Gebruikers over webshop CampusShop.nl
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenHet was makkelijk en overzichtelijk om te bestellen en de laptop was de volgende dag al in huis top service ben heel erg tevreden
VerzendingHet was snel geleverd en goed ingepakt
KlantenserviceHeb geen klachten
Algemeenhet was makkelijk om een bestelling te plaatsen en de studenten korting was ook wel handig. ik heb mijn pakket binnen een dag gekregen.
Verzendingverzending was binnen een dag bij mij
AlgemeenMijn laptop was kapot maar verzekert. Ruim 10 weken zonder gezeten doordat ik zelf overal achteraan moest bellen en er vanuit campusshop weinig tot geen actie werd ondernomen. Ik heb een vreselijk slechte service ervaren bij dit bedrijf.
Verzendingproduct was uitstekend verpakt en zonder schade afgeleverd en ook uitstekend op tijd.
Klantenserviceer werd wel na elke telefoongesprek netjes een ticket aangemaakt maar verder werd ik nooit goed geholpen en elke medewerker vertelde wat anders als het ging over wat er nu ging gebeuren omtrent de kapotte laptop. enorm jammer want dit had veel en veel beter en anders gekund.
AlgemeenZeer goede service, er werd snel gereageerd op vragen en die ik na de bestelling nog had en deze zijn ook goed opgelost.
VerzendingLevering was snel, laptop was erg goed ingepakt wat fijn is bij een duur product.
KlantenserviceVragen over een prijswijziging van het product terwijl het niet beschikbaar was werden snel behandeld en er werd een passende oplossing bedacht zodat ik er geen last van had.
AlgemeenMooie overzichtelijke site met veel keus en zeer duidelijk.
Snelle levering zoals aan gegeven
Zeer tevreden.
Levering was zoals aangegeven
AlgemeenPRIMA GIMMA. heerlijke processor heerlijke videokaart. zuipt alleen moker veel stroom maar daar compenseert de 135W adapter wel voor
VerzendingPrecies wanneer ie zou komen aangekomen
AlgemeenWerkt prima gimma. Heerlijke processor heerlijke videokaart, zuipt alleen mokertje veel stroom maar daar compenseert de 135W adapter wel voor hehe xd
Verzendingwas er binnen 1 dag zonder problemen
AlgemeenPakket zou de volgende dag thuis afgeleverd worden
Wordt het pas 5 dagen later verzonden. Slechtste service ooit
Ben ik even paar minuten niet thuis
Komt de bezorger precies op dat moment en kan ik het pakket nog eens een dag later ophalen.
Algemeenduidelijke site en wat ik fijn vond is dat ik eerst de opleiding kon doorgeven zodat ik zeker weet dat de laptop ook voor de opleiding geschikt is.
Klantenserviceer was iets mis gegaan bij de bestelling, mijn fout, ik heb contact opgenomen met de klantenservice en binnen enkele minuten was alles opgelost en netjes afgehandeld. zeer goede service en vriendelijke medewerker
AlgemeenUitstekende service!
Na het laten vallen van mijn laptop duurde maar 7 werkdagen voordat mijn laptop weer gerepareerd was, SUPER!
Algemeende site werkt perfect voor als jij een opleiding volgt, alles word goed uitgelegd en de service is super!
Verzendingbesteld, en de volgende dag in huis.
Klantenservicede klant gerichtheid is goed. alleen jammer van de lange wachttijden tijdens het bellen.
AlgemeenDe keuze voor welke laptop het best voor je studie is wordt gemakkelijk gemaakt doordat je kan zoeken op je opleiding. Hierdoor hoe hou je alleen nog de juiste types over en je het bos weer door de bomen kan zien. Het vergelijken van de overgebleven laptops gaat ook goed en de rest van het bestelproces ook. Na de betaling krijg je netjes een bevestiging en het bericht dat je bericht krijgt zodra de bestelling verstuurd wordt.
VerzendingDe levering van de bestelling gaat precies zoals op de site vermeldt staat. Voor een bepaalde tijd besteld. En op voorraad dan in principe de volgende dag in huis.
KlantenserviceWij hebben een laptop besteld met daarbij de Snelle studenten service. De bestelling op zich goed en snel. Alleen bleek in het scherm van de laptop een defect te zitten. Laptop aangemeld voor ruilen en gegevens gekregen om terug te sturen. Tot zover gingen de processen goed.
Nu lees ik op de site dat bij een Snelle studenten service de laptop de volgende dag thuis opgehaald wordt. Hier is bij de melding van het defect niets over gezegd. Dit vind ik toch wel een minpuntje.
Nu kijken hoe de rest van het proces verloopt. Hoop dat alles geregeld is voordat de studie begint.
AlgemeenProducten waren makkelijk te vinden, redelijk makkelijk te vergelijken en tegen een prima prijs verkrijgbaar.
AlgemeenBestellen was geen probleem, levering was ook netjes. Mijn dochter is erg tevreden met haar laptop
KlantenserviceEr is kontakt geweest met de klantenservice, ze hebben mij netjes te woord gestaan en mij goed geholpen.
AlgemeenToen ik een bestelling wilde plaatsen lukte mij dit niet door een error, en ik moest contact opnemen met campusshop. ik heb meerdere malen contact proberen op te nemen via de telefoon, maar kreeg telkens niemand aan de telefoon. toen ik eindelijk iemand aan de telefoon kreeg, kon hij mij geen fatsoenlijk antwoord geven. de volgende dag heb ik weer gebeld, en ik kreeg eindelijk een antwoord waar ik iets mee kon. alleen was de prijs van mijn laptop ineens 20 euro hoger geworden, als toen ik hem voor het eerst wilde bestellen. ik vind het erg slecht dat ik erg lastig contact kon krijgen met campusshop, en hierdoor 20 euro extra voor mijn laptop moet betalen. verder ben ik de keren dat de telefoon opgenomen werd wel netjes behandeld.
Klantenserviceik kreeg erg slecht contact met campusshop. ik heb meerdere keren gebeld, maar er werd keer op keer niet opgenomen. de keer dat er eindelijk werd opgenomen werd ik wel netjes behandeld.
AlgemeenMooie laptop gekocht voor onze zoon die gaat studeren in Enschede. Volgende dag ontvangen met DSHL. Prima laptop prima geleverd.
Verzendingnetjes bezorgt.
AlgemeenDuidelijke site goed en makkelijk. Kunt goed vergelijken. Betaling makkelijk en snel. Al met al prima site.
VerzendingDe levering duurt erg lang. Na 5 dagen gebeld. Nu was de hoes niet leverbaar. Jammer dat dit niet gecommuniceerd word. Hopelijk komt de bestelling morgen of overmorgen toch aan.
Wel goede site duidelijk en helder
Telefonisch netjes te woord gestaan en alles werd goed en duidelijk uitgelegd
AlgemeenEnorm makkelijk weergegeven, fijn dat je ook laptops met elkaar kunt vergelijken op details en prima extra uitleg mogelijk via desk indien nodig.
VerzendingInzichtelijk en binnen een dag binnen!
KlantenserviceEen aantal vragen zijn direct ook per telefoon correct beantwoord
AlgemeenHet bestellen en betalen verliep naar mijn mening gewoon prima, vrij weinig tot niks op aan te merken alleen duurde het verzenden me iets te lang en hadden ze dit best aan mogen geven.
VerzendingNaar mijn mening had het best aangegeven mogen staan dat het product dat ik bestelde op dat moment niet leverbaar was en dit langer zou duren
KlantenserviceToen ik na aanleiding van het lang duurde belde heeft de man aan de telefoon me goed geholpen en me kunnen vertellen dat het leveren lamger zou duren
AlgemeenHet is natuurlijk makkelijk om een belletje te plegen dat je een reparatie nodig hebt voor je laptop. Dit had ik gedaan want ik had 'snelle' studenten service erbij. Maar het resultaat is minder
VerzendingSnelle studenten service betekend dat ze je laptop de dag na je belt ophalen en dan binnen 5 dagen repareren zoniet krijg je een leen laptop. Bij de levering ging het de mist in. Ik had gebeld op 23 Juli en dan zouden ze de laptop de volgende dag ophalen, hier begon het al, ze waren een dag telaat. maarja kan gebeuren. dus ik heb vijf dagen gewacht en de vijfde dag was mijn laptop er nog steeds niet. maarja ze waren tot nu toe elke keer een dag te laat. dus ik wacht nog een dag, nogsteeds niets. Dus de zevende dag ga ik bellen. en de reden waarom de laptop er nog niet was en ik geen leen laptop ontvangen had was omdat de reparatie al klaar was en de laptop de volgende dag zou aankomen. Ik heb intussen nooit een belletje of een mail gehad dat hij klaar zou zijn of een track en trace code. nouja hij is dus klaar. Dus ik wacht op mijn laptop en op de afgesproken datum, je raad het al nogsteeds niets. Dus ik weer bellen; hetzelfde verhaal, dus ik weer wachten; hetzelfde verhaal. inmiddels zijn we 15 dagen verder en ik heb nogsteeds niets gehoord of gezien van mijn laptop of een leenlaptop. dus ik bel vandaag (7 Aug) weer en eindelijk maar toch krijg ik een track en trace code en garantie dat hij morgen aan komt, maar mijn vertrouwen is eigenlijk een beetje weg dus ik verwacht er niet veel meer van.
KlantenserviceZe waren uiteraard te laat maar de klanten service bleef wel vriendelijk.