Belsimpel

Gebruikers over webshop Belsimpel

Bestelling was snel geplaatst, communicatie altijd duidelijk. genoeg communicatie via de mail over de status.

Door de jaarwisseling duurde de levering wel langer als ik gewend was, maar daar heb ik begrip voor

2 Nieuwe Samsung Galaxy A56 256GB telefoons gekocht bij Belsimpel die erg geliefd zijn.
Aangezien wij niet gek zijn zoals de slogan luid bij de Media-markt heb ik deze bij Belsimpel gekocht.
Het verschil is maar liefst 125 euro per stuk, kun je rekenen en dat maal 2 dus reken maar uit, ik ben niet gek!

Op advies van mijn dochter die al eerder telefoons had besteld bij Belsimpel en heel simpel gezegd erg tevreden was over alles, vanaf bestellen tot betalen, het zeer snelle verzenden tot de ontvangst in huis zeer tevreden was en nog steeds is.
Onze oude Huawei P Smart 2020, android 9.1 telefoons worden per Maart 2026 niet meer ondersteund vandaar onze keuze van de Samsung met jarenlange updates.
Kortom, ze had gelijk, na onze bestelling waren de 2 telefoons binnen 24 uur hier binnen. Keurig verpakt en wij zijn er heel blij mee. Dus raden wij kopen bij Belsimpel ten zeerste aan.

Motorola Edge 60 telefoon aangeschaft voor een hele scherpe prijs. Verzending was snel. Duidelijke website. Communicatie via mail uitstekend. Heel blij met deze prachtige telefoon. Maakt mooie foto's, is snel en heeft voldoende opslag.

Ondanks de jaarwisseling en de kerstvakantie is de telefoon snel geleverd.

Motorola besteld, volgende dag ook op de maandagen direct geleverd met de post. Super easy!

gewoon op tijd zoals je dat kan verwachten en netjes verpakt.

geen idee heb daar verder geen gebruik van gemaakt. overzichtelijke pagina

telefoon bestellen is snel geregeld , alle extra dingen zoals screenprotector en opladers ook snel en gemakkelijk gevonden

gewoon goed ondanks de sneeuw toch nog op tijd geleverd

Snelle levering, de beste prijs en alles was perfect geregeld. Bestellen ging soepel, duidelijke communicatie en het product werd precies geleverd zoals beloofd. Zeer tevreden over Belsimpel.

De verzending was snel en probleemloos. Het product werd netjes verpakt en binnen de beloofde levertijd bezorgd. Alles verliep precies zoals verwacht.

Goede website, scherpe prijs en snelle levering. Ook gekozen voor BelSimpel omdat ik al eerder goede ervaringen ermee had.

Snelle levering van het produkt. Het was ook goed verpakt.

bestel altijd mij toestellen bij bel simpel altijd goede service snel contact snelle verzending topbedrijf

verzending supersnel binnendag verzonden als voor bepaalde tijdstip nog besteld

altijd vriendelijk en behulpzaam als er wat is snelle behandeling

Sinds ca 6 jaar jaar sluit ik mijn abonnement in combinatie met telefoon af via Belsimpel. Altijd zeer tevreden bij mijn aankopen en afsluiten van abonnement, blijf bij mijn provider maar is veel voordeliger dit via Belsimpel te doen! Ook de bijbetaling van het toestel is altijd vele malen lager dan bij de provider zelf of zelfs helemaal geen bijbetaling!
Het kan behoorlijk oplopen, dus waarom nog direct bij een provider je abonnement afsluiten als je hij Belsimpel zoveel goedkoper uit bent. Ik weet wel waar ik.voor kies: 'Belsimpel'!

Ben blij met het aanbod en service van Belsimpel en raad het anderen ook aan.

Ik had bij mijn laatste verlenging een telefoon gekozen die onlangs vele revieuws lezen en filmpjes bekijken mij tegenviel - vond kleuren niet mooi - .
Ook hier heeft Belsimpel een uitstekende service: ik heb de telefoon mogen omruilen voor een andere, binnen de gestelde termijn. Ging soepel en verliep prima! 1e telefoon retour en nieuw gekozen kreeg ik snel opgestuurd.

Dat is nog eens goede service!

Denken goed mee, zoeken zorgvuldig vragen uit. Denken in oplossingen.

Belsimpel heeft een groot aanbod tegen scherpe prijzen.
Alleen in het allerhoogste segment ontbreken telefoons.
Op de site is het echt goed vergelijken van de telefoons niet mogelijk.
Bijna alle telefoons zijn per direct leverbaar.

Bijzonder goede mogelijkheid van retourneren, waarvan ik nog nooit gebruik heb hoeven maken.

Zoals altijd, 2e maal in korte tijd zelfs, maar ook langer geleden, gewoon goed niks meer niks minder

Veilig en correct geregeld door vervoerder en bezorgd nog met extra worden om een groen licht te krijgen

1 maal probleem gehad, aantal jaar terug, correct opgelost en goed bereikbaar

Los van de wedstrijd ging ik zowiewo een positieve review schrijven. Al 3e aankoop van een smartphone via Belsimpel. Altijd zeer vlotte service, ook na verkoop. Gisteravond mijn nieuwe Motorola razr 50 ultra besteld, vanmiddag had ik die al in mn handen. Uitermate snel dus! Ook heel mooie service/aanbod ter check voor mijn toestel die defect is, fingers crossed dat die nu ook nog in orde komt! Dat zou een mooie start van 2026 zijn na een bewogen pech-2025.. En als ik nu nog eens die 500euro voucher win, dan maak ik ook nog eens mijn zoon heel blij met zijn verlanglijstje, anders moet hij zelf nog ff sparen haha. Een tevreden, terugkomende klant!

Sneller dan snel. Avond besteld, volgende middag al aan mn deur. Top!

Snel geholpen, ook na aanmelding vorig toestel ter reparatie.
Mooie geste ook van hun kant die me heel blij maakt.

Het product vinden wat je zoekt is makkelijk. Het plaatsen van een bestelling is simpel en verloopt vlekkeloos.

De verzending van mijn laatste bestelling verliep volledig zoals gepland.

Een eerdere bestelling heeft echter een week langer geduurd dan vooraf aangegeven, wegens leveringsproblemen bij de leverancier.

Overzichtelijk, goede prijzen en diverse producten. Ben al jaren klant bij Belsimpel. Het gaat altijd goed en zal zeker klant blijven.

Goed verpakt, snel verzonden zoals aangegeven. In nette conditie aangeleverd

Ik heb voor uitstekend gekozen, omdat ik nog nooit de klantenservice heb moeten bereiken.

Goede website duidelijk en qua prijs ten opzichte van andere aanbieders keurige prijs.
Kortom mij zien ze hier wel vaker

Duidelijk track en tracé dus goed te volgen dus helemaal tevreden

Geen ervaring mee gehad dus geen mening over maar gegevens van de firma overal duidelijk te vinden

Ontzettend duidelijk en makkelijk in gebruik zelfs voor oudere makkelijk te doen ik ben heel erg tevreden heb niks negatiefs te melden mooie overzichtelijke en makkelijke website wat iedereen wel begrijpt

Over de nieuwe levering kan ik nog niks zeggen maar de vorige bestellingen waren netjes optijd bezorgd ik verwacht dat het deze keer ook netjes op tijd wordt verstuurd

Ze reageren snel als je vragen hebt als je ergens niet uit komt helpen ze je stap voor stap

Een bestelling is makkelijk te maken, vervolgens krijg je een duidelijk overzicht van wat je besteld hebt. Ook de app van Belsimpel is duidelijk en zonder poes pas. Dik tevreden!.

Erg snel, ondanks de drukte van de kerst was het er binnen de gestelde tijd.

Onlangs heb ik de Samsung Galaxy S25 Ultra gekocht bij Belsimpel en ik ben erg tevreden met zowel het toestel als de service van de winkel. De bestelling was duidelijk en overzichtelijk, en het aankoopproces verliep snel en zonder gedoe.

De Galaxy S25 Ultra voelt premium aan en werkt razendsnel. Het scherm is helder en scherp, de batterij gaat bij normaal gebruik gemakkelijk de dag door en de camera levert indrukwekkende foto’s, ook bij minder licht. Kortom: een toptelefoon voor wie een krachtige smartphone zoekt voor werk, foto’s/video’s en dagelijks gebruik.

Ook over Belsimpel ben ik positief: goede communicatie, nette levering en een duidelijke productinformatie op de website. Daarom kan ik zowel de Samsung Galaxy S25 Ultra als Belsimpel zeker aanbevelen.

Zeer snelle verzending, ondanks dat het rond de nieuwjaar was.

goede communicatie, hoewel, heb de klantenservice niet nodig gehad , alles verliep zo soepeltjes.

Duidelijke website, simpel bestelproces
Goede communicatie en supersnel en netjes verzonden!
Op zondagavond besteld, maandag bezorgd.

Goed verpakt en inderdaad;
zondagavond besteld, maandag geleverd
zelfs in de drukke kerst/oud en nieuw periode

Goede communicatie over bestelling en levering, geen klachten ervaring gehad

Heb er voor de 3de keer een telefoon besteld.
Altijd snelle levering en nooit problemen.
Zal er zeker weer bestellen.

Zeer snelle verzending, ondanks dat het rond de feestdagen was.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops