Belsimpel

Gebruikers over webshop Belsimpel

Een nieuwe Motorola smartphone gekocht bij Belsimpel. Ze doen hun naam eer aan voor het gemak waarop je kunt bestellen, het contact en de levering. Een zeer betrouwbaar bedrijf die levert wat ze beloofd.

Supersnelle levering van mijn bestelling. De smartphone was daarbij ook nog eens prima verpakt.

Mooie telefoon gekregen, motorola edge 60 pro maar de hoeveelheid bloat en ai is een schande.

tot nu to wel tevreden over de levering door belsimplel. besteld en de volgende dag geljik in huis

Al meerdere malen bestellingen gedaan. Echt super geregeld hoe deze bestellingen verlopen. Duidelijk en helder en als er wat is, altijd snel een antwoord.

Je krijgt keurig nette track and trace toegestuurd. En alles is goed bij te houden. Natuurlijk ligt het eerder aan de postorderbedrijven als je iets een keer toch een dagje later binnenkrijgt, maar over het algemeen is het echt supersnel geleverd.

Eén keer gebruik van gemaakt omdat ik wou weten hoe snel ik je iets geleverd kon krijgen. En daar werd ik keurig netjes geholpen. En kreeg ik een eerlijk antwoord.

Ik heb een iPhone16 aangeschaft bij Belsimpel. Het orderproces ging weer vlekkeloos (bestel al jarenlang bij belsimpel), de levering idem. Heel tevreden mee, in de top van webshops van NL.

De levering was conform verwachte levertijd. Kwam netjes binnen in een stevige doos.

Ik heb de Samsung Galaxy Tab S11 12GB RAM, 128GB OPSLAG gekocht. En hij doet hrt super.

Het was heel makkelijk om te bestellen..En mijn bestelling kwam 30 minuten eerder dan het verwachte tijd die ze voorspelde. En dat vind ik top.

Galaxy Buds 3 pro besteld via de Webshop
Mooi Produkt en de prijs/kwaliteit is zeer goed.

De levering van de bestelling liep soepel.
Dag later werden de Buds 3 pro geleverd door post nl.

Ik heb een refurbished telefoon gekocht. Er stond heel netjes beschreven wat de staat van de telefoon is. Het pakket is keurig volgens belofte binnen een dag verzonden in een verpakking die volgens mij gewoon origineel is. Belsimpel heeft ook nog extra ondersteuning geboden met alles instellen en overzetten vanaf mijn oude telefoon.
Enige mini minpuntje is dat ik op advies van de Belsimpel website een Google snellader erbij besteld heb, maar mijn telefoon wordt best warm bij het opladen. In de handleiding van de telefoon staat dat er max 35W op mijn telefoon mag, terwijl de snellader 45W is. Ik kijk het nog even aan. Niet echt een minpunt voor Belsimpel, ik had gewoon zelf beter moeten uitzoeken wat bij mijn telefoon past.
Conclusie: prima gedaan Belsimpel, ik ben meer dan tevreden.

Binnen een dag in huis, in een klein doosje met bescherming voor mijn telefoon. Perfect dus.

Ik heb bij Belsimpel de Motorola Razr 60 Ultra besteld en wát een fijne ervaring was dat! Vanaf het moment dat ik op “bestellen” klikte, liep alles soepel. De updates waren duidelijk, de levering superstrak geregeld en mijn nieuwe telefoon kwam perfect verpakt binnen.

En eerlijk… die scherpe prijs maakte het nog nét even leuker. 😄
Kortom: mega blij met mijn aankoop en absoluut een aanrader.

De levering van mijn bestelling bij Belsimpel was echt top! Zodra ik had besteld, kreeg ik meteen duidelijke updates - lekker helder! Je weet precies waar je pakketje is en wanneer je het kunt verwachten.

En toen de bezorger kwam… alles netjes, zorgvuldig verpakt en helemaal onbeschadigd. Het voelde een beetje alsof ik een cadeautje uitpakte, zo goed zag het eruit. ✨

Kortom: superstrak geregeld, snel, duidelijk en helemaal stressvrij. Precies zoals je het wil!

Oké, de klantenservice van Belsimpel? Echt top! 😍 Ik had een paar vragen over mijn bestelling (ik ben altijd een beetje nieuwsgierig over de status van mijn pakketje), dus besloot contact op te nemen. En wow, wat een fijne ervaring!

De medewerker was supervriendelijk, hielp me direct en gaf me het gevoel dat ik écht geholpen werd. Geen wachttijden van een eeuwigheid, gewoon snel, persoonlijk en met aandacht voor mijn vraag. Kreeg ook meteen duidelijke info, zodat ik precies wist waar ik aan toe was.

Als ik ooit een vraag of probleem had, weet ik dat ik bij Belsimpel in goede handen ben! 😄

Meerdere malen iets besteld bij Belsimpel. Snelle afhandeling en de producten komen overeen met de bestelling! Daarnaast liggen de prijzen ook gunstig. Retourbeleid eenmaal uitgeprobeerd, met een toestel dat niet beviel. Zonder gedoe kunnen retourneren (was al opgestart geweest) en het geld is netjes terugbetaald.

De bestelling is direct de volgende dag afgeleverd. Daarnaast zijn er nooit beschadigingen aan de pakketjes geweest.

Retourneren van bestellingen, waarbij de telefoon al was geopend en uitgetest wordt netjes afgehandeld met volledige restitutie.

Erg goede service. Website navigeert makkelijk en je kunt gelijk duidelijk zien wat je beste deal wordt. Ook geven ze een mooie korting op een abonnement.

Daarna het abonnement afsluiten verliep ook erg soepel. Kon gewoon alles invullen en een dag later had ik mijn telefoon al binnen.

Zou dit zeker aanbevelen bij vrienden en familie.

Belsimpel doet wat het beloofd! Dag na mijn bestelling had ik mijn nieuwe telefoon al binnen!

Website voelt wat retro, maar de service is perfect! Een beetje nostalgie, maar dan met raketbezorging.

Verzenden met PostNL, en dat werkt prima! Netjes op het bestelde pakketpunt geleverd.

Overzichtelijke website, makkelijk om order te plaatsen. Hele proces van bestelling telefoon en abonnement verloopt vlekkeloos. Zeer tevreden met belsimpel

Levering dag na aankoop binnen, precies zoals beloofd. Telefoon ontvangen in stevige doos inclusief alle bestelde accessoires.

Al jaren koop ik telefoons via Belsimpel. Alles is overzichtelijk en met de prijs zit het meestal ook wel snor. Dit scheelt veel vergelijken op vergelijkingssites en geeft een gerust gevoel. Nooit problemen gehad met levering

Doet wat je kunt verwachten; snelle levering op de afgesproken plek.

Op tijd, concurrerende prijs, goede service en goede producten. Doet wat het belooft, presenteert precies naar verwachting.

Geweldig, volgende dag was het pakket bezorgd en hierdoor kon ik meteen genieten van dit goed geprijsde product.

Gewoon de beste!
Ik ben al meer dan vijf jaar klant bij Belsimpel. Daarvoor probeerde ik andere bedrijven, maar sinds ik naar Belsimpel ben overgestapt, ben ik een trouwe klant gebleven. Waarom?

Alles is op één plek geregeld.
Ze bieden een prijsgarantie, dus je krijgt altijd de laagste prijs – vooral bij een combinatie van telefoon en abonnement. Je kunt bovendien een telefoon kiezen met de provider die jij wilt, zelfs met aanbieders die normaal niet beschikbaar zouden zijn.

Je hoeft je geen zorgen te maken over het beëindigen van contracten of het overstappen naar een nieuwe provider – Belsimpel regelt alles voor je.

Ik heb zojuist mijn contract verlengd en een nieuwe telefoon gekregen (volgende dag), en over twee jaar doe ik dat zeker weer. Ik waardeer echt de hoge standaard die ze hanteren en hoe goed ze voor hun klanten zorgen.

Als je vragen hebt, krijg je altijd antwoord. Soms moet je even wachten, maar er komt altijd een reactie.

Eigenlijk altijd als ik een nieuwe telefoon met abbonoment zoek gebruik ik Belsimpel.

Tot nu toe altijd een goede ervaring, het is erg overzichtelijk om te zien welke provider de beste prijs/deal te bieden heeft.

Vaak zijn de deals beter dan bij de provider zelf.

Gewoon goede levering zoals je mag verwachten van een bedrijf zoals belsimpel. De keuze uit overdag en avondlevering, wat er prettig is. Pakket ook goed verpakt.

Mijn bestelling was 1 dag later dan was aangegeven, maar de andere keren was het wel gewoon zoals aangegeven.

Altijd goede/prijs kwaliteit verhouding. Verzending altijd snel. Prijs soms niet de allerlaagste met een paar tientjes maar dat wordt goedgemaakt door snelle en efficiënte service.

Verzending was goed, netjes afgeleverd bij post nl punt. Niks te klagen.

Verder niks te maken gehad met klantenservice, maar in de winkel wel een keer aardig te woord gestaan.

snelle en veilige leveringen, duidelijke website en nette prijzen. Product via Postnl op tijd ontvangen met beveiligings code voor in ontvangst nemen.

De bestelde telefoon was netjes goed, veilig en snel verzonden.

Per email duidelijke informatie over bestelling ontvangen in een beperkt aantal Emails.

Naar mijn mening is de Google Pixel de beste optie voor gebruikers van Google Chrome, Maps, Gmail, etc. Op dit moment is de Google Pixel 9a een ideale keuze vanwege zijn functies en prijs.

Het bestellen van dit toestel en het betrouwbare hoesje bij Belsimpel was eenvoudig en werd ook nog eens snel geleverd.

Makkelijk te bestellen.
Eenvoudig zoeken naar producten
U kunt de zoekopdracht instellen op basis van de gewenste specificaties.
Tot het betalingsproces ging het snel.

Snelle levering U kunt de ophaallocatie kiezen. duidelijk Pakket volgen kan worden uitgevoerd

Makkelijk te contacteren
Spreek beleefd.