Gebruikers over webshop DataIO
Review toevoegenMicro-sd volgende dag bezorgd via post.nl-brievenbus-pakje. Compact, goedkoop, en je hoeft niet thuis te blijven.
Site overzichtelijk genoeg, bestellen zonder problemen, geen account nodig.
'Brievenbus-pakje' van stevig karton, 20x30cm. Paste net door de brievenbus. Levering sneller dan verwacht, post.nl slaat hier wel eens wat dagen over..
Meerdere verzend-opties, met verschillende kosten.
USB stick besteld vrijdagmiddag rond 16:00 via gewone post (2-3 dagen), krijg m de volgende dag al binnen! :-).. Toen ik mn mail checkte zag ik dat ie 3 minuten na mn bestelbevestiging al werd verzonden! Goeie service!
Erg vlot besteld omdat er geen account op de site nodig was, in de middag besteld en betaald, volgende ochtend in de bus.
Uitstekende service. Ik had een micro SD kaart besteld. Vervolgens kreeg ik een mail dat deze niet niet leverbaar was en dat zij zonder bijbetaling een andere micro SD kaart met betere spec's zouden gaan leveren.
Super!
Werd in mijn geval(de gratis verzending) geleverd in een stevige kartonnen envelop zonder grote reclame e.d.
Product makkelijk te vinden op de website met goede extra informatie ,op een overzichtelijke website.
VerzendingSnel en netjes verpakt geleverd.
De website werkt goed, is overzichtelijk en laadt snel. Ik bstel hier al langer en het fijne is dit bedrijf op alle, voor de klant belangrijke, aspecten gecontinueerd blijft. Gewoon no-nonsense.
VerzendingVerzendkosten worden nog gerekend, voor een sd-kaart per briefpost €2,50. Rekenen van verzendkosten vind ik wat uit de tijd raken. Dit is een verbeter puntje.
Aantrekkelijke prijs, overzichtelijke keus, makkelijk betalen, goede communicatie en een vlotte levering. Met 24uur aan de slag met nieuwe geheugen. Klasse!
VerzendingGoed en neutraal verpakt. Dezelfde dag nog verzonden. Ontvangst in 24uur bij normale levering (niet traceerbaar). Goed werk - betrouwbaar!
Kleine SNAFU bij bestelling. Out of stock maar de site was niet bijgewerkt. Ik kreeg de volgende dag netjes een telefoontje om de situatie uit te leggen. En toen ik de kaart ontving bleek uit de bon dat ze me ter compensatie voor de dag vertraging een snellere versie hadden gestuurd. Niets dan lof.
Goedkoop, duidelijke communicatie. Niet teveel gedoe, en een zeer duidelijke website. Het aanmaken van een account duurde dan ook niet langer een enkele minuten. Top !
VerzendingNa ruim 1 uur ontving ik de bevestinging van de verzending inclusief de track & trace nummer. Dat is snel !
Voordelig, duidelijk en zeer snelle levering. Op maandag middag besteld en op dinsdag ochtend 10.00 uur geleverd.
VerzendingGoede levering: kosten voor track & trace pakket alleen €2,50 extra. Anders 5 sterren.
Ik had voor DataIO gekozen omdat ze de goedkoopste waren (ik zocht een MicroSD kaartje) en ik toch wel benieuwd was hoe het bestel- en leveringsproces zou verlopen.
VerzendingAlles ging uitstekend en de enveloppe met bubbeltjesfolie (gratis verzending!) lag keurig netjes binnen de aangegeven verzendtijd bij mij op de deurmat. Ik ben tevreden.
bestelling word niet geleverd, inmiddels thuiswinkel.org moeten inschakelen omdat er na meerdere telefoontjes en emails geen oplossing geboden word.
tevens is dataio zeer klant onvriendelijk aan de telefoon en via de email
product word door dataio niet geleverd, ondanks meerdere telefoontjes en emails
Klantenserviceword niet geholpen, telefonsich is het personeel zeer bot en niet bereid om iets te doen.
email word niet beantwoord.
Bestelling ging zoals je mag verwachten. Daarin onderscheiden webwinkels zich niet zo veel van elkaar. De reden dat ik nu een 5-ster review plaats is de prima klantenservice. Een Samsung EVO 32GB MicroSD kaartje dat na 4 maanden al de geest gaf werd zonder gedoe snel vervangen. Het enige dat ik daarbij te betalen had was 1 postzegel voor de retourzending. Prima natuurlijk, zeker gezien de bijzonder scherpe prijzen in deze winkel.
VerzendingIk stuurde vrijdag mijn defecte kaartje op en de dinsdag erop had ik de vervangende in huis.
KlantenserviceZonder gedoe en snel de garantie afgehandeld.
Overzichtelijke website, prima zoekfunctie en betalen gaat eenvoudig in mijn geval met met Ideal.
Kortom uitstekend opgezette site.
Supersnelle verzending, keurig verpakt en de dag erna in de brievenbus. Klasse.
Overzichtelijke website met aan het slot opties hoe de zending verzonden kan worden die van invloed kunnen zijn op de verzendkosten. Prettig.
VerzendingDe S.D kaart was stevig verpakt in een plat kartonnen doos zodat deze door de brievenbus kan en werd tijdig geleverd zoals DATAIO dit reclameert. Voor de 2e maal hier iets besteld vanwege de prijsstelling tov overige webleveranciers, opties verzenden en levering de volgende dag. Redenen om terug te blijven komen. Sterker nog, de volgende bestelling wordt spoedig geplaatst. Hrt. grt. GU te A.
Een goedkoop 64gb Kingdston MicroSD kaartje besteld, niet de snelste, maar de prijs stond mij goed aan.
VerzendingNetjes verpakt en snel binnen met track and trace
KlantenserviceHet Kingston kaartje was niet leverbaar, voor de zelfde prijs een fancy Samsung EVO kaartje gekregen voor de zelfde prijs. En nog steeds binnen een nog gelevert.
Lekker snel en makkelijk. Overzichtelijke site. Goede aanbiedingen. Prima verpakt en super snel geleverd. Toppie!!
Verzending16:55 uur besteld. De volgende dag in huis.
KlantenserviceZeer vriendelijk en hulpvaardig.
De producten die ik had besteld, 2x Kingston 32gb class 10, waren slecht leverbaar en kreeg als alternatief de snellere Samsung EVO voor dezelfde prijs
VerzendingSnel en correct geleverd in het gevraagde brievenbuspakje
Al vaker geheugen op deze website besteld. Goed assortiment, altijd snelle levering. Fijne website ook met filtering en zoeken naar specifiek geheugen.
VerzendingSnelle levering zoals altijd, in enveloppe dus 's-avonds gewoon in de brievenbus vinden.
Overzichtelijke site, goed te vinden. Aanbiedingen ook tussen de "normale" prijzen. Makkelijk betalen. 15 woorden kan erg lang zijn.....
VerzendingNetjes verpakt, op tijd geleverd en heel aangekomen, wat wil je nog meer?
KlantenserviceGeval garantie kaartje van bijna 2 jr oud, zonder probleem een nieuw kaartje ontvangen binnen 1 wk!