ALTERNATE België

Gebruikers over webshop ALTERNATE België

Oude HDD vervangen door een Nieuwe SSD voor mijn 5 jaar oude desktop pc, man man wat gaat die nu lekker snel die computer !

De levering is heel snel verlopen, dag erna al in huis

Heel erg bedankt voor de fantastische review! 🥳👍

Het product was goedkoper dan bij andere webshop. Het betaalproces ging eenvoudig zoals bij de meeste webshops. De verzending daarentegen...

Product besteld op 7 december, trackingnummer werd pas op 15 december aangemaakt in Duitsland. Blijkbaar heeft men daar ook magazijnen en wordt van daaruit ook verstuurd om de producten sneller bij de klanten te krijgen. Vandaag 30 december nog altijd niets ontvangen... Mooi kerstkado is dat...

De klantendienst zegt me dat het extreem druk was. Leg me dan eens uit waarom andere webshops zoals bol.com etc het pakketje wel binnen enkele dagen bij mij thuis krijgen? Misschien volgende keer een andere verzenddienst dan UPS gebruiken?

Bedankt voor jouw feedback! Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over onze service… Zou je me een ordernummer kunnen doorsturen alsjeblieft? Dan kijk ik zo snel mogelijk na wat er juist is fout gelopen! Alvast heel erg bedankt!

Bestelling werd de dag erop al geleverd, de webstie is heel overzichtelijk en met de pc builder is het heel gemakkelijk uit te vissen wat je precies nodig hebt

Heel erg bedankt voor de fantastische review! 😁👍

4 nieuwe harde schijven voor de NAS gekocht. Prijs heel competitief, super snel geleverd in volle COVID en Kerstperiode. Alles netjes met veel schokdempers verpakt.

Heel erg bedankt voor de fantastische review, Joost! 😁👍

Bestelling ging vlot, maar probleem met payconic app annuleerde de betaling, waarna ik opnieuw probeerde via PayPal,maar blijkbaar was er een parallel order gemaakt, waarvan slechts één betaalt was. Een mailtje hierover werd binnen enkele uren beantwoord en de situatie werd rechtgezet, super vriendelijk trouwens

Levering gebeurde 2 dagen na het weekend van de bestelling, in volle kerstperiode, chapeau

Reactie binnen enkele uren op mailtje, waarna misverstand werd rechtgezet, zonder problemen en heel vriendelijk

Heel erg bedankt voor de fantastische review! 🥳👍

De bestelling via de website en de betaling is relatief vlot verlopen maar de zgn. garantie na verkoop blijkt helaas een verkoopspraatje. In de praktijk doet men weinig tot geen moeite om je verder te helpen bij een probleem en probeert men meestal om je nieuwe zaken te laten kopen. Ook het feit dat ze nu telefonisch niet meer bereikbaar zijn, is een groot nadeel bij dringende problemen. Ik kan deze winkel enkel aanraden voor het bestellen van losse onderdelen maar zeker niet voor het bestellen van volledige systemen. Daarvoor is de service na verkoop ondermaats.

Vorig jaar een volledige PC gekocht daar. Reeds een jaar heb ik problemen met crashes ten gevolge van warmte. Alternate zei dat ik een verkeerde koeler had gekozen en stelde mij voor om een nieuwe koeler te kopen + installatiekosten, terwijl ze de vorige zelf hadden geïnstalleerd onder garantie. Nu wilde mijn PC niet meer herstarten. Toen ik ze belde kreeg ik doodleuk te horen dat ze telefonisch niet meer bereikbaar zijn. Na enkele dagen kreeg ik per e-mail de reactie dat ik geen garantie had op de herstelling. Vervolgens binnengebracht in andere computer winkel. Daar kwamen we tot de ontdekking dat ze bij de installatie het plastic label niet hadden verwijderd op mijn CPU koeler en dat de koeler verkeerd gemonteerd was. Een professionele fout die permanente schade of zelfs brand had kunnen veroorzaken. Ondanks dat ik per e-mail hen hierover informeerde, weigerden ze nog steeds om mijn toestel (onder garantie) na te kijken. Een herstelling zou ik zelf moeten betalen. Geen aanrader!

Bedankt voor jouw feedback! Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over onze service… Ik heb deze case besproken met de klantenservice. Het plastiekje is inderdaad een fout van ons die we ook hebben toegegeven en waarvoor we ons ook willen excuseren. Echter kunnen we de pc niet onder garantie herstellen aangezien de pc eerst is binnengebracht bij een externe partij. Onze oprechte excuses voor dit ongemak.

The site and its environment were very user friendly. I could easily check and pay for the item I bought (Ryzen 5 3600) stress free. The confirmation was send very quickly.

The tracking info also was send super fast and without issues. Arrived pretty fast as well (Ordered on Friday and received on Monday morning).

Thank you very much for the 5 stars! 😁 Have fun with the new processor. 👍

Eerste maal bij Alternate iets besteld. Correcte prijs voor hetgeen ik wou. Hierover zeer tevreden.

De versterker werd binnen een zeer redelijke termijn geleverd op een afhaalpunt.

Heel erg bedankt voor de goede review! 😊👍

Heel erg bedankt voor de goede review! 😊👍

Correcte weergave op de website, beschrijving, stock enz. Snelle levering en goede service. Deze webshop is zeer aan te raden en behoort tot je lijstje van webshops. Op al die jaren dat ik daar iets gekocht heb, nog nooit één probleem gehad.

Alles werd geleverd zoals voorzien

Je kan ze via verschillende kanalen bereiken. Tijdens de corona heb ik wel iets langer aan de telefoon moeten wachten (maar is volgens mij wel normaal).

Heel erg bedankt voor de fantastische review, Marc! 😊 We hopen je snel terug te zien. 👍

Alternate, het bedrijf die artikels direct leverbaar zet terwijl ze er totaal geen stock van hebben en ook geen zicht hebben wanneer ze stock zullen hebben!!!

Vrijdagnammidag een rtx 3000 series kaart besteld die direct leverbaar stond, (s’avonds om 20u stond die nog altijd direct leverbaar)
Kijk ik met blije verwachting naar de status van mijn zending blijkt dat mijn product niet op voorraad is terwijl het direct leverbaar staat.

Zaterdagochtend contact genomen met de dienst na verkoop en die bevestigen me dat ze totaal niet op stock zijn en ook niet weten wanneer ze op stock komen.
Als ik zeg dat ze direct leverbaar stond als ik besteld en tot 20u in de avond ook nog, krijg ik doodleuk te horen er zullen er veel op het zelfde moment besteld hebben terwijl ze heel de middag “op stock” waren na dat ik al besteld had.

Volgens mij was er gewoon nooit geen stock en wil alternate zoveel mogelijk bestellingen binnenhalen en dus ook geld aangezien je meteen moet betalen bij een preorder en niet iedereen dit ziet zitten zo maar geld binnenhalen.

Laatste keer dat ik iets “gekocht” heb bij alternate.

Bedankt voor jouw feedback! Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over onze service… Het is zeker en vast onze bedoeling niet om nu zoveel mogelijk bestellingen binnen te halen aangezien we onszelf ook in een lastige situatie bevinden. We hebben namelijk bestellingen die we niet kunnen uitsturen wegens geen voorraad. Dit is te wijten aan een wereldwijde schaarste waardoor wij ook geen voorraad kunnen ontvangen. Indien er iets misgelopen is met de status op de website is dit het gevolg van een technisch probleem, geen manier om nieuwe bestellingen te ontvangen. We begrijpen echter wel jouw frustratie maar doen ons uiterste best om zo snel mogelijk jouw grafische kaart te kunnen bezorgen. Alvast heel erg bedankt voor jouw begrip!

Redelijke tot goede prijzen. Er wordt veel informatie gegeven bij de producten. Zeer vlotte website. Voor de producten is er een hele lijst aan gelijkaardige producten (uitgebreid gamma).

De producten zijn steeds op tijd of sneller toegekomen.

Heel erg bedankt voor de goede review, Johan! 😊👍

Tijdens exytreme drukte toch redelijk bereikbaar via mail en whatsapp. Altijd prima geholpen door deze mensen hier. Een aanrader. Ook de belgische post werkt een stuk sneller dan postnl (lijkt het op).

Heel erg bedankt voor deze fantastische review! 😁👍

Ik had een bestelling geplaatst op black friday bij hen. Ik had geselecteerd voor afhaling. Paar dagen later kreeg ik het bericht dat ik het kon komen ophalen. Heb heel even in de rij moeten staan, maar nadat ze mijn papier gelezen hadden waarop stond dat mijn bestelling klaar was, mocht ik verder gaan. Heb denk 15-20 minuten moeten wachten (waren nog klanten voor mij). Al bij al, zeer vloeiend en waren vriendelijk.

Heel erg bedankt voor de goede review! 😊

Snelle en vlotte afhandeling van bestelling (afhalen in minder dan 3 uur!) Bleek niet te passen, contact opgenomen met klantendienst en kreeg snel antwoord om terug te brengen. Goede service!

Zie hierboven.

Heel erg bedankt voor de fantastische review, Nokie! 😁🙏

Al meerdere bestellingen gedaan en de betaling is altijd prima. Verder altijd een vlotte afhandeling gehad

verzending was dit keer in 2 delen opgesplitst en werd hiervan niet op de hoogte gebracht heb dit zelf moeten navragen via de chat voor de rest prima in orde

Chat via facebook is een prima hulplijn de E-mail zou beter kunnen

Heel erg bedankt voor de goede review, Vinny! 😊 We nemen jouw feedback mee voor in de toekomst.

ZEER TELEURGESTELD. Ik heb een PC van 3000€ gekocht via verzending (wegens corona is de shop gesloten) en bij aankomst en uitpakken breekt een glazen zijpaneel. Klantenservice is zeer slecht. Ik krijg het defecte zijpaneel NIET gratis VERVANGEN ONDER GARANTIE (?) en heb ondertussen al meer dan 4 weken NIETS MEER GEHOORD van de klantenservice of het paneel met of zonder kost kan toegestuurd worden. Ik heb ondertussen zelf de leverancier van de computercase Corsair gecontacteerd in de VS en zij hebben me wel probleemloos geholpen met het gratis versturen van het paneel. SERVICE van Alternate is een DIKKE NUL ! Ik raad dit bedrijf helemaal niet aan !!!!

VERY DISAPPOINTED. I bought a 3000 € PC via shipping (the shop is closed due to corona) and on arrival and unpacking a glass side panel breaks. Customer service is very bad. I will NOT get the defective side panel REPLACED FREE OF CHARGE UNDER WARRANTY (?) And in the meantime I have heard NOTHING MORE from customer service for over 4 weeks whether the panel can be shipped with or without cost. In the meantime I have contacted the supplier of the computer case Corsair myself in the US and they have helped me without any problems with sending the panel for free. SERVICE from Alternate is a THICK ZERO! I do not recommend this company at all !!!!

TRÈS DÉÇU. J'ai acheté un PC à 3000 € par expédition (la boutique est fermée en raison de corona) et à l'arrivée et au déballage un panneau latéral en verre se casse. Le service client est très mauvais. Je ne recevrai PAS le panneau latéral défectueux REMPLACÉ SANS FRAIS SOUS GARANTIE (?) Et entre-temps, je n'ai plus rien entendu du service client depuis plus de 4 semaines si le panneau peut être expédié avec ou sans frais. Entre-temps, j'ai moi-même contacté le fournisseur du boîtier d'ordinateur Corsair aux États-Unis et ils m'ont aidé sans aucun problème à envoyer le panneau gratuitement. SERVICE de Alternate est un THICK ZERO! Je ne recommande pas du tout cette entreprise !!!!

Zie bovenstaande toelichting. Herstelling onder garantie niet uitgevoerd. Zelf probleem opgelost

Beste Frank, ik heb dit bekeken samen met de klantendienst en helaas liet je ons weten dat het zijpaneel is gevallen en dusdanig ook gebroken tijdens het uitpakken. Aangezien we geen herstellingen kunnen doen onder garantie bij fysieke schade, kunnen we dit zijpaneel dus jammer genoeg ook niet gratis vervangen. Onze oprechte excuses voor de vervelende situatie.

Dear Frank, I checked this with customer service and unfortunately you let us know that the side panel fell and broke during unpacking. Since we can't do repairs under warranty in case of physical damage, unfortunately we can't replace this side panel for free. We sincerely apologize for the annoying situation.

Cher Frank, j'ai examiné la question avec le service clientèle et malheureusement, vous nous avez fait savoir que le panneau latéral était tombé et s'était cassé pendant le déballage. Comme nous ne pouvons pas effectuer de réparations sous garantie en cas de dommages physiques, nous ne pouvons malheureusement pas remplacer ce panneau latéral gratuitement. Nos sincères excuses pour cette situation fâcheuse.

Zeer snelle levering, uitleg en hulp aan telefoon was zeer vriendelijk en behulpzaam. Doe zo verder

Vandaag besteld , morgen thuis

Perfect

Heel erg bedankt voor de fantastische review! 😁👍

Het contact verloopt heel goed, heb ondertussen voor bijna 2000 euro computeronderdelen besteld. Alles wordt goed opgevolgd en gecommuniceerd. Mijn bestellingen zijn elke keer snel geleverd, in goede verpakking en perfecte staat. Nog niets moeten terug sturen dus hier kan ik ook niks over meedelen. De prijzen zijn in sommige gevallen ook enorm gunstig!

Ik heb al een aantal keer voorgehad dat mijn bestelling eerder geleverd werd dan ze initieel hadden aangegeven, altijd een pluspunt. Nog geen enkel slecht of onverzorgd product toegekregen, goed verpakt. Geen enkel minpunt hier mee te delen

Zoals ik eerder zei alles word goed opgevolgd en je word op de hoogte gehouden van de details omtrent de levering. Uitstekend

Heel erg bedankt voor de fantastische review! 🥳 We hopen je snel terug te zien. 👍

Ik was verwonderd over de snelle levering vooral in die periode van het jaar. De zaterdag besteld en de maandagmorgen al geleverd Klasse!

Heel erg bedankt voor de fantastische review, Rik! 😁👍

Ryzen 3900X besteld op zaterdagavond, maandagochtend geleverd met DHL. Bovendien nog eens aan de laagste prijs! Zeer tevreden!

Heel erg bedankt voor de fantastische review! Veel plezier met de nieuwe processor. 😁👍

Scorekaart voor ALTERNATE België