Gebruikers over webshop HighFlow
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenFantastische winkel. Had fittingen besteld voor de waterkoeling. Was binnen een uur op de post gedaan, en volgende dag netjes in huis. Top! Kreeg ook een gratis lolly! zeer gewaardeerd!
VerzendingVerzending zeer adequaat ingepakt. Fittingen in een envelop met noppen folie.
KlantenserviceBinnen no-time mijn bestelling op de post. volgende dag inhuis.
AlgemeenDoorgaans mijn webshop voor het bestellen van alles wat met waterkoeling te maken heeft! Relatief veel op voorraad en anders vlot nabesteld voor een gewoon goede prijs voor de producten.
Wel betaal je veel extra kosten voor verzenden en het betalen wat regelmatig behoorlijk afschrikt.
Verzending gaat altijd goed en je wordt netjes op de hoogte gehouden, wat dat betreft uitstekend!.
De prijzen van verzenden zijn echter wel aan de serieus hoge kant. Namelijk tot wel het dubbele van de prijs die je zelf betaald als je een pakketje verstuurd bij dezelfde partij.
Klantenservice is echt niks op aan te merken. Je krijgt vlot reactie en er wordt altijd met je mee gedacht.
AlgemeenSuper veel keuze uit letterlijk bijna alles als het waterkoeling betreft. Heb nog nooit mis gegrepen hier! Website is iets verouderd maar dit zal waarschijnlijk niet makkelijk te veranderen zijn.
VerzendingStevig en snel! Gratis verzending vanaf bepaald bedrag zou wel gewaardeerd zijn
KlantenserviceService is letterlijk SUPER. Emails worden beantwoord binnen 10-30 minuten, en ze helpen je overal mee. Niks is te moeilijk, of teveel gevraagd. Kortom veel lof voor de service van Highflow.
AlgemeenGoede webshop met een ruim aanbod, mag misschien net iets overzichtelijker zijn maar ik versta dat dit niet zo eenvoudig aangepast is.
Ik ben hier al een tijdje klant (echter maar 2-3 grote bestellingen over een paar jaar tijd) en dit is mijn go to suggestie voor vrienden en kennissen wanneer het over waterkoeling gaat.
Correcte verzending en op tijd. Producten waren ook stevig verpakt en gelukkig want één van mijn pakketten had precies een serieuze duw gekregen in transport en er zat een gat/scheur in de doos. Gelukkig niets aan mijn producten.
KlantenserviceUitstekende klantenservice, niets dan lof.
Ik had een grote bestelling geplaatst in de hoop mijn build te kunnen afwerken het weekend er op, echter had ik van een bepaald artikel meer besteld dan ze voorradig hadden, ze hebben mij gecontacteerd en mij een iets duurder alternatief aangeboden dat wel voorradig is zonder dat ik het verschil moest betalen. Dit is op zich al lovenswaardig maar komt er nog eens bij dat dit zich afspeelde om 11u 's avonds, een service die ik op dat uur niet durf te verwachten bij een 'gewone' webshop.
Ik heb later ivm die bestelling een artikel moeten retourneren wat door zijn fysische dimensies niet in mijn totale build paste, een issue wat volledig aan mezelf te wijten was en ook dit is zeer correct afgehandeld geweest.
Had ik gekund ik gaf HighFlow 6 sterren voor klantenservice!
AlgemeenZeer gebruikersvriendelijke webshop. Ze hebben veel (niche) producten op voorraad en de klantenservice reageert snel en zeer vriendelijk op vragen over bestellingen. Over annuleringen wordt niet moeilijk gedaan en in deze gevallen wordt het geld zeer snel terug betaald. Ook het feit dat je zelf kan kiezen welke vervoerder de order bezorgt is een groot pluspunt voor mij.
VerzendingLevering is tot nu toe altijd op tijd geweest, waarbij ook altijd netjes de track & trace code vooraf wordt verstuurd. Het zelf kunnen kiezen van het bedrijf dat de levering verzorgt is een groot pluspunt.
KlantenserviceVragen worden altijd binnen een dag beantwoord en over annuleringen wordt niet moeilijk gedaan.
AlgemeenVroeg dit keer of er een foto van Hans Teeuwen kon worden toegevoegd. Toen ik de doos openmaakte was dit ook daadwerkelijk het eerste wat ik zag
HighFlow is naar mijn ervaringen een betrouwbare webshop die de meer obscure producten verkoopt
Netjes op tijd geleverd
AlgemeenSnelle levering en backorders netjes binnen 2 dagen verstuurd.
Blijft een top winkel met een groot assortiment.
AlgemeenEen aantal producten gekocht en voor de gein gevraagd voor een foto van Willem Alexander, die ik ook nog daadwerkelijk ontving. Na de snelle levering had ik door dat ik perongeluk twee producten verkeerd had besteld. Ondanks de relatief strenge voorwaarden die je bij grotere webshops niet heb, is mijn retour zeer goed afgehandeld. Binnen het uur dat mijn zending aankwam had ik het geld alweer op mijn rekening!
Kortom, een goede ervaringen en een webshop die veel niche producten aanbied.
Dit zal zeker niet mijn laatste bestelling worden bij Highflow
Het enige minpunt zijn de voorwaarden (zoals het feit dat producten geheel ongebruikt moeten zijn, terwijl je het wettelijk eigenlijk wel mag testen)
AlgemeenAbsoluut geen problemen gehad met de betaling. Er zijn vele betalingsmogelijkheden mogelijk, dus voor elk wat wils.
VerzendingSnelle levering, mijn product was nog niet in stock toen ik het bestelde maar desondanks werd het binnen een vijftal dagen geleverd. TOP
KlantenserviceDoordat mijn product nog niet in stock was toen ik het bestelde wist ik niet direct wanneer het geleverd zou worden. Ik vertrok ook op vakantie dus stuurde ik een mail naar Highflow. Ik kreeg binnen het uur antwoord met de melding dat mijn bestelling over 2 à 3 dagen zou toekomen. 2 dagen later werd het geleverd zoals beloofd.
AlgemeenGoede webshop, makkelijk in gebruik, goede prijzen en veel producten.
Toen ik met mijn pc aan de slag ging heb meteen gebruik gemaakt van de chupachup lolli die meegeleverd werd.
Ik miste wel een berichtje toen mijn pakket aankwam bij de ups service point.
Het pakketje zelf had eigenlijk net zo makkelijk door de brievenbus gekund. Maar in plaats daarvan zat het in een doosje en was het goed verpakt. Is maar net waar je van houd
AlgemeenIk was op zoek naar een backplate voor een EKWB supremacy EVO en kwam terecht op het forum van www.highflow.nl en werd rap geholpen door Freddy de man achter de shop met de juiste link naar de backplate voor een wel heel schappelijke prijs.
KlantenserviceEr was een mogelijkheid om de backplate op te halen bij highflow in Rotterdam en dat kwam wel heel goed uit,die afspraak was snel gemaakt en eenmaal aangekomen deed Freddy himself de deur open en stond me vriendelijk te woord nadat ik wat ouwe koeien uit de sloot haalde over Vroegah! Leuk om de man achter highflow gesproken te hebben.
Eenmaal thuis zag ik dat de "trademark" gummyberen er weer bij zaten,daar moest ik toch wel om lachen. Leuke geste!
AlgemeenArtikel besteld, onmiddellijk betaald. Onmiddellijk het bericht dat dit moest worden nabesteld, na 1 week niks. Dan maar zelf een mailtje sturen voor meer info. afwachten was het antwoord. 2 weken later hetzelfde liedje, nog steeds geen info. zelfde antwoord. Ondertussen was er als snel een maand voorbij en was er nog steeds geen info over wanneer het kon worden geleverd,afwachten was het steeds het antwoord. Ik moest net dat artikel hebben, dus wachtte ik. Daarna 1,5 maand, toen besloot ik dat het genoeg was geweest. Dus vanaf mijn bestelling en betaling zijn er 2,5 maand gepasseerd zonder enig veelbelovend antwoord dan: Afwachten. Klaarblijkelijk kan het artikel toch niet worden geleverd, dus al die tijd voor niks gewacht en ondertussen voor een meerprijs in andere shops ook al uit de rekken verdwenen. Al bij al, na 3 dagen stond mijn betaald geld terug op de rekening bijgeschreven.
KlantenserviceIk heb altijd snel antwoord gekregen op al mijn vragen en mails, maar van hun eigen uit was het contact met het up to date houden van leveringen niet echt top. Na 1 week wachten op je besteld artikel moest je zelf de vraag stellen, 2 weken later opnieuw, ondertussen ben je al snel een maand verder. Zij zijn altijd in afwachting van het antwoord van hun leverancier, maar als je eerst een maand niks meer van je laat horen en daarna een 1,5 maand niet. Is niet echt leuk voor de klant.
AlgemeenWilde al bestellen maar had mezelf nog niet over de drempel heen geschopt (was een aanzienlijk bedrag). Totdat systeem heter werd dan normaal (haha mining trojan) dacht ik, heb het nu wel nodig eigenlijk maar toen ging Highflow op vakantie, gelijk maar besteld (a la 14% korting).
VerzendingIk had het eerder ontvangen dan gewenst (ja dat kan), maar is uiteindelijk wel goedgekomen.
AlgemeenMijn persoonlijke favoriet voor waterkoeling producten in Nederland en ook ondersteundende services vwb modding zoals een lasersnijden van o.a. plexi. Enorm goede klantenservice, bij 9 van de 10 keer binnen 1-2 uur al reactie. Bij verzenden zijn de pakketjes veelal dezelfde dag nog verstuurd.
VerzendingProducten worden keer op keer erg goed verpakt. Nu al zo'n beetje 10 grote bestellingen gedaan en tot op heden nergens klachten over.
KlantenserviceHighflow heeft naar mijn mening een erg goede klantenservice, vaak binnen 1-2 uur al reactie. In principe zijn ze alleen via de mail te bereiken maar daar zitten ze wel boven op.
Algemeen95% van mijn waterkoelingsonderdelen bij HighFlow besteld, overzichtelijke site, snelle verzending en net een beetje die extra service die je nodig hebt. Top winkel, aan iedereen aan te raden.
VerzendingOver de status van de verzending wordt je netjes op de hoogte gehouden. Ruime keuze uit postbedrijven en altijd netjes stevig verpakt. Niet te vergeten dat ze altijd iets lekkers extra's bij de verzending stoppen.
KlantenserviceErg goed te spreken over de klantenservice, heel attent, verstand van zaken en zeer bereid om te helpen. Zo had ik bijvoorbeeld bij 1 van mijn bestellingen perongeluk een paar verkeerde fittingen besteld. Nog geen uur later kreeg ik een mailtje of ik zeker wist of ik deze wel wilde bestellen of dat de bestelling gewijzigd moest worden. Dit is de service waar je op zit te wachten, waar niet dom je bestelling in de doos wordt gegooid, maar waar ook echt meegedacht wordt!
AlgemeenIk had op 05-06-2019 een NVMe koelblokje besteld en de volgende dag binnen.
Super snelle levering, top !
Alles was netjes verpakt en zeer snel geleverd.
AlgemeenIk bestel mijn flipper-onderdelen altijd bij Highflow. Wat geniaal is, is dat ze bijna alles uit de US kunnen bestellen, zonder dat de prijs gelijk 2x over de kop gaat aan verzendkosten.
VerzendingHet enige jammere is dat je ook verzend/administratiekosten betaalt bij afhalen, maar het is dan ook geen fysieke winkel. Daardoor wordt verzenden relatief interessanter :-).
KlantenserviceHighflow is goed en snel bereikbaar als je vragen hebt over de spullen die je wilt bestellen. Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan.
Algemeenpcie-riser x16 -->> x16 besteld. eerst wat vragen hierover gesteld. indruk is dat ze kundig zijn. zeer tevreden
Verzending2 keer bestellingen gedaan, 2 keer netjes ingepakt.
Klantenserviceerg snelle reacties. al een paar keer op verschillende dagen mails gestuurd. meestal binnen 15minuten een reactie. haast wel aslof je via telefoon een gesprek hebt. zeer tevreden over communicatie.
AlgemeenGoede service bij vragen krijg je heel snel antwoord, ze denken met jou mee en bieden ook alternatieven mochten die er zijn. Gaat iets niet zeggen ze het ook eerlijk!!
VerzendingSnelle leveringen en keuze uit diverse bezorg services. Ook afhalen is geen probleem. Altijd netjes en goed verpakt. Bestel al paar jaar spullen daar. En als je in de ochten besteld heb je het de volgende dag binnen(afhakelijk welke koerier je kiest)
KlantenserviceEmail service is perfect hele snelle antwoorden, telefonisch zijn ze meestal niet bereikbaar denk ivm de drukte, maar met zo'n mail snelle service maakt dat niks uit!!
AlgemeenDe enige website die het product in Nederland in het assortiment had. Prijs was vergelijkbaar met de adviesprijs. Ook vergeleken tov buitenlandse aanbieders. Ben overstag gegaan ivm de snelle levertijd en voorraad.
VerzendingVerzending was dezelfde dag nog. 24u later had ik het product in huis. De webshop biedt meerdere verzendopties aan en verschillende koerierdiensten. Verzendkosten vond ik persoonlijk jammer gezien het product boven de €50,- kost. Normaliter is dit bij vergelijkbare aanbieders kosteloos. Product was uitermate goed verpakt in een anonieme doos. Verder zaten er wat reclame folders bij. Top.