GSMWijzer.nl

Gebruikers over webshop GSMWijzer.nl

Duidelijke site met heldere uiteenzetting van de mogelijkheden. Bestelling was zeer makkelijk te plaatsen en het hele proces ging snel.

Snelle levering. Goed verpakt.

Heldere prijzen, bij aanklikken keuze direct helder wat het kost, wel of geen verzendkosten etc. Procedure is erg overzichtelijk. Tot en met het betalen toe. Er wordt automatisch een account gegenereerd waar je alles kunt volgen. Track&trace code wordt ook meteen verstuurd naar je mail. Hier kunnen webwinkels een voorbeeld aan nemen.

Verzending via postnl is een nadeel, want dit is in onze ervaring een extreem onbetrouwbare bezorger.

Ervaring met de vorige verzending van deze webshop. PostNl: Wij brengen dit pakje tussen 14:00 en 18:00 uur aan de deur. 13:30 kom ik thuis en ontdek een briefje dat wij helaas niet op het aangegeven tijdstipt thuis waren.

Ook dit keer kwam de bezorger niet in het juiste tijdsbestek, echter was er toevallig wel iemand thuis.

Daarom een slechter cijfer bij verzending, dit ligt echter NIET aan de leverancier. Toch zou ik als webshop voor een andere pakketdienst kiezen.

Maar de webwinkel is top.

P.S. Ik vind de reactie van de webshop overigens ook verbazingwekkend, in positieve zin.

Beste TripleM2011,

Hartelijk dank voor je beoordeling.

Wij vinden het vervelend dat je geen positieve ervaring hebt met de bezorgservice. Wij gaan dit uiteraard doorzetten naar PostNL en nemen dit mee in onze verdere beslissingen.

Hopende je hiermee voldoende te hebben geinformeerd.

Goed overzichtelijke side.
Makelijk de vinden.
Wil hier me abbo verlengen met de t- mobile actie. Maar gaf ook aan dat het niet in voorraad duurt ongeveer 7 dagen dat het in voorraad wat geen probleem voor mij.
(wat ongeveer 50 euro goedkoper als je via tmobile besteld).
Maar naar 2 dagen een mail dat me telefoon klaar staat. Ontvangen door vriendelijke personeel en 5 min later sta ik buiten met me nieuwe foon

Snel op mail, verstuurd een vraagje over de abbo en de zelfde dag mail terug gehad met meer duidelijkheid. (Nog geen nazorg nodig)

Heldere site.Snelle levering, zelfs eerder dan aan gegeven. Betaling ging soepel en snel erna up date van status

Snelle goede levering, deze was ook eerder dan verwacht.

Per abuis een verkeerde kleur I phone besteld, kon hem zo omruilen

De website is overzichtelijk en het is makkelijk om toestellen te bestellen.
En ik ben zeer te vreden met de levering van de bestelling.
Ik ben zeer te vreden als klant bij jullie!

Tot nu toe hoefte ik nergens over te klagen!
Ik kan de klanten service met 1 woord omschrijven met (uistekend).
Dus 100% te vreden.

Levering: uitstekend omdat ik altijd netjes optijd mij bestelling krijgt geleverd.

Uitstekend klantenservice!

De website is overzichtelijk en het is makkelijk om toestellen te bestellen.
En ik ben zeer te vreden met de levering van de bestelling.
Ik ben zeer te vreden als klant bij jullie!

Tot nu toe hoefte ik nergens over te klagen!
Ik kan de klanten service met 1 woord omschrijven met (uistekend).
Dus 100% te vreden.

Uitstekend klantenservice!

Producten watten gemakkelijk te vergelijken. Bestellen ging gemakkelijk en snel. Betalen via iDeal ging snel.

Telefoon werd al na een paar dagen geleverd.

Zeer duidelijke site, snelle reactie, scherpe prijzen en een snelle levering. Super tevreden over GSMWWIJZER. Over 2 jaar zeker weer!

Snelle levering met keuze uit per post of express.

Snelle reactie.

Heel vriendelijk geholpen aan de telefoon door de meneer die mijn abbo ging verlengen , ook super hoe hij reageerde over een item dat hij mocht weg geven erbij , dus samen tot een geschikte prijs daarover gekomen dus niks anders dan SUPER geholpen

had betaald en de volgende dag al in huis ,,, dus TOPPIE

echt super geholpen , is bij sommige wel anders deze was gewoon TOP

Makkelijk een duidelijke website. Prijs was wel doorslaggevend. Doosjes was goed verpakt. ze hadden tijdens het bestellen problemen met hun telefoondienst. maar via whatsupp heb ik mijn vragen kunnen stellen.

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site. Het is makkelijk om een bestelling te plaatsen. Er wordt echter een zeer slechte service geboden als het aankomt op levering.

Inmiddels twee weken geleden heb ik via GSMwijzer de Samsung Galaxy S5 Neo met abonnement besteld, welke ik tot op heden nog niet heb ontvangen. Sterker nog, zekerheid of de telefoon überhaupt geleverd wordt kan me niet worden gegeven laat staan een verwachte leverdatum.

Op advies van GSMwijzer heb ik contact opgenomen met de klantenservice om samen te kijken naar een alternatieve telefoon. Dit lijkt een goede service, maar indien ik nu over zou willen stappen naar de Samsung Galaxy S6, moet ik nogmaals een eenmalig bedrag betalen en worden de maandelijkse kosten met €10,- verhoogd. Het enige wat GSMwijzer hierin kan bieden is een magere korting van €15,- op het totaalplaatje. Het zou fijn zijn als GSMwijzer zijn verantwoordelijkheid neemt voor deze slordige fout en mij als consument niet benadeeld. Het wekt nu de indruk dat GSMwijzer goede aanbiedingen plaatst om klanten te winnen om hen vervolgens een duurder abonnement aan te smeren. Dit lijkt mij niet de manier om met klanten om te gaan.

Vriendelijk te woord gestaan, maar de klantenservice van GSMwijzer is niet bereid om met de klant mee te denken en samen naar een oplossing te zoeken. Klant wordt hierin benadeeld.

Beste Dieke Akkerman,

Wat vervelend om te lezen dat je de bestelling nog niet hebt ontvangen. Ook vinden wij het jammer om te vernemen dat je niet tevreden bent met onze service.

Wij willen je vragen om een mail te sturen naar aftersales@gsmwijzer.nl met het ordernummer van jouw bestelling, zodat wij de status kunnen controleren en je van verdere informatie kunnen voorzien.

Hopende je hiermee voldoende te hebben geinformeerd.

GSMwijzer.nl

Via de site van de consumentenbond deze site gevonden. Bleek de beste aanbieding/prijs te hebben. Erg gebruiksvriendelijke site met goede informatie.

Gekozen voor de 24hrs service. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden maar gezien het feit dat je het persoonlijk in ontvangst moet nemen is dit wel makkelijker. Op het laatste moment de afspraak toch nog aan moeten passen wat opnieuw kosten met zich mee bracht, jammer. Tevens zijn er extra kosten voor het telefoongesprek.

Prima te wordt gestaan. Normale telefoonkosten wat wel zo klantvriendelijk is.

Als je een vraag stelt vóór aankoop dan ben je heel snel klaar bij en niets wijzer.

Als je een vraag stelt vóór aankoop, omdat je zeker van je zaak wilt zijn een GSM is toch een gruwelijk duur ding, krijg je als reactie: 'Verder zijn wij geen technische dienst en kunnen u hier helaas verder niet in helpen.' Heel jammer.

Beste MrsX,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.

Wij proberen onze klanten altijd zo goed mogelijk van informatie te voorzien. Helaas zijn wij hier in uw geval niet helemaal in geslaagd.

Wilt u uw vraag mailen naar aftersales@gsmwijzer.nl zodat wij u alsnog van de juiste informatie kunnen voorzien?

GSMwijzer.nl

Kopen, cq een abonnement afsluiten gaat uitstekend. Website werkt snel, is duidelijk en eigenlijk gewoon uitstekend.
Deze (vernieuwde) score geeft letterlijk mijn ervaring weer die ik had t/m betaling.

Uit de bevestigingsmail die ik kreeg nadat ik en betaald had, en mijn contact had opgestuurd.
"Wegens leveringsproblemen bij Apple vertraagd. Een exacte leverdatum is helaas nog niet bekend. Verwachting: in de loop van juni."
Het zou GSMWijzer gesierd hebben als ze dit vooraf hadden laten weten. Maak ik mijn dochter helemaal blij, kan ik haar nu teleurstellen. True, er worden geen levertijden op deze webshop gegarandeerd oid, next day had ik ook niet verwacht, maar ergens in de volgende maand vind ik het vermelden voor het afsluiten van mijn abonnement/koop toch wel op zijn plaats.

Update 1.
Allereerst verscheen er een zeer correct antwoord op mijn eerste versie van deze shopreview. Ook werd ik thuis op een zeer correcte wijze telefonisch nogmaals gecontacteerd. Aan de levering kan helaas niets veranderen. De andere afspraken die zijn gemaakt zijn voor mij zeer acceptabel.
Mijn score t/m betaling aangepast aan mijn initiele ervaring t/m betalen.
Score klantenservice toegevoegd.
Gezien de aftersales zou ik de volgende keer hier zeker weer bestellen.

Beste Klant,

Wij begrijpen dat het erg vervelend is dat het toestel niet direct leverbaar is. Helaas zijn wij in deze kwestie ook afhankelijk van onze leveranciers. Wij proberen uiteraard op onze website zo transparant mogelijk te communiceren. Als u op het i teken klikt naast het toestel ziet u de huidige voorraad status. Onze excuses voor het ongemak.

GSMWijzer.nl

Heldere informatie en vergelijkingsmogelijkheden. Dit riep bij mij geen vragen op en ik kon op grond hiervan een goede keuze maken.

Ik ben via de pricewatch uitgekomen bij GSMwijzer. Zelfde bedrijf als Mobiel, voorheen student mobiel volgens mij.

Site werkte prima en hadden een mooie aanbieding met de G5 (de rest had niet deze sterke aanbieding). Shopreviews waren verder goed, dus wat kan er mis gaan toch?

Order was een preorder en ondanks dat ze een datum aangaven, was die later zonder communicatie aan mij veranderd. Op zich niet zo erg bij een preorder. Levering had ik gekozen voor de duurdere optie met een koerier. Dat was perfect.

Toestel gekregen. Na 3 dagen viel het op dat er een verkleuring in het scherm had, welke bij een wit scherm opviel en niet bij gekleurde schermen. Mailtje gestuurd dat dit een bekend probleem was, had op XDA al gelezen dat meer mensen dit hadden. Hun antwoord was volg maar DOA procedure. Na feestdag (5 mei) netjes opgestuurd, 2 euro moeten betalen voor een doosje om hem op te laten sturen.

Krijg ik een mailtje, je telefoon is niet geaccepteerd voor een DOA procdure, dus hij word nu ter reparatie aangeboden, dat duurt 10/14 dagen. Er zit een kras in volgens GSMwijzer. Daarbij zat een foto welke met een zeer grote zoom is genomen, met een zeer sterke lamp er op. Of wel: Als je er niet naar zou zoeken, zou je het niet zien. Ze zijn dus actief opzoek naar dit soort dingen om DOA's af te kunnen keuren. Dat zal hun wel een boel geld besparen als ze van de toestellen een boel kunnen afkeuren. Mogelijk verwacht GSMwijzer dat je 14 dagen het toestel alleen maar in de doos laat en niet gebruikt als een normaal mens.

Ter vergelijking: Cool-Blue. Ik had een toestel met een verkleuring in het scherm (nadeel van de eerste zijn met een toestel). Waar ik hem ging inleveren. Zeg ik tegen de man van cool-blue; "wil je niet kijken of ik gelijk heb?". "Nee, ik geloof je wel". Niets er naar kijken, niet moeilijk doen. Kreeg direct weer een nieuwe mee. Dat is pas service en klantvriendelijkheid.

Aangegeven bij GSMwijzer dat ik dit geen service vind. Hun antwoord is helemaal al van geen verantwoording nemen "Helaas kan het zo zijn dat er tijdens de verzending een kras is ontstaan. De daadwerkelijke oorzaak zal lastig zijn om te achterhalen.". Nul verantwoording, nul klantvriendelijkheid. Niets doen om een klant te winnen met goeie service. Dit ook meerdere keren aangeven dat ik een betere oplossing verwacht. Nee doen we niet.

Het antwoorden is ook niet van het snelle, vaak de volgende dag pas antwoord. Waarschuwing voor iedereen: Wil je goeie service en cool-blue is een beetje duurder? Ga dan voor toch Cool-Blue! Daar krijg je service.

Beste klant,

Op dit moment is uw klacht in behandeling bij onze aftersales afdeling. Wij verwijzen u dan ook graag naar de laatst verzonden e-mail.

GSMwijzer.nl

Duidelijke site en eenvoudig door het proces van bestellen en invulling verdere gegevens te gaan.

Snel. Keurig!

Prima. Snel telefonisch contact (geen lange wachttijd) en accuraat en vriendelijk geholpen / te woord gestaan. Dik in orde dus.

Prima, duidelijke website. Heldere prijzen en gemakkelijke keuze van opties. Wel verrast door 6 euro verzendkosten.

Supersnel, goed verpakt, track & trace code.

Mijn verzoek om nummerbehoud eerder uit te voeren, conform mijn aanvraag werd voortvarend uitgevoerd en heeft geresulteerd in wat ik wilde. Prima dus.

I'm very satisfied with the services.
The treating was so good, it is really nice services.

Ze hebben een mooi website wat makkelijk te navigeren is. Snel besteling geplaatst ivm contract verlenging. Geen problemen.

Besteling was een dag te laat. Opzich niet heel erg, maar op de website staat da de pakket morgen binnen is.

Moest een fout op mijn adres laten verwijderen. Gebeld en was vlot geregeld

Scorekaart voor GSMWijzer.nl

Qshops