Gebruikers over webshop ALTERNATE België
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenIk was op zoek naar een aantal onderdelen, en met black friday hadden zij de goedkoopste prijzen op de onderdelen.
VerzendingZe hebben heel snel verzonden, waardoor ik de volgende dag alles reeds in huis had.
KlantenserviceIk ben heel tevreden met hoe alles verlopen is. Ik zou er nog bestellen.
Heel erg bedankt voor de fantastische review! 😁👍
AlgemeenGemakkelijke site. Vlot het product gevonden met de nodige uitleg erbij. Na bestelling ook goed geupdadet door firma
Heel erg bedankt voor de fantastische review! We hopen je snel terug te zien. 🥳
AlgemeenHet proces verliep vloeient en goed. Je hebt verschilende betaal mogelijkheden. Het is makkelijk te verstaan.
VerzendingSnelle verzending, zo'n 2 a 4 dagen tijd bij mijn thuis. Er staan ook soms wanneer ze in opslag zijn.
Heel erg bedankt voor de goede review! 😊 Hoe zouden we volgens jou 5 sterren kunnen verdienen? Alvast bedankt!
AlgemeenVerhoogt prijzen ontzettend veel indien weinig beschikbaarheid (zie Nvidia 3000-series en AMD RX6000-series).
Maakt al eens een foutje in het magazijn, waardoor je verkeerd product in handen krijgt.
Praktisch enige winkel nog zonder gratis levering. Als je het zelf wil afhalen, kan je nog eens 20 minuten wachten in de winkel.
KlantenserviceVerkeerd product geleverd (case zonder psu, terwijl ik er één had besteld met). Kan je weer helemaal terug naar de winkel rijden. Willen geen compensatie geven voor een aparte psu, dus kon ik weer 2 weken wachten tot oorspronkelijk product weer op voorraad was.
Bedankt voor jouw feedback! Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over onze service… Zou je me een ordernummer kunnen doorsturen alsjeblieft? Dan kijk ik zo snel mogelijk na wat er juist is fout gelopen! Alvast heel erg bedankt!
AlgemeenHad geschakelde voeding nodig met uitgangsspanning 12 V. - 8 Amp.
Snel gevonden dank zij degelijke omschrijving en goede selectiemogelijkheden.
De rest ging als vanzelf, pakje werd daags nadien bij mij geleverd.
Prima service !
KlantenserviceAdvies (vroeger) aan de toonbank of telefonisch was steeds professioneel.
Heel erg bedankt voor de fantastische review! We hopen je snel terug te zien. 🥳
AlgemeenHeel snelle en correcte levering. Perfect.
Ik kocht een keyboard, en kon ook duidelijk terugvinden wat de verschillende types switchen waren.
Vooravond besteld, dag erna s'middags geleverd.
KlantenserviceEigenlijk weet ik het niet want alles was picobello in orde.
Heel erg bedankt voor de fantastische review, Raymond! 🥳
AlgemeenUitstekende Belgische webshop met een heel ruim aanbod, competitieve prijzen, een heel goed retourbeleid en goed advies.
VerzendingDe meeste producten worden binnen een paar dagen geleverd. Alleen vind ik het persoonlijk niet zo leuk als bestellingen worden gesplitst om dan op 2 dagen te worden geleverd, maar deze kwamen waarschijnlijk van een verschillend magazijn.
KlantenserviceDe winkel is erg schappelijk in hun retourbeleid. Ik had in 2018 een monitor gekocht maar kon niet tegen de motion blur, alternate deed niet moeilijk over het omruilen hiervan. Het is een groot voordeel dat je naar de winkel kan rijden als je een probleem hebt of iets wilt omwisselen.
Heel erg bedankt voor de fantastische review! 🥳 We nemen jouw feedback mee voor in de toekomst. 👍
AlgemeenPc besteld met de pc builder.
Zeer handige tool en makkelijk in gebruik, deze geeft namelijk aan als bepaalde onderdelen niet matchen.
Pakje correct verpakt, niet beschadigd en goed beschermd met sealed air
Had ook een toetsenbord besteld, deze is iets later geleverd maar dat was de fout van bpost (zending was meermaals fout gesorteerd)
Geen ervaring met de klantenservice maar ga er van uit dat dit even goed is als hun service
Heel erg bedankt voor de fantastische review, Sam! 🥳 Veel plezier met de nieuwe pc en toetsenbord. 👍
AlgemeenOude pc stierf na 11j. Onderdelen gezocht, besteld en 2 dagen later alles netjes en correct geleverd.
VerzendingZelfs in de drukke corona tijden werd mijn bestelling zeer snel en correct geleverd.
KlantenserviceGelukkig nog geen gebruik van hoeven te maken.
Heel erg bedankt voor de fantastische review! 🥳 Veel plezier met de nieuwe pc.
AlgemeenHet grootste deel van de onderdelen van mijn nieuwe PC heb ik bij Alternate besteld. Alles werd netjes op tijd geleverd, goede klantenservice en goede informatie over de status van de bestelling. Bij de pre-order van m'n Ryzen 5000 series CPU zeiden ze dat de levertermijn onbekend was, en hij is binnen een week na de launch geleverd. Zeer tevreden!
AlgemeenIk heb maandag 2 november iets besteld met de belofte met max 3 werkdagen. Heeft 14 weken geduurd. Vervolgens ontbreekte 1 van de 3 bestelde harde schijven. € 100 dat ik kwijt ben.
KlantenserviceDe klantenservice is goed bereikbaar, maar heeft mijn probleem niet opgelost.
Bedankt voor jouw feedback, Siebe! Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over onze service… Ik heb dit bekeken met de klantendienst en volgens ons zou alles in het pakketje moeten hebben gezeten zoals het hoort. Dat blijkt ook uit de gegevens die we hadden in verband met het gewicht van het pakketje. Voor de vertraging op de levertermijn willen we ons in ieder geval excuseren.
AlgemeenAlternate faalt op alle vlakken. Zeer bewust producten uitgekozen die op voorraad zijn, en zouden in theorie de volgende dag geleverd worden. Echter een week later, nog steeds geen levering, zelfs geen track en trace nummer, ook niet na een mailtje met de vraag ons die te bezorgen. Nota: we ontvingen wel een bevestiging van onze bestelling. Op mails en berichten wordt gewoon niet gereageerd, en telefonisch zijn ze gewoon niet bereikbaar, ook al staan de kantooruren duidelijk op hun website. We willen nu gewoon ons geld terug zodat we onze aankopen bij een competent bedrijf kunnen maken. Voor ons zal het nooit geen Alternate meer zijn!
VerzendingAlternate faalt op alle vlakken. Zeer bewust producten uitgekozen die op voorraad zijn, en zouden in theorie de volgende dag geleverd worden. Echter een week later, nog steeds geen levering, zelfs geen track en trace nummer, ook niet na een mailtje met de vraag ons die te bezorgen. Nota: we ontvingen wel een bevestiging van onze bestelling. Op mails en berichten wordt gewoon niet gereageerd, en telefonisch zijn ze gewoon niet bereikbaar, ook al staan de kantooruren duidelijk op hun website. We willen nu gewoon ons geld terug zodat we onze aankopen bij een competent bedrijf kunnen maken. Voor ons zal het nooit geen Alternate meer zijn!
KlantenserviceAlternate faalt op alle vlakken. Zeer bewust producten uitgekozen die op voorraad zijn, en zouden in theorie de volgende dag geleverd worden. Echter een week later, nog steeds geen levering, zelfs geen track en trace nummer, ook niet na een mailtje met de vraag ons die te bezorgen. Nota: we ontvingen wel een bevestiging van onze bestelling. Op mails en berichten wordt gewoon niet gereageerd, en telefonisch zijn ze gewoon niet bereikbaar, ook al staan de kantooruren duidelijk op hun website. We willen nu gewoon ons geld terug zodat we onze aankopen bij een competent bedrijf kunnen maken. Voor ons zal het nooit geen Alternate meer zijn!
Hi, bedankt voor je review en onze oprechte excuses voor het vertraagde antwoord. Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over onze service… Met de sluiting van de winkels en alle nieuwe launches van producten de afgelopen weken zitten we momenteel met een ongekende drukte waardoor we spijtig genoeg achterlopen op het beantwoorden van klantenvragen en opmerken. We doen ons best om iedereen zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien. Zou ik jouw ordernummer mogen a.u.b.? Dan kijk ik deze bestelling zo snel mogelijk na!
AlgemeenZeer goede site, je kan alles wat je nodig hebt voor een desktop te bouwen gemakkelijk terug vinden. Daarnaast is prijs/kwaliteit zeer goed!
VerzendingAlles kwam perfect de dag erachter toe, behalve bij de behuizing.
KlantenserviceMeestal heb ik binnen het uur een reactie op mijn bericht via Messenger. Altijd een vriendelijke reactie, met een goed en volledig antwoord. Zelf toen de behuizing er niet was, toch even geïnformeerd. Toen heb ik daar een goed antwoord bij gekregen. TOP!
Heel erg bedankt voor de goede review, Maxime! 😊
AlgemeenIk wou een nieuwe AMD Ryzen bestellen en die kwam net na de officiële lancering online. Bestellen en betalen ging heel vlot.
VerzendingLevering was ontzettend snel. 's anderendaags om 8h30 al aan de deur via bpost. Goederen goed verpakt.
KlantenserviceTrage feedback via Messenger. Meer dan 1h20 moeten wachten op antwoord. Leuk dat de optie aangeboden wordt, maar dan verwacht je wel sneller antwoord dan via mail.
Hi, bedankt voor jouw review en onze oprechte excuses voor het vertraagde antwoord. Met de sluiting van de winkels en alle nieuwe lanceringen van producten de afgelopen weken zitten we momenteel met een ongekende drukte waardoor we spijtig genoeg achterlopen op het beantwoorden van klantenvragen en opmerken. We doen ons best om iedereen zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien.
Algemeenweinig te zeggen; alles was hoe het moet zijn in een woord fantastisch
doe zo verder !!
alles was zeer goed
Klantenserviceprima
Heel erg bedankt voor de fantastische review, Ivo! 😁
AlgemeenEen SSD schijf voor mijn 1 jaar oude laptop , zelf ingestoken en meteen alles in orde. Wel eerst een kloon gemaakt van de oude harde schijf en overgezet op de nieuwe ssd. TOP
Verzending1 dag later geleverd door bpost (wegens onvoorziene omstandigheden)
Heel erg bedankt voor de goede review! 😊 Veel plezier met de SSD.
AlgemeenHet aankoopproces loopt vlot. Ik heb al meerdere keren besteld bij Alternate en dat verloopt steeds makkelijk.
VerzendingDe verzending is meestal de volgende dag.
KlantenserviceIk bestelde een USB Hub waarvan de connector al loskwam na 1 week gebruik, maar Alternate geeft geen garantie op "fysieke beschadigingen". Een connector is een fysieke interface, waar je een fysieke kabel moet inpluggen, natuurlijk is dan het loskomen van een connector een fysieke beschadiging. Als een product na 1 week al uiteen valt, is dat in mijn ogen een productfout, "fysieke beschadiding" is gewoon een drogreden.
Heel erg bedankt voor jouw review! We doen ons uiterste best om alle klanten te helpen met elk probleem dan ook. Helaas kunnen we echter geen garantie geven op fysieke beschadigingen... Onze oprechte excuses voor dit ongemak.
AlgemeenBijna 3 jaar geleden een smartphone gekocht bij Alternate. Net binnen de garantie van 2 jaar was de USB-aansluiting defecten het toestel (Neffos X1 Max) was niet meer verkrijgbaar. De zaak heeft wat aangesleept door moeilijkheden bij fabrikant, maar uiteindelijk toch tegoedbon van Alternate, waarmee ik een Motorola Moto G7 kocht.
Vorige week Raspberry Pi met behuizing besteld. Goede prijssetting en deze week prima en correcte levering.
Heel erg bedankt voor de 4 sterren! 😀 Hoe zouden we volgens jou 5 sterren kunnen verdienen?
AlgemeenFantastic service, really great customer service.
I bought a monitor that didn't work as I hoped and they were willing to help me choose another one and even test it in the store before we bought it.
AlgemeenEen geheugen latje van kingston bestelt voor wat extra kracht in oudere laptop, werkt heel goed! De track & trace werkte niet van bpost....