Serverkast.com

Gebruikers over webshop Serverkast.com

Vakspecialisten, werken duidelijk al jaren met deze producten. Heel ruim assortiment vergeleken met andere online spelers

Snelle leveringen, volgende dag in huis. Goed verpakt, in een passende doos

Had een vraag over het aansluiten, werd prima te woord gestaan en goed geholpen

Twee keer iets besteld wat volgens de website op voorraad was, twee keer te horen gekregen dat er een levertijd van ±8 weken op zit… De tweede aankoop heb ik geannuleerd vanwege deze misinformatie.

Levertijden en voorraad op de website zijn onbetrouwbaar.

Ik zie net dat ze het product op de website nog steeds adverteren als "op voorraad" terwijl ze mij vertellen dat "De bestelling staat ingepland voor verzending in week 20" (dat was op 18-03-2024, wat in week 12 is). De eerste bestelling was op 17-02-2024 (week 8 ) en toen kreeg ik te horen "De bestelling staat ingepland voor verzending in week 14".

Beide keren was het volgens de website op voorraad, en beide keren 6-8 weken levertijd. Ondanks hun bericht dat het "onverwachts niet op voorraad" was geeft de website nog steeds aan dat het wel op voorraad is. Dit is geen vergissing maar opzettelijke misleiding.

Na het plaatsen van de bestelling van een product wat volgens de website op voorraad is, krijg ik van de klantenservice te horen "Sommige producten uit jouw bestelling waren onverwachts niet op voorraad. Excuus voor dit ongemak. De producten zijn per container onderweg naar ons en zodra de producten bij ons binnenkomen, versturen we deze direct."

En ondertussen staan de producten nog steeds als "op voorraad" op de website…

Ik heb in oktober een 9U wandrack 600 mm diep besteld. De kast werd netjes volgens indicatie de volgende dag uitgeleverd. Helaas was de deur kapot maar ook hier werd direct een vervangende deur voor opgestuurd.

Prima verpakt, snel geleverd.

De deur was kapot dus ik heb contact opgenomen met de klantenservice. Ook had ik een vraag over de inbouwdiepte van deze kast. Ik werd snel en behulpzaam te woord gestaan en er werd direct een nieuwe deur verzonden ter vervanging van de defecte deur die ik in eerste instantie had ontvangen. Helemaal top!

Na goede hulp, direct kunnen bestellen.
De volgende dag hebben we de spullen mogen ontvangen.
De kwaliteit was boven verwachting.
Toppers aldaar

De volgende dag bezorg op de werkplek geleverd op de besproken tijd

Bericht gekregen over de bezorging tevens nog nacontrole

Ik heb 2 bestellingen geplaatst bij serverkast.com. Beide bestellingen waren slecht verpakt en kwamen significant beschadigd aan. (90 graden verbogen uiteinden op metalen onderdelen). De tweede bestelling bevatte zelfs een duidelijk gebruikt product (kapot gedraaide schroeven en slechte assemblage).

1.5 cm foam rondom metalen onderdelen die 5KG per stuk (totaal meer dan 30 kg) wegen is niet genoeg.

Levering en betaling gaan prima. Maar bij klachten over de geleverde producten wordt er niet gereageerd.

Er zaten knikken in de geleverde kabel. Voor een kabel met een stugge kern is dit natuurlijk erg slecht. De kabel was handmatig in een doos gerold.

Er wordt niet gereageerd op klachten/verbeterpunten. En alleen de positieve reviews van producten worden naar de website door gezet. De slechte reviews worden achtergehouden.

Overzichtelijke website, goede prijzen, snelle bezorging, de bestelling heeft in het algemeen geen enkel probleem opgeleverd.

Helaas miste er 1 onderdeel bij de bestelling, maar was deze pas 2 maanden na de bestelling opengemaakt. Na een kort telefoontje werd er vanuit de winkel alsnog het onderdeel dezelfde dag nog verstuurd.

Duidelijke website bereikbaar via verschillende satelliet websites.
Bestelproces is ook overzichtelijk.

De bestelling werd direct verzonden na bestelling en de dag erna bezorgd via 2 deelleveringen, waarschijnlijk omdat de serverplank vanuit het centraal magazijn wordt verstuurd. Dat het om een deellevering ging stond ook netjes vermeld op de pakbon.

Bij de bestelling was het plastic rondom het artikel (de rackplank) gescheurd waardoor de bijgeleverde kooimoeren er niet meer bij zaten.

DS heeft kosteloos een nieuw setje opgestuurd (met 10 stuks kooimoeren ipv 4) en daarmee naar volle tevredenheid het probleem opgelost.

Ik ga de volgende keer weer hier bestellen.

Scorekaart voor Serverkast.com