DataIO

Gebruikers over webshop DataIO

Lage prijzen, grote selectie aan merken en typen. Snelle verzending. Navigatie van de website kan nog wel wat beter. Ik zocht een bepaald merk in SD formaat en vond in eerste instantie alleen microSD.

Klantenservice top! Ik was op zoek naar een datakaart voor mijn spiegelreflexcamera, maar door de klantenservice geholpen aan een micro-sd kaart met adapter voor de camera. Nu heb ik geen dongle hoeven kopen om de datakaart in mijn laptop te kunnen steken!

Samsung micro SD besteld. Erg goede service en het product van goede kwaliteit. Levering was netjes en snel.

Data IO is een uitstekend bedrijf die weet wat kwaliteit is. Ook wil ik benoemen dat hun bezorg service erg snel is. Bij een vraag over een product reageren ze vrijwel direct en zijn ze klantvriendelijk.

Mijn product was met zorg verpakt en optijd geleverd.

Ik heb bij Data IO een SanDisk Micro SDXC Extreme voor Nintendo Switch van 128 GB besteld en het resultaat is echt uitstekend. Een zeer goede kwaliteit en snelheid. Ik ben erg tevreden over dit product.

Mijn bestelling was traceerbaar, waardoor ik makkelijk mijn pakketje kon volgen. Het pakketje kwam met het kaartje heel aan en nog steeds in goede staten.

Goede service. Snel en gemakkelijk te bestellen. Tevens snel en goed geleverd. Producten ook nog voor een goede prijs!

Afgelopen woensdag een bestelling geplaatst, volgende dag ontvangen in een sterke verpakking. Ik heb de prijs vergeleken met andere leveranciers. Hieruit is gebleken dat DataIO gewoon de GOEDKOOPSTE is.

Makkelijke bestelling en zeer vriendelijke klantenservice. Uiterst snelle levering en zelfs eerder naar verwachting!
Zal ze zeker aanraden bij vrienden en familie.

Een Micro SD kaart voor de Nintendo Switch gekocht. Super netjes verpakt en de volgende dag ontvangen, zoals het hoort.
Verder een telefoontje ontvangen of het adres wel klopte, en ja hoor, het adres was niet in orde. Dit kon nog makkelijk worden omgezet door een medewerker van DataIO.
Top service!

Verzending de volgende dag ontvangen in goede staat.

Telefoontje ontvangen omdat het adres niet juist was ingevuld. Dit kwam uit hen zelf, zoals het hoort. Verder geen opmerkingen.

Ik had de Sandisk Micro SDXC Extreme voor de Nintendo Switch hier gekocht. De bestelling verliep soepel en onderving geen gezeur.

Het was de dag nadat ik het had besteld al binnen, dus erg vlot.

Sandisk Ultra Flair 256GB USB stick besteld..Snelheid valt wat tegen maar verder wel tevreden. Communicatie per mail na aankoop is vlot en netjes. Scherp geprijsd..goedkoper dan elders. Verzending is ook snel. Ondanks grote drukte bij POSTNL pakketje volgende dag in huis. Keurig!

Verzending was vlot; product volgende dag in huis. DIt ondanks grote drukte bij de Post.

Ik heb een 256GB Sandisk Ultra USB stick besteld. Scherp geprijsd, deze USB stick was goedkoper dan bij BOL...snelheid is wat aan de matige kant; begint vaak hoopgevend maar kakt dan wat in..wel snel geleverd.

Snel geleverd ondanks grote drukte bij POSTNL was het pakketje de volgende dag al in de brievenbus.

Inmiddels meerdere malen 's middags besteld bij dataio. Iedere keer zeer vlotte melding van verzending (vaak binnen het uur) en de volgende dag de bestelling in huis. Keurig!

Vaak ook de optie om kosteloos (zonder tracking) het product te laten verzenden middels briefpost. Super wanneer je alleen een klein geheugenkaartje besteld.

zoals altijd weer prima geregeld, prijs kwaliteit prima, levering altijd zonder problemen..
thumbs up !!

snel geleverd, product prima

Inmiddels drie bestellingen geplaatst bij DataIO vanwege de prijs en de snelle levering. Levering is altijd op tijd en ligt altijd de volgende dag al op de mat. Dit geeft mij een motivatie om uit eigen beweging een review te plaatsen.

Producten liggen altijd al de volgende dag netjes op de mat.

Uitgebreid assortiment, lage prijzen en snelle levering. De prijzen zijn duidelijker en eerlijker vermeld dan op Amazon. Verder geeft DataIO veel informatie over zn producten.

voor 15u besteld en de volgende dag in de brievenbus, zoals beloofd

Duidelijke feedback over wanneer het pakket te ontvangen viel, alleen wel achteraf zo'n mail over trustpilot, dat hoeft van mij niet.

Sandisk Ultra Fit 64 GB besteld. Fout gemaakt bij adresgegevens. Snel, met korte wachttijd telefonisch opgelost. Top!!

Binnen 24 uur per post

Snel en goed bereikbaar

Verzending is duurder dan hier vermeld, product komt ook niet op de tijd en de klantenservice reageert geheel niet op klachten.

Ondanks dat verzending gratis zou zijn volgens de pricewatch, laten ze je toch 2,50 betalen omdat de gratis optie een zeer onzekere aflevering zou hebben. Echter direct na betaling krijg je bij de duurdere verzendoptie een mailtje dat deze ook niet betrouwbaar is. En inderdaad, de volgende dag hele dag gewacht maar niets gekregen! Had net zo goed de gratis optie kunnen kiezen. Voelt gewoon aan als laag bij de grondse methodiek om meer te verdienen.

Heb geen enkele reactie gekregen op klacht (na 3 dagen wachten)

Twee micro SD kaartjes besteld op woensdagmiddag. De dag erna kon ik ze ophalen bij een Pakjegemak punt.

Snel verzonden en goed verpakt.

Goede klantenservice, zeer snelle afhandeling en levering van wat voor mij een belangrijke spoed opdracht was.

Vrijdagmiddag besteld, zaterdagochtend binnen.

Er werd duidelijk aangegeven door de klantenservice dat 24 uurs levering momenteel niet gegarandeerd kon worden maar vrijwel altijd goed gaat. Vrijdagmiddag besteld, zaterdagochtend binnen, heel fijn.

Scorekaart voor DataIO