Gebruikers over webshop CameraTools
Review toevoegenKlantvriendelijk, meedenkend, deskundi
"Klantvriendelijk, meedenkend, deskundig"
Rick heeft me goed advies gegeven bij de aanschaf van een upgrade van een Canon Body. Meerdere opties naast elkaar gelegd en verschil duidelijk uitgelegd, waarna ik een overtuigende keuze heb kunnen maken.
Zeer goed, klantvriendelijk en snel. Ik heb al verschillende producten bij Cameratools besteld en zowel de klantvriendelijk voor verkoop als de behulpzaamheid en support na verkoop is uitstekend.
Nadat mijn dochter een camera bij CameraTools had gekocht was ik ook om. Eenmaal via de webshop heb ik toen ook een mooie nieuwe camera besteld. Toen ik deze in de winkel kwam ophalen werden wij net als de vorige keer vriendelijk en erg behulpzaam behandeld. Uitstekende klantvriendelijkheid met veel kennis!
KlantenserviceMedewerkers hebben naast de vele kennis, ook interesse in jou als klant om je zo goed mogelijk te helpen. Ze nemen de tijd voor je en naast het verkopen krijg je ook veel goede en leuke adviezen/tips mee.
Bestellen gaat vlot, leveren dito, heel tevreden over CameraTools.
Ruilen met eerder gekocht product keurig afgehandeld.
Bezorging volgens afspraak echter vond laat op de avond plaats.
Afgelopen week mijn oude Nikon AF-S 300mm f4 ingeruild voor de nieuwste versie Nikon AF-S Nikkor 300mm f/4.0E PF VR ED. Cameratools bood me een redelijke prijs voor mijn oude lens waardoor ik eindelijk de stap kon maken naar de laatste versie. Ik werd goed en vriendelijk geholpen door Wilfred en onder het genot van een kopje koffie nog wat vragen en nieuwtjes besproken.
Al met al een prima ervaring, helaas zit de winkel wat ver weg voor mij maar ik kan hem van harte aanbevelen. Goede service en bij een onduidelijkheid snel antwoord via de mail.
In de winkel in Apeldoorn was ik al op het gebied van service, kwaliteit en prijs echt zeer tevreden. Daarnaast nu ook een bestelling via de webshop gedaan en de afwikkeling was ook hierbij helemaal top!
Na een lange twijfel over een nieuwe camera voor mijn vorige camera, een compacte camera, ben ik naar Camara Tools gegaan. Mijn twijfel over systeemcamera en spiegelreflexcamera werd duidelijk verteld wat de voor- en nadelen waren van beide. Daarnaast werden verschillende modellen toegelicht, kijkend naar mijn wensen. Erg fijne hulp en veel kennis!
Mooie showroom, deskundig en vriendelijk personeel. Niet opdringerig maar duidelijk met kennis van zaken. Voorlopig ben ik voorzien van een prachtige Fuji X100F, voor accessoires weet ik ze zeker weer te vinden!
Mooie Showroom in Apeldoorn, makkelijk parkeren en bereikbaar, goed advies en geen probleem om de uitgezochte camera even mogen proberen.
VerzendingIn winkel aangeschaft, was op voorraad, inruil huidge camera geen probleem.
KlantenserviceGoed advies, geen klachten
Een objectief en een camera besteld maar ze in de winkel opgehaald. Tenslotte is het een geweldige showroom om rond te kijken en misschien nog wat onverwachts te kopen!
VerzendingVoor de zekerheid gebeld of beide producten voldoende in voorraad waren voor dat ik in de auto stap. Omdat er van ieder twee in voorraad waren werd mij direct aangeboden ze te reserveren om later op te halen. Prima geholpen.
KlantenserviceBij eerdere aankopen iets moeten ruilen door een defect. Dat ging heel soepel en behulpzaam.
Cameratools heeft een overzichtelijke en duidelijke website. Betalingen worden snel verwerkt en meestal de bestellende producten de volgende werkdag al in huis.
KlantenserviceHad een vraag gesteld aan de klantenservice over een LCD screen protector en werd door een medewerker netjes te woord gestaan. En voorzien van alle info.
Cameratools is een van de weinige winkels die de door mij gezochte Fuji X100F camera kon leveren. Andere winkels hebben voor dit model een erg lange levertijd.
Het bestellen ging goed en snel. Ik ben erg blij met de schitterende camera,
Helaas was het mij niet duidelijk dat ik een avondlevering had gekozen waardoor de levering niet helemaal naar wens ging. Maar uiteindelijk is het helemaal goed gekomen.
KlantenserviceBij de klantenservice werd ik vriendelijk geholpen.
Goede service, deskundige en vriendelijke hulp in de winkel ze weten echt waar ze over praten
Geweldige winkel!! Ze nemen de tijd om de klant van professioneel advies te voorzien. Groot assortiment en een prima service!! Ik kom zeker terug.
Soms bestel ik wel eens wat via Cameratools maar helaas is het altijd mis. vaak word er niet aan de belofte gehouden van voor 23:59 (eerder 16:00 uur) besteld en volgende dag in huis.
Ook ben ik er wel eens geweest voor een reparatie, dit duurde 6 weken voordat dit gemaakt was aangezien ik er in week 3 had gebeld of die er al weer was en ze waren het gewoon vergeten op te sturen.. Ik raad iedereen aan om het elders te bestellen zoals Kamera express of cameranu.nl
Edit: Ben na het plaatsen de review even gebeld door Cameratools en vervolgens hadden ze het een en ander uitgelegd. Bij hun was er een melding gemaakt dat het gewoon op de dag bezorgt was om 20:15 , helaas is dat gewoon niet waar aangezien ik beneden bij de voor deur zat te wachten tot 22:35. Ook hoorde ik blijkbaar mailtjes te krijgen met een Track en trace code vanuit de transporteur die ik niet heb gekregen.. Dit zijn dus dan ook punten voor de transporteur ipv Cameratools.
Cameratools heeft hun excuses aangeboden maar helaas zal ik niet snel hier op nieuw iets bestellen mede door het reparatie verhaal van hier boven.
Soms bestel ik wel eens wat via Cameratools maar helaas is het altijd mis. Nooit word er aan de belofte gehouden van voor 23:59 besteld en volgende dag in huis.
KlantenserviceVergeten je product te repareren nadat je er meerdere keren over heb gebeld. Ook staan ze in de winkel vaak maar een beetje te praten met elkaar Ipv dat ze je helpen aan de balie.
Edit: Ze hebben netjes hun excuses aangeboden dus heb ik de beoordeling aangepast naar een voldoende.
Ze hebben nog wel wat aandachts- puntjes voor de service in de winkel dus daar laat ik het zo maar even bij.
Beste Pim, onze excuses voor het ongemak! Het is wat hard om te zeggen "nooit wordt er aan de belofte van voor 23:59 besteld, volgende dag in huis" - we bieden deze dienst pas sinds 2,5 week aan in samenwerking met een nieuwe vervoerder, helaas gaat daar nog niet alles vlekkeloos.
Jouw pakket is wel op tijd bij ons vertrokken, maar de bezorger heeft het (omdat je niet thuis was) waarschijnlijk bij de buren afgeleverd. Dit zijn we aan het onderzoeken en komen hier per e-mail bij je op terug. Een bericht van de vervoerder naar jou dat het bij de buren ligt is immers wel zo netjes, daar hebben ze een steekje laten vallen!
De niet verzonden reparatie is niet zoals het gebruikelijk loopt, dit betreft een (uiteraard voor jou vervelende!) uitzondering. Hier zullen we uiteraard goed op blijven letten.
Bestelling en administratieve afronding daarvan verloopt snel en zonder haperingen. Wat mij vooral bevalt is dat CameraTools als enig op Tweakers op voorhand de Nikon cashback actie aankondigde. Zo kon ik mijn aankoop enkele dagen uitstellen en mooi daarvan gebruik maken. Attent!
Prima service, ze nemen de tijd voor je, kopje koffie, denken mee met de mogelijkheden.
CameraTools is erg klantvriendelijk, professioneel en heeft een uitmuntende service. Zowel in de winkel als online wordt je perfect geholpen.
Voor het museum een camera besteld bij CameraTools. Na enige mails met Erik Wilts en telefonisch contact de beste oplossing gevonden en alles werd snel geleverd. Ook voor de administratieve rompslomp had Erik een practische oplossing.
VerzendingGoed verpakt. geen enkele beschadiging of deuk in de doos
KlantenserviceZie voorgaande.
Super vlotte service en levering! Eerlijke en correcte prijzen. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar foto materiaal.
VerzendingSnelle levering!