V-Nix.nl

Gebruikers over webshop V-Nix.nl

Onze mail naar V-Nix.nl:
Beste,

Tijdens ons telefonisch onderhoud van deze voormiddag hebt u bevestigd dat onderstaande bestelling is geannuleerd. We zijn uiteraard niet te spreken over hoe alles is verlopen en zullen dit dan ook melden bij website reviews.

- we maken een bestelling online met de optie "Rembours" met een meerkost van €15. Alles verloopt probleemloos tijdens de bestelling en we krijgen geen melding dat er iets fout loopt.
- we krijgen zelfs een bevestiging van de bestelling via e-mail. We zouden op de hoogte worden gehouden van de verzending.
- de dag nadien contacteer ik u telefonisch om te melden dat we nog steeds geen nieuws hebben ontvangen betreffende de verzending. U meldt me doodleuk dat een verzending onder rembours naar België niet kan (!?!). U stelt dan dat we "uiteraard" een nieuwe bestelling dienen te plaatsen met onmiddellijke betaling...
- we bedanken hiervoor. Uw werkwijze heeft het vertrouwen van de klant om zeep geholpen.

Uiteraard is het onnodig te melden datwe de producten elders zullen aankopen.

Niet verzonden. V-Nix.nl laat ons weten dat de verzending gewoon niet doorgaat. Dit echter pas NADAT we hen hebben gecontacteerd. Zoniet zouden we het nooit geweten hebben;

Is gewoon abominabel en zelfs onbeleefd. Het is niet voor niets dat deze "leverancier" goedkope prijzen hanteert. Je bent beter dat je elders koopt en iets duurder betaalt. Minder kopzorgen gegarandeerd!!!

In september 2018 een DJI drone gekocht na 1 maand was de camera al een beetje raar, de camera maakte shaky beelden. Dacht eerst dat het misschien aan de wind lag dus vroeg nog geen reparatie aan maar doordat ik hem bijna nooit gebruik (alleen op vakantie). Maar ongeveer 2 maanden geleden keek ik al mijn dronebeelden terug en in alle beelden trilde het beeld dus wilde graag mijn drone terug sturen voor reparatie. Dus bekeek de contactmogelijkheden, whatsapp, mail en telefoon. Dacht dat whatsapp het makkelijkst was, echter nadat ze 2x bijna hetzelfde sturen. ''je kan het best zelf het oplossen met DJI zodat het sneller gaat, bij ons kan het maanden lang duren''. Vind dit persoonlijk erg raar want bij elk ander bedrijf moet je het eerst naar de verkoper sturen en dan regelen zij het verder. Dat stuurde ik terug na 1 maand geen reactie, vervolgens een mail gestuurd om te vragen hoe ik de drone naar Vnix kan sturen zodat zij het oplossen. Daar 1 standaart mail op gekregen met precies hetzelfde verzoek, natuurlijk op de volgende mail geen reactie gehad. Dus besloot ik na 1 week te bellen, 5x gebeld geen reactie. Dag later nog een keer gebeld, kreeg ik weer geen vraag op mijn antwoord en hij zei dat ik het zelf moet oplossen met DJI voor een spoedige afloop want bij ons duurt het maandenlang. Ik reageerde dat het mij niet uitmaakte en dat vond hij niet zo leuk, ''als je wilde kon je onze gegevens op de site vinden'' normaal hoor je wel iets te vermelden waarom je een product terug stuurt naar hun, zodat zij weten dat het product eraan komt. Maar werd erg gefrustreert van de klantenservice omdat hij allemaal excuses had waarom ze niet konden reageren ''het was erg druk'' SORRY.

Conclusie zit al 1.5 maand te wachten op een normale reactie van VNIX en als je een probleem hebt negeren ze je ;). Dus ik raad het af om hier wat te kopen.

Reageert niet op problemen zeggen alleen maar sorry. Al 1.5 maand contact proberen te zoeken

Ik heb hier iets besteld in Juni 2020. Na de bestelling was ik opeens lid van een nieuwsbrief en kreeg ook mails met aanbiedingen die hoorde bij mijn aangekochte product. Onder aan de mail staat dan:

"Je hebt je ingeschreven toen je wat toffe producten bij ons bestelde, maar je kunt je met een klik weer uitschrijven."

Er was geen opt-out of opt-in, ze zetten je er blijkbaar gewoon op. Nooit meer.

Ik probeerde iets voor 18u op vrijdagavond te bestellen om het de volgende dag in huis te hebben voor een optreden. Alleen maar foutmeldingen met het online betalen. Telefonisch tot 17u te bereiken, daarna een whatsappmelding gedaan, helaas nog geen feedback. Na ongeveer 7x geprobeerd te hebben die avond eindelijk gelukt. Status van order controleren... Foutmelding! Slechte ervaring

In het weekend totaal onbereikbaar. Om 17u gaat daar dan ook letterlijk de deur dicht om het weekend te vieren. Als je dmv een site je geld wil verdienen moet je ook in de weekenden af en toe inloggen om klanten te (kunnen) helpen vind ik.

Over het algemeen goede communicatie en eerlijke serivce. Inmiddels 2 producten bij hun besteld welke snel geleverd waren. De website is simpel en als je inlogt kun je in het profiel precies zien wat je hebt besteld en bijvoorbeeld de facturen downloaden. Verder zijn ze naast mail ook te bereiken via Whatsapp wat fijn is voor wat snelle vragen en tips.

Op tijd, goed verpakt en met nog wat handige zakjes om accessoires in te gebruiken.

Twee stabilizers gekocht en helaas twee keer de klantenservice moeten gebruiken. Bij de eerste was er waterschade door een iets te optimistische behandeling vanuit mijzelf. V-nix kon (zoals ook aangegeven in de voorwaarden) hier geen garantie op geven en verwezen ze me door naar de fabrikant. Duidelijk en eerlijk naar mijn mening.

Bij de tweede klantenservice ervaring kreeg ik helaas een product wat niet goed reageerde. Nadat ik via whatsapp een filmpje had gestuurd kon ik het product terugsturen en zou v-nix hem doorsturen naar de fabriek. Na twee weken was er nog geen bericht vanuit de fabriek en boden ze uit eigen beweging direct aan om mij van een vernieuwde versie te voorzien. Zeer meedenkend dus.

Duidelijke website, productomschrijving zijn uitgebreid en de prijzen en aanbiedingen zijn altijd goed! Het beste is de klantenservice!

Een paar welen geleden de DJI Mavic mini besteld (deze was niet op voorraad toen) Op de website hielden ze de te verwachte leverdatum goed bij! Helaas konden ze nog niet leveren toen ik er achter kwam dat een andere website dit wel kon. Na een belletje (ja dat kan, en ze namen snel op) stelden ze zelf direct voor om het geld terug te storten. Binnen enkele uren kreeg ik al de terugbetaal bevestiging! Jammer dat ze niet konden leveren op mijn tijd, de service is namelijk echt perfect! Volgende keer beter!

23 december een bestelling geplaatst, zou 29 december geleverd worden. Het is nu 3 januari, nog steeds niet ontvangen. Klantenservice reageert niet op telefoontjes en via WhatsApp. Heb geen enkele vorm van reactie gehad.

Ik begrijp dat het tijdens de feestdagen lastiger is maar de manier waarop vind ik waardeloos en maakt me onzeker over de betrouwbaarheid van deze club. Iemand die mij kan geruststellen of V-NIX überhaupt een partij is die levert?

Nog steeds niets ontvangen. Wacht al bijna 2 weken, tevergeefs.

Klantenservice reageert niet op Whatsapp berichten en is telefonisch niet bereikbaar.

Ik heb op 28 december 23:23 een SmartController voor DJI besteld. Tot op heden is mijn pakket nog niet verstuurd.

Op 30 december heb ik een bericht gekregen dat mijn pakket verzonden was. Ik kreeg een T&T code. Tot op heden staat "Zending wordt verwacht, nog niet bij PostNL" Voor een bedrijf die beloofd dat bestelling volgende dag afgeleverd zou zijn, is dit wel heel erg slecht.

Ik heb vanochtend gebeld met de support afdeling. Krijg je te horen dat pakket wel opgehaald is door de postbode. Men ging het uitzoeken bij het PostNL en zou mij op de hoogte houden over hoe en wat. Tot bij mijn verbazing, zie ik dat er een zending met dezelfde T&T nummer morgen afgeleverd zou worden bij mijn huisadres ipv PostNL ophaalpunt. Het is met een reden dat ik heb gekozen voor een ophaalpunt. Morgen ben ik namelijk aan het werk dus niemand kan / zal het pakket kunnen ontvangen. Oh, ja die beloofde op te hoogte houden, zal denk ik vandaag niet meer gebeuren.
UPDATE:
Ik ben toch na een uurtje van posten deze review gebeld met mededeling dat mijn pakket mogelijk morgen bezorg ging worden. Ik heb gelijk kenbaar gemaakt dat mijn pakket niet naar een ophaalpunt werd geleverd maar naar mijn huisadres. Dat was ook voor de medewerker van V-Nix vreemd. We hebben afgesproken dat we morgen (vandaag) met elkaar contact op zullen nemen.
Vandaag werd tot mijn verbazing mijn pakket afgeleverd bij een ophaalpunt en rond 14:00 heb ik het in ontvangst genomen. Rond 16:00 uur werd ik gebeld dat door een medewerker van V-Nix dat mijn pakket afgeleverd was. Dat heb ik ook bevestigd en dat mijn pakket in mijn bezit was. Ik kreeg excuses(klonk wel gemeend / oprecht) van de medewerker omtrent verloop van bezorging. Ik heb hem badankt.
Tot slot:
Ik weet niet of ik een pech vogel ben of mee te maken had met verloop van diverse omstandigheden. Ik zal in ider geval deze ervaring mee nemen in mijn mogelijke bestellingen bij V-Nix.

De nieuwe Anova Precision Cooker besteld. Bij thuiskomst bleek dit nieuwe model meer en heel ander geluid te produceren dan het oude model. Het is een storend toontje net te hard om 2+ uur aan te moeten horen in een woonkamer met open keuken. Jammer want voor de rest is het een mooi en goed functionerend apparaat! Heb je een afgesloten keuken of een bijkeuken zal het geen enkel issue zijn. Ik heb verwezen naar mijn recht op herroeping (bedenktijd) en zonder problemen het bedrag teruggekregen. Heel netjes dus.

Prima verpakt in dubbele omdoos. (De eerste omdoos zit er fabriekswege al omheen). Hierdoor kon het apparaat ook als nieuw weer retour.

De hele ervaring was bijzonder prettig. De reden voor 4 sterren klantenservice is gelegen in het feit dat de e-mail afhandeling niet heel vlot was, dat duurde wel een paar dagen. Ik heb echter niet hoeven zeuren. Bij het postkantoor aangekomen bleek de retourzending al door V-NIX betaald. Ja ik zou hier zo weer bestellen.

snelle levering, top service en bij vragen snel antwoord op de whatsapp, ben heel vriendelijk te woord gestaan door een van de medewerkers.

Defecte accu, ging bol staan na een jaar. Netjes een nieuwe geheel gekregen (gratis verzonden) Een foto was voldoende. Ook een oplaadaccu erbij gekregen. Top service.

Ik ben echt heel tevreden over mijn aankopen bij V-Nix.nl. De verzending wordt altijd erg snel geregeld met PostNL, waarbij de zending een stuk makkelijker te volgen is dan bij UPS of DHL bijvoorbeeld. Vooral de klantenservice van deze webshop springt er voor mij echt uit - zowelvia de mail als via whatsapp reageert de webshop erg snel en eerlijk en denken ze mee als er een probleem is. Ook houden de zich erg goed aan het garantie termijn, wat bij andere winkels vaak een gedoe is. Duidelijk een van de betere webshops op gebied van kennis over de producten en klantenservice, dat kom je niet vaak meer tegen.

Anderhalf jaar geleden een DJI Mavic platinum gekocht met 3 accu's.
Nu was 1 van de accu''s defect gegaan na slecht 10 keer laden.
DJI gaf hier geen garantie meer op, maar na contact te hebben gehad met V-NIX heb ik van ze een nieuwe accu gekregen. Hierover is wel wat mail verkeer gegaan en het heeft wat tijd gekost omdat ik had aangestuurd op een NON conformiteitskwestie. Wel steeds netjes en snel te woord gestaan.
Wat mij betreft dus prima service.

Netjes verpakt, snel geleverd na afspraak.

De klantenservice van V-Nix reageert snel op je mail. Tussendoor werd ik uit eigen beweging van V-Nix op de hoogte gehouden van de status van hetgeen speelde. Ik ben goed tevreden.

Altijd te vreden met mijn bestellingen bij v-nix altijd snel en goed bezorgd en al er problemen zijn word het vaak binnen 1 dag netjes op gelost zonder te veel moeite

Snel verzonden en volgende dag ge levert

Mijn garantieprobleem werd na melding meteen opgepakt (binnen de 2 uur een antwoord) en volgende dag hadden ze al een oplossing. Zulke sterke naverkoop service koop je niet vaak meer tegen.

Zeer snel geleverd

Product snel gevonden, besteld en de dag erna via koerier met track and trace in huis. (Op zondag besteld!!)

Met koerier en track n trace + handtekening voor ontvangst.

Had een duo oplader besteld voor mn gopro batterijen. Ik kreeg een UPGRADE waarbij de oplader ook een powerbar is. Helaas werkte deze niet naar behoren. Via Whatsapp contact gezocht en zonder blikken of blozen werd me medegedeeld dat ik de unit + batterijen mocht houden en dat ze een NIEUW product zouden opsturen! TOP GEREGELD!!!

Perfecte service, bestellen en de volgende dag al in huis. Daarnaast snelle en vriendelijke interactie met de klantenservice, in mijn geval d.m.v. 'whats app'. Daarnaast ook scherpe prijzen!

Producten goed verpakt en in uitstekende condities geleverd.

Snelle en vriendelijke interactie met de klantenservice, in mijn geval via 'whatsapp'.

Een Mavic 2 Pro met Fly More kit, ND-filters, geheugenkaart en backpack besteld bij V-Nix omdat ze aangaven alles op voorraad te hebben. Voor mijn werk had ik deze spullen op korte termijn nodig, daarom direct contact gezocht om een offerte te ontvangen. Dat koste wat op en neer gemail maar die volgde uiteindelijk wel. Geen bericht dat er onderdelen niet op voorraad waren o.i.d. Bestelling geplaatst en bij ontvangst (wel netjes de volgende dag) staat er op de pakbon dat de ND-filters en de Fly More kit in de backorder staan. Voor de filters was dat nog overkomelijk maar de Fly More kit was echt noodzakelijk voor een klus op korte termijn. Ondanks dat op de website stond dat deze direct leverbaar was kon deze pas 2 weken later worden geleverd.

De onderdelen die de volgende geleverd werden waren goed verpakt.

Nadat de Fly More kit er niet was heeft het nog een aantal belletjes en mails gekost om de credit nota te ontvangen. Ik heb ze nog de kans gegeven om het via een concullega op tijd te laten leveren maar dat was volgens hun niet mogelijk. Oftewel, los dit probleem aub zelf maar op. Voorraadindicatie op de website is dus niet altijd goed!

Erg vriendelijke klantenservice. Toen ik een vraag had werd ik meteen geholpen. Ik had mijn bestelling al binnen een paar dagen binnen. Ik raad deze winkel erg aan!

Overzichelijke website, vlot. Prettig om te winkelen. In dit geval makkelijk een overzicht te krijven van de Mavic 2 accessoires (bij andere shops moet je nogal eens door alle DJI accessoires heen om de juiste accu te vinden). Ook een scherpe prijs.

Geen 5 sterren door klein minpuntje. Bestelling 's avonds laat gedaan en de website geeft aan "Voor 23:59 besteld = morgen in huis!*". Tijdens het bestel proces werd mij niet duidelijk dat dit inhoud dat orders na 18.00 de volgende ochtend verstuurd worden voor same-day-delivery in de avond en dus niet op kantooradres afgeleverd kan worden. Het verzending naar werkadres opgegeven.

NB. Min of meer ook mijzelf toe te rekeken, de Voor 23:59 besteld = morgen in huis!* heeft en een * en is klikbaar waaronder die uitleg staat. Toch zou het fijn zijn als dit in het bestelproces duidelijk wordt. Toch prima opgelost (zie klanten service).

Pakket is zoals beloofd verzonden in de ochtend en biedt een mooie track & trace via Trunks met SMS notifactie.

5 sterretjes ! Toen ik wat later nog geen track & trace had ontvangen op de site gekeken en gezien dat avond zendingen dus niet op een kantooradres bezorgd worden (die worden dan een dag verlaat). Snachts gemaild en in de ochtend een vreindelijke mail ontvangen dat de zending was omgeboekt naar huisadres. Op vervolg mails met andere vragen steeds snelle reacties (binnen 2 uur). Prima inhoudelijke antwoorden en vriendelijke toon!

Leuke eerste ervaring met deze shop.

Scorekaart voor V-Nix.nl

Qshops