Gebruikers over webshop ALTERNATE België
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk was al enkele maanden de prijzen aan het bekijken om een budget GPU te kopen. Aangezien dit mijn eerste build is had ik ook geen idee wat ik kon verwachten. Maar ik was aangenaam verrast! Ik heb bij Alternate besteld omdat ze gewoon de beste deal hadden op die moment en ik heb er geen seconde spijt van gehad. Ook krijg je korting als je klant bent van mobile vikings dus dit is ook leuk meegenomen natuurlijk.
VerzendingHet product zat in een voldoende grote doos ter bescherming. Levering was gewoon top. Vrijdag besteld, maandag in huis! Alles top!
Heel erg bedankt voor fijne review! Veel plezier met je nieuwe GPU en goed dat je nog Viking punten hebt gescoord via ALTERNATE. Niet iedereen weet dat, maar het is altijd handig meegenomen. 😀
AlgemeenZeer eenvoudig om een bestelling te maken, zelfs zonder een account, wat je tegenwoordig minder en minder tegenkomt. Bovendien correcte prijs.
VerzendingZeer snel geleverd, mooi en secuur ingepakt. Kan niet meer wensen van hun service!
Heel erg bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je een goede (online) winkelervaring hebt gehad. 😀
AlgemeenProduct was snel gevonden met de juiste uitleg. Betaald met paypal. Snel geleverd zoals beloofd.
KlantenserviceHad een vraag of de SSD in mijn laptop paste en kreeg een correct antwoord. Schijf werkt perfect
AlgemeenMakkelijk bestelproces en goede informatie omtrent de status van de bestelling.
Daarboven snelle verzending, inclusief tracking!
De levering kwam toe op de dag dat er beloofd werd te leveren! De levering was ook beveiligd door middel van een QR-code die ik via bpost had ontvangen, om te verzekeren dat het bij de juiste persoon toekwam!
AlgemeenKabels besteld met betrekking tot installeren RGB-onderdelen alsook RGB case fans om mijn pc op te fleuren. Top materiaal kunnen kopen dankzij alle uitgebreide info.
VerzendingAlle producten waren de volgende dag al op de middag geleverd en vriendelijk bezorgd.
KlantenserviceVanwege mijn eigen nonchalance bestelde ik een fout onderdeel. De bestelling was helaas al verstuurd, maar de klantendienst probeerde me toch nog te helpen om snel een oplossing te zoeken. Snelle en vriendelijke hulp! Meer hoeft er niet gezegd te worden.
AlgemeenGroot gamma aan computeronderdelen aan een voordelige prijs. Bij elk onderdeel staat veel info, waardoor je makkelijk kan zoeken wat bij elkaar past.
VerzendingVolgende dag al geleverd bij een zeer late bestelling. Top!
KlantenserviceAltijd tijdige updates over de bestelling alsook overzichtelijke facturen bij elke bestelling.
AlgemeenAlles voor computers enz..., aan zeer voordelige prijzen.
Wordt binnen de kortste tijd netjes aan huis geleverd.
Voor mij al jaren de nummer 1 voor computerparts.
Altijd steeds op tijd geleverd zoals vermeld op hun website, nooit geen nare verassingen en dit al vele jaren.
KlantenserviceHeb je een vraag, dan geven ze je de juiste en proffessionele uitleg.
Heel erg bedankt voor je fijne review! Altijd leuk om dit van trouwe klanten te horen. 😀
AlgemeenAlternate is voor mij een uitstekende winkel met zeer vriendelijk personeel die zeer behulpzaam is in de winkel zelf. Ze weten daar zeker waar ze mee bezig zijn om de klanten het juiste product te laten aanschaffen.
Hebben zeer veel op voorraad voor een correcte prijs.
Ook de website is zeer duidelijk opgebouwd en gemakkelijk in gebruikt.
Ik woon er maar 20min vandaan dus de voorkeur gaat bij mij naar afhalen.
Locatie vind ik iets minder omdat het daar altijd zeer druk is, zo snel iets gaan halen zit er dan niet in.
Heel erg bedankt voor je fijne review! Blij om te horen dat je een goede winkelervaring hebt gehad. 😊
AlgemeenHet is een hele goede website en company ze zijn heel help vol en ze hebben fantastische customer service ik zou terug daar kopen👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
---
Als ik zei uitstekend ook als ik geen bonus cadeau win zou nog altijd be mijn producten kopen 👍.
De producten komen op tijd en ze zijn niet beschadigt.
Heel erg bedankt voor je fijne review! We hopen je volgende keer terug te helpen met hardware-oplossingen. 😊
AlgemeenHP Victus gekocht begin februari. Website was duidelijk, prijs-kwaliteit was deze zeer goed. Heel scherpe prijs in vergelijking met andere websites.
VerzendingTwee dagen na bestelling werd de laptop (en de muis) thuis geleverd. Goed verpakt.
KlantenserviceIn augustus begon de Victus visuele problemen te vertonen (artifacts, pixels die niet meer werkten). Heb de laptop binnen gebracht en deze zou onder garantie hersteld worden. Echter liet HP op zich wachten.. lang wachten. In Oktober besliste Alternate om mij te vergoeden (volledige aankoopprijs of dezelfde waarde voor een nieuw toestel) want er kwam geen einde aan de zever bij HP.
Gekozen voor de terugbetaling en deze werd twee dagen later teruggestort.
Gedure de de hele interactie waren de medewerkers van Alternate vriendelijk, duidelijk en transparant. Top ervaring
AlgemeenCPU koeler aangekocht uit de outlet selectie. Naast mooie korting op het product, was het product ook in nieuwstaat en mooi verpakt.
VerzendingMooi en veilig verpakt. Product was in doos met extra bescherming geplaatst
AlgemeenMeestal gaat de betaling zeer vlot.
Alleen recentelijk zijn hun cadeaubonnen vervangen naar een nieuwer systeem en kunnen sommige codes wat moeilijk doen (dit werd vlot behandeld via email)
Snel en proper altijd goed verpakt.
Niet op aan te merken.
Altijd snell en efficient zeer beleefd en maken altijd zeker dat de klant krijgt wat hij/zij wilt
Bedankt voor je review. De cadeaubonnen hebben een upgrade gekregen en hebben een modernere look. 😉
AlgemeenHet was makkelijk te bereiken en er is meer dan genoeg parking voorzien voor de klanten.
KlantenserviceToen ik vandaag bij Alternate binnen ging hadden Leno en Jason mij vandaag zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen. Ik had een ICUE software issue dat ze snel en vlot hebben kunnen regelen, nadien had ik ook nog een probleem aan mijn LCD scherm wat zeker aan mijn koeler zelf ligt en dus onder garantie ga reourneren bij Megekko en deze dan zeker wil terug laten steken door hen of Alternate zelf. Ook was het pc ontstoffen zeer snel en goed gedaan.
AlgemeenBestelling geplaatst via de webshop (Google Pixel 8a) en gekozen voor thuislevering, dus incl. verzendingskosten. Nadien beseft dat ik niet thuis ging zijn en contact opgenomen met Alternate om het te komen afhalen. Dat was snel geregeld en een half uurtje later had ik het al opgehaald. De verzendingskosten zijn zelfs een paar dagen later teruggestort zonder dat ik daar iets voor moest doen. In de showroom supersnelle afhandeling. Een paar dagen later nog eens een Google Pixel 8a besteld (dat heb je als je tweelingsdochters hebt) en die heb ik 's anderdaags netjes verpakt via BPost geleverd gekregen. Alternate was ook de enige fatsoenlijke site waar ik de Google Pixel 8a crèmekleurig op factuur kon bestellen.
VerzendingMijn bestelling werd 's anderdaags geleverd, uitstekend verpakt. Via BPost.
KlantenserviceIk werd zeer snel & effectief telefonisch geholpen door een heel vriendelijke medewerker.
Heel erg bedankt voor je uitgebreide review. 😀 We hopen je in de toekomst ook te helpen met al je hardware.
AlgemeenIk ben ontzetten tevreden met mijn recente aankoop van een desktop via de website. Vanaf het begin verliep alles soepel: de site is gebruiksvriendelijk de productinformatie was duidelijk en uitgebreid wat het kiezen eenvoudig maakte.Ik kan het iedereen aanbevelen die op zoek is naar een betrouwbare computer.
VerzendingWat me echt opviel was de snelle levering via BPOST ! De volgende dag al had ik mijn pc in huis, veilig verpakt en in perfecte staat. Het installeren was simpel en de computer werkt prima.
Heel erg bedankt voor je review! Fijn om te horen dat onze online winkelervaring je snel heeft geholpen bij het kiezen van de juiste desktop. 😀
AlgemeenVeel keuze uit producten. Zeer vlotte bestelling via webshop, volgende dag al zonder problemen geleverd. Zo moet het!
VerzendingEen vlotte levering aan huis via B-Post volgende dag al.
AlgemeenIk heb vorige maand een PC laten samenstellen door Alternate en heb hem 2-3 weken later aangekregen. Alles werkt goed en geen problemen ondervonden.
VerzendingAlles is goed aangekomen alleen wat later dan verwacht +-3-4 weken
KlantenserviceSteeds geholpen met mijn vragen zowel na als voor de verkoop.
Bedankt voor je review, Senne! Onze excuses dat dit langer heeft geduurd om te leveren. Veel plezier met je nieuwe pc! 😊
AlgemeenNieuwe PC samen gesteld op de site van Alternate, laten assembleren door Alternate, heel mooi geassebleerd, ook snel geleverd en heel goed ingepakt,
prachtige PC,hoor je niet draaien en supersnel, top werk geleverd !!
De levering was heel snel en goed verpakt, perfecte track and trace !!
Klantenservice2 maal gebeld naar de klantenservice om wat uitleg over een moederbord en behuizing,steeds goed geholpen en vriendelijk personeel !!
Heel erg bedankt voor je fijne review, Steven! 😀
AlgemeenZeer gemakkelijk proces om te bestellen. Goede website om PC te bouwen en te kijken welke componenten allemaal goed bij elkaar passen.
Goeie kwaliteit voor een kleine prijs
Met Bpost geleverd.
Product werd in goede staat geleverd en mooi op tijd.
Niets op aan te merken.
Vanwege een voorraadprobleem werd ik per e-mail gecontacteerd door de klantenservice. Goede communicatie. Zeer responsief. Mijn bestelling werd snel aangepast aan mijn verzoek.
Heel erg bedankt voor je fijne review! 😊 Altijd prettig om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met onze (web)winkel en services.
AlgemeenGoeie kwaliteit voor een kleine prijs
Snelle levering
Zelfde dag kopen wordt het dezelfde dag verstuurd
Is altijd optijd heb nog geen ene keer iets te laat gekregen
Klantenservicesnelle Klantservice als er een probleem was
Altijd vriendelijke en behulpzaam