Gebruikers over webshop Belsimpel
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk kies altijd deze webstie om een abonoment te sluiten, eerlijk bedrijf, ze leveren mooi acties en altijd ben ik met hun tevreden.
Ik doe geen moeite met zoeken naar andere acties van andere websites , want deze website is de beste.
ik heb mijn contract nog gisteren verlengd met een Samsung 25 Ultra toestel , en nieuwe sim only contract aangevraagd ook met keuze van gratis toestel of een cashback, alle abonnomenten
zeer tevreden .
wordt altijd op tijd gestuurd , ik heb mijn toestel op 22-12 besteld , 23-12 thuis.
verzendkosten moet zelf betalen, het is daarom geef ik voldoende .
klantensevice heb ik eigenlijk sinds ongeveer 4 jaar geen contact genomen, want meestal heb ze niet nodig
AlgemeenWat een slecht in slecht bedrijft,
Ik heb een actie 150.- euro cashback met LEBARA aangevraagd, ik wil gewoon iets wisselen, ik bel meer dan 5 keers, Ik zei ik wil cashback, niet annuleren, mensen aan de lijn zeggen alle goed gaat, ik ben tot nu binnen tijden hun DEATHLINE : 23.30, maar zij annurelen mijn bestellin en niet meer 150.- cashback krijgen, wat is een idioot, slecht, meer dan woorden in onse werled te noemen!!!
Ik moet zeggen **IK HAAT DEZE WERKErs**met wat ze werken!!
Super slecht in slecht, werken zoals zoder brein, nooit goed luiseteren,
Mijn talen is niet goed, daarom vroeg ik hun elke keer na gespreek *ik begrijp het goed*, do I understand correct?
Maar toen alles goed gaat, geen annuleren door moet ik 150.- euro cashback hebben, zij halen mijn bestelling weg, wie is persoon die verantwoordelijk???
Erg echt super belachelijk werken, werken zonder brein, als geen trainen voor hun werk!
Algemeengoede klante service en snelle levering van mijn abonement en telefoon. ben super blij ermee
Verzendingtop hoe snel het ging er tevreden ben er erg blij mee
Klantenserviceze kwamen me snel tehulp ben er super blij mee
AlgemeenBelsimpel is een fijn bedrijf om mee samen te werken.
We zijn erg tevreden over de service en de producten.
Wij hebben de bestelling optijd ontvanen, voor 2 uur bestelen dan ontvangen je bijna altijd de volgende dag.
Klantenserviceindien je vragen hebt wordt je snel en goed geholpen.
AlgemeenAlles verliep soepel. Prijzen staan duidelijk op de website (belsimpel is vaak de goedkoopste) en bestellen ging snel evenals de bezorging. Algemene ervaring is top.
VerzendingSnelle bezorging en middels track en trace perfect op de hoogte gehouden.
KlantenserviceGoede hulp bij het uitzieken van een nieuwe smartphone, medewerkers hebben voldoende kennis.
AlgemeenHet proces verliep bijzonder soepel en de dag daarna had ik al mijn telefoon. Het was netjes verpakt.
VerzendingHet netjes in de verpakking. Ik heb niks te klagen.
KlantenserviceDe customer experience was erg goed. Ik heb niks te klagen.
AlgemeenZeer gemakkelijk te bestellen, telefoon binnen 24 uur geleverd. Juiste informatie en makkelijk relevante producten bij te kopen (die er immers bij hadden moeten zitten). Ik kon gemakkelijk bij mijn oude provider blijven. Toestelkosten waren aanzienlijk verlaagt terwijl het abonnement bij mijn provider goedkoper is geworden, ook krijg ik meer data. Bestelling is binnen twee minuten af te ronden. Kwam het geld maar zo makkelijk binnen als dat het uit te geven is haha.
VerzendingSnelle levering, prima verpakking. Mooi product met goede software. Uitstekende camera. Ik kies voor de google pixel 10 omdat deze telefoon weinig bloatware heeft en uitstekende software. Ook vind ik de telefoon erg prettig vormgegeven, ik loop liever niet met een baksteen van een telefoon in mijn broekzak. Hardware is niet flag-ship maar doet uitstekend wat het moet doen. Ik wil gewoon een product dat functioneert wanneer het moet, zonder haperingen, voor de komende jaren. Dankzij google ben ik daar van voorzien.
AlgemeenTopervaring, zoals altijd. Belsimpel is mijn go-to voor telefoonzaken: centraal, voordelig en een superduidelijk proces van A tot Z. Alles loopt soepel en de levering is altijd on point. Aanrader!
VerzendingLevertijden altijd juist, en status is op de website erg duidelijk te volgen.
KlantenserviceOok de klantenservice verdient een pluim: ze zijn altijd behulpzaam en oprecht vriendelijk. Het geeft een goed gevoel dat je bij vragen direct en prettig wordt geholpen!
AlgemeenNet als bij de telefoon voor mijn vrouw, was Belsimpel de beste (voordeligste) keuze voor mijn smartwatch.
VerzendingGoed verpakt. Op zondag besteld en maandag voor 12 uur geleverd !
AlgemeenBelsimpel, altijd scherp geprijsd altijd snel geleverd. Je hoeft niet meer verder te zoeken, gewoon simpel.
VerzendingLevertijd is zoals je hoopt dat een levertijd is. Je wordt duidelijk op de hoogte gebracht en het pakje is netjes verpakt.
AlgemeenSnellere levertijd dan andere webshops. Tevens laagste prijs (laat ik de onbekende duistere webshops even buiten beschouwing).
VerzendingProduct was keurig verpakt, binnen no-time track en trace en op tijd geleverd.
AlgemeenBij Belsimpel de Honor Magic V5 besteld. Waarom bij Belsimpel? omdat de pricewatch dit toestel bij Belsimpel het voordeligst was en omdat Belsimpel een goede beoordeling heeft. Ook eerdere, goede, ervaringen met Belsimpel speelde mee.
VerzendingBestellen ging eenvoudig en de telefoon werd snel geleverd. Geen issues zoals je mag verwachten.
Het bestelproces was probleemloos zoals je van een goede webwinkel mag verwachten, niet onderscheidend, maar wel uitstekend,
AlgemeenTelefoon en Sim Only abonnement besteld. Bij Belsimpel waren beide onder de streep het goedkoopst wegens gratis earbuds bij de telefoon en een cashback actie bij de Sim Only.
Goede overstapservice met nummerbehoud bij de Sim Only waarbij je oude abonnement voor je wordt opgezegd en je goed op de hoogte gehouden wordt van het proces en welke stappen je moet ondernemen.
Snelle levering ondanks drukke Black Friday periode. Misschien daardoor een dag later dan gebruikelijk, maar leek meer met de drukte bij PostNL te maken te hebben. Tevens netjes verpakt.
AlgemeenMakkelijk te bestellen product, werd geleverd zoals aangegeven en op tijd. Ook was het van te voren duidelijk hoe de geld terug actie waaraan ik meedeed werkte.
Het enige nadeel was dat na de geld terug actie van €50 het product €30 in prijs omlaag ging. Dus waarschijnlijk kunstmatig de prijs eerst verhoogd om vervolgens permanent de prijs sowieso te verlagen.
Product is in goede conditie en op tijd geleverd, zat ook goed genoeg ingepakt zodat er geen schade kon ontstaan tijdens transport.
AlgemeenHet bestellen ging super makkelijk en de suggesties voor accessoires waren erg fijn. Wel miste ik in de specificaties het verschil in SSD tussen de 128GB en 256GB versie, wat best doorslaggevend is. Uiteindelijk gaf de prijs de doorslag: ik zocht een goede tablet voor mijn dochter en vond hem hier voor het scherpste bedrag. Al met al ben ik dik tevreden!
VerzendingDe levering was zeer snel, ondanks de kerstdrukte. Wat ik erg fijn vind bij zulke dure producten, is de QR-code verificatie; dat geeft een veilig gevoel bij het bestellen en ontvangen. Het zat bovendien zeer netjes ingepakt, je kunt zien dat er zorg aan is besteed.
AlgemeenIk bestel zowel zakelijk als privé graag bij BelSimpel. De prijzen zijn altijd scherp en de leveringen zijn tot nu toe altijd op tijd geweest.
Privé bestel ik ongeveer eens per jaar de nieuwste iPhone. In combinatie met een abonnement is de iPhone vaak rond de €160 goedkoper dan de Apple-prijs, dankzij kortingen bij verlenging. Dat maakt BelSimpel voor mij een logische keuze.
De verzending verloopt altijd soepel. Bestellingen worden snel verwerkt en duidelijk gecommuniceerd, met goede updates over de status. De levering is tot nu toe iedere keer op tijd geweest en de producten waren netjes en goed verpakt bij aankomst. Dat geeft vertrouwen bij zowel zakelijke als privébestellingen.
KlantenserviceDe klantenservice van BelSimpel ervaar ik als prettig en professioneel. Bij vragen word ik snel geholpen en de medewerkers zijn vriendelijk en duidelijk in hun uitleg. Zowel bij zakelijke als privébestellingen heb ik goede ervaringen met de service.
AlgemeenMakkelijk te bestellen. Gunstige prijs tegenover andere aanbieders. Snel en op tijd geleverd.
Aanrader voor iedereen!
Levering op tijd. Binnen 24 uur met code bij aflevering.
KlantenserviceNog geen contact meer gehad daar alles naar wens is verlopen.
AlgemeenDuidelijke website. Belsimpel had de beste prijs op dat moment voor de telefoon die ik wilde bestellen.
Plaatsen van de bestelling ging zonder problemen.
Snelle verzending met bevestigingscode wat wel prettig is voor een wat duurder product.
AlgemeenAl wel vaker dingen bij belsimpel besteld, altijd goed. Dit keer een Smart Tag, snel geleverd, top.
VerzendingAltijd snel verzonden, in dit geval de volgende dag al in huis.
KlantenserviceKlantenservice heb ik 1 keer nodig gehad en was snel en makkelijk te bereiken.
AlgemeenTot nu toe nog nooit problemen gehad met Belsimpel. Zowel het hardware (smartwatches, smartphones), accessoires en abonnement. Daarnaast heeft Belsimpel ook gewoon leuke aanbiedingen en buiten de aanbiedingen om zijn ze ook erg leuk geprijsd.
Kortom: Met Belsimpel zit je goed.
Levering is altijd netjes en op tijd. Mits op voorraad altijd dezelfde dag geleverd. Goed verpakt met voldoende bescherming.
KlantenserviceDie paar keer dat ik vragen had (over abonnementen en zo), ben ik altijd netjes geholpen.