Gebruikers over webshop Apollo
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenHele goede prijs voor een prachtige oled tv .
Voor aan vullende vragen gebeld en heel goed geholpen aan de telefoon .
Vriendelijk en snel .
Tv werd op tijd en door een vriendelijke man gebracht .
Dus in ėėn woord geweldig !!!!
s,morgens kreeg ik een mail met de tijd en een vriendelijke man kwam hem precies op tijd brengen .
Helemaal top !!!
Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon .
AlgemeenGewoon super 2de keer hier iets gekocht online eerste keer dali zensor 5 maar kreeg de 7 serie voor dezelfde prijs.
En nu de LG 49SM8200PLA Smart TV van 779 euro naar 635 euro hun beste aanbod.
Ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzending telefonisch en email
AlgemeenEen philips tv besteld vanwege de goede prijs. Er stond dat deze direct leverbaar was maar dat bleekt niet het geval (kan gebeuren). Ik werd kort na het plaatsen opgebeld om een nieuw bezorgmoment af te spreken en kreeg ook meteen excuses aangeboden, erg netjes.
AlgemeenIk heb bij Apollo een Sonos Beam gekocht vanwege de scherpe prijzen. De communicatie was erg snel en de scherpe prijs bleek nog scherper te zijn dan verwacht. Hele positieve ervaring, aanrader!
VerzendingDe Sonos zat al goed ingepakt, maar is nog steviger ingepakt en afgeleverd met een goeie koeriersdienst.
KlantenserviceGeen klachten (tot nu toe), maar ik kreeg netjes een mail om bij vragen vooral even contact op te nemen. Goeie aftersales!
AlgemeenScherpe prijs, duidelijke website en prima functionerend bestel proces. Tevens zeer te spreken over de proactieve opstelling van de klantenservice (zie onder).
KlantenserviceSpeaker besteld waar cashback actie voor actief was. Dit had ik niet aangetikt (dat je speaker mee terug laat sturen). Apollo belde mij uit eigen initiatief terug of ik toch niet echt van de actie gebruik wilde maken. Geweldig nmi
AlgemeenApollo Apollo Apollo !
Wat een geweldige bedrijf en personeel ! Ik beveel dit bedrijf zeker aan. Ik heb 6 maanden discussie gehad met Samsung over problemen met het scherm van mijn nieuwe Samsung 65Q9fn . Waar ik Apollo niet bij had betrokken. Uiteindelijk heb ik contact gehad met Apollo en ze waren verbaast dat ik ze niet eerder heb gebeld. Ze hebben meegedacht en gezocht naar een passende oplossing. Ik ben hier echt super tevreden over. Zo’n service en klantvriendelijkheid vind je tegenwoordig nergens meer! Bij deze bedank ik Frank en zijn collega’s van Apollo die mij goed hebben geholpen. Jullie zijn toppers !!!!
AlgemeenEen Samsung Family Hub Side by Side Koelkast bestelt via Apollo. Een scherpe prijs aangevraagd via het formulier op hun website en op de koelkast scheelde het €150 op de laagste prijs in de Pricewatch. Onverwacht, maar super!
VerzendingNadat ik had betaald, op zondag, werd ik al snel gebeld over wanneer ik de koelkast wilde hebben. Ze zeiden dat ik op de dag kon bellen hoe laat de bezorger zou komen, maar had rond 7:00 uur al een mail met een bezorgmoment, tot op de minuut nauwkeurig. De bezorger was slechts 2 minuten later. Scheelde een tijd wachten.
AlgemeenIk was op zoek naar een nieuwe TV. Via pricewatch kwam ik o.a. bij Apollo uit. Eerst een scherpe prijs aanvraag gedaan waarna ik had besloten de TV te bestellen. Betalings process liep steeds vast. Hier even over gebeld en dit heeft men direct hersteld.
VerzendingLevering was aangevraagd op bepaalde tijd. Ik werd keurig gebeld en in overleg werd er later op de dag geleverd. Helaas was het maar één persoon die de levering kwam doen. Had met zo'n grote TV handiger geweest dat dit even met twee personen was afgehandeld en mogelijk de TV direct op z'n plaats was gezet.
KlantenserviceVriendelijk en behulpzaam te woord gestaan over aantal vragen die ik had.
AlgemeenProfessionele, kundig en meedenkende helpdesk. Door een bug kon ik een product niet bestellen; na uitvinden wat het probleem was is dit binnen een kwartier verholpen. Werd goed op de hoogte gehouden van het verdere bestelproces.
VerzendingHelaas gebruik Apollo dynalogic voor (grote) producten. Dynalogic is simpelweg verschrikkelijk: bezorger doen alsof ze hebben aangebeld, helpdesk van dynalogic is onbeschoft en verschrikkelijk duur (45ct/m) en kan niks oplossen. Dynalogic is helaas nog nooit goed gegaan, deze keer ook weer niet.
Het gebruik van dynalogic door Apollo is voor mij helaas een reden om in de toekomst hier geen aankopen meer te doen, ondanks dat de winkel zelf top is.
EDIT: Apollo heeft teruggekoppeld dat het in de toekomst mogelijk is om een andere vervoerder aan te vragen. Wederom top service van Apollo!
Veel contact gehad met klantenservice over een bestelling die mislukte door een bug: dit werd snel opgelost. Snelle reacties, ook ‘s avonds laat.
AlgemeenKan me volledig vinden in alle onderstaande shopreviews. Mijn persoonlijke ervaringen met dit bedrijf zijn vergelijkbaar goed!
VerzendingBeloofde levertijden worden waargemaakt en als het eens tegen zit informeren ze je direct.
AlgemeenHele goede ervaringen. Ik word momenteel ook goed geholpen met wat issues met mijn cashback actie.
VerzendingFijne verzending en levering, nog voor opening kon ik bellen voor een precieze leveringstijd.
AlgemeenVrindelijke mensen, uitstekende klantenservice!, ze zijn altijd bereikbaar. Ze zijn pas tevreden als klant tevreden is!
VerzendingPerfecte aflevering!
KlantenserviceVrindelijke mensen, uitstekende klantenservice! Ze zijn pas tevreden als klant tevreden is!
AlgemeenEén woord: zo hoort het.
Interesse getoond in twee Klipsch RP-260F demo modellen. Even gebeld over de staat en werd mij verzekerd dat deze als nieuw waren en verder geen beschadigingen hadden. Prijs was ook zeer schappelijk.
De persoon aan de telefoon zou ze één of twee dagen laten kunnen verzenden want ze moesten de dozen nog even zoeken in het magazijn.
Uiteindelijk zijn de speakers nog dezelfde dag naar mij verzonden en kwamen ook echt als nieuw uit de doos. Het was zeer vakkundig terugverpakt in het originele verpakkingsmateriaal en alles zat er bij.
Zeer tevreden dus!
Eerder verzenden dan verwacht is top!
KlantenserviceZeer netjes te woord gestaan en ook afspraken nakomen. Goed up-to-date gehouden via de e-mail na eerste telefonisch contact.
AlgemeenZondags tv besteld 's maandags werd ik gebeld dat de tv in de aanbieding ging en dat deze prijs aan mij werd berekend, krijg nu geld retour, prima service.
VerzendingVia mail te horen gekregen dat hij vandaag werd geleverd, indien ik wilde weten hoe laat dit ongeveer was kon ik bellen, omdat het sneeuwde werd het een uurtje later dan gezegd maar dat vind ik normaal.
KlantenserviceBen gebeld dat er een kortings aktie kwam, voor tijd van levering werd ik binnen 5 minuten terug gebeld.
AlgemeenTV besteld tijdens de Black Friday Actie. Tijdens deze actie zijn er veel TV's besteld waardoor de leverancier van Apollo niet direct kon leveren. Uiteindelijk heeft het 30 dagen geduurd voordat er geleverd werd. In deze periode ben ik uitstekend geïnformeerd over de status van de levering.
VerzendingDoor late levering vanuit de toeleverancier van Apollo is er door Apollo besloten om de levering zelf te organiseren. Op de dag van levering contact gehad over de tijd van levering.
KlantenserviceMeerdere malen contact gehad via de telefoon. Goed bereikbaar en direct antwoord op mijn vragen.
AlgemeenMensen met kennis van hun producten, hebben de nodige humor en goede service. Ondanks enorme drukte proberen ze goed bereikbaar te zijn voor hun klanten. Mocht iets niet goed verlopen proberen ze dit recht te zetten. Van deze winkel kan menige andere winkels zeker wat leren.
VerzendingDuidelijke planning met de verzending. Heldere communicatie over de verzending met track en trace. Ze gebruiken voor de aflevering Dynalogic, naar mijn ervaring een partij die zorgvuldig met de producten omgaat.
KlantenserviceAltijd goed bereikbaar, reageren snel op mails. Prettige communicatie. Weten waar ze het over hebben. Doen het extra stapje voor je, mocht het toch niet goed gaan.
AlgemeenGemakkelijk een TV kunnen kopen tegen een zeer goede prijs. Alles is netjes en snel geleverd.
VerzendingTV werd geleverd via een gespecialiseerde verzender. De TV werd niet verstuurd via PostNL of iets dergelijks, maar een bezorgdienst die erg netjes met je spullen omgaat.
KlantenserviceIk werd telefonisch erg snel en goed geholpen.
AlgemeenDe bestelling en de levering ging vlot en zoals afgesproken ik raad iedereen die iets wil kopen, bij apollo te doen als ik een cijfer moet geven dan is het een 10 chapeau van mij
AlgemeenStreamer besteld. Alles verliep vlekkeloos, evenals het toepassen van een verkregen kortingscode. Nogmaals dank hiervoor!
VerzendingVerzending door Dynalogic. De volgende dag al bezorgd. De vooraf aangegeven bezorgtijd (tussen 8 en 18) baarde wat zorgen. De volgende ochtend een mailtje dat de planning was aangepast met “in de middag”. Via een track en trace is de chauffeur te volgen en kan je een beetje inschatten wanneer hij er is.
KlantenserviceReactie kwam pas na een aantal uur. Verder niets te klagen!
AlgemeenZeer overzichtelijke site, uitstekend geholpen
Dat deze winkel nog zo weinig reviews heeft kan ik niet geloven!!!
Bezorgdienst Dynalogic goed op de hoogte gehouden via hun site.
KlantenserviceWas super had de Dali 5 besteld maar konden ze niet op dat moment leveren
of zoiets maar ik hoorde alleen maar Dali zensor 7 voor dezelfde prijs...DEAL
dacht ik ;=)
Al met al een goede ervaring met deze shop kunnen anderen shops nog wat van leren ga zo door.