Alle telefoons en providers op één plek
Bij Belsimpel vind je het grootste assortiment aan smartphones en abonnementen.
Ook voor accessoires en gadgets ben je bij Belsimpel aan het juiste adres.
En dat allemaal voor de beste prijs!
Wat je budget ook is, op belsimpel.nl vind je gemakkelijk wat bij jou past.
En wat je bestelt vóór 23.59 uur, wordt de volgende dag al bij je thuis bezorgd!
Voor degene die liever naar een fysieke winkel gaat, hebben we 7 winkels verspreid door heel Nederland.
Daar staan onze toestel- en abonnementenspecialisten voor je klaar met eerlijk en onafhankelijk advies.
De voordelen van bestellen via Belsimpel:
- Voor 23.59 uur besteld, is morgen in huis
- Het grootste assortiment aan telefoons en abonnementen
- Vind gemakkelijk wat bij je past met onze filters
- Twijfelen is geen probleem met 31 dagen bedenktijd
- Gegarandeerd de beste prijs
- 2 fysieke winkels: Groningen en Utrecht
- Onze klantenservice staat van 9.00 tot 23.59 uur voor je klaar, 7 dagen per week
Groot assortiment
Je vindt bij ons abonnementen van alle grote providers en zowel bekende als minder bekende telefoonmerken.
Van Apple tot Samsung, van Xiaomi tot Huawei en van OnePlus tot Google; we hebben het allemaal.
Ook tablets, smartwatches, hoesjes, speakers, headsets of andere accessoires of gadgets vind je gewoon bij ons op de website.
En er komen dagelijks nieuwe producten bij.
Verlengen en overstappen bij alle providers
Of je nu op zoek bent naar een Sim Only, een verlenging of een nieuw abonnement met telefoon, bij ons kun je altijd terecht.
Je combineert gemakkelijk jouw favoriete telefoon met een abonnement dat perfect aansluit op jouw wensen.
Wij zorgen ervoor dat je je nummer altijd gratis meeneemt.
En bij abonnementen die na 11 juni 2020 bij ons zijn besteld, krijg je daarbovenop een gratis anti-misbruikverzekering.
Daarmee ben je tot €500,- verzekerd tegen onbevoegd gemaakte gebruikerskosten na diefstal van je telefoon.
Zo weet je zeker dat je veilig zit!
Abonnement Zonder Gedoe
Bij Belsimpel vinden we het belangrijk dat je makkelijk kunt vinden wat je zoekt en dat je geen gedoe van je bestelling hebt.
Daarom bestel je bij Belsimpel je Abonnement Zonder Gedoe.
Rond in een paar klikken je bestelling af en onderteken je contract gewoon per sms.
Er komt geen papierwerk meer aan te pas en als wij alles voor 23.30 uur binnen hebben, zorgen wij ervoor dat je bestelling de volgende dag bij je wordt thuisbezorgd!
De Beste Prijsgarantie
Wanneer je iets bestelt, wil je natuurlijk zo voordelig mogelijk uit zijn en daarom garanderen we bij Belsimpel de beste prijs.
Zo betaal je nooit te veel voor je telefoon, abonnement, tablet of accessoire.
Heb je een product elders toch goedkoper gezien?
Dan zorgen wij ervoor dat je het bij ons net zo voordelig krijgt.
We staan elke dag voor je klaar
Twijfel je tussen verschillende producten of heb je ergens een vraag over?
Wij staan voor je klaar met eerlijk advies.
Onze klantenservice is zeven dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 23.59 uur.
En als je liever bij een winkel langsgaat, dan kan dat in één van onze 7 fysieke Belsimpel-winkels in
Amsterdam,
Den Haag,