Gebruikers over webshop ALTERNATE België
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk koop al jaren bij alternate, en ik zal er nog veel kopen in de jaren die nog komen.
KlantenserviceSuper verkopers ,zeg maar een ding doe zo voort.
Dat horen we héél graag, bedankt voor jouw review!
AlgemeenAlternate heeft Black Friday niet begrepen:
Hoera Black Friday! Tijd om een nieuw keyboard te bestellen. Bij Alternate geven ze 20% korting op het Corsair K68 RGB Mechanical Gaming Keyboard. Ik plaats mijn bestelling rond 18:30. Ik neem een douche en maak me klaar voor een avond stappen en om 21u kijk ik mijn mail na en besef ik dat ik per ongeluk QWERTY besteld heb in plaats van AZERTY. Gelukkig heb ik het snel gezien en heb ik de levering pas aangevraagd voor dinsdag 27/11. Of toch niet? Ik krijg op zaterdag 14:30 bericht terug dat het pakketje al ingepakt en verzonden is. Jammer, maar geen probleem. Ik krijg bericht dat het pakje makkelijk geretourneerd kan worden en dat ze het zullen omruilen. Op zaterdag 1/12 ga ik naar de winkel in Aartselaar om het keyboard om te ruilen. Hier krijg ik doodleuk het bericht dat ik €30 moet opleggen. Ik leg de situatie uit, maar de customer service medewerker beweert dat hij er niets aan kan veranderen... Veel "service" was er dus niet aan. Bon, het was alleszins mijn laatste bestelling bij Alternate en ik zou voor iedereen hetzelfde aanraden, want zodra er iets niet 100% standaard verloopt blijkt het niet goed te gaan. Behoorlijk schandalig om op deze manier de korting van Black Friday volledig teniet te doen.
De (belabberde) klantenservice komt in mijn algemene beoordeling uitgebreid aan bod.
Hi, bedankt voor jouw feedback! Mijn collega's hebben normaal gezien contact opgenomen met jou om dit op te lossen en het verschil terug te storten. Dit was een vergissing langs onze kant omdat de prijzen na Black Friday terug gestegen zijn. Ik hoop je snel terug in onze showroom en/of webshop te mogen verwelkomen!
AlgemeenWebsite is gemakkelijk in gebruik. Bestellen verloopt vlot. Klaar en duidelijke afspraken. Levering snel en correct. Prima verpakt.
VerzendingCorrecte en snelle levering in een goede verpakking in het afgesproken B-post kantoor.
AlgemeenLage prijzen en correcte service. Op de klantendienst heb ik nog geen beroep moeten doen.
VerzendingMeestal daags nadien in huis
AlgemeenIk had een toetsenbord besteld, en na 3 weken proberen kreeg ik het nog steeds niet fatsoenlijk aan de praat. Teruggestuurd naar de winkel, en toen bleek dat het effectief om defecte hardware ging zonder enig gedoe een vervanging gekregen.
VerzendingZat naar mijn mening al veilig genoeg in de verpakking van de fabrikant, en dan steken ze het nog in een aparte doos met luchtzakjes. Geen risico's!
KlantenserviceAltijd vriendelijk, zonder gedoe een vervanging opgestuurd.
Wij appreciëren jouw feedback enorm, bedankt hiervoor!
AlgemeenBestelling ging vlot en was zeer snel geregeld. Kreeg minuten later een bevestiging, evenwat later een verzendbevestiging met T&T code.
VerzendingKreeg pakket volgende dag reeds in huis, geen punt, gewoon heel goed.
Dat is echt leuk om te lezen, bedankt hiervoor!
AlgemeenAltijd snelle levering en goeie service van die gasten! Ook bij de dienst na verkoop en zo behandelen ze je niet slechter omdat je toch al je geld uitgegeven hebben zoals sommige doen.
Qua prijs zijn ze niet altijd de beste maar ze hebben wel een goed reviewsysteem op hun site en redelijk veel keuze. Ook verkopen ze blijkbaar wel wat meer dan enkel elektronisch gerief...
AlgemeenHeel fijne webshop waar ik al heel veel gekocht heb. Telkens enorm tevreden over een aankoop bij Alternate. Echt voor iedereen een aanrader!
VerzendingVerzending is steeds in orde. Ik heb hier echt niets op aan te merken. Gaat heel snel en alles keurig verpakt zoals het hoort. Ondertussen al heel wat leveringen gehad en elke keer opnieuw in orde.
KlantenserviceHeel fijn team bij Alternate dat telkens klaarstaat om elke vraag over een mogelijke aankoop, geplaatste bestelling, levertermijn, … te beantwoorden. Altijd professioneel advies over een upgrade, of prijs/ kwaliteit de beste opties aanbevelen rekening houdend met het budget, .. top!
AlgemeenGoede meestal correcte website, met mogelijkheid om onjuistheden te melden.
Stockaanduidingen OK. Zeer vriendelijk, behulpzaam & degelijk onderlegd personeel. Prima bedrijf.
Heb product besteld via website, in de winkel afgehaald met vraag eerst even te zien en te testen, wat geen enkel probleem was. Deskundige uitleg gekregen.
KlantenserviceTelefonisch zeer goede ondersteuning, niet enkel voor aangekochte producten, maar ook voor producten waar je interesse voor hebt.
AlgemeenNiet bepaald uit eigen beweging maar wel na de vraag van Alternate zelf.
Ik ben echter zeer tevreden over Alternate.
Snelle vlotte website, gemakkelijk te betalen.
Klantenservice niet nodig gehad aangezien alles goed verliep.
Ik ben zeer tevreden over de levering.
Het kunnen kiezen wanneer mijn bestelling geleverd werd, vond ik zeer handig.
Perfect te volgen via track & trace.
De doos met mijn producten in kon naar mijn mening iets steviger zijn.
Niet tegenstaande was alles zeker in orde.
Bedankt voor jouw feedback, deze appreciëren wij enorm!
AlgemeenOmwille van de slechte reviews de laatste tijd van alternate.nl was ik er niet gerust in. Uiteindelijk geen enkel probleem gehad.
VerzendingVolgende dag geleverd en goed verpakt.
Algemeenduidelijke site met voorraad en leverbaarheid, bestellen van be quiet! pure power 10 400w en betalen ging vlot
Verzendingerg snel geleverd op postkantoor, communicatie via sms en track en trace goed te volgen. 1 klein puntje: de tape zat niet voldoende over beide flappen van de kartonnen doos . daarom stond er een open en kon je bij de inhoud.
Bedankt voor jouw feedback, deze is doorgegeven! Tot snel.
AlgemeenZeer vriendelijk en snel geholpen in de winkel. Top service. Ook kwaliteit van opvolging van bestelling online was top.
AlgemeenAl een aantal keer een bestelling geplaatst en steeds zeer snel en heel goed afgehandeld. Wanneer ik een vraag heb krijg ik altijd snel antwoord. Steeds opnieuw goed geholpen.
AlgemeenXiaomi Pocophone F1 64GB Zwart besteld.
Zeer vlotte afhandeling en ook telefonisch zeer goed geholpen bij een vraag over mijn bestelling. Donderdagmiddag besteld, dinsdagvoormiddag geleverd.
AlgemeenBestelling van enkele toetsenborden gedaan. Goede prijs en vlotte afhandeling.
VerzendingAfspraken omtrent bezorging nagekomen
AlgemeenZoals gewoonlijk Topservice. Geleverd op de dag van keuze en degelijk verpakt.
VerzendingLevering gebeurde op de dag die ik had gekozen. Correct en snel.
AlgemeenOpzoeken op de website was eenvoudig. Misschien wat onhandig dat sommige artikelen niet kunnen opgehaald worden in de shop, maar dat was al bij al maar klein minpuntje.
Afhandeling was snel, levering was snel en correct.
Levering snel en op tijd.
Bedankt voor jouw review! Helaas hebben wij niet alle producten op voorraad in Aartselaar, daarom kunnen niet alle producten direct opgehaald worden. Tot snel!
AlgemeenUitstekende tijd om de bestelling af te ronden, verzending goed verpakt, alles in overeenstemming met de bestelling. Ik raad aan te winkelen in Alternate.
AlgemeenAl een aantal keer iets bij Alternate gekocht. Zowel afhaling als verzenden. Geen problemen ondervonden en de prijs was ok.