Gebruikers over webshop CameraTools
Review toevoegenIk krijg er iets voor terug (beloning)
AlgemeenDuidelijke site en gemakkelijk met bestellen. Nikon D7200 gekocht die hier €100,- goedkoper was als op alle andere sites. Volgende dag geleverd en netjes verpakt met factuur.
AlgemeenCameraTools is een prettige winkel met deskundig personeel dat je op prettige wijze voorlicht en zonder je onder druk te zetten ook met alternatieven aankomt.
Service na aankoop is ook uitstekend.
In de winkel gekocht, na uitvoerige voorlichting.
KlantenserviceSnel en adequaat geholpen bij een klacht bij een vorige aankoop.
AlgemeenNadat Canon de nieuwe 6D MII had gelanceerd diezelfde ochtend de camera gepre-orderd bij CameraTools. Omdat de winkel nog niet open was heb ik het contactformulier ingevuld. Ik kreeg binnen 1,5 antwoord per e-mail hoe ik de camera kon pre-orderen. De dag voor uitlevering ben ik gebeld of ik nog altijd interesse had en daarbij een dag afgesproken wanneer ik hem op zou halen.
Samen met mijn partner werden wij zeer vriendelijk ontvangen in de winkel (bijna te enthousiast, want er is minimaal 3x koffie aangeboden). Ze nemen alle tijd voor je en gaan even rustig met je zitten om uitleg te geven waar jij dat nodig hebt. Omdat ik ook op zoek was naar een aanvullende lens, en zij die als occasion aanboden, daar ook goed verder mee geholpen.
De winkel ziet er netjes en verzorgd uit, en ik zag dat er voor andere winkeliers op dat moment ook alle tijd werd genomen. Voor mij een zeer goede eerste ervaring. Ik ga hier vast vaker komen!
Ik kan geen oordeel geven over de verzending omdat ik zelf in de winkel ben geweest.
AlgemeenBij Camera Tools de Sony Cybershot DSC-RX10 III gekocht. Had al lange tijd zin in deze bridge camera, omdat ik het meezeulen van verschillende lenzen een beetje beu was, zeker op vakantie,
daarbij komt nog dat ik me wil gaan toeleggen op natuurfotografie. Kwam deze camera na het lezen van vele recensies al googelend tegen bij Camera Tools tegen met een korting van 200 euro.
Reden was dat de camera een demonstratie model was of dat deze geretourneerd was binnen 10 dagen. Was een beetje huiverig in welke staat de camera zou zijn. Was inderdaad zoals vermeld in nieuw staat met 0 clicks, compleet in verpakking.
Service is prima, kreeg volledige garantie en de bezorging was snel en accuraat. Ik ga nu op mijn gemak kijken voor wat accessoires bij deze prima (on-line) shop.
AlgemeenWederom uitstekend geholpen bij Cameratools, ditmaal door Wim, bij de aanschaf van een objectief. Goede en rustige uitleg en meedenkend. Dat is wat je graag wil en weer terugkomt bij deze winkel.
VerzendingIn dit geval levering rechtstreeks vanuit de winkel.
AlgemeenNa 1,5 jaar geleden uitstekend geadviseerd te zijn door Cameratools in de winkel voor een Bridgecamera, hoefde ik geen seconde na te denken nadat mijn camera ontvreemd was in de vakantie. Andermaal dus:geheel dezelfde bij Cameratools te bestellen en een werkdag later kon ik de gehele bestelling ophalen en werd wederom uitstekend persoonlijk behandeld.
VerzendingGewoon zeer snel en correct.
AlgemeenCameratools heeft goede prijzen en goede service/garantie.
Meestal ga ik naar de winkel, daar had ik dit keer geen tijd voor.
Webshop ziet er goed uit, alles is makkelijk te vinden.
Verzending afgeleverd via PakjeGemak.
AlgemeenFujifilm X-T2 gekocht bij cameratools. Goede service en advies. Lekkere koffie. Mooie over zichtelijke winkel.
AlgemeenMede dankzij de goede shopreviews hier op Tweakers bij CameraTools uitgekomen en nu kan ik er zelf eentje aan toevoegen.
Via de webshop besloten gebruik te maken van de Fuji testcase en uiteindelijk tot aankoop overgegaan.
Vriendelijk, meedenkend personeel, mooie winkel en goed bereikbaar.
Wat mij opviel was dat de telefoon gelijk opgenomen werd, in plaats van een bandje met de beste 80s hits. Ook e-mail werd dezelfde dag beantwoord.
AlgemeenNa dat mijn camera en accessoires gesloten waren, was ik op zoek naar een nieuwe camera set. Ik heb verschillende webshops gemaild om een offerte te maken voor de complete set. Van Cameratools.nl krijg ik direct reactie en dachten met mij mee om binnen mijn budget te blijven. Communicatie was goed, snel en duidelijk.
AlgemeenWebsite was duidelijk, bestellen ging zonder moeite en betalen ook. Gewoon wat je van een goede webwinkel zou verwachten.
VerzendingLevering ging eerst mis omdat de vervoerder niet het goede huisnummer had gekregen (blijkbaar gaat dat handmatig). Werd snel opgelost en een dag later heb ik het ontvangen. De lens die ik had besteld zat (van Sony uit) in een degelijke verpakking. Deze verpakking was weer in een grotere doos gedaan zonder vulmateriaal zodat de kleinere verpakking hier in ronddanste. Moa.
KlantenserviceDe problemen met de verzending werden vriendelijk en snel opgelost. Omdat de lens toch groter was dan ik had verwacht heb ik deze geretourneerd en dat proces verliep snel en soepel. Helemaal prima.
AlgemeenGoede prijs voor deze camera. En als een van de weinige winkels nog op voorraad ook
VerzendingVerzending liet door interne miscommunicatie op zich wachten. Na een telefoontje kwam de camera toch snel aan.
AlgemeenGisteren een Nikon AF-S Nikkor 50mm f1.8 gekocht...
Fijn advies gehad naar aanleiding van mijn wensen.
AlgemeenZeer prettig om hier aankopen te doen. Bereidheid je te helpen en deskundig personeel welke de tijd voor je nemen.
AlgemeenGeweldig goed geholpen, namen alle tijd om te proberen en zeer goed advies van professionals!
Heel fijn geholpen door Robin eindelijk geen dozen verkoop maar fijne voorlichting .Uiteindelijk thuis gekomen met juiste produkt
Deskundig, meedenkend, enthousiast, alle tijd hebbend...kortom je gaat met een goed gevoel (en arm) de deur uit...maar vooral met een weloverwogen aankoop.
Hele mooie winkel met prettige, persoonlijke service. Enige winkel waar ik nog een Fuji x100f kon krijgen. Camera is nergens meer te krijgen (zowel niet in Europa als in Amerika) en waarschijnlijk pas vanaf het najaar weer leverbaar. Met heel veel geluk heb ik er toch één kunnen krijgen via cameratools. Heel blij mee! Vrijdag besteld en direct zaterdagmorgen op kunnen halen.
Goed advies voor extra accu voor mijn camcorder. Super snel geleverd de dag na mijn bestelling!
Voor mij de eerste keer dat ik een camera koop. Twee keer de winkel bezocht om alles te laten bezinken. Beide keren hebben de medewerkers de tijd genomen om mij van alles uit te leggen. Tweede keer mijn Fujifilm X-T20 aangeschaft en alle uitleg hierbij gehad. Goed geadviseerd beide keren. Nu aan de slag! Voor uitleg mag ik ook nog terug komen, heel fijn.