Gebruikers over webshop CameraTools
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenBestelproces liep goed. Jammer dat de levertijd langer wordt als je met je creditcard betaalt.
AlgemeenPrettige behandeling van al mijn vragen via de Chat op de site en na advies een camera gekocht - een mooie Panasonic G80 14-140. Personeel neemt rustig de tijd voor je, geen haast werk. Ook in de winkel is dit zo m.a.w. een aanrader!
KlantenserviceDeskundig advies, alle optie's worden doorgenomen.
AlgemeenProductinformatie is overzichtelijk, met voldoende detail en niet te uitgebreid. Keuze is zo een minutenkwestie. Het is duidelijk wat je onder welke voorwaarden koopt (garantietermijn, herkomst product, kortingstermijn,....). Bestel/koop procedure is helder en verloopt vlot.
VerzendingBestelling wordt tijdig (zelf een dag eerder dan verwacht) geleverd in een stevige, niet te grote verpakking. Enkele adequate email berichten houden je op de hoogte.
KlantenserviceKlantenservice gebeld voor advies m.b.t. accessoires (aanvullende accu's, laadapparaat, cameratas). In begrijpelijke taal wordt je geadviseerd en begeleid in je keuze. Klantenservice heeft aan een korte vraag voldoende om een compleet en vertrouwenwekkend antwoord te geven.
AlgemeenSnel, duidelijk en eenvoudig. Heb kunnen profiteren van een hele mooie Black Friday korting. Betaling ging soepel en had het bestelde product de volgende dag in huis!
VerzendingDe volgende dag had ik het bestelde product al in huis, bezorger was door de drukte wel later dan werd aangegeven, maar dat lag meer bij de bezorgdienst.
KlantenserviceIk had enkele vragen over het product voor aanschaf, en die zijn via een live chat vriendelijk en duidelijk beantwoord.
AlgemeenDuidelijke site met een goedwerkende en snelle zoekfunctie, vlot verlopen bestelling, nette mails ontvangen na de bestelling met track&trace.
VerzendingPostNL leverde. Dat vindt ik pluspunt tov DHL.
AlgemeenCameratools.nl is altijd mijn 'go to' website geweest sinds 2011 voor alle aankopen van mijn camera en video apparaten. Hun website is altijd up-to-date en alle info wordt constant aangepast.
Ik heb nu de Panasonic Lumix GH5 en 12-35 f2.8 gekocht via Cameratools. Onmiddellijk betaald met mijn creditkaart, fantastisch dat ze geen kosten daarvoor aanrekenen en ook geen kosten voor levering. Camera en lens werken prima en ik ben hier heel blij met met mijn beslissing.
En de volgende dag had ik al mijn pakket. Super service!
Levering via Post.nl met tracking code. Werkt uitstekend!
KlantenserviceMijn mails zijn altijd snel beantwoord. Ik heb anders tot nu toe nooit een probleem gehad.
AlgemeenIk was op zoek naar goede verlichting om fotos te digitaliseren met mijn
smartphone.
Met een app als Photomyne, gaat dit zeer goed.
Heb hier 2 fotostandaards en 2 Ledverlichtings lampen voor besteld
Ik belicht de foto van 2 kanten met de ledverlichting en dit geeft een zeer egale daglamp verlichting, zonder schaduw en natuurlijke kleuren.
Door het goede advies van deze zaak en snelle levering ben ik naar volle tevredeheid geholpen.
Ik kan maar een ding zeggen, dank U wel CameraTools.nl
Zeer snelle levering
Ben er uiterst tevreden mee.
AlgemeenFoutloos en snel geleverd, goede bevestiging en informatie per mail gekregen. Niet de volgende dag geleverd ook al had ik wel op tijd besteld maar door black friday was het denk ik extra druk.
Verzendingnetjes verpakt, in passende doos zonder al dat opvulmateriaal. Veel bedrijven gebruiken veel te grote dozen.
AlgemeenNa een eerste bezoekje aan de winkel en een goed gesprek met een goed meedenkende verkoper, ben ik na het weekend overgegaan tot aanschaf van een Sony RX10. De eerste indruk van deze camera, type III, is overweldigend. Het opstarten en daarna het maken van enkele fotoos verliep zonder problemen dankzij de intuitieve opzet van dit wondertje van techniek. Ik ben er eigenlijk vrijwel 100% van overtuigd dat we er veel plezier aan gaan beleven. Vooral omdat deze camera zeer veel uitdagingen biedt. Voor ons vooral op fotogebied en wie weet wordt video hiermee ook nog iets waarmee we een nieuwe hobby gaan vinden.
Over de service van CameraTools zijn we zeer te spreken.
AlgemeenIk had de Nikon D850 besteld voor de lancering. Ik werd snel gebeld dat er een camera voor me klaar lag Prima uitleg over mogelijke extra's. Inruil ook geen probleem.
AlgemeenIk heb besloten om naar de fysieke winkel in Apeldoorn toe te gaan, omdat mij dit toch een fijner gevoel geeft voor zo'n dure aankoop als een camera. Ik wist al precies wat ik wilde, maar er werd mij goed en eerlijk advies aangeboden, en geen standaard "verkooppraatjes". Ik zou cameratools bij een ieder aanraden!
AlgemeenPrima site en heel eenvoudig bestelling te plaatsen en prima afhandeling. Zeer professioneel geholpen in de zaak zelf. Om zeker terug te komen.
KlantenserviceTelefonisch contact gezocht i.v.m. wat vragen. Prima en direct geholpen.
AlgemeenGisteravond om 21:00 Sony RX100V besteld bij CameraTools. afgerekend met PayPal en vandaag keurig op tijd 14:00 afgeleverd aan huis dus binnen 17 uur kon ik over de camera beschikken.Keurig verpakt in orginele ongeopende sony verpakking. Hulde aan Cameratools zoals op de site vermeld voor 22:30 besteld volgende dag in huis. Top.
Verzendinggewoon goed
AlgemeenVoor de 2de keer bij cameratools geweest. Mooie winkel en genoeg keuze voor de fotograaf.
AlgemeenIk kom al een aantal jaren bij Cameratools. Altijd correct behandeld en goede adviezen gekregen. Ditmaal een oude camera ingeruild voor een nieuwe. Vooraf via de website een schatting van de prijs gekregen; in de winkel bleek dat te hoog; meer mijn fout dan die van Cameratools. Er werd duidelijk uitgelegd waarom de schatting te hoog was - ik kon er daarom prima mee leven. Nieuwe camera en twee lenzen gekocht; één van de lenzen was niet voorradig en werd de volgende dag gratis thuisbezorgd. Er werd uitgebreid de tijd voor mij genomen en de service was uitstekend. Hier kom ik graag nog eens terug. En, o ja, als er niets tegenover deze review had gestaan, had ik desondanks precies hetzelfde geschreven.
VerzendingDe levering was precies zoals besproken, goed verpakt, en precies op tijd.
AlgemeenGoede communicatie, zowel in de winkel als online. Prima uitleg van de gekochte camera en lenzen. Heel fijn ook was de mogelijkheid om de camera en lenzen een aantal dagen te kunnen lenen om deze goed te kunnen proberen. De uiteindelijk gekochte camera van Fuji en bijbehorende 3 lenzen zijn in uitstekende commentaar.
VerzendingDe in backorder staande powerpack zou nagestuurd worden, dat was even vergeten, echter na een mailtje van mijn kant zeer vlot opgelost. Prima.
KlantenserviceAltijd goed te woord gestaan, vlot antwoord op mailverkeer.
AlgemeenGraag kom ik in de winkel terug, waar ik al vele aankopen heb gedaan, veel te zien, vriendelijk en kundig personeel dat de tijd voor je neemt en als je zeker weet wat je wilt hebben...zeker weten? Dan ga je blij weer weg.
AlgemeenBen al jaren klant bij Cameratools. Goede service, scherpe prijzen, maar vooral een hele goede persoonlijke advisering bij aankoop van artikelen of serviceverlening.
AlgemeenIk ben hier al jaren klant vanwege het goede advies en service. Daarnaast hebben ze de ruime collectie en voorraad.
AlgemeenBij cameratools heb ik mijn Fuji 18-55mm objectief ingeruild tegen een nieuw weather resistant 16-55mm f/2.8 objectief. Voor het oude objectief ontving ik een goede inruilprijs en zoals altijd was het weer een plezier om zaken te doen met de mannen van Cameratools.
VerzendingDe lens was uit voorraad leverbaar.
KlantenserviceGelukkig heb ik met dit objectief nog geen service nodig gehad, maar in het verleden heb ik prima ervaringen opgedaan met de klantenservice van Cameratools.