Gebruikers over webshop CameraTools
Review toevoegenNa bekijken van de informatie op Cameratools.nl heb ik in de winkel een systeemcamera gekocht en mijn DSLR ingeruild.
Cameratools heeft vriendelijk en ter zake kundig personeel.
Ook voor inruil kun je hier goed terecht. Ik kreeg een overzicht van de waarde van de spullen bij inruil en wat naar hun idee de waarde op marktplaats zou zijn.
Ook toen ik later terug kwam om een ingeruilde flitser terug te nemen omdat ik deze via cactus trigger toch kon gebruiken, betaalde ik alleen de inruil prijs.
Al met al zeer tevreden.
Alleen moet je als je naar de winkel gaat voor bv. een camera aankoop er wel rekening mee houden, dat je een tijdje moet wachten als je advies wilt. Het kan er nog wel eens druk zijn.
Goede informatie en vragen worden snel beantwoord, snelle levering.
Goede afhandeling aankoop, uit gebreid assortiment aan camera spullen.
Prettige Webshop.
Mooie showroom in Apeldoorn. Camera 's avonds online besteld voor afhalen en de volgende ochtend lag hij al klaar.
Ze hebben een ruime voorraad aan camera's en lenzen in de winkel om te bekijken.
Al vaker heb ik aankopen gedaan bij deze winkel. Tot nu toe altijd volledig tevreden. Dat er een fysieke winkel is in Apeldoorn, geeft net dat kleine stukje extra zekerheid. De prijs is altijd scherp maar wat naar mijn idee echt eruit springt, is de prettige communicatie. Er werken mensen met passie voor en verstand van de producten die zij verkopen. Ik ervaar een bezoek aan de winkel dan ook niet als een verkoopgesprek, maar meer als een adviserend gesprek.
Ik ga in de toekomst zeker nog gebruik maken van Cameratools!
Zoals altijd werd mijn product in een stevige doos verzonden, en het product werd daarin beschermd door piepschuimen opvulling!
KlantenserviceEr werd duidelijk gecommuniceerd over mijn aankoop/bestelling, de verwachte levertijd etc.
Al jarenlang klant tot grote tevredenheid
.Deskundig personeel die altijd de tijd voor je nemen. Vooral bij de overstap op een ander merk camera zeer waardevol.
De bereikbaarheid per telefoon of chat is prima.
Nog nooit te maken gehad met defecte apparatuur dus daar kan ik niets over zeggen.
Ik kom altijd in de winkel omdat ik dicht in de buurt woon en het prettig vind om eerst aan eventuele aankopen te voelen en ruiken. Daarbij beschikt het personeel over mega veel kennis en ervaring dat ik zeker de voorkeur geef aan een winkelbezoek. O ja en ze zijn ook nog eens super vriendelijk, wat wil een mens nog meer ! Al met al een topzaak
Ik ben voor de aankoop perfect geholpen met een aantal vragen door de klanten service via Facebook. Bij CameraTools hadden ze voor mij de beste deal omdat ze het goedkoopste waren met de videocamera die ik wilde kopen en nog eens een mooie 300 euro cashback actie hadden (die je zelf eerst moest voorschieten maar dan snel verrekend zou worden). Alles was perfect en snel verzonden. Kortom een hele goede service en deal. Het enige nadeel is dat na 15 dagen nog steeds niet de 300 euro cashback is terug gestort (anders was mijn beoordeling uitstekend geweest)
VerzendingDe levering was snel en goed verpakt maar vond de 2 in elkaar geschoven en aan elkaar getapete dozen wel een beetje klungelig voor zo'n professionele webshop.
KlantenserviceIk ben perfect en vriendelijk geholpen door de klantenservice (als ze nu nog zorgen dat mijn 300 euro cashback snel terug komt dan ben ik helemaal blij ;-)
Goede deal voor een Canon 5d Mark IV icm een 24-70 2.8 II. Toen ik problemen had met het betalingslimiet op mijn betaalpas, was de eigenaar schappelijk en kon ik mede door mijn aankopen uit het verleden de rest overmaken. Ik heb ook een keer problemen gehad met een Profoto softbox die kort na aankoop al was gescheurd. De medewerker ging toen direct voor me aan de slag en ik kreeg de volgende dag al een nieuwe toegestuurd.
Nikon 300mm objectief besteld via de website. Eenvoudig en snel bestelproces, gratis verzending boven de 50 euro. Bij betaling via Paypal geldt wel een toeslag, dat is jammer, maar dan is je bestelling wel verzekerd.
VerzendingIk heb telefonisch gevraagd of het objectief met zekerheid de volgende dag geleverd kon worden. Dat werd toegezegd en het objectief werd inderdaad keurig de volgende dag geleverd.
KlantenserviceTelefonisch altijd snel en zeer correct. Via de mail helaas niet altijd reactie.
Eerst een keer in de winkel geweest om mij te laten voorlichten over de mogelijkheden van een goede compactcamera met voldoende zoommogelijkheden. Ze nemen alle tijd voor je, zijn vriendelijk en luisteren naar de wensen van de klant; en moet je iets langer wachten pak je een kop koffie. Het assortiment aan compactcamera's is die voor de serieuze fotograaf. Ik kwam tenslotte uit op de Panasonic TZ100, die ik eind december heb besteld en op 3 januari heb afgehaald.
Ik wilde ook nog een bijbehorend tasje hebben; helaas was daarin de keuze op dat moment te beperkt, en heb ik die elders moeten kopen.
Al met al is Cameratools zeker aan te bevelen.
Inmiddels de camera aan het uitproberen, deze heeft veel mogelijkheden. De eerste indruk van de fotokwaliteit is uitstekend.
Sinds enkele jaren ben ik "vaste klant" bij CameraTools. Groot pluspunt vind ik dat ze behalve een webshop ook een fysieke winkel hebben, waar je terecht kunt met vragen en dingen in de winkel kunt uitproberen. Ik word altijd vriendelijk geholpen, men neemt de tijd voor je, desgewenst met een kopje koffie er bij. De ondersteuning door CameraTools vind ik zeer goed, men probeert je niks "aan te praten", maar je krijgt een eerlijk (aankoop-)advies.
Ik kreeg uitgebreide uitleg over de gewenste Fuji XT-1 camera, kreeg nog wat nuttige tips (een extra handgreep en extra accu bleek toch wel zeer handig). Gelukkig had men ook een tweedehands handgreepje "op de plank" dat scheelde bijna de helft met een nieuw exemplaar! Al met al ben ik dik tevreden over CameraTools en met mijn nieuwe camera.
De camera die ik deze keer kocht was beperkt in voorraad, maar met een telefoontje vooraf werd de camera keurig (vrijblijvend!) voor mij apart gelegd. Ik moet toch wel een klein uurtje rijden naar Apeldoorn, dan is het prettig dat zo'n camera voorradig is. Ik heb de camera zelf opgehaald.
KlantenserviceDe service heb ik tot nog toe (bij een ander product) slechts één keer nodig gehad, maar het defecte product werd destijds (binnen de garantietermijn) omgeruild voor een nieuw exemplaar. Prima geregeld!
Bij CameraTools werken vriendelijke mensen die zelf fotograaf zijn en je daardoor van deskundig advies voorzien. Het gaat om jou als klant en wat voor jou het beste is. Dat kom ik niet veel meer tegen. Ben dan ook al jaren klant naar volle tevredenheid.
KlantenserviceHad een lens gekocht waarvan de zoomring te zwaar ging. Teru gegaan naar CameraTools en de lens werd direct omgeruild. Super!
Toegankelijke vakmensen die de klant met respect tegemoet treden, kortom Uitstekend. Daarbij zeer concurrerend met de prijzen, dus "prima adres".
Ik wist dit al een beetje maar werd door vakmensen naar hen verwezen.
Kortom: geen woord te veel gezegd. CW
CameraTools blijft de perfecte webshop voor fotografie en gerelateerde producten. Aanbieden tegen de laagste prijzen online maar met een zeer goede en duidelijke website. Daarbovenop wekelijks ook nog mooie aanbiedingen en een occassions aanbod.
Enkele keren besteld en supersnelle en vakkundige service.
Aanrader!
Snelle verzending naar de vermelde beschikbaarheid op de website. Standaard lage verzendkosten, of geen boven bepaald bedrag. Kwaliteit van verpakken van kwetsbare spullen ook goed.
Zijn in de winkel in Apeldoorn geweest, prima geholpen en mooie zaak. Niets was te veel, werd van alles uit de kast gehaald om er zeker van te zijn dat alles werkt zoals wij dat wilden. Kan de klantenservice niet beoordelen omdat we nog geen problemen met de aankopen hebben, personeel in de winkel is iig vriendelijk en behulpzaam.
Bijzonder overzichtelijk website, prima prijzen. Mijn camera was bij CameraTools net even goedkoper dan bij alle concurrenten. Nog even telefonisch contact gehad voor (goed) advies over accessoires. Aanrader.
VerzendingHet product, incl. meebestelde accessoires was - zoals beloofd - de volgende dag bij mij thuis. Goed verpakt.
Goede vindbaarheid op de site, alles werkt overzichtelijk en simpel: ideaal om een bestelling te doen!
Ik was in de winkel, je wordt geholpen door vriendelijk en zeer deskundig personeel. Er is tijd om de camera rustig te bekijken en vragen te stellen.
Zo nodig wordt je op een alternatief gewezen.
CameraTools heeft een zeer grote voorraad, ook dure camera's en objectieven.
KlantenserviceIk had eens na 2 jaar een probleem met een statief, dit werd uitstekend en snel opgelost.
Ik heb de Fujifilm X T-2 + 18-55mm F/2.8-4 bij Cameratools gekocht.
Het contact met de verkopers van Cameratools verliep soepel, ze weten alles van de camera en er wordt genoeg tijd gegund om de argumenten voor of tegen een bepaald type camera door te spreken. Daarnaast kon ik vergelijken. Ik heb de Fujifilm T-X1 vergeleken met de T X-2. Daarbij werden de verschillen toegelicht en heb ik besloten de Fujifilm T X-2 te kopen. De camera is toch op alle fronten wat nieuwer en bij Fuji hebben ze geluisterd naar de ervaringen van de X-T1. Zo zijn er wat draaiknoppen veranderd en wat het mooiste is het scherpstelpunt kan gewijzigd worden door een pookje. Het feit dat de kitlens ook zeer goed is en veel duurder is bij losse verkoop heeft de doorslag gegeven voor het kopen van de kit. Inmiddels ben ik flink wat foto's verder en ben zeer tevreden
CameraTools heeft een prachtige winkel! Groot assortiment, veel producten op voorraad, overzichtelijk geetaleerd. Verder makkelijk bereikbaar en gratis parkeren voor de deur. Het personeel is erg vriendelijk en deskundig. Hoewel ik naar binnen liep voor de aanschaf van een nieuw lens, kreeg ik nog wat tips mee voor camera instellingen.
Het telefonisch contact vooraf verliep ok prima. Ze hadden de lens gereserveerd en al opzij gelegd, dus alles lag al klaar toen ik de winkel instapte.
Prijzen zijn scherp en concurrerend met andere webshops, maar juist klantvriendelijkheid en kennis van zaken biedt die meerwaarde die ik zoek!
Ik kom zeker terug!