Gebruikers over webshop Apollo
Review toevoegenAlle opmerkingen die hier al eerder zijn gemaakt kloppen: Vriendelijk, snel, klantgericht en scherpe prijs.
VerzendingLevering was perfect. Kleine vertraging werd direct gecommuniceerd. Track and Trace zoals Track and Trace hoort te zijn.
Sneller geleverd dan op hun eigen site vermeld stond. Via Dynalogic, waardoor ik precies wist wanneer het pakketje zou aankomen. Klantenservice nog niet nodig gehad. Scherpst geprijsd van alle concurrenten. Zou hier zeker opnieuw bestellen.
Hier een tv gekocht. Mails worden snel beantwoord en problemen worden vlot opgelost. Ook de aflevering is perfect. Duidelijkheid over wanneer de bezorger langskomt. Absoluut beter dan de concurrentie.
Goede prijs en verzending binnen de tijd zoals aangeven op de website. Levering met real-time track en trace.
VerzendingVerzending ging met DynaLogic. Hiermee kun je op de leverdag live het transpost volgen op Google Maps. Is dat noodzakelijk? Nee, maar wel grappig en je weet hoe laat ze er ongeveer zijn binnen het aangeven window.
Ze geven ook steeds aan hoeveel adressen er nog zijn voor jouw aflevering.
Prima winkel met snelle en vriendelijke servicedesk en ook nog schappelijke prijzen.
Zeer tevreden hier.
Je krijgt snel een kundig antwoord op je emails.
Prima webshop, werkt zoals het hoort, niets bijzonders om over te vertellen, wou voornamelijk het klantenservice een complimentje geven.
KlantenserviceIk had paar speakers besteld in de aanbieding, maar toen weer geannuleerd. Later wou ik toch weer die speakers bestellen, maar de aanbieding was niet meer geldig. Maar ze waardeerde toch de prijs van mijn originele order, en het veranderen van speaker kleur was ook geen probleem.
Toen had ik drie keer de verzending gemist (niet thuis), en dat gaat via http://www.dynalogic.eu/ die jou verzending annuleren als het niet lukt binnen de afgesproken eind-datum.
Dus weer contact met Apollo, en blijkbaar is die dynalogic verzending duur voor hun, maar zij hebben weer een gratis afspraak voor ons gemaakt.
Via de Tweaker pricewatch op de hoogte gebracht van een fantastische aanbieding voor een paar Dali 1 speakers: €200,- in totaal bij Apollo.
VerzendingNiet bekend met de winkel Apollo, maar n.a.v. recensies goed vertrouwen in deze mensen.
KlantenserviceOntzettend vriendelijke, geduldige verkoper die meedacht over bezorgwensen en zich daarin flexibel opstelde. Levering met Dynalogic was ook zeer prettig en kundig. Al met al: experts!
Via de webwinkel een Sigma lens besteld die netjes de volgende dag bezorgd werd. Helaas bleek de lens niet goed te functioneren. Direct gebeld, en netjes te woord gestaan. Lens terug gestuurd en binnen drie werkdagen kreeg ik een nieuwe thuis opgestuurd. Daarvan werd ik ook nog netjes telefonisch op de hoogte gebracht. Zeer tevreden over zowel de snelle levering als de klachtafhandeling. Daarnaast mijn complimenten voor de overzichtelijke webshop.
VerzendingHoewel er op de webshop bij de levertijd 'binnen 3 werkdagen' had ik mijn bestelling keurig de volgende dag al in huis. Alles zeer netjes verpakt.
En gratis verzending (zoals het hoort).
Zeer netjes telefonisch te woord gestaan naar aanleiding van mijn klacht over niet goed functionerende lens. Lens retour gestuurd en ze hebben direct na ontvangst mij een nieuwe toegestuurd.
Na eerst telefonisch goede uitleg te hebben gekregen een Marantz versterker en Sonos Connect gekocht. Zelfs met korting.
VerzendingNa 2 dagen alles netjes in huis. Voor mij een reden om voortaan bij Apollo.nl te bestellen