Belsimpel

Gebruikers over webshop Belsimpel

Meestal biedt Belsimpel een mooie prijs voor iPhone's en AirPods, waardoor ik daar mijn nieuwe spullen haal. Tot nu toe is dat altijd goed gegaan: snelle verzending en goede levering. Maar een webshop is zo goed als de afhandeling, en daar schiet Belsimpel toch tekort. Jammer.

De DHL bezorger heeft het pakket niet geleverd, maar wel als afgeleverd gemarkeerd met zijn eigen handtekening als bewijs

Het is niet de schuld van de webshop als een bezorger niet levert, maar het is wel de schuld van de webshop als zij het probleem op de koper gaan afreageren. Nadat we hebben gemeld het pakket niet ontvangen te hebben, en alle buren reeds hebben gecheckt, moet je een uitvoering lang formulier invullen om te bewijzen dat je niets hebt ontvangen. Daarnaast vragen ze ook doodleuk een kopie van je paspoort. Krijg je dan in de tussentijd wel je geld terug of een vervangend product? Nee, natuurlijk niet, je moet het onderzoek afwachten en dat kan tot 5 dagen duren. Ronduit schandalig en wat een schrale behandeling van je trouwe klanten. Je voelt je niet serieus genomen en ze lijken je eerder te behandelen als fraudeur. Jammer, maar de volgende aankoop wordt weer Bol, Amazon, en elke andere shop waar een loyale klant niet wordt gedupeerd.

Ha,

Bedankt voor het schrijven van je review. Vervelend om te lezen dat de verzending van je pakket niet loopt zoals je had gehoopt. We komen daarom graag met je in contact. Stuur daarom je ordernummer en contactgegevens door naar service@belsimpel.nl. We nemen vervolgens spoedig contact met je op!

Isa van Belsimpel

Makkelijk en snel kunnen bestellen via de site op internet, eerder besteld bij Belsimpel en was toen ook tevreden.

Was de volgende dag overdag geleverd, vriendelijk pakket bezorger aan de deur.

Duidelijke site, makkelijk bestellen.
Meerdere telefoons nu daar besteld.
Eerste Xiaomi via AliExpress, nu gewoon via hun
Snel verzonden en ontvangen, prima.

Snel verzonden en ontvangen, prima.
Geen problemen mee gehad.
Geen aanmerking

Niet nodig gehad. Kan er dus geen verdere comment op geven

Helaas een slechte ervaring met Belsimpel. Ik heb voor een familielid een telefoonabonnement verlengd en een nieuwe telefoon besteld bij Belsimpel.

Eerst moet de telefoon worden betaald, dan gaat Belsimpel de contractverlenging controleren. Bij ons werd de contractverlenging afgewezen met als reden ‘geen Nederlands id document zoals paspoort of rijbewijs’. Iemand afwijzen op afkomst is niet echt meer van deze tijd en ik vraag me af of dit legaal is.

Het ging ook niet om een duur contract maar om een bedrag van 20€ per maand …

Bij navraag bij de klantenservice van Belsimpel is ons het excuus gegeven dat de provider het contract niet wil verlengen. Bij navraag bij de provider zegt deze van niets te weten en dat het aan Belsimpel ligt. Er is ook geen telefoon geleverd.

Verder is het niet ok dat je eerst de telefoon moet betalen en er daarna pas wordt bekeken of Belsimpel je abonnement wil verlengen. De correcte manier zou zijn, eerst beoordelen of het abonnement verlengd kan worden en dan pas de klant voor de telefoon laten betalen.

Het is ook niet mogelijk om met Paypal of creditcard te betalen maar alleen met Ideal wat ook geen goede indruk maakt. Ik zal ook niet meer bestellen bij Belsimpel hoewel de ervaringen in het verleden wel positief waren.

Belsimpel heeft om een ontereche reden een contractverlenging geweigerd en helemaal geen product geleverd.

Klantenservice is op zich vriendelijk maar geeft geen correcte informatie. Gelukkig hebben we het betaalde bedrag voor de telefoon binnen een paar dagen terug gekregen.

Ha,

Bedankt voor je uitgebreide review. Vervelend om te lezen dat het niet goed is gegaan met je bestelling. We kijken graag met je mee om ons proces hierin te verbeteren. Graag ontvangen we je ordernummer en contactgegevens via service@belsimpel.nl. We nemen daarna spoedig contact met je op!

Isa van Belsimpel

Belsimpel is een fijne webwinkel om te bestellen. Ik heb nog nooit problemen met een bestelling gehad en de leveringen zijn elke keer weer op tijd.

Mijn bestelde telefoon kwam keurig op tijd binnen zoals aangegeve tijdens de bestelling.

De bestelling was makkelijk te plaatsen, wat je allemaal moet doen voor een gratis accessoires set slaat nergens op, waarschijnlijk gaat het om ordinair je gegevens te ontfutselen. 1 ster is eigenlijk nog teveel.

Verzending telefoon was prima, de accessoires set heb ik nooit gekregen dus hier zou ik 0 sterren willen geven

Helaas kan ik hier ook geen 0 sterren geven.
18 januari een Motorola edge 70 met gratis accesoires set gekocht, gelijk afgerekend met iDeal.
Doos kapot moeten knippen voor de set, documenten opgestuurd naar Motorola en een bevestigingsmail gekregen dat mijn aanvraag is goedgekeurd.
Vervolgens moest ik de gratis producten zelf via een winkelwagen systeem leggen en bleef er 11 cent staan die ik alleen met een creditcard kon afrekenen. Die heb ik dus niet.
Contact opgenomen met zowel Belsimpel als Motorola. Belsimpel zei contact opnemen met Motorola, lukt het niet helpen wij je verder.
Een paar raar vertaalde mailtjes verder want Motorola is gewoon niet normaal te bereiken alleen een mail formulier waar je weer veel te veel gegevens moet invullen en achterlaten. Ineens hoor ik niks meer van Motorola.
Terug naar Belsimpel.
Belsimpel schuift het af op Motorola.
Uitgelegd dat ik daar niks van hoor en al 6 weken bezig ben om de set te krijgen. Weer een reactie van ga maar naar Motorola, kennelijk lezen ze alleen de laatste mail verder niks.
Vervolgens was ik het zat en gemaild dat ik de koop wou ontbinden en mijn geld terug.
Nu krijg ik van Belsimpel ook hier geen reactie meer op vandaar deze review nu hier, je kunt ze ook niet bellen, je moet maar hopen dat ze een keer reageren.
Ik voel me zwaar opgelicht, dit gaat ook niet om een paar tientjes maar om accessoires van 299€.
Ondertussen ook een lader erbij moeten kopen want die kreeg ik niet dus extra kosten en een kapot geknipte doos als schade.
Het enige wat ze kunnen is standaard bullshit van o wat vervelend en we denken met je mee, in de praktijk doen ze niks.

Ha,

Bedankt voor het schrijven van je review. Vervelend om te lezen dat je een geen prettige ervaring hebt gehad. Gezien de situatie begrijpen we goed waar je frustratie vandaan komt. We komen daarom graag zo snel mogelijk met je in contact om de situatie te bespreken. Stuur daarom je ordernummer en contactgegevens door naar service@belsimpel.nl. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. We zijn anders ook dagelijks te bereiken tussen 09.00-00.00 via 050 210 34 04. Hierdoor kan je ons ook op een gewenst moment bellen.

Isa van Belsimpel

Over de jaren heen verschillende keren telefoons en accessoires gekocht bij Belsimpel en altijd tevreden geweest. Snelle verzending, nette prijs, nooit problemen gehad met de producten.

Snelle verzending, heel fijn dat het mogelijk is om het bij een pakketpunt af te laten leveren.

Prima webshop. Altijd goede prijs, duidelijke informatie op de site en verzend snel. Als hetgene dat ik wil kopen hier te krijgen is dan koop ik het bij Belsimpel.

Tabbllet was goed ingepakt en snel verzonden. Precies zoals je verwacht.

Zeer slechte service bij missende zending. Als alles goed gaat is het een top partij, gaat er ook maar iets mis kun je het uitzoeken als klant en draai je zelf voor de problemen op. Zelfs extra uitleg over bij wie juridisch gezien de verantwoordelijkheid ligt mag niet baten, ze maken het gewoon jouw probleem. Dus mocht je daar nog willen bestellen, betaal nooit van vooraf!

Het pakket is kwijt nooit geregistreerd als afgeleverd en nu kan ik gaan bewijzen dat ik het niet ontvangen heb. Neem een echte pakketdienst in de arm en wimpel je probleem niet af op de klant.

Je kunt het tien keer uitleggen en ze zeggen altijd gewoon het volgende blokje in hun stroomdiagrammetje voor support, niks menselijks of professioneels aan. Je hebt al betaald dus trekt sowieso aan het kortste eind. Kansloos en service mag het niet heten.

Ha,

Bedankt voor je review. Vervelend om op meerdere platformen te lezen dat het niet goed gaat met de levering van je pakket. Dat is zeker niet de bedoeling. We nemen daarom spoedig contact met je op om te leren van de situatie. Daarbij kijken we graag met je mee naar een oplossing. Hopelijk spreken we mekaar snel!

Isa van Belsimpel

Belsimpel, tja. In Januari een telefoon besteld. De Poco f8 ultra met abonnement. Abonnement gecanceled door belsimpel zelf omdat ik ooit een BKR registratie heb gehad maar het telefoon krediet mocht dus niet meer dan 250 euro zijn.

Algoed, nogmaals besteld in februari, dit keer erbij betaald, zodat het telefoon krediet minder zou zijn dan 250. Overal op internet gekeken, ja ook Alixprs, daar was de telefoon net iets goedkoper maar ja, garantie etc toch liever iets dichterbij.

Kreeg ik een melding, neem contact op met Preventel?? Huh, hoezo, heb al mijn schulden afbetaald. (Blijkt dus dat ik een schuld had van 128 euro nog uit 2022 bij Ben, na hele irritante contact bij Preventel, je kunt ze namelijk niet bellen en ook Belsimpel kan je niet bellen)

Goed, inmiddels de schuld afbetaald, 16 februari 2026, heb de betaalbewijzen etc allemaal klaar liggen.

Vandaag weer besteld, krijg ik weer een melding dat ik contact moet opnemem met Preventel en mocht het afbetaald zijn dat ik ze kan mailen. Nou, heb de registratie van Preventel, betaalgegevens van Ben, betaalbewijs van de bank inmiddels opgestuurd en nu maar wachten wat er nu gaat gebeuren.

Overigens heel frapant, heb de afgelopen jaren wel abonnementen kunnen afsluiten bij Ben en KPN zonder problemen. Hoe kan dit??

Ha,

Bedankt voor je review. Vervelend om te lezen dat het tot op het heden nog niet is gelukt om je abonnement af te sluiten. We kijken daarom graag met je mee hoe we dit kunnen oplossen! Stuur daarom je ordernummer en contactgegeven door naar service@belsimpel.nl. We nemen daarna spoedig contact met je op!

Isa van Belsimpel

De telefoon was zeer scherp geprijst vergeleken met alle andere leveranciers. De omschrijving op de website over dit product was zeer accuraat waardoor we precies ontvangen hebben wat we konden verwachten.

Verzending is goed verlopen. Pakket is aangekomen op de aangegeven datum en het product was netjes verpakt.

Voor deze bestelling geen contact gehad met de klantenservice, wel bij eerdere bestellingen. Er gaat wat tijd overheen als je contact probeert op te nemen, maar alle zaken worden uiteindelijk zeer goed opgelost.

Je laat je adres, email en sms bevestigd telefoonnummer achter en dan sturen ze doodleuk een email van "Hoe kunnen we u het beste bereiken beste klat?" En een disclaimer van, een email wordt gewoonlijk na 2 dagen beantwoord. Het zijn vertragings tactieken.
De bestelling was 11-2 gedaan. Tijdens de bestelling werd aangegeven dat de telefoon 16-2 bezorgd zou worden. Het is 17-2 geen telefoon en geen contact vanuit Belsimpel.
Wees gewaarschuwd als je een keertje beroep moet doen op een garantie!

Update: na veel gedoe, eindelijk de telefoon ontvangen. Het laat wel een bepaalde indruk achter. Bereikbaarheid en communicatie is wel iets waar ze aan moeten werken. Hetzelfde geldt voor afspraken naleven, fout op fout. Het is inmiddels wel goed opgelost.

Geen pakket ontangen of verzonden op de aangegeven dag. En ook geen communicatie waarom niet of wanneer wel.

Bereiken van de kalntenservice is bar slecht. Een reactie op email minimaal 2 dagen wachten. Ze stellen je vreemde, geautomatiseerde, vragen als hoe kunnen we je bereiken terwijl ze al je contact gegevens hebben.

Ha,

Bedankt voor je review. Vervelend om te lezen dat je een negatieve ervaring met ons hebt gehad. Dat is niet de bedoeling. Inmiddels hebben we elkaar gesproken en is de situatie doorgenomen!

Isa van Belsimpel

Ik heb in november een nieuwe telefoon met abonnement besteld en de telefoon wordt snel geleverd.

Ze hebben de juiste telefoon geleverd, maar het verkeerde abonnement geleverd.

Ze geven toe dat ze een fout hebben gemaakt en beloven het snel op te lossen, maar dat doen ze niet (dit speelt nu 2-3 maanden!!).
Ze beloven een update te geven, maar doen dat niet.
Ze herhalen dezelfde standaard tekst in hun replies, maar ze lossen het probleem niet op.
Super slecht en irritant, ben helemaal klaar met deze toko.

update 22-2: via Tweakers was er een reply op deze review. De tekst die ze hier schrijven, hebben ze me ook al 2 of 3 keer via email geschreven. Ik heb daarop gereageerd met de hoop dat er dan echt iets gebeurt, maar in de praktijk doen ze dat dus NIET. Dus ga dan ook hier niet doen alsof jullie dat wel doen.

Ha,

Bedankt voor de review. Vervelend om te lezen dat je een negatieve ervaring hebt gehad met je abonnementsaansluiting. Dat is niet de bedoeling. We hopen daarom graag met je in contact te komen. Mocht je dat graag willen, dan ontvangen we graag een ordernummer en contactgegevens via service@belsimpel.nl. Vervolgens nemen wij contact met je op!

Isa van Belsimpel

Ik bestel al jaren mijn telefoons en watches bij Belsimpel. Belsimpel heeft een uitgebreide keuze aan smartphones en smart watches. Daarbij is het ook in de meeste gevallen de meest voordelige aanbieding. Als het gekozen artikel toch niet de juiste keuze was doet Belsimpel ook niet moeilijk om het artikel te ruilen of terug te sturen. Afgelopen week ev Google pixel watch 4 besteld met ca 100 euro korting. Omdat ook bij MediaMarkt de btw korting dagen zijn geweest. Goede keus voor een soort prijs. De watch werd de volgende dag bezorgd. Ik ben blij met de watch en ook met Belsimpel. Verder zo!

Zeer snel geleverd. De volgende dag in huis. Netjes verpakt.

Heb al vaker iets verteld in het verleden omdat het toch niet is geweest wat ik had verwacht.

Heb al twee gadget’s door Belsimpel gekocht. De service is uitstekend, snelle levering en makkelijk te betalen. De prijzen zijn vaak lager dan in andere winkels

Alles was snel en goed, had helemaal geen problemen ermee

Bij Belsimpel een Samsung A36 besteld. Ik heb hier al eerder telefoons besteld en kom nu ook hier terug omdat het gewoon goed werkt. De site is overzichtelijk en bezorging is snel, wat wil je nog meer?

Echt supersnel; 's avonds besteld en de volgende ochtend bij het ophaalpunt

De manier van het verwerken van de betaling ten opzichte van het aanvragen van een nieuw abonnement is erg prettig!

---

Is n.v.t, heb geen contact gehad met de klantenservice over deze bestelling.

In eerste instantie zou het zondag aankomen, dit was niet mogelijk i.v.m. het overstappen. Goed onderbouwd waarom de levering wat langer zal gaan duren.

Het bestelproces op de website van Belsimpel is overzichtelijk. Na bestelling krijg je snel een mail met de factuur en een link om het pakketje te volgen. Top!

Op de dag die van te voren was aangegeven, is de zending ook aangekomen. Qua tijdstip eerder dan de indicatie. Het artikel zat in een stevige doos die de inhoud veilig hield.

Ik heb een mobiele telefoon besteld via de website, die erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk was, en het bestelproces verliep heel soepel.

De levering was erg snel, de dag na de bestelling, in een nette en veilige verpakking.

Het contact met de klantenservice was erg vriendelijk en ze boden een oplossing.

Ik had een nieuwe telefoon nodig en ik bestel al jaren op belsimpel.nl. Het is gemakkelijk en snel. Ook toen de betaling mislukte (door storing/technische problemen) van mijn bank, was er een knop dat ik hem opnieuw kon betalen. Superhandig dan hoef je telefoon niet opnieuw op te zoeken. Ik zou zeker nog een keer bestellen en raad het ook aan anderen aan om hier te bestellen.

Goeie en veilige verzending. Ze hadden zelfs tape met soort draad er door. hoewel dat iets lastiger open te maken was met de hand was het geruststellend dat anderen hem niet zo open kon maken. En ik moest ook een code afgeven aan de bezorger wat ook goed en duidelijk verliep. Ben er zeer tevreden over

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops