Gebruikers over webshop DataIO
Review toevoegenZo hoort iedere webshop te zijn! Tops service. Product vrijdagavond besteld, zaterdagochtend voor 11.00 uur direct kunnen afhalen.
De goedkoopste bij 64DB card welke ik zocht. Site gaf mij zelf nog tip naar ander merk die (mogelijk) beter en sneller was.
VerzendingVoor 1700 besteld mits voorradig, volgende dag in huis. Minimale wat je verwacht in dit webshoptijdperk. Nog beter zou zijn voor 2200 of 2359 zoals veel anderen al bieden. Tenslotte zitten velen s avonds juist te webshoppen.
Klantenservice64GB SD kaartje defect. Per mail gemeld. Na 1 week nog geen antwoord. Opnieuw mail gestuurd met wat irritatie erin. Word ik binnen 5 minuten door ze gebeld ! Ze hadden 10 minuten na mijn 1e mail wel degelijk een antwoord gestuurd en nu opnieuw - met oude mail erbij als bewijs - maar belden even om zeker te weten dat deze wel is aangekomen. Ik kan 1e antwoord van ze echt nergens terugvinden ook niet bij mijn cloud cache provider. Mmm. Heb eigen mailserver draaien. Voor zekerheid de DNS records bij mijn hostingprovider gecheckt. Oeps, staat alleen MX record met primary mailserver, de secondary mailserver is iets van hosting provider zelf. Komt bijna nooit voor maar als primary niet of traag antwoord gaat mail dus verloren voor mij. Meteen hersteld. Ik moet voor mijn irriratiemail door het stof: Hulde voor DataIO voor hun aanpak en mij te bellen, heel klantgericht. Net mijn SD kaartje voor RMA teruggestuurd. Zal ook wel goedkomen.
Productinformatie is compleet, prijs concurrerend. Na bestelling bleek het product niet voorradig echter heeft men een vergelijkend product aangeboden zonder dat de levering is vertraagd. Perfect.
Het heeft meer dan een week geduurd en kwam beschadigt aan. Klantenservice is niet behulpzaam.
VerzendingLangzame verzending en wordt slecht verpakt. Dit moet echt beter.
KlantenserviceIk had aangegeven dat de bestelling beschadigt was maar zij komen niet met een oplossing. Daar zit je dan met je beschadigde product. Niet echt netjes.
SD kaartje besteld en binnen gekregen, prima website en goed contact tussen webshop en klant
VerzendingSD Kaartje besteld op zaterdag, op dinsdag afgeleverd. Had hem eerlijk gezegd op maandag verwacht, zeker omdat ik wat extra had betaald voor de verzending die als "snel" werd geadverteerd maar dat kan ook aan PostNL liggen aangezien ik heel netjes een mail kreeg op maandag dat het pakketje aan PostNL was aangeboden
Heldere website met actuele producten tegen scherpe prijzen. Volledig transparant proces (van koop tot levering). Razendsnelle afwikkeling. Nette verpakking.
5 SD kaarten. besteld. Prima prijs, voorraad klopt. Van elke stap op de hoogte gehouden.
VerzendingBrievenbus pakket, heel verstandig, want Postnl 'raakt wel eens' brief kwijt hier en betaalbaar
Altijd probleemloos besteld en de dag erna ontvangen. Zeer duidelijke en nette site. Altijd track and trace. Kortom, helemaal top!
VerzendingAltijd de volgende dag binnen
"Vandaag in besteld, morgen in huis": dit is echt letterlijk. Heb verscheidene keren artikelen besteld. Anderen ook aanbevolen
VerzendingProducten goed verpakt!
Ik had 's middags een sd kaart besteld, waarbij stond vermeld dat deze niet op voorraad was. Vond ik niet erg, ik kon wel wachten. Dezelfde avond kreeg ik een mailtje dat deze kaart niet meer leverbaar was en ik een iets duurdere versie toegestuurd kreeg. De volgende dag was deze al in huis. Helemaal super!
VerzendingZat prima verpakt (ik had de gratis verzenden optie verkozen), niks op aan te merken.
Ik heb bij Data IO een geheugen kaart besteld Zij hebben het erg snel verstuurd. Het product klopte precies. Bedankt DataIO.
VerzendingIk heb hem binnen 1 dag thuis.
Mijn eerste koopje bij DatIO, met een goede kwaliteit en een super snelle levering binnen 24 uur.
VerzendingSuper snelle levering, nog nooit een bestelling zo snel in aan huis ontvangen.
KlantenserviceVraagje gemail aan de klanten service en binnen een paar uur mail ontvangen met een duidelijk antwoord van de klanten service.
Overzichtelijke site met een goed selectie- en keuzemenu en een eenvoudige betalingswijze. Voor levering is contact opgenomen over de toelichting. Prima!
13:11 besteld, 13:15 verwerkt en verzonden. De dag erop bezorgd. Helemaal niets op aan te merken. top
Bestelling was makkelijk te plaatsen, betaling was ook heel snel met iDeal.
Levering via een briefpakket gedaan.
Dit zou volgens de site 1 a 2 dagen langer duren, ik had de bestelling op zondag 16:45 geplaatst en dinsdag had ik de bestelling binnen(postNL wilt geen brieven op maandag bezorgen)
Voorbeeldige shop;
- duidelijke site
- gemakkelijke bestelprocedure
- instant bevestigingsmail
- mails voor verzending + track & trace
- en binnen 24 uur bezorgd in een nette verpakking met nette pakbon
Niets op aan te merken dus
Kaartje besteld en gekozen voor de kartonnen envelop levering met track and trace voor 2,50 extra. Die zekerheid was me het geld wel waard.
Dag later netjes bezorgd.
Laagste prijs, snelle verzending, korte e-mail met bevestiging. Geen spam ontvangen. Alleen de vraag om ze te raten op tweakers, dus bij deze.
Enige dat me beetje steekt is dat ze expliciet aangeven dat gewone briefpost niet verzekerd/traceerbaar is.
Eenvoudig te gebruiken, precies wat ik besteld had. Dus uitstekend.
Bij de bestelling staat echter een bericht dat je het product op verschillende manier kan laten bezorgen. Eerlijk gezegd word ik er een beetje onrustig van dat een bedrijf zo expliciet meldt dat briefpost niet verzekerd en traceerbaar is. Ik heb de eerste keer dus gebruik gemaakt van traceerbare post, die is duurder. De tweede keer heb ik geen gebruik hiervan gemaakt, maar van gewone briefpost. Ik heb wederom keurig een mail gehad met de bevestiging e.d. Nu wacht ik op het pakketje. Als die gewoon aankomt dan behouden ze hun 5sterren status uiteraard.
Tot nu toe dus erg tevreden.
Goede webshop met geweldige échte mensen met passie en hart voor de zaak. Voorbeeldig anno 2016. Dankjewel voor een hele degelijke afhandeling van mijn bestelling.
Makkelijk doorgelinkt door de pricewatch en een nette prijs. De status van de bestelling is goed te volgen via de mailtjes die ze sturen.
VerzendingBestelling zou er na 3 dagen zijn, maar was al na 2 dagen. Geheugenkaart was goed ingepakt in een stevige enveloppe, en met de briefpost, dus hoef er niet voor thuis te blijven.
Nette, goede en overzichtelijke website. Alles is goed te vinden en te bestellen.
Prijzen zijn meestal de laagste. En zoals gewoonlijk snel en correct geleverd.
Zoals boven vermeld: snel en correct.