Gebruikers over webshop GSMWijzer.nl
Review toevoegenDe bestelling snel geplaatst. Nette prijzen en vriendelijk (telefonisch) geadviseerd. Duidelijk door gsmwijzer.nl aangegeven dat de aflevering afhankelijk was van de goedkeuring van Vodafone.
Na bestelling ging dit super snel en was de verzending op de website via track&trace aangemeld.
Duurt langer dan beloofd. Het pakket is tot op dit moment niet ontvangen door PostNL en dus ook niet door mij.
KlantenserviceWordt netjes te woord gestaan. Helaas wordt meteen gemeld dat ik 'geduld' moet hebben, maar ze hebben blijkbaar alvast een onderzoek in laten stellen bij PostNL (wat overigens niet kan, omdat dit pas na vijf dagen door PostNL in behandeling wordt genomen.)
Update 4 januari: Er wordt in een telefonisch gesprek aangegeven dat er op 31 december jl. een onderzoek is gestart door PostNL. Gevraagd wordt om dit onderzoek af te wachten.
Navraag bij PostNL levert een zeer verrassend antwoord op: er is geen onderzoek en er is geen pakket aangeleverd.
In een volgend telefoongesprek dat volgt met GSMwijzer wordt toegegeven dat er (nog) geen onderzoeksverzoek is gedaan. Daarvoor heeft men een schriftelijke verklaring nodig dat ik het toestel nog niet heb ontvangen????
Verder wordt aangegeven dat ze eerst intern gaan nakijken of het toestel wel is verzonden. Wederom moet ik weer 5 werkdagen wachten zonder dat men bereid is om inzage te geven in het onderzoeksproces.
Update 6 januari:
Inmiddels is inderdaad de telefoon terecht en maar meteen opgehaald. Bij GSMwijzer netjes ontvangen en afgehandeld. Zelfs een kleine compensatie gekregen voor het ongemak.
T.a.v. het retour komen van het pakket blijf ik kritisch. Het aangeleverde bewijsstuk was een algemene flyer van PostNL dat het adres onbekend is etc. (geen verpakking of een brief met een verwijzing naar het pakketnummer etc.) Kortom, a.d.h.v. de stukken geen enkele directe herleiding naar mijn pakket en dus voor mij blijft het gissen waar het nu fout is gegaan!
Beste Timpie1975,
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Helaas is er ergens bij het verzenden van het pakket iets niet goed gegaan. Nogmaals onze excuses hiervoor. Het pakket is vandaag bij ons retour gekomen vanuit PostNL. Onze klantenservice heeft hier als het goed is contact met u over opgenomen. Het toestel ligt, samen met een attentie ter compensatie voor het ongemak, klaar om afgehaald te worden op ons servicepunt in Leidschendam.
Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.
GSMwijzer
Ik heb op 30 oktober een Huawei Nexus 6p besteld. Het was makkelijk om door de site te navigeren en om het te bestellen. Wat ik zelf een nadeel vond is dat je het contract uit moest printen, daarna weer inscannen en opsturen.
VerzendingIk heb hier op 30 oktober een Huawei Nexus 6p besteld icm met een abonnement en zou de telefoon geleverd krijgen in week 46. Hij kwam uiteindelijk begin week 49. Het is natuurlijk een nieuwere telefoon maar dat neemt niet weg dat de uiteindelijke leverdatum 3 weken over tijd was.
KlantenserviceWanneer je een vraag stelt duurt het minstens een dag om antwoord te krijgen.
Beste Beagon,
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Wij proberen klanten altijd zo goed mogelijk te informeren over de levertijd van een bepaald toestel. Bij de introductie van een nieuw toestel zijn wij echter zelf ook afhankelijk van de informatie die wij ontvangen vanuit de fabrikant en leverancier. Het kan soms helaas voorkomen dat de datum van de eerste levering wordt uitgesteld, excuses hiervoor.
Inmiddels hebben wij het toestel hier gisteren binnen gekregen en is uw bestelling direct daarna afgerond en verzonden. Als het goed is wordt het pakket vandaag bij u aangeboden.
Wij wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe toestel!
GSMwijzer
Makkelijke site om te zoeken, wilde geen duur abonnement, maar wel met toestel. Mijn vrouw moet ook een nieuw abo en toestel, zeker weten ook via gsm wijzer
VerzendingZeer snelle afhandeling en levering.
Na lang zoeken en vergelijken ben ik op deze website uitgekomen.
De bestelling was makkelijk te plaatsen en het product kon ik makkelijk in de buurt afhalen.
Werd vriendelijk geholpen toen ik het product kwam ophalen.
heel goede informatie over de produkten en heel duidelijk wat en hoe ik moest betalen
VerzendingTop
Site is erg duidelijk. Prijzen zijn zeer goed. Bestellen is duidelijk en is snel klaar.
VerzendingLevering is erg snel. Had een blach leather lg g4 besteld. Was niet op voorraad. Bruin wel. Toestemming gegeven om die te leveren. Al met al binnen 2 dagen de telefoon.
KlantenserviceWerd snel te woord gestaan. Levering andere kleur telefoon besproken. Andere dag in huis.
Site toegankelijk en snel, duidelijk.
Vorige week een bestelling gedaan, zou 24 uurs levering zijn.
Levering wordt 19 oktober.
Gisteren een mail verzonden over mijn order, geen antwoord.
Nu 24 minuten aan de telefoon, ik blijf nummer 2 in de wachtrij
Orderstatus site werkt niet.
Gisteren ook niet.
Belooft 24 uurs levering, jammer, maar beslist niet waar in mijn geval.
KlantenserviceVorige week een bestelling gedaan, zou 24 uurs levering zijn.
Levering wordt 19 oktober.
Gisteren een mail verzonden over mijn order, geen antwoord.
Na 24 minuten aan de telefoon, ik blijf nummer 2 in de wachtrij.
Orderstatus site werkt niet.
Ontbinding, en creditering aangevraagd, geen respons.
In deze gevoelige tijd, immers Mycom, Dixons failliet. Ik bestel even niet meer bij GSMWIJZER, want wie weet ...........
Blijft jammer dat ze, zo met een klant omgaan.
Waarschijnlijk doet Tweakers wonderen, 45 minuten na plaatsing van deze review, is er een reactie
van GSMWIJZER.NL, ze gaan over tot creditering.
Beste Ronnie,
Bedankt voor je beoordeling.
Het losse hoesje dat je besteld hebt is helaas niet op voorraad. Dit was ook niet op voorraad ten tijde van de bestelling. De voorraadstatus wordt ook weergegeven op onze website. Wij vinden het jammer om te horen dat dit blijkbaar toch niet geheel duidelijk was.
Het is de afgelopen dagen erg druk geweest, waardoor we wat minder goed bereikbaar zijn geweest dan normaal het geval is. Hiervoor willen wij graag onze excuses aanbieden.
De bestelling voor de accessoire is naar aanleiding van je email geannuleerd. Het bedrag dat je via iDEAL betaald hebt, is inmiddels ook alweer naar je teruggeboekt.
Wij hopen je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.
GSMwijzer
eind augustus een Sony mobieltje besteld, website gaf aan dat het model op voorraad lag en snel geleverd zou worden. Na 2 weken nog niets gezien of gehoord dus maar eens gebeld. Antwoord was dat het mogelijk nog wel een maand zou duren. Bestelling dus maar geannuleerd. Het zou aardig zijn als GSMWijzer in dit soort gevallen zelf even een signaal uitzendt.
Klantenservicena annulering van de order zou de betaling binnen 10 werkdagen zijn teruggestort (op zich al een meer dan ruime termijn). Na 12 werkdagen eens gebeld waarom er nog niets op mijn rekening te zien was; antwoord van GSMWijzer "kennelijk vergeten; we zullen een mailtje sturen naar de administratieve afdeling..." Helpdesk kan geen uitspraak doen wanneer er dan wel iets terug gestort wordt. Al met al een zeer teleurstellende ervaring.
Beste Willem A,
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Wij proberen klanten altijd zo volledig mogelijk te informeren over de bestelling.
In uw geval is dit helaas niet goed gegaan, onze excuses hiervoor.
Uw betaling is inmiddels retour geboekt.
GSMwijzer
Doen wat ze beloven! 2 jaar geleden verlengd en nu weer - wel nadat een poging bij Gsmweb de mist in ging - 2 toestellen verlengd! Top service, verleningen binnen dag in orde en geleverd.
VerzendingLevering was sneller dan de ingeschatte tijd op de site!
KlantenserviceIk had een vraag over levertijd; informatie klopte als een bus, levering zoals de meneer vertelde. Precies zoals het hoort :-)
Bij het bestellen wordt automatisch een account aangemaakt, waarmee de status van de bestelling gecontroleerd kan worden. Betaling ging eenvoudig via iDeal.
Site is voor losse toestellen minder overzichtelijk aangezien er steeds gepromoot wordt met het toestel icm een abonnement. Verraderlijk is de extra verzekering aan het einde van de bestelling, het lijkt onderdeel van de bestelling om de bestelling te kunnen voltooien. Vind het niet kunnen betalen met creditcard of paypal, ivm een verzekerde aankoop een gemis.
Pakket werd, zoals beloofd de volgde dag geleverd. Pakket werd verzekerd verstuurd en was goed verpakt.
KlantenserviceVooraf contact opgenomen met de klantenservice over actuele voorraad, onderdeel van promotieactie, etc. en werd binnen een paar minuten te woord gestaan.
Ik was op zoek naar een goedkope Samsung s6 edge plus abonnement.
Via een vriend gsmweb gevonden een daar ook de goedkoopste abo gevonden.
Donderdag avond de bestelling gedaan, ik was eerst bang dat ze het niet op voorraad hebben een dat ik lang moest wachten.
Dus niet, vanochtend had ik het al binnen.
Makkelijk overzichtelijk website.
Goedkoopste Samsung s6 edge plus abonnement.
Snelle levering.
Gsmwijzer bedankt.
Super snelle bezorging
Krijg steeds een melding van 'onvolledig contract" terwijl ik alles gewoon duidelijk en goed ingeleverd heb. Zit nu al 10 dagen te wachten. Gewoon waardeloze en omslachtige site...
KlantenserviceMoet steeds lang wachten op een antwoord van hun terug...
Beste N. Hoeben,
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Wat vervelend dat uw bestelling tot nu toe niet soepel verloopt. Graag ontvangen wij uw ordernummer zodat we even contact met u kunnen opnemen over de orderstatus. Deze kunt u mailen naar aftersales@gsmwijzer.nl. Bij voorbaat dank.
Aftersales GSMwijzer
Het plaatsten van de bestelling en het hele systeem is heel duidelijk en heel snel. Het kan webbased, maar ook telefonisch. Geen lange wachttijden en goede service!
VerzendingInmiddels meerdere telefoons besteld voor ons gezin in de afgelopen jaren. Allen kwamen snel en zeer goed verpakt aan op de afgesproken tijd. Perfect!
KlantenserviceBij een vorige bestelling ging iets mis met de ingangsdatum van het abonnement. Na een kort telefonisch contact was alles met een bevestiging per post binnen 24 uur geregeld. Perfect!
Duidelijke overzichtelijke site met goede aanbiedingen. Makkelijk bestellen en duidelijke informatie over verzending van het toestel. 1 minpuntje: het toestel was ingesteld in een vreemde taal waardoor het opstarten wat extra tijd koste.
VerzendingSnelle verzending met duidelijke communicatie over de verzending.
Site ziet er goed en overzichtelijk uit. Het bestellen ging dan ook gemakkelijk. De communicatie over de status van de bestelling was goed.
Bestelling na een dag netjes binnen. Vervolgens de doos van de telefoon uit de verzend doos gehaald. Wat blijkt, de seal van de verpakking is al doorbroken.. Als ik de telefoon dan vervolgens toch even aanzet om te kijken of die het doet zie ik dat dat deze al aan is geweest aangezien de setup niet wordt uitgevoerd. De telefoon is al ingesteld in een of andere onbekende taal, de telefoon is ook geen model voor de Nederlandse markt.
de doos waarin de telefoon verzonden werd is drie keer zo groot als de doos van de telefoon terwijl er totaal geen opvulling is toegevoegd. Niet echt goed verpakt dus.
Beste Rips10,
Hartelijk dank voor je beoordeling.
De toestellen die wij leveren worden normaal gesproken altijd zorgvuldig verpakt voordat deze verzonden worden.
Zou je ons het ordernummer van de bestelling door kunnen geven?
Dit kan per email naar aftersales@gsmwijzer.nl
Dan lopen wij de bestelling graag even na.
Aftersales GSMwijzer
In de ochtend een bestelling geplaatst. Binnen een uur een mail terug dat ik hem al kon komen ophalen. (Waarvoor ik zelf gekozen had)
Aardige medewerker(s). Prima geholpen.
Duidelijke instructie over de benodigde documenten. Prima mogelijkheid om foto's van documenten te uploaden i.p.v. fysieke documenten versturen
VerzendingZeer snelle levering
KlantenserviceGeen klantenservice nodig gehad