Batterijenhuis

Gebruikers over webshop Batterijenhuis

Ik wacht al 14 dagen op batterijen, meerdere mailtjes verstuurd, er wordt gezegd: post bedrijf heeft het druk.... Schaamteloos. Op hun site vandaag besteld morgen verzonden. Trap er niet in mensen.

Het enige wat er is verzonden zijn woorden....ik heb niets ontvangen en ik weet dat ik ook niets meer ga ontvangen, bedrijven beseffen zich niet dat ze een verplichting hebben tot leveren of centen terug betalen.

Er wordt verscholen achter vervoersbedrijf,post nl DHL etc.... Ze zouden het zogenaamd druk hebben, alsof het kerst is ofzo. De pakketten stromen hier binnen van bestellingen welk gisteren en van een paar dagen terug....maar de bestelling van twee weken geleden ...ja..nee...ja..daar zit nou toevallig een vertraging op....ik zal m'n batterijen elders bestellen en m'n geld terug vorderen. Ik ga hier noooooit meer bestellen. Wat een ballen tent. Amateurs.

Eenvoudig te bestellen. Gratis bezorging is een groot pluspunt. Snel geleverd en paste ook mooi door de brievenbus. Top!

Al een paar keer batterijen besteld bij het Batterijenhuis en tot nu toe altijd keurig en snel geleverd. Ze verkopen onder andere Eneloop oplaadbare batterijen, in mijn ogen en ervaring de beste oplaadbare batterijen die er zijn.

Prima. Snel en volledig

Een adapter besteld bij Batterijenhuis.nl na lange research naar verschillende merken en modellen. De Panasonic MQR06 bij ze besteld, maar de de Panasonic BQ-CC16 ontvangen. Dit kenbaar gemaakt, met als reactie dat de modellen precies hetzelfde zouden zijn. Ricardo heeft duidelijk mijn e-mail niet serieus genomen, geen (juiste) research gedaan en dus zend ik een mail terug met de precieze verschillen tussen de laders. In zijn reactie hierop reageert Ricardo enkel op de helft van mijn feitelijke constateringen. Volgens hem zou het verschil in laadstromen minimaal zijn. Dit verschil is echter veel groter, wanneer er een enkele batterij wordt opgeladen. Dit stond al in mijn vorige e-mail, maar dit heeft hij dus niet gelezen, of proberen te ontwijken in zijn reactie, in een tweede poging om mij af te poeieren. Ik stuur nogmaals een mail (inmiddels de derde) waarin ik de feiten nog eens in zijn volledigheid voorleg en ben op geen enkele manier onbeschoft of onredelijk in mijn bewoordingen. Dit maal krijg ik geen reactie. Ook niet wanneer ik meer dan een maand later de mail nog eens stuur. Ricardo gelooft het wel met mij. Als iemand tijd en moeite heeft gestoken om het juiste merk en type product te vinden, dan is het al vervelend om een verkeerde te ontvangen, laat staan om vervolgens op deze waardeloze manier behandeld te worden.

Bestelling veel te laat ontvangen.
Op 12 februari besteld 17 februari ontvangen.
Het ging om 2 eenvoudige knoop cellen

Levertijd te lang.
Kan veel beter.
Bij Coolblue voor 24:00 besteld, volgende dag binnen.
Zo hoort het.

Excuses zijn aangeboden.
Vrij snel gereageerd op mijn klacht.

Bij Batterijenhuis waren de GP 2600mAh rechargable penlights het goedkoopste in de pricewatch (met een aanzienlijk verschil). Koop je meer, heb je nog staffelkorting ook. Ik zag hier al een tijdje geen beoordeling meer, dus bij deze weer eentje erbij.

Snelle levertijd. Gistermiddag besteld, vanmorgen om 10.30u kwam DHL al langs op zaterdag. Past het door de brievenbus, dan komt PostNL, lukt dat niet, dan DHL (ik zag dat een ander DPD noemde, dat geldt alleen voor Belgie gelukkig)

Per Facebook van te voren contact gehad, omdat ik absoluut geen zaken met DPD wil doen. De vraag 's avonds gesteld en 's morgens antwoord. Snel zat.

Nette website met een duidelijke structuur. Ik had nieuwe batterijen nodig en mijn keuze was op de Sanyo Eneloop XX gevallen. Batterijenhuis bood deze tegen een scherpe prijs aan zonder verzendkosten en ze waren voorradig.

Uistekende verzending van de bestelde producten. Kreeg direct een mail met de orderbevestiging en niet veel later zelfs al een verzendbevestiging. Niet geheel onbelangrijk, de bestelling was erg stevig verpakt in een opgevulde doos.

Overzichtelijke, no-nonsense site. Door gratis verzending en staffelkorting was mijn bestelling van 16 Sanyo eneloop batterijen en een lader veel goedkoper dan elders.

Gratis verzending. Goed verpakt in doos en verstuurd via DPD. 's Avonds besteld, volgende dag een mailtje met DPD track en trace code, volgende dag in huis.

Prima. Volgens verwachting afgehandeld. En geen verzendkosten.
Meldingen in de mail rondom de status van de verzending.

Mijn bestelling paste in een enveloppe waardoor het in de bus paste.. Geen achterlijk grote doos oid.
In de mail kwamen melding rondom de verzending. Dus prima.

Beetje saaie maar wel zeer overzichtelijke site. Alles is logisch in groepen verdeeld en ik had mijn product dan ook snel gevonden.

Netjes in een bubbelenveloppe verzonden, zelfs voor een enkele batterij. Gelijk de volgende dag in huis.

Snel gevonden wat ik zocht.
Geen problemen gehad met betaling.
De prijs was zeer goed tov andere webshops.

De verzending was op tijd en zou ook goed verpakt zijn.
Buiten de macht van Batterijenhuis om was mijn envelop geopend en het bestelde produkt ontbrak.
PostNL was niet echt behulpzaam en ik keek tegen "pech gehad" aan.
MAAR, ik nam contact op met Batterijenhuis wat me brengt tot aftersales.

Probleem van geopende post uitgelegd, was geen enkel probleem voor Batterijenhuis.
Bestelnummer opnieuw genomen en de bestelling direct weer opnieuw naar me toe gestuurd.
Verzending wederom op tijd en dit keer was ie kompleet.

Dat is pas klasse, echt Toppie..

Het artikel was snel te vinden en zonder veel rompslomp was de bestelling binnen 2 dagen goed verpakt in huis.
Zal zeker nog eens wat bestellen.

Eenvoudige maar duidelijke website met een goede zoekfunctie. Betalen lekker makkelijk via iDeal zoals het toch wel moet in deze tijd.

Na bestelling mooi een bevestiging.

De bestelling is was de volgende dag mooi in een envelop geleverd, niets mis mee!

Overzichtelijke website, snel een account aan te maken gedurende het bestelproces.

Weliswaar na de bevestiging geen statusupdates maar artikelen waren volgens site op voorraad, donderdagavond besteld, zaterdagochtend bezorgd.

Moeilijk te verkrijgen batterij gevonden en gekocht bij deze shop.
De batterij u23px, 5.6V voor mijn Sennheiser K3-U is al jaren uit de reguliere handel, maar zij hebben hem dus op voorraad.
In de avond besteld, volgende dag verstuurd, dag daarop aangekomen Zonder verzendkosten.

Verpakt in een envelop met bubbeltjes, batterijen afzonderlijk verpakt in plastic.
Bestelling is verstuurd naar een ander adres dan faktuur adres, zoals opgegeven.
Altijd fijn als dat dan ook gebeurd.

Twee setjes van 4 Sanyo AA Eneloop XX batterijen besteld.
Als extra vond ik twee gratis batterij opbergdoosjes van batterijhuis huismerk in het pakket!
De website had een probleem doordat het doorschakelen naar IDEAL alleen werkt met IE of Firefox en dit wordt slechts vermeld nadat je de bestelling hebt geplaatst.
Ik heb de bestelling dus nogmaals geplaatst via Internet Explorer en dit even gemeld via email. Het leverde verder geen problemen op.

Vrijdag rond 13 uur besteld en dezelfde dag nog verstuurd en tracking code ontvangen.
Blijkbaar levert DPD niet op zaterdag, want de hele dag was er geen verandering in de status. Maandag na 11 uur zag ik in de status dat het bezorgd was en het pakket lag inderdaad in de brievenbus. Het was goed verpakt in een kartonnen doosje.
De gratis verzending is niet aangetekend, maar dat heeft als voordeel dat je niet thuis hoeft te zijn als het door de brievenbus past.

Ik kwam bij deze, mij nog onbekende, leverancier terecht omdat ik op zoek was naar Eneloop AA-batterijen voor mijn GPS. De website is overzichtelijk en het assortiment is groot met zeer redelijke prijzen. Omdat het bestelde ook nog kosteloos wordt verzonden heb ik de proef op de som genomen. Bestelling om 12.00 hr gedaan en binnen zeer korte tijd een bevestigingsmail ontvangen. Om 15.00 hr een bericht ontvangen dat het pakket was verzonden en ook een link naar de DPD track & trace website..

De volgende dag werden de batterijen al thuisbezorgd. Ze waren keurig per 4 stuks verpakt in 3 plastic bewaardoosjes. Dit vind ik grote klasse. Het geheel zat in een enveloppe met luchtfolie. Omdat het pakketje niet in de brievenbus wordt gefrommeld, maar netjes aan de deur wordt afgeleverd is dat geen probleem.

Kortom ik ben zeer tevreden. Een aanrader!!

Had een losse AA batterij nodig ten behoeve van een reparatie van een elektronisch apparaat.
Helaas worden alle batterijen per 4 stuks verkocht.
Toen vond ik Batterijenhuis.nl, deze verkopen ook gewoon losse batterijen en vragen geen verzendkosten.

De site ziet er niet modern uit maar hun assortiment is groot.

Een puntje van kritiek is dat je niet op de hoogte gehouden wordt van de order (ontvangen/betaald/inpakken/verzonden)

Ik had dinsdag later op de dag een bestelling geplaatst, deze is op woensdag verstuurd en lag donderdag in de brievenbus.
Je wordt niet op de hoogte gehouden van de bestel status, en omdat het om brievenpost gaat is het niet traceerbaar.

Scorekaart voor Batterijenhuis

Qshops