CameraTools

Gebruikers over webshop CameraTools

Ik heb een camera-occasion besteld. Er stond duidelijk in de beschrijving in welke staat het product verkeerde en de bezorging was snel.

Prima geholpen in de winkel door deskundig personeel bij de aanschaf van mijn nieuwe camera.

Na een 30-pins naar HDMI kabeltje gekocht te hebben bij CameraTools voor de iPad, had ik besloten dat ik het kabeltje toch terug wilde sturen. Na het pakketje met formulier teruggestuurd te hebben, werd het geld snel zonder gedoe teruggestort.

Het product was netjes op tijd aangekomen bij het PostNL afhaalpunt en was verpakt in een stevige doos.

Nieuwe Fujifilm camera aangeschaft. Prima geholpen onder genot van koffie. Alle tijd voor me genomen om voor- en nadelen van de nieuwe camera goed te belichten. Buiten de winkel proefopnamen mogen maken. Alle lof. Een week later heb ik de camera daadwerkelijk bij Camera Tools gekocht en in Apeldoorn opgehaald. Ook bij het afhalen weer prima geholpen.

Goede service, ze denken met je mee en nemen de tijd voor het geven van informatie.

Begin van deze maand een workshop gedaan bij cameratools over filmen met een spiegelreflex. Daarna besloten om opnieuw een videocamera te kopen ter vervangen van mijn JVC.
Na deskundig advies door een medewerker die daar alle tijd voor nam, hebben we de Canon Legria HF G40 gekocht.

Cameratools in "mijn" winkel geworden …

Cameratools in "mijn" winkel geworden ... elders was ik steeds met een naar gevoel weg gegaan... eenmaal in Apeldoorn werd ik zeer netjes geholpen .. vriendelijk personeel met veel kennis.

1,5 jaar terug een 100-400mm type I gekocht (2ehands) 3 maand later met hangend pootjes terug had heimwee naar de 300mm ... en ik kreeg gewoon het volle bedrag terug op een nieuw 300mm ! WAAR VINDT JE DIT NOG ?
Sindien .. koop ik allen nog maar bij cameratools !

Top zaak !

Bij cameratools hebben ze echt plezier in hun werk .. en proberen zo goed mogelijk je te helpen met de vraag die je hebt !

Ze hebben ruim de tijd genomen om met mij te zoeken naar de juiste camera die past bij mijn werkzaamheden. Zeer vakkundig personeel, ze wisten op elke vraag een antwoord en anders zochten ze naar het juiste antwoord. Klantvriendelijkheid en behulpzaamheid een dikke negen.

Ze hebben netjes mijn camera gereserveerd toen ik besloot welke camera het moest worden. Wel moest ik nog achter mijn 4K licentie aan omdat deze waren vergeten, terwijl ik er wel om had gevraagd. Nadat ik had aangegeven dat ik de 4K licentie wilde hebben, heeft de medewerker in de winkel het snel voor elkaar gemaakt. De klantenservice is altijd zeer vriendelijk en behulpzaam.

Op Tweakers.net de uitgebreide test van Jeroen Horlings gelezen over compactcamera's. Daarna naar CameraTools gegaan om een compactcamera te kopen. Daar ben ik heel goed geholpen, ik mocht drie camera's uitproberen op de macro-stand. Met heel veel geduld heeft de heer Bouchier van CameraTools de door mij gekozen camera, de Panasonic Lumix DMC-LX15, daarna uitgelegd en ingesteld. Alle lof voor CameraTools in Apeldoorn.

Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel. Ook fijn dat je camera's uitgebreid kunt proberen. De website is duidelijk.

Als bestaande klant kan ik zeggen dat ik altijd prima geadviseerd en geholpen ben.Ook bij inruil is dit goed verlopen.

Ik had nog nooit een occasion besteld, maar durf dat de volgende keer zo weer aan. De beoordeling van het product klopt uitstekend met wat ik besteld had.

Al jaren klant bij bij deze webshop, maar ook in de winkel.
Voor het eerst een occasion gekocht in de webshop, maar echt perfect!
Top winkel, ze maken waar wat ze beloven!

Hier geen klantenservice bij nodig gehad, maar wanneer je hier een vraag stelt dan heb je bijna direct een antwoord terug, en das fijn.

Ik wist welke lens ik wou hebben en had deze besteld en dat ging allemaal keurig

Duidelijk en eenvoudig om een bestelling te plaatsen en met het waarborg keurmerk ook vertrouwt

De levering van het product was eerder afgeleverd dan ik had verwacht en uitstekend beschermd verpakt.

Alles perfect verlopen. Het enige dat een klein beetje tegenviel was dat ik het 's avonds bestelde en niet de dag erna om 16.00 op afhaallocatie lag, maar de dag daarna. Maar heb ze gebeld en ze vertelden dat ze dat alleen ondersteunen als het 's middags wordt besteld, maar dat ze er wel aan werken om dit op te rekken en dus ook 's avonds trachten om bestellingen te verwerken.

verder perfecte levering

gebeld met ze en goede uitleg en snelle hulp

Webshop heeft een duidelijke website. Levertijd staat ook duidelijk aangegeven. Voldoende informatie emails gedurende de levering.

Product is volgens levertijd verzonden en was prima verpakt.

Goede website met goede zoekmogelijkheden om een product te vinden.
Daarnaast mooie winkel met deskundige en vriendelijke verkopers.

Ik heb het product vooraf online gereserveerd om in de winkel op te halen.
Kreeg een mail dat de bestelling een week gereserveerd zou blijven met optie om te verlengen. Prima service en dat zonder vooraf te hoeven betalen!

Cameratools.nl is een overzichtelijke website waardoor ik snel en gemakkelijk de producten kan vinden die ik nodig heb. Ik had nog wat vragen voordat ik mijn aankoop deed en daar ben ik goed bij geholpen.

Ik had nog wat vragen voordat ik mijn aankoop deed en ben daarbij goed geholpen.

Zeer goed geholpen. Ik kreeg snel antwoord op een aantal vragen en ze hadden de door mij gewenste camera supersnel in huis, de Panasonic GH5. Ook alle bijbehorende lenzen en accessoires die ik in mijn hoofd had waren voorradig waardoor ik geheel compleet ben. Ook de prijs was echt strak. Echt blij dat alles zo snel en soepel verliep.

Goede uitleg gekregen over de verschillende aankoopkeuzes. Alles ruim besproken en er werd alle tijd voor genomen. In de winkel is de sfeer altijd goed en wanneer gewenst drink je een kopje koffie of thee.

Scorekaart voor CameraTools