Gebruikers over webshop ALTERNATE België
Review toevoegenvoor mij is alternate de website voor m'n pc onderdelen, de verzendingen gaan snel en hebben ook alles wat je nodig hebt, ik ben zeer tevreden over alternate. de prijzen zijn te vergelijken met andere website's maar soms vind je wel iets die toch iets goedkooper is op alternate, en ik vind dat er een zeer ruime keuze is aan onderdelen en aan pc behuizingen. ik ben zeer tevreden en is zeker een aanrader voor iemand die pc onderdelen nodig heeft.
Verzendingverzendingen gaan snel en word ook geleverd op de datum dat word vermeld.
Klantenservicetevreden.
Jij tevreden = wij tevreden! Bedankt voor jouw review.
Heb laatst de Asus6GB D5 GTX 1060 STRIX GAMING videokaart aangeschaft. Het was super om op de uitgebreide en duidelijke site een keuze te maken. De bestelling ging vlotjes en na betaling werd zeer vlug de verzending gemeld. De verzending verliep zoals beloofd en had deze snel aan de deur. Een robuuste verpakking en correcte levering. Weer een bewijs dat Alternate een betrouwbare en correcte partner is in de wereld van het computergebeuren.
VerzendingSnel en correct zoals werd vooropgesteld door Alternate.
KlantenserviceSnelle en duidelijke melding hoe, wanneer en waar de bestelling zal toekomen.
Bedankt voor de leuke review
Betaling was ok, en ondervond geen problemen. Genoeg keuze uit betalingswijzen en gewoon stappen volgen.
Verzendinglevering voldoende. Levering duurt iets langer dan bij andere webwinkels maar staat vermeldt
KlantenserviceIk heb een samsung s7 gekocht. Ik deed dit in een Belgische winkel en verwacht dus een toestel voor de Belgische markt. Vroeger had ik problemen met bugs in een niet belgische firmware die nooit opgelost werden vandaar dat ik nu zowieso een belgisch toestel wou. Nu werkt mijn auto suggest niet op samsung std keyboard en moet ik een ander keyboard installeren. Keyboard gebruik je continu en ik wil dat dit zelfde blijft omdat leestekens plots op andere plaats staan. Niet tevreden dat zoiets niet vermeld wordt. Als ik Duits toestel wou had ik het wel op amazon gekocht. Ook sommige vertalingen blijven ergens hard coded hangen. Echt leuk om bij de aankoop van je nieuwe gsm uren te zoeken hoe je zaken oplost voor een Duitse versie...
Hoi, bedankt voor jouw review!
Bij iedere smartphone hebben wij de EAN-code gespecificeerd staan zodat er geen verwarring kan zijn i.v.m. de toestellen.
Wat de bugs bugs betreft: dit is de eerste keer dat we hier iets van horen. We zijn dit aan het onderzoeken. Zodra we een antwoord van Samsung ontvangen, zullen we je meteen contacteren.
Al vele malen daar iets besteld en steeds de volgende dag al thuis geleverd. Bij problemen (die kunnen altijd eens voorkomen ) word je steeds correct geholpen en het onderdeel word ook direct vervangen.
Gewoon perfect
De volgende dag was de bestelling al thuis.. picobello
KlantenserviceZowel via mail als via telefoon word je steeds vriendelijk te woord gestaan en je word ook direct geholpen.
Dat horen we graag! Bedankt.
Al enkele keren besteld en steeds s'anderendaags geleverd.Goede prijzen en service,ook telefonisch.In België bijna zeldzame shop geworden.
VerzendingBij laatste bestelling met een moederbord met cashback actie moest ik zelf vragen hoe deze te kunnen krijgen.en een cadeau van Intel dat zou meegeleverd worden was ook niet duidelijk.
KlantenserviceEr werken daar toch nog mensen die hun kennis niet is wat je zou verwachten.Als je het verschil vraagt tussen een i7 7700 en 6700 en tussen h 170 en z 170 moederborden reikt zijn kennis niet ver genoeg volgens de man aan de telefoon. Eerlijk dat wel.
Bedankt voor jouw feedback, we geven deze door aan de betreffende afdeling.
Veel betaalmogelijkheden , heb de app gebruikt met bancontact en werkte perfect dus zeker in orde
VerzendingVolgende dag al geleverd.
Bedankt voor je eerlijke review!
Goede prijzen en handige ophaling in fysieke winkel. Personeel denkt mee gericht op mijn specifieke vragen en had kennis van zaken. Kortom erg tevreden!
KlantenserviceVriendelijk personeel, handige opstellingen in de winkel. Snelle service.
Jij tevreden = wij tevreden!
Bedankt voor jouw leuke review.
Ik koop meestal in de fysieke winkel van Alternate. Altijd snelle service, goede en correcte informatie. Ze nemen de tijd om samen te bekijken waar je naar op zoek bent. Altijd tevreden, altijd top!
VerzendingProducten komen steeds in perfecte staat toe. Moest er schade zijn ben ik ook zeker dat men hier niet moeilijk over doet en meteen naar een oplossing zoekt.
Bedankt!
Zeer goeie prijzen en opvolging van service. Dit review betreft een aankoop vorige oktober alsook een benodigde herstelling van dat aankoop.
VerzendingBij het bestellen van onderdelen voor een nieuw computer vroeg ik voor een avondlevering. Tijdens de dag van levering merkte ik op dat er overdag al een poging was om te leveren. Ik contacteerde bpost en Alternate om te vragen of mijn bestelling die wordt geleverd of de dag erop. Beiden konden geen antwoord geven maar Alternate was vriendelijk genoeg om de extra kosten van avondlevering terug te betalen. Uiteindelijk was dit voor niets nodig want de pakket werd toch 's avonds geleverd. 't Was toch een zeer mooie geste van Alternate die toch niets konden doen!
KlantenserviceEnkele weken geleden startte mijn nieuwe computer niet meer op na een stroompanne. Na zelf wat gesleutel kreeg ik het niet gefixt. Uiteindelijk heb ik mijn computer gebracht naar Alternate waar ze mijn computer hebben binnengebracht voor reparatie. Twee weken later hebben ze de probleem kunnen diagnoseren en oplossen. Omdat alles onder garantie stond, kostte het mij niets. Zelfs niet voor hun service!
Bedankt voor deze uitgebreide en eerlijke review! Tot snel in onze showroom of webshop.
Geen opmerkingen voor het maken van de bestelling tot het ontvangen en in gebruik nemen van de bestelde items!
Dit was dan misschien mijn eerste bestelling, maar het zal niet de laatste zijn.
Het pakket was heel goed verzorgd.
De enige reden dat ik geen 5 sterren geef is omdat het pakket afgegeven is aan de balie van het gebouw en niet aan de balie van mijn dienst.
Bedankt voor jouw review! Alvast onze excuses voor de levering.
Wij hopen jou spoedig terug te mogen verwelkomen op onze webshop of in onze showroom.
Alternate is mijn vaste shop voor al mijn hardware aankopen. Zeer democratische prijzen en zo goed als alles in voorraad. De laatste maanden zeer veel materiaal bij jullie besteld en komen afhalen en steeds een goede service zelfs na mijn miskoop van een verkeerde voeding. Geen gezeur over het inruilen voor een andere voeding. Niets als lof voor jullie service!
Dat horen we graag!
Tot snel in onze showroom of webshop.
Alles te maken met levering ... Te laat EN verkeerd adres.(details zie onderaan ) Veel frustratie
VerzendingHad dringend een laptop nodig en koos voor een toestel dat zeker de dag erna ging geleverd worden .... Nee dus , eerste ergernis ... na herhaaldelijk contact met de klantendienst .. 6 dagen later OK .. 2 de frustratie : Ze leverden hem op het adres van mijn maatschappelijke zetel terwijl ik duidelijk een ander leveradres had doorgegeven .. Weer een dag moeten wachten tot ik hem bij de post kon ophalen. Online is niet altijd even OK ...Leve de fysieke winkel.
Hi, bedankt voor jouw feedback.
Ik weet helaas niet exact wat er is misgelopen, zou je ons een PM kunnen sturen met jouw ordernummer dan bekijk ik dit in detail. Zo kunnen we ervoor zorgen dat zoiets niet meer kan voorvallen.
Ik hoop je in de toekomst in onze winkel in Aartselaar of op onze webshop te mogen verwelkomen.
Een laptop gekocht en na 2 dagen had ik al de eerste blue screen. Even contact opgenomen met support ... Ik mocht hem later binnenbrengen. 2 dagen later terug een blue screen ... Anderhalve week later had ik al meerdere malen met hun dienst contact opgenomen. Als je dus zakelijk koopt of ter plaatse in de winkel krijg je je geld niet terug of weigeren ze gewoon een nieuw toestel te geven (zelfs binnen de 14 dagen na aankoop) en moet je door het proces gaan van we bekijken het wel eens ... en we sturen em desnoods op ... Het ding heeft nu 1x per 2 weken ofzo een blue screen, maar volgens hun is er geen vuiltje aan de lucht. Tevens als je de schijf formatteerd en alles terugzet naar oorpsonkelijke toestand kan je ook niet meer in de windows error log gaan kijken wat de oorzaak was.Basically zit ik nu met een laptop die ik oftewel gebruik (had snel iets nodig voor nieuwe werkgever) oftewel moet ik het een maand of 2 doen met een i3 cpu en gewone hdd
Een vervang laptop kunnen ze mij wel geven, maar niet met eeen i7, 16gb ram en ssd... Ipv gewoon eenzelfde laptop te geven die ze gewoon op stock hebben deze terug te sturen en dan toch een nieuwe te krijgen. BIj andere shops is dit geen enkel probleem, maar hier dus wel. Ik werk al lang genoeg in de IT sector en heb zelf vroeger pc's verkocht om te weten dat blue screens bij een nieuw product problemen zijn op lange termijn
Bedankt voor jouw feedback. We vinden het jammer dat u niet tevreden bent met onze service. Je mag jouw notebook altijd binnenleveren bij ons. Wij sturen deze op naar de fabrikant zodat het onder garantie hersteld kan worden. Een vervangnotebook is geen enkel probleem, helaas hebben wij geen vervangtoestellen met gelijkwaardige specificaties.
Als je nog vragen hebt mag je ons altijd contacteren.
Contactinformatie:
Tel.: +32 (0)3 - 871 11 30
Mail: klantenservice@alternate.be
Een kind kan het (als het geld heeft en een bankkaart). Supersnel, correct, kan niet beter! Ik ben zeer tevreden. Doe zo voort!
VerzendingMoet ik een "tekeningske" maken? Het is supercalifragilisticexpialidocious!
Bedankt voor jouw superkwalikwantiviaextraquasiotische review!
Ik bestel al enkele jaren bij Alternate en tot heden nog geen problemen gehad met Alternate. Altijd een bevestigingsmail ontvangen en bij het mailen altijd snel en goed geholpen geweest. 1x een probleem gehad met een bestelling die bleef liggen in het distributiecentrum van bpost maar daar had Alternate geen schuld aan en toch bood Alternate aan om de verzendingskosten terug te betalen. TOP
Bedankt voor jouw review, dit appreciëren wij enorm!
Aankoop grafische kaart MSI in december 2015. De grafische kaart maakt deel uit van een HTPC.
VerzendingSnel verzonden geweest, zowel heen als terug.
KlantenserviceDeze review is nav een retour naar alternate. Ik had een MSI videokaart gekocht en deze werkte maar af en toe op mijn tv (hdmi uitgang). Na zelf lang te zoeken besliste ik om alternate te contacteren. Ik was ruim een jaar na mijn aankoop en mocht de goederen terugsturen om te testen. De retourkosten waren voor hen (ik kreeg een etiket). Ik werd op de hoogte gehouden ivm de status. Bij het einde van het testen werd ik gebeld door de technieker (credits aan Jens )die me een uitleg gaf van hun tests en resultaten. Hij overliep ook nog even mijn eigen setting om te kijken wat eventuele problemen konden zijn. De kaart werkte en werd teruggestuurd. Samen met nog oplossingen kreeg ik de raad eens langs te komen met het toestel indien het geheel niet werkte. Zeer netjes vind ik! Ik weet waarom ik vaak bij jullie koop
We geven het door aan onze collega Jens, bedankt voor de uitgebreide en leuke review. Tot snel in onze showroom en/of webshop!
Bestelling plaatsen is makkelijk. Gebeld door te grote onderdelen en deze laten wisselen. Verzending zonder medeweten. Tal van onderdelen niet geïnstalleerd terwijl ik had gevraagd voor een assemblage. Alles zelf maar gedaan en nu wel in orde. Hier koop ik niet meer, jammer.
VerzendingGeen track&trace nummer gehad. Enkel melding dat de status "Afgeleverd" was, maar aan wie? Niet aan mij.... De volgende voormiddag was het thuis geleverd zonder dat ik er iets van wist. Gelukkig was er nog iemand thuis uitzonderlijk!!!
Klantenservice4!!! (vier) onderdelen die niet werkten bij aankomst. 1 ram module stak niet goed in, 1 ssd stak NIET in, Wifi module niet geïnstalleerd op het moederbord, CPU ventilator maar aan 1 kant vastgeschroefd zodat deze mooi naar onder zakte en met volle gewicht op mij GPU lag te rusten. Allemaal zogezegd de schuld van transport volgens de klantendienst wat onmogelijk is, een schroef komt niet los door een hobbel in de weg. Enige oplossing was terug opsturen: waarschijnlijk 1 maand kwijt en tal van kosten. Trouwens, door de wifi module van het moederbord niet te installeren, moet ik het hele moederbord uit de kast gaan halen om de antennes vast te maken...... Heel stom.
Bedankt voor jouw feedback, omdat we jouw feedback heel serieus nemen zou ik je graag willen vragen om jouw probleem even door te sturen naar onze consumentendienst: Consumentendienst@alternate.be.
Geen probleem, betaling met bankcontact vlot en snel verlopen, goede prijzen en vlotte behandeling ook al was het heel druk in de winkel.
KlantenserviceZeer goede uitleg gekregen op mijn vragen ook al was het mega druk. Ook nog naderhand een factuur via mail gekregen.
Dat horen we graag, bedankt!
Goede site en EXCELLENTE ondersteuning van de "Sales" voor bijkomende vragen over mogelijkheid tot aanpassing van oorspronkelijke bestelling
KlantenserviceCompetent personeel dat de tijd neemt om advies te geven daar waar nodig
We appreciëren jouw review, bedankt Hugo!
De service is zeer goed en gedienstig.
Een toeslag van 1 pct (!) bij betaling met Mastercard is echter buitensporig en daarenboven volstrekt onwettelijk.
Het verbaast mij dan ook dat niemand zich daarover beklaagt.
Bedankt voor jouw feedback, ik geef deze door.