werkend terug. Verder vind ik dat ze fijn en snel reageren op vragen. Top Service!

Na bestelling werd het product al de volgende dag geleverd. En ook de retour na reparatie was snel.

V-Nix heeft snel en goed gehandeld nadat het apparaat defect was.

De levering verloopt niet zo soepel, maar dat is de schuld van PostNL, V-Nix is erg behulpzaam.

PostNL heeft het pakket ontvangen maar nog niet verwerkt in het sorteercentrum, maar dat is geen fout van v-nix

Ik vroeg of ze de levering konden checken bij PostNL en dat hebben ze netjes voor me gedaan.

Super uitleg, alles op tijd geleverd en de klantendienst is top probleem met care refresh boor mijn mavic pro titanium was na één telefoontje meteen opgelost. Mijn oprechte dank voor het gehele V-Nix team.

Mijn bestelling was netjes op tijd volgens afspraak

Super, super, Super

Eenvoudig zoeken, de site werkt ook erg prettig. Snel en makkelijk bestellen en prima betalingsmogelijkheden.

Goede e-mail opvolging en snelle levering van het product.

Er was een gedeelte om de een of andere reden niet mee geleverd. Daar heb ik een e-mail over gestuurd en V-Nix besloot het nogmaals te verzenden. En vervolgens kwam er niets binnen. Zelf eerst 10 dagen gewacht en toen er maar eens een e-mail aan gewaagd. Ik kreeg antwoord dat het echt verzonden was. nog een paar dagen gewacht. Daarna melding gemaakt dat ik nog steeds niets had waarna ik van V-nix nog een keer een bericht kreeg dat het nog een keer verstuurd wordt. Dat is echt geweldig!

Makkelijk om een bestelling te plaatsen. Ik had een vraag over welk versie werd verkocht hier werd direct op gereageerd en aangepast op de website.

Zoals ik al eerder zei, snelle reactie en afhandeling bij vragen.

Bestel proces was helder, betaling lukte eerst niet maar werd netjes en snel opgelost. Ook toen ik belde werd er snel opgenomen en werd ik netjes te woord gestaan.

Spullen waren goed verpakt en volgens afspraak geleverd

problemen met aktivatie van een garantie kaart werd snel en goed opgelost.
Reactie op email was snel.

De site is duidelijk en de prijzen zijn ontzettend scherp. Zelf had ik een actie product per ongeluk gedelselcteerd maar na een kort telefoontje werden deze alsnog kosteloos opgestuurd, super dus!

Het product was precies wat ik zocht en voor een super prijs, de verzending was ook goed, meteen de volgende dag 's ochtends in huis gekregen

De actie producten die ik misten omdat ik ze zelf weg gevinkt had werden zonder enige moeite naar me opgestuurd. heel aardige meneer aan de telefoon gehad die me goed geholpen heeft.

Goede voorraad, goede prijs en goede service. Bij mij was een deel van de bestelling niet geleverd, nl 2 accu's bij een lader. De volgende dag kreeg ik de ontbrekende accu's met een extra lader als cadeautje. Top !

Snelle verzending, prima verpakt.

Reageren snel en accuraat op mail en telefonisch.

Ik koop al vele jaren bij V-Nix, en tot dusver ben ik zeer tevreden. De prijzen zijn laag, en vrijwel alles is doorgaans op voorraad (dus de volgende dag binnen).
Heb er onder andere mijn drones, GoPro, Anova Precision cooker en vele andere dingen gekocht. Bestellen gaat snel en makkelijk.

Verzendingen zijn altijd keurig verpakt, en tot nu toe is alles binnen één werkdag thuis bezorgd.

De service is supergoed. E-mails worden snel en uitgebreid beantwoord, en ook aan de balie in Groningen neemt men de tijd voor je.
Afgelopen week heb ik voor het eerst meegemaakt dat mij een verkeerd pakket werd toegestuurd. Via de website had ik een 'Brofish Megapack' besteld (verzameling GoPro accessoires), maar ik kreeg een 'Brofish Musthave pack'. Heb V-Nix toen direct een mailtje gestuurd, en tot mijn grote verrassing kreeg ik vrijwel onmiddellijk als antwoord dat ze alsnog per direct de juiste doos naar me hadden opgestuurd, nog dezelfde middag.
Maar nog mooier was dat ze me vertelden dat ik de 'Musthave pack' gewoon mocht houden, als goedmaker :) Is dat superservice of niet?

Scorekaart voor V-Nix.nl

Qshops