Gebruikers over webshop Belsimpel
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenMet ervaring uit het verleden bij Belsimpel, heb ik er nu mijn volgende telefoon weer besteld, eenvoudig besteld via de site
VerzendingGeen kosten voor verzending bij bestelling met levering binnen 2 dagen
KlantenserviceEerder contact gehad snel en zonder problemen, met goed advies
AlgemeenBelsimpel is ook echt simpel. Ik heb hier al mijn 4e telefoon besteld. Begin vaak ergens anders en dan kom ik toch hier terecht. Echt top. Je kan het snel bestellen, de prijzen zijn altijd laag(st) en je krijgt het snel geleverd. Code voor postnl via de mail. Wel iets om rekening mee te houden
ik doe mee aan de winactie, waarvoor het niet uitmaakt wat ik hier schrijf.
AlgemeenSteeds kom ik weer terecht bij bel simpel voor aanschaf van een nieuw toestel. Betrouwbaar en top service.
---
Ik heb nog geen contact hoeven leggen met de klantenservice. Maar ik ga er vanuit dat dit professioneel geregeld is, zo ziet het er op de site in ieder geval uit.
Snelle levering, goed verpakt en precies zoals verwacht. Zeer tevreden!.
AlgemeenIk had eerder een product gekocht (Pixel Buds Pro) die na een jaar ineens rare defecten vertoonden. Die heeft Belsimpel netjes ingenomen en mij tegoed gegeven. Met een beetje bijbetalen (en de Black Friday-korting) een mooie upgrade kunnen doen van mijn Pixel Watch 2 naar de Pixel Watch 3 (45 mm). Heel blij mee!
AlgemeenMeerdere keren wat besteld en prima ontvangen, maar nooit aangemeld voor nieuwsbrieven, aabieding of andere ongein. Toch blijft Belsimpel zooi sturen, zelfs na herhaaldelijk afmelden.
VerzendingAlle geplaatste bestellingen altijd correct en zonder hapering spoedig verzonden.
AlgemeenFijne winkel. Ik koop er graag, want prijs is vaak zeer scherp en service uitstekend. En dat meen ik nog ook.
VerzendingBinnen 1 dag geleverd. Volgende dag dus netjes mijn product binnen.
KlantenserviceMakkelijk met ruilen. Goede communicatie via email. Duidelijke info op website.
AlgemeenZeer tevreden over mijn aankoop op Belsimpel, dus dat deel ik graag hier op tweakers.net
Het was voor mij de eerste keer dat ik hier wat gekocht heb, maar voor een nieuwe telefoon bleken zij in combinatie met een Simyo abonnement veruit de goedkoopste te zijn. Duidelijke en heldere informatie op de website, en betrouwbare uitstraling, mede ook dankzij de positieve reviews hier op tweakers.net.
Na bestelling en betaling goed op de hoogte gehouden van de afhandeling van de bestelprocedure inclusief gegevens en updates rondom mijn contract bij Simyo. Zo had ik de belangrijkste informatie rondom bestelling van telefoon en abonnement bij elkaar.
Aftersales heb ik nog niet nodig gehad, dus daar geen ervaring mee.
Al met al dus heel erg tevreden met bestelproces en afhandeling door Belsimpel.
Levertijd was prima. Ik heb mijn bestelling geplaatst op dinsdagavond rond 9 uur, en op donderdagmiddag kon ik het pakket in ontvangst nemen.
Wel zo fijn dat je voor het pakket zelf moet tekenen, daar was de bezorger ook heel nauwkeurig in.
Overigens nog best lastig om een QR-code te laten scannen vanaf je telefoon met compleet aan gruzelementen scherm. Maar gelukkig was er ook een gewone getalcode.
Dan werkelijk geen enkele positief opbouwende kritiek? Nou vooruit...een heel kleintje dan. Ze verpakken de bestelling in een doosje dat aan de binnenzijde met blauwe belsimpel print is bedrukt. Maar die bedrukking maakte dat het witte doosje van de telefoon op plekken laten we zeggen...iets minder wit geworden was. Het is een kleinigheidje, maar praktisch is de bedrukking aan de binnenzijde dus niet helemaal. Daarom een 'goed' bij de verzending.
AlgemeenHeb een Pixel9 besteld om GrapheneOS op te installeren. Vervangt mijn Nokia8.
Belsimpel vanwege de scherpste prijs en de reputatie n.a.v. de goede shopreviews.
Eenvoudige en heldere bestelprocedure.
Snel geleverd.
Goede communicatie over de bestelling gedurende de hele leverperiode.
AlgemeenDeze keer een nieuwe telefoon besteld waarbij ik voor belsimpel heb gekozen vanwege de goede prijs en vanwege mijn eerdere ervaring met deze winkel.
Ook deze keer is alles weer probleemloos verlopen.
Geen ervaring met de klantenservice, bij alle bestellingen is alles goed gegaan dus heb ik deze nog nooit nodig gehad.
Verzending is probleemloos verlopen, product was (zoals ook op de website aangegeven) snel verzonden.
Algemeenkwijtgeraakt pakket, traag onderzoek en nog steeds geen terugbetaling
Op 12 november heb ik een telefoon besteld bij Belsimpel. Deze is helaas in het PostNL-traject kwijtgeraakt. Volgens de track & trace is het pakket al in een heel vroeg stadium zoekgeraakt.
De zaterdag daarna heb ik direct contact opgenomen met de klantenservice om te vragen wat er aan de hand was en of zij eventueel een vervangend toestel konden opsturen. Dat leek mij de meest logische oplossing, maar ik kreeg te horen dat er eerst een onderzoek bij PostNL moest worden gedaan.
Pas op donderdag 20 november kreeg ik een reactie dat het pakket inderdaad niet meer gevonden was en dat ik mijn geld terug zou krijgen. Inmiddels zijn we bijna een week verder en ik heb nog steeds geen terugbetaling ontvangen.
Omdat ik niet zonder telefoon kon blijven zitten, heb ik zelf maar een tweede toestel besteld, wederom bij Belsimpel. Dat zij niet zelf met deze simpele en klantvriendelijke oplossing kwamen, vind ik teleurstellend. Dankzij mijn eigen actie kan ik nu weer bellen, maar ik wacht nog steeds op het geld van mijn eerste bestelling.
Kort samengevat:
Pakket raakt kwijt bij verzending → klant moet wachten.
Onderzoek duurt lang → communicatie traag.
Terugbetaling beloofd → bijna een week later nog niets ontvangen.
Alternatieve oplossing → moest ik zelf bedenken en betalen.
Ik deel dit zodat anderen weten wat ze kunnen verwachten als er iets misgaat. Hopelijk pakt Belsimpel dit in de toekomst een stuk klantgerichter aan.
Verzending is misgegaan, valt weinig over te zeggen, postNL geeft nog steeds niets weer in de app
KlantenserviceLange wachttijden bij bellen met klantenservice. Personeel is wel vriendelijk
Ha,
Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te horen dat de verzending van je bestelling niet is gelopen, zoals gehoopt. We kijken daarom graag met je mee naar de situatie. Stuur daarom je contactgegevens en ordernummer door naar service@belsimpel.nl. Wij nemen vervolgens spoedig contact met je op!
Groet,
Isa van Belsimpel
AlgemeenIk ben erg blij met mijn bestelling, want het plaatsen ervan was heel gemakkelijk. Ik heb het via de winkel gedaan en de service van het personeel was geweldig. Ik ontving mijn bestelling de volgende dag 's ochtends en ik vind het fijn dat ik moest tekenen toen ik het pakket ontving.
AlgemeenEen nieuwe Motorola smartphone gekocht bij Belsimpel. Ze doen hun naam eer aan voor het gemak waarop je kunt bestellen, het contact en de levering. Een zeer betrouwbaar bedrijf die levert wat ze beloofd.
VerzendingSupersnelle levering van mijn bestelling. De smartphone was daarbij ook nog eens prima verpakt.
AlgemeenMooie telefoon gekregen, motorola edge 60 pro maar de hoeveelheid bloat en ai is een schande.
Verzendingtot nu to wel tevreden over de levering door belsimplel. besteld en de volgende dag geljik in huis
AlgemeenAl meerdere malen bestellingen gedaan. Echt super geregeld hoe deze bestellingen verlopen. Duidelijk en helder en als er wat is, altijd snel een antwoord.
VerzendingJe krijgt keurig nette track and trace toegestuurd. En alles is goed bij te houden. Natuurlijk ligt het eerder aan de postorderbedrijven als je iets een keer toch een dagje later binnenkrijgt, maar over het algemeen is het echt supersnel geleverd.
KlantenserviceEén keer gebruik van gemaakt omdat ik wou weten hoe snel ik je iets geleverd kon krijgen. En daar werd ik keurig netjes geholpen. En kreeg ik een eerlijk antwoord.
AlgemeenIk heb een iPhone16 aangeschaft bij Belsimpel. Het orderproces ging weer vlekkeloos (bestel al jarenlang bij belsimpel), de levering idem. Heel tevreden mee, in de top van webshops van NL.
VerzendingDe levering was conform verwachte levertijd. Kwam netjes binnen in een stevige doos.
AlgemeenIk heb de Samsung Galaxy Tab S11 12GB RAM, 128GB OPSLAG gekocht. En hij doet hrt super.
VerzendingHet was heel makkelijk om te bestellen..En mijn bestelling kwam 30 minuten eerder dan het verwachte tijd die ze voorspelde. En dat vind ik top.
AlgemeenGalaxy Buds 3 pro besteld via de Webshop
Mooi Produkt en de prijs/kwaliteit is zeer goed.
De levering van de bestelling liep soepel.
Dag later werden de Buds 3 pro geleverd door post nl.
AlgemeenIk heb een refurbished telefoon gekocht. Er stond heel netjes beschreven wat de staat van de telefoon is. Het pakket is keurig volgens belofte binnen een dag verzonden in een verpakking die volgens mij gewoon origineel is. Belsimpel heeft ook nog extra ondersteuning geboden met alles instellen en overzetten vanaf mijn oude telefoon.
Enige mini minpuntje is dat ik op advies van de Belsimpel website een Google snellader erbij besteld heb, maar mijn telefoon wordt best warm bij het opladen. In de handleiding van de telefoon staat dat er max 35W op mijn telefoon mag, terwijl de snellader 45W is. Ik kijk het nog even aan. Niet echt een minpunt voor Belsimpel, ik had gewoon zelf beter moeten uitzoeken wat bij mijn telefoon past.
Conclusie: prima gedaan Belsimpel, ik ben meer dan tevreden.
Binnen een dag in huis, in een klein doosje met bescherming voor mijn telefoon. Perfect dus.
AlgemeenIk heb bij Belsimpel de Motorola Razr 60 Ultra besteld en wát een fijne ervaring was dat! Vanaf het moment dat ik op “bestellen” klikte, liep alles soepel. De updates waren duidelijk, de levering superstrak geregeld en mijn nieuwe telefoon kwam perfect verpakt binnen.
En eerlijk… die scherpe prijs maakte het nog nét even leuker. 😄
Kortom: mega blij met mijn aankoop en absoluut een aanrader.
De levering van mijn bestelling bij Belsimpel was echt top! Zodra ik had besteld, kreeg ik meteen duidelijke updates - lekker helder! Je weet precies waar je pakketje is en wanneer je het kunt verwachten.
En toen de bezorger kwam… alles netjes, zorgvuldig verpakt en helemaal onbeschadigd. Het voelde een beetje alsof ik een cadeautje uitpakte, zo goed zag het eruit. ✨
Kortom: superstrak geregeld, snel, duidelijk en helemaal stressvrij. Precies zoals je het wil!
Oké, de klantenservice van Belsimpel? Echt top! 😍 Ik had een paar vragen over mijn bestelling (ik ben altijd een beetje nieuwsgierig over de status van mijn pakketje), dus besloot contact op te nemen. En wow, wat een fijne ervaring!
De medewerker was supervriendelijk, hielp me direct en gaf me het gevoel dat ik écht geholpen werd. Geen wachttijden van een eeuwigheid, gewoon snel, persoonlijk en met aandacht voor mijn vraag. Kreeg ook meteen duidelijke info, zodat ik precies wist waar ik aan toe was.
Als ik ooit een vraag of probleem had, weet ik dat ik bij Belsimpel in goede handen ben! 😄
AlgemeenMeerdere malen iets besteld bij Belsimpel. Snelle afhandeling en de producten komen overeen met de bestelling! Daarnaast liggen de prijzen ook gunstig. Retourbeleid eenmaal uitgeprobeerd, met een toestel dat niet beviel. Zonder gedoe kunnen retourneren (was al opgestart geweest) en het geld is netjes terugbetaald.
VerzendingDe bestelling is direct de volgende dag afgeleverd. Daarnaast zijn er nooit beschadigingen aan de pakketjes geweest.
KlantenserviceRetourneren van bestellingen, waarbij de telefoon al was geopend en uitgetest wordt netjes afgehandeld met volledige restitutie.