Gebruikers over webshop DataIO
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenNadat ik een product besteld had dat moeizaam leverbaar bleek te zijn, kreeg ik direct een telefoontje. Na overleg werd meteen een gelijkwaardig product toegezonden. Kortom: klantvriendelijke snelle reactie.
AlgemeenEenvoudig bestelproces, de goederen werden vlot en correct geleverd (zoals gewoonlijk) voor een nette prijs.
AlgemeenProduct was goed omschreven en levering was netjes en snel. Eén minuut voor vijf besteld, en toch de volgende dag geleverd (deadline was vijf uur).
AlgemeenDiverse keren besteld en altijd snel en goed verpakt geleverd. Prijzen zijn goed. Alles top.
AlgemeenEen vast adres voor goede betrouwbare opslag media! Ik wordt hier nooit teleurgesteld en er zijn professionele aanbiedingen!
VerzendingJuiste product zeer snel geleverd! Top!
KlantenserviceMoet vast goed zijn, geen ervaring mee.
AlgemeenIk kende deze winkel nog niet, op basis van de reviews hier besteld. Dinsdag een microsd kaartje besteld, betaling ging soepel zonder verplicht aanmaken van een account en kreeg het woensdag geleverd. Snel en de prijs is goed, betrouwbaar dus.
VerzendingWerd als brievenbuspakketje geleverd, voldoende stevig verpakt.
AlgemeenCompleet assortiment en snelle levering!
Al jaren mijn vaste adres voor (micro) SD kaartjes! “Top” zeer tevreden.
AlgemeenBestel al jaren hier mijn geheugenkaartjes en USB sticks. De prijzen hier zijn over het algemeen het beste en ik vertrouw de kwaliteit (echtheid van producten) die door deze winkel word geleverd. De website is makkelijk te navigeren en het bestelproces loopt soepel.
VerzendingIk heb de laatste keer voor tracking betaald en kreeg netjes updates van PostNL op mijn email over de bezorging. Alles is netjes ingepakt ontvangen.
AlgemeenDe DataIO webshop komt vaak als goedkoopste naar boven, maar levert toch altijd prima kwaliteit.
VerzendingVerzending via briefpost zonder tracering is gratis. Ik heb (per toeval) net na de cut-off tijd van 17:00 uur besteld, maar het is alsnog dezelfde dag verzonden èn de volgende dag bezorgd!
AlgemeenBeste prijs en de volgende dag correct en goed verpakt geleverd.
Product werkt ook goed.
AlgemeenGroot assortiment, scherpe prijzen en mooie aanbiedingen. De bestelde producten werden netjes de volgende (werk)dag geleverd. Bezorgen per post is gratis, ik heb wel voor de track&trace optie van €1,99 gekozen.
AlgemeenInmiddels twee keer achter elkaar als ik een enkele usb stick bestel, krijg ik een belletje dat deze helaas niet leverbaar is. Of ik genoegen nemen wil met een andere.
De vorige keer is mij dat slecht bevallen, zit ik met een onhandig ding dat een verkeerde aansluiting heeft, dus deze keer maar bedankt voor het aanbod
AlgemeenPrijs/kwaliteit vind ik bij DataIO erg goed. Ik bestel er bijna altijd mijn geheugenkaartjes. In het verleden regelmatig gehad dat indien het door mij bestelde product onverhoopt toch niet op voorraad bleek, ik een beter alternatief kreeg toegestuurd. Eén van de redenen waarom ik DataIO van harte zou aanbevelen.
VerzendingIn tegenstelling tot eerdere ervaringen liep de verzending van mijn bestelling een beetje mis. Door een DDoS op de banken op het moment van bestellen, koos ik voor handmatig overboeken. Ik kreeg hiervoor een iDeal link toegestuurd, welke ik, toen de DDoS voorbij was, heb voldaan. Helaas werd deze betaling vervolgens niet goed/automatisch door het systeem verwerkt.
KlantenserviceContact opgenomen met de klantenservice, initieel via Facebook, echter wegens uitblijven van reactie (enkele dagen) toch maar er achteraan gebeld. Toen was het vlot opgelost. Via Facebook is het nog altijd wachten op een reactie/bevestiging dat ze het hebben gelezen. Deze ronde scoren ze er helaas niet super mee.
AlgemeenIk bestel mijn USB sticks en MicroSD kaartjes al jaren bij DataIO. DataIO is betrouwbaar, levert snel en heeft scherpe prijzen. Ja, je kan soms een euro goedkoper bestellen bij Amazon, maar daarmee sponsor je ook de teneergang van Nederlandse webshops en steun je de beruchte werkomstandigheden in Amazon magazijnen.
VerzendingVerzenden kan gratis of met track & trace voor 2 euro. Bestel je overdag is mijn ervaring dat de bestelling nog dezelfde dag wordt verzonden. Levering is door PostNL als briefpost, wat soms tot vertraging kan leiden. Tegenwoordig kies ik voor verzending met track & trace. Deze worden wel netjes de volgende dag bezorgd. T&T is dus aan te raden.
AlgemeenDit is altijd een betrouwbare shop geweest met soms scherpe aanbiedingen. De vele combinatie aanbiedingen maken het soms onoverzichtelijk, dan moet je ineens je rekenmachine erbij gaan pakken. Verder niks op aan te merken.
Snelle verzendingen en goed verpakt.
AlgemeenNiet het juiste- en een goedkoper product geleverd en extra betalen om je (brievenbus) product te kunnen volgen.
KlantenserviceOndanks mail aan de klantenservice geen reactie op verkeerd (en goedkoper) bezorgd product
AlgemeenBestelling eenvoudig geplaatst. In het verleden hier vaker geheugenkaartjes besteld vanwege de goede service, snelle verzending en lage prijzen. Helaas was mijn oude account reeds verlopen sinds ze waren overgegaan op een nieuw systeem, maar een account is eenvoudig gemaakt.
VerzendingGeheugenkaartjes netjes verpakt in een brievenbuspakketje. Middels actietarief was deze als traceerbaar pakketje verzonden, waar ik ook erg blij mee was.
AlgemeenBestelling geplaatst en laten leveren zonder track en trace. Deze mogelijkheid is interessant voor goederen met een lage waarde (zoals een MicroSD kaart) zodat de verzendkosten in verhouding zijn met de waarde van de bestelling.
VerzendingBestelling 6 dagen later geleverd
KlantenserviceNavraag gedaan omdat andere bestellingen per briefpost wel snel geleverd werden. Volgens Data.io zat daar verschil in, ze zagen flinke vertragingen bij PostNL vanwege COVID. Werd netjes uitgelegd in een uitgebreide email.
AlgemeenRonduit onbeschofte en aanvallende ‘service’ van DataIO na het niet hebben ontvangen van mijn bestelling.
Nadat mijn bestelling na twee weken nog niet bezorgd was, heb ik contact opgenomen. Reactie was dat ik moest wachten en anders over 1-2 weken nog een keer contact op moest nemen. Dit heb ik gedaan. Er zou een onderzoek worden gestart bij PostNL. Ik ben nooit op de hoogte gesteld van het resultaat en moest zelf opnieuw contact opnemen. Wat bleek: er is helemaal geen onderzoek gestart. Er werd aangegeven dat briefpost niet zomaar kan verdwijnen en dat aangifte gedaan moet worden. Hiervoor zou ik allerlei formulieren in moeten vullen. Volgens mij is de afzender verantwoordelijk, niet ik.. Daarbij werd geïnsinueerd dat ik de bestelling (van net aan €25...) mogelijk probeer achter te houden.. Een dergelijke aanvallende houding heb ik nog nooit meegemaakt.
Mijn advies is om producten voortaan elders te kopen waar ze weten wat klantvriendelijkheid is.
AlgemeenGoede en snelle levering, personeel heel vriendelijk. Goede prijs voor de goede producten!! Top serves!
VerzendingBestelling paar dagen geleden al ontvangen. Voor de rest een top serves!
KlantenserviceHeel vriendelijk!