Gebruikers over webshop Belsimpel
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenVaker hier een telefoon en tablets besteld (los toestel) en altijd snel geleverd,ze waren de goedkoopste en altijd netjes verpakt
VerzendingZoals ik zei, verzending gaat altijd snel (volgende dag in huis) en telefoon was netjes verpakt. Nooit gedoe gehad.
AlgemeenGoede website en prijzen, het product zelf was ook erg goed namelijk oortjes van het merk Trust. Ze waren goedkoop maar goede kwaliteit. Bezorging was ook snel.
Dus in het algemeen een goedkope en snelle site, alleen ik vind dat het enige nadeel is dat ze een beperkt aanbod op vooral telefoons en abonnementen hebben.
De verzending was snel en niet duur, verder geen problemen.
KlantenserviceIk heb geen gebruik gemaakt van de klantenservice, maar als er ook word bedoeld dat de updates van de bezorging worden meegeteld dan is het een hele fijne service en overzichtelijk, alleen vind niet iedereen het leuk om veel mailtjes te krijgen.
AlgemeenIk ben zeer tevreden over Belsimpel. Ik heb hier mijn telefoon en accessoires gekocht. Ze hebben een uitstekende webshop met goede prijzen en snelle levertijden. Ik ben erg tevreden over hun service.
VerzendingBestellingen worden snel verzonden en meestal de volgende dag geleverd. Alles wordt altijd zeer goed en netjes verpakt, dus je hoeft je nooit zorgen te maken dat je bestelling beschadigd aankomt.
AlgemeenBestellen was snel en, pun not intended, simpel.
Daarnaast hadden ze ook een zeer scherpe prijs.
Snel geleverd in een goed beschermde verpakking die verder ook geen verspilling had.
AlgemeenSIMPEL.. niet moeilijk doen...kwaliteit en service is altijd top....niet te ingewikkeld... Gewoon zeggen waar het op staat en de service leveren die omschreven wordt. Blij dat ik mijn nieuwe toestel en abbonement via Belsimpel heb afgesloten. Zonder enige gedoe! Als je mij vraagt welke klanten service tot 00:00 bereikbaar is. Dan weet ik dat je Belsimpel moet zeggen!! #TopService
VerzendingProduct wordt tijdig en goed geleverd geen gedoe. Nette product en bedenk tijd als je twijfelt over je product. Beter kan niet.
KlantenserviceIk zeg alleen. Service tot 00:00. Scherpte aan de telefoon en altijd meedenkend. Vindt je niet meer. #Belsimpel
AlgemeenIk heb al mijn abonnementen via Belsimpel. Niet alleen ik maar ook de mensen om mij heen. Eigenlijk ben ik altijd tevreden, zo ook mijn naasten. Ze hebben altijd goede deals!
VerzendingDe verzending is altijd heel snel en netjes optijd. Ik heb niks te klagen wat dat betreft!
KlantenserviceIk heb nog nooit de klantenservice moeten benaderen om iets negatiefs. Al het contact verloopt altijd heel netjes en ze reageren snel.
AlgemeenBelsimpel heeft leuke Magic Monday aanbiedingen waar ik al jaren gebruik van maak. Nu heb ik een abonnement voor 2 jaar met een nieuwe Samsung Galaxy S 25 Ultra telefoon inclusief hoestje en snelle oplaadbare stekker met onbeperkt internet en bellen bij Vodafone vóór €1253,85!
Ook kreeg ik € 10 korting omdat ik al klant was Ziggo.
Dus iedereen blij. Wel even op letten of er een oplader bij je nieuwe telefoon zit, die kun je ook gelijk met extra korting bij Belsimpel bestellen.
Veel succes bij het vinden van een leuke telefoon en abonnemet die bij je past.
Belsimpel heeft veel te bieden.
Groetjes: Anneke
Toestel en simkaart worden netjes bezorgd. Per mail krijg je de bezorging tijdstip en een extra code van 3 cijfers die de postbezorger moet weten voordat hij je het pakketje overhandigd. Dus je hoeft niet bang te zijn dat je je geld kwijt bent van de telefoon als je die al betaald zou hebben.
KlantenserviceMet nummerbehoud aanvraag, loopt alles vloeiend over. Heb je vragen dan helpen ze je vriendelijk bij de klantensevrvice.
AlgemeenIts very easy for me to order in Belsimpel and the price of the products are quite lower than the other online platform that sell the exact products. I order my phone to them and a powerbank which are both of them are functioning really well and durable. Thank you Belsimple.
VerzendingOn my very first order, I pickup the product and all complete. And about the delivery it is also really fast after 2 day upon ordering on sunday.
KlantenserviceI dont try to use the customer service because I dont have complaints to them. All of the product are durable and functioning really well.
AlgemeenEr zijn heel veel verschillende opties, en het is soms lastig om het juiste te vinden. De telefoon die ik wilde was in verschillende kleuren te krijgen, die niet allemaal op voorraad waren. Dat was meer werk dan noodzakelijk.
Verder geen klachten. Het is voor je gaat betalen helemaal duidelijk wat je gekozen hebt en wat daarbij zit.
---
Ik heb het pakje opgehaald in de winkel, waar het netjes optijd klaar lag.
AlgemeenIk ben erg tevreden over mijn ervaring met Belsimpel. De website is overzichtelijk, prijzen zijn duidelijk en de vergelijkingstool maakt het makkelijk om de beste deal te vinden voor zowel losse toestellen als abonnementen.
De bestelling verliep soepel — binnen een paar minuten was alles geregeld. De levering was razendsnel: ik had mijn telefoon de volgende dag al in huis, netjes verpakt en precies zoals beloofd.
Wat ik vooral waardeer, is de transparantie van Belsimpel. Je krijgt meteen inzicht in de totale kosten, inclusief eventuele aansluitkosten en maandbedragen. Ook de klantenservice verdient een compliment: vriendelijk, behulpzaam en goed bereikbaar via chat en telefoon. Toen ik een kleine vraag had over het overzetten van mijn nummer, werd ik direct geholpen.
Kortom: Belsimpel doet zijn naam eer aan — het is écht simpel én betrouwbaar. Een aanrader voor iedereen die zonder gedoe een nieuwe telefoon of abonnement wil afsluiten.
Het word gewoon netjes bezorgd,wel in een ietwat grote doos, maar voor de rest is alles toppie.
KlantenserviceJe werd goed op de hoogte gehouden van waar je pakket zig bevindt en wanneer het bezorgd word.
AlgemeenZonder moeite kunnen bestellen vanuit de Tweakers Pricewatch. Al een paar keer eerder bij Belsimpel telefoons besteld, ook een keer binnen een week een telefoon teruggestuurd omdat die niet beviel en dat ging allemaal zonder problemen. 👍
VerzendingTelefoon was prima verpakt. Het valt me altijd op dat de verzend dozen altijd 3 of 4 keer groter zijn. Een iets kleiner formaat zou dus prima kunnen. 🙂
KlantenserviceNu heb ik geen gebruik hoeven maken van de klantenservice, maar eerder altijd heel tijdig en snel geholpen.
AlgemeenEerder mobiel gekocht bij een belsimpel winkel en super blij met de hulp en uitleg in de winkel.
AlgemeenRecentelijk een Applewatch 10 en 9 besteld voor mijn echtgenote en mijzelf. De keus viel op Belsimpel door eerdere ervaringen, concurrerende prijs en direct te leveren.
VerzendingLevering was zoals beloofd op de volgende dag na bestelling met goede communicatie via de mail.
Algemeen🎉 Eindelijk! Ik heb een nieuwe telefoon gekocht — de Motorola Edge 60 Pro 512 GB!
Na lang twijfelen is het deze geworden: snel, stijlvol en met een geweldige camera.
Ik heb er meteen een transparante hoes bij genomen zodat het mooie design goed zichtbaar blijft 😍
Kan niet wachten om hem uitgebreid te testen en mijn ervaringen te delen!
De bestelling werd snel verzonden en al de volgende dag geleverd.
KlantenserviceGoede en snelle klantenservice, alles netjes geregeld! Super blij! Top!
AlgemeenIk kon bji tweakers het product makkelijk vinden en vergelijken. In de lijst van leveranciers was belsimpel niet de goedkoopste maar wel goede tweede en de meest betrouwbare omdat ik er al meermaals naar tevredenheid heb besteld.
Belsimpel gaf ook netjes aan dat er een hoesje in de verpakking zat (meeste andere leveranciers niet, zelfs producent Motorola niet), helaas was hier geen afbeelding van het hoesje toegevoegd. De kleur van de mobiel werd omschreven als donkerblauw, maar bleek achteraf helaas bijna antraciet te zijn, niet genoeg reden om het product terug te sturen, bij Motorola stond de kleur als PANTONE Slipstream vermeld.
Ik had gevraagd om verzending na 2 dagen, omdat we volgende dag afwezig waren. Verzending was netjes op tijd en er moest daadwerkelijk een handtekening worden gezet voor de mobiel.
AlgemeenGoede website om onze nieuwe abonnementen en smartphones te bestellen, alles werkt overzichtelijk en makkelijk.
Voor ons geen ander dan Belsimpel!
Levering is altijd netjes op tijd en volgens de afspraken.
KlantenserviceHeel goede klantenservice, behulpzame medewerkers.
Wel eens iets fout gegaan met een bestelling, was overigens mijn eigen fout, maar dit werd perfect opgelost.
AlgemeenIk koop al jaren mijn telefoons bij Belsimpel al ruim 10 jaar
En ik heb altijd goede telefoons binnen gehad , nooit problemen ermee gehad en als er wat was kreeg ik altijd goeie servers of een nieuwe telefoon als er wat mis was, ik ben erg zeer tevreden met hun waardoor ik dit jaar nog of volgend jaar weer een nieuwe telefoon ga aanschaffen bij ze, top winkel die nog jaren mag blijf bestaan
Altijd goed ingepakt en komt altijd netjes aan de deur
KlantenserviceZe helpen je graag en ze zijn altijd bereikbaar
Ik blijf een tevreden klant
AlgemeenBelsimpel weigert telefoon onder garantie te repareren. Mijn Pixel 8 (binnen de 3 jaar van het Extended Repair Program) kreeg ineens een paarse verticale lijn door het scherm, een bekende fabricagefout bij dit model. Ik heb het toestel naar Belsimpel gestuurd, maar zij weigeren het kosteloos te repareren en vragen €302,50 voor vervanging.
De reden? Er zou “speakermesh-schade” zijn, waardoor het toestel volgens hen zijn IP68-waterdichtheid heeft verloren. Op basis daarvan concluderen ze dat de schermschade door mij is veroorzaakt, terwijl er geen enkel bewijs is van vocht-of waterschade. Alleen twee vage foto’s van het speakermesh werden getoond.
In de garantievoorwaarden staat duidelijk: *“Als het scherm of het afdekglas van je Pixel 8 is gebarsten of als het apparaat andere vormen van schade vertoont, zoals binnendringing van vloeistoffen, komt het misschien niet in aanmerking voor dit programma.”* Er is dus sprake van interpretatie, niet van bewijs van gebruikersschade.
Het beste wat Belsimpel mij kon aanbieden was 50% korting op de €302,50 reparatiekosten, maar dat heb ik geweigerd. Het toestel is inmiddels twee jaar oud. Dit hele process bij Belsimpel heeft trouwens 6 weken geduurd, zonder dat er mij een tijdelijke toestel werd aangeboden.
Kortom: Belsimpel schuift garantieclaims te makkelijk af op “gebruikersschade” zonder overtuigend bewijs. Dit is in strijd met de wettelijke garantieplicht in Nederland. Ik raad iedereen aan elders te kopen.
Klantenservice is vriendelijk, maar niet hulpzaam. Ze kunnen niet heel veel voor je betekenen. Als je met hun in beroep gaat over de garantie voorwaarden, word je eigenlijk genegeerd, schuiven ze de schuld naar jou, en verwijzen ze naar hun service partner waarmee ze werken.
Ha,
Bedankt voor je review. We balen ervan om te lezen dat je een negatieve ervaring hebt gehad met de garantie van je toestel. We kijken daarom graag met je mee naar de situatie. Stuur daarom je ordernummer en contactgegevens door naar service@belsimpel.nl. Vervolgens nemen wij contact met je op!
Groet,
Isa van Belsimpel
AlgemeenEnige partij die het mooie oranje model op voorraad had en voor een prima prijs
KlantenserviceKlantenservice is absoluut waardeloos. Verwacht niks van de garantie; ze zullen niks repareren. Producten gaan naar een externe reparateur en zelf wordt er geen enkele verantwoordelijkheid genomen.
AlgemeenJe weet van Belsimpel dat ze altijd de beste deal leveren. Daarnaast vind ik de medewerkers in de winkel altijd heel bekwaam en behulpzaam!
KlantenserviceCirca 3 jaar geleden kreeg ik een goodiebag bij mijn aankoop van mijn Pixel 7, omdat ik, als één van de eerste, de telefoon zelf kwam ophalen in de winkel. Een mooi gebaar!