Gebruikers over webshop CameraTools
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenMooie goed bereikbare winkel, vriendelijk personeel, heel fijn rustig geholpen door Robin. 1 artikel was niet op voorraad maar werd nog sneller dan beloofd thuis bezorgd.
AlgemeenCameraTools.nl heeft een prettige winkel met showroom, waar het personeel goed luistert naar je wensen en de tijd voor je neemt. Ik had op de webshop al een x-tal camera's bekeken en heb mijn favorieten in de winkel kunnen vasthouden en vergelijken. De medewerker heeft mij goede informatie en adviezen gegeven, zodat ik makkelijker mijn keuze kon maken.
Algemeenzeer deskundig personeel, een ruime collectie en voorraad en een zeer goede service; kortom klasse!
AlgemeenCameraTools is tenminste een winkel waar de medewerkers weten waar ze het over hebben. Ze nemen de tijd voor je en komen met een goed advies.
Niets opdringen en zelfs een aanrader om iets niet te kopen, of iets anders.
Kocht een Canon body + objectief.
Ik zat met de ene medewerker te praten over een reparatie en een ander haalde het objectief al op om het naar de reparateur te kunnen verzenden.
AlgemeenIn het verleden al vaker een camera gekocht en het is nog steeds een fijne winkel met een warme uitstraling.
Prettig geholpen door een vakkundige medewerker. Was absoluut niet opdringerig. Aangezien we nog een goede lens hebben, werd er zelfs afgeraden om de kitlens erbij te nemen.
Aanrader!
AlgemeenDe showroom in Apeldoorn bezocht en een Nikon D7500 body en een Nikkor 200-500 gekocht en gelijk meegenomen.
Royaal assortiment en deskundig personeel die alle tijd nam. Ik kon alles goed uitproberen.
AlgemeenDe mannen die er werken hebben echt verstand van zaken. Je krijgt er erg goed en eerlijk advies. Producten zijn op voorraad.
AlgemeenAl een tijdje opzoek naar een Canon EF 24-105mm. Een price-alert ingesteld op de Pricewatch. Waardoor ik geattendeerd dat CameraTools deze verkocht voor €699. Een goede prijs voor deze lens, want meestal zit hij rond de €849.
Ik had nog nooit eerder iets bij hun gekocht, dus het is altijd even spannend met webshops. Maar in het algemeen waren de recensies erg goed te noemen. Dus maar besteld. Website en bestelproces waren overzichtelijk en duidelijk. En de Lens werd de volgende dag al geleverd. Verder nog ervaring met de Aftersales maar tot zoverre zal ik de zaak zeker aanraden.
Goed verpakt en snel geleverd.
AlgemeenWij waren bij CameraTools in de winkel in Apeldoorn. Prettige informele sfeer. Ruime vakkennis aanwezig. Prettig geholpen, waardoor we ook gelijk een aankoop hebben gedaan.
Verzendingna voorlichting in de winkel gelijk de Panansonic DMC-G80W aangekocht in de winkel
AlgemeenCameratools is de leverancier die je iedereen mag wensen. Een week geleden heb ik de Sony A9 gehuurd om uit te testen. De camera beviel uitstekend. Na aanschaf van de A9 werd de huurprijs kwijtgescholden. Daar bovenop gaven zij een uitstekende inruilpremie voor mijn oude camera waar de bonus van Sony (€ 500,- extra inruilpremie) nog bovenop kwam.
KlantenserviceBehulpzaam, vriendelijk en meedenkend. Beslist geen dozenschuivers!
AlgemeenCamera met toebehoren gekocht in de winkel. Ik kwam eigenlijk voor iets anders, maar ben prima geholpen. Deskundig personeel, prettige gesprekken en ontvangst. Voor zover ik kon beoordelen heb ik een eerlijk advies gehad. De inruil van mijn oude apparatuur was geen probleem, ik kreeg een reële prijs. Over de nazorg kan ik nog niets zeggen, dat heb ik nog niet nodig gehad. Maar ik verwacht dat dat wel goed zal zijn. Zeker een winkel om terug te komen.
KlantenserviceEen aantal keren telefonisch contact gehad, snel geholpen op de juiste manier. Ook wordt er adequaat gereageerd op mail.
AlgemeenSony camera plus grip besteld, super snelle levering en tegen de beste prijs, Zeer tevreden dus !
AlgemeenIk werd prima geholpen bij een probleem met men statief en kocht ook gelijk een nieuwe body waar ik zeer tevreden mee ben.
AlgemeenIk heb gebeld of de Nikon D5600 op voorraad was. Ik werd direct te woord gestaan en vlot geholpen. De camera is voor mij achter gelegd en die heb ik dezelfde middag op kunnen halen. Ook in de winkel werd ik snel geholpen en werd mij gevraagd of ik verder nog vragen had. Mooie winkel, met een bizar groot assortiment!
KlantenserviceGoede en snelle service. Ik zou hier zeker weer terug komen.
AlgemeenAl heel veel jaren mijn eerste keus voor bestellingen van professionele video, camera- en audio apparatuur.
Kundig advies en support; meteen een expert aan de lijn. Goede prijzen!
AlgemeenIk kwam bij CameraTools via de Pricewatch, direct bij het product en vanaf daar eenvoudig besteld, betaald en ontvangen. Uitstekend!
VerzendingOndanks de black-friday drukte, vrijdag besteld en de volgende dag in huis. Kan eigenlijk niet beter.
AlgemeenMijn eerste systeem camera bij CameraTools gekocht! Ik ben helaas niet in de showroom geweest, maar de prijs en overzichtelijkheid van de webshop opzich, zette mij tot de aankoop. Ik kreeg veel status mailtjes over de verzending en de camera was goed verpakt:)
AlgemeenSuper snelle levering, netjes verpakt, goede communicatie en frequente updates. Alleen maar positieve ervaringen gehad! Zowel kleine als grote bestellingen. Ik bestel sindsdien altijd hier.
VerzendingSnelle en nette levering.
KlantenserviceGoede communicatie en frequente updates. Makkelijk bereikbaar
AlgemeenVanuit Rijswijk er naartoe gereden vanwege de uitstekende service en vakkennis van de verkopers. Kortom, ik ben zeer tevreden.
AlgemeenQuick delivery over night, and the quality of the product was as expected. Have fun shopping.